Sunday, April 24, 2011

EPO? VCO?

Assalamualaikum.

mesti korang tertanya-tanyakan apa itu EPO?
sama ke dengan VCO?

EPO ialah Evening Primrose Oil.
VCO pulak ialah Virgin Coconut Oil.

apa perbezaan EPO dengan VCO ni?

EPO adalah seperti di bawah

dan EPO jugak terdapat dalam bentuk kapsul.


evening primrose oil supplements
kapsul EPO ni besar tau. so, agak susahlah untuk telan.



kalau VCO pulak, rupanya seperti di bawah.
padahal, semua dah tahu kan.


VCO SOFTGEL CAPSULE
RM 39.90 (Semenanjung M'sia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)


kalau dalam bentuk kapsul, kecil je.
so, sangat mudah untuk ditelan.


dan menurut sumber yang dipercayai,
mengatakan bahawa EPO ni kurang berkesan
malah agak lambat untuk melihat kesannya. Allahu A'lam.

zatie pun tak pernah mencuba EPO ni. yang dah pernah cuba tu,
mungkin dapat berkongsi sedikit sebanyak pengalaman dengan EPO ni ye.

"Setiap penyakit ada ubatnya,
jika bersesuaian ubat tersebut,
maka ia akan sembuh dengan izin Allah S.W.T"

maka, zatie syorkan Virgin Coconut Oil untuk korang.
kerana VCO sudah pasti keberkesannya :)

InsyaAllah.

jom order sekarang!

email zatie :
n.hazatie@gmail.com

SMS :
0145232010 (Celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, April 20, 2011

PERHATIAN!!!

Salam.

pertama sekali, zatie nak mintak maaf
sebab sekarang Virgin Coconut Oil (vco) out of stock.

zatie dah restock, cuma masa nak dapat tu lambat sikitlah.
so, zatie mintak maaf pada yang dah bank in yang menunggu vco sampai.
kalau vco dah ada pada tangan zatie, zatie akan terus pos.
sekarang ni pun permintaan vco sangat tinggi.

yang nak order,
boleh order laju-laju di

n.hazatie@gmail.com

untuk respon yang cepat,
boleh SMS or call zatie

0129666273 - maxis
0145232010 - celcom

p/s : kemungkinan vco akan sampai pada hari selasa atau rabu
(26 April - 27 April) .

JOM ORDER SEKARANG!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, April 19, 2011

Zatie sudah menjalankan perniagaan secara C.OD

Assalamualaikum.

zatie pernah kata sebelum ni yang zatie tidak menggunakan
C.O.D (Cash On Delivery),
boleh refer kat entry INI.

Tapi sekarang, sesiapa yang nak beli virgin coconut oil secara C.O.D ,
sila pastikan anda duduk di area Balok, Kuantan.

atau yang duduk di Gambang,

boleh SMS kakak zatie di
0142937658 - Wanie (UMP, Gambang)

atau email sahaja kepada beliau di
n.waniea@gmail.com

trust me and don't be back out buyer okayy :)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, April 7, 2011

Jom order VCO sekarang !


PERHATIAN !!!

restock yang kedua dah sampai !
Jom order VCO sekarang !
sementara stok masih ada :)


VCO SOFTGEL CAPSULE
RM 39.90 (Semenanjung M'sia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)


email : n.hazatie@gmail.com


untuk respon lebih cepat,
SMS : 0145232010 (celcom)
0129666273 (maxis)

tarikh penghantaran akan dibuat pada hari esok, Jumaat (8 April)





*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, April 5, 2011

siapa nak order vco? cepat! sementara stok masih ada!

Assalamualaikum.
zatie nak update laju-laju ni.

zatie nak bagitahu yang zatie akan pos vco yang u'ols order bila u'ols
dah bank in dan email bukti pembayaran pada zatie sahaja.

hari penghantaran seterusnya pada hari Jumaat (8 April).
jadi, sila buat pembayaran sebelum tarikh penghantaran dibuat.



VCO SOFTGEL CAPSULE
RM 39.90 (Semenanjung M'sia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)

jom order sekarang!

email zatie :
n.hazatie@gmail.com

SMS :
0145232010 (Celcom)
0129666273 (maxis)

stok insyaAllah akan sampai esok atau hari khamis.
kelambatan pengeposan sangatlah zatie kesali.
permintaan vco sangat tinggi.
jadi, zatie minta maaf kalau stok sampai lambat dari masa yang dijangkakan.

p/s : pipi kanan muka zatie dah bertambah pulih!
parut dah pudar. jerawat pun tak tumbuh lagi.
tak percaya?
nantikan testimoni daripada zatie ye.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, April 4, 2011

C.O.D ?

Assalamualaikum.

sebelum itu, zatie nak mohon maaf sangat sangat pada yang call or sms
zatie untuk mengambil vco ni by hand.
zatie memang tak boleh menggunakan C.O.D (Cash On Delivery)

sebab zatie masih sekolah lagi dan sangat sibuk dengan pelbagai aktiviti.
aktiviti apa? oh, sangat banyak. dengan sukan lagi, exam lagi. hihi
zatie buat perniagaan yang kecil ni sekadar minat dan mencari pendapatan sampingan je.

Jadi, apa yang zatie nak sampaikan ialah
kalau ada yang nak beli virgin coconut oil ini secara C.O.D,
u all boleh lah call kakak zatie di HOTLINE NUMBER :

0142937658 - Wanie (UMP, Gambang)

memandangkan dia jugak ialah Agen VCO Catalyst.
jom lah terjah blog dia di http://wanieanina.blogspot.com





*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Cara pengambilan virgin coconut oil (vco)

ramai yang bertanya macam mana cara pengambilan vco softgel capsule ni.
nak makan ke?nak sapu ke?nak minum ke?
okayy tak payah fikir banyak-banyak. zatie akan terangkan.

VCO SOFTGEL CAPSULE
RM 39.90 (Semenanjung M'sia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)

cara pengambilan :

1) makan

2 biji sekaligus atau 1 biji pagi dan 1 biji malam.
ia dalam bentuk kapsul lembut yg mudah ditelan.

2) sapu

boleh disapu ke muka sebelum tidur.
cucuk kapsul dengan lembut menggunakan jarum.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

boleh ke vco dimakan bersama supplement lain?

Jawapan : BOLEH, TIADA MASALAH.

kerana VCO juga merupakan supplement kesihatan yang berasaskan minyak kelapa dara yang berkualiti tinggi(100%). Tetapi anda perlu minum air yang secukupnya(air suam/air kosong) bagi membantu penyerapan minyak (pure oil) tersebut.


saiz VCO capsule adalah sangat kecil(mudah ditelan)
jika nak dibandingkan dengan capsule yang lain.


kepada yang mengalami masalah jerawat naik semula/keluar selepas beberapa hari mengamalkan vco, anda tidak perlu panik, tidak perlu takut, tidak perlu risau.
kerana ia dinamakan proses DETOX.

teruskan pengambilan VCO sehingga jerawat itu kecut/surut. ingat! banyakkan minum air suam/air kosong.

  • untuk kurangkan selera makan: ambil VCO sebelum anda sarapan :)
  • jangan lupa minum dengan jus atau air kosong/air suam sahaja.
  • susu akan melambatkan proses penyerapan berlaku ye.
  • JANGAN LUPA : 2 BIJI SEHARI. nak makan 2 biji sekaligus pun boleh

credit to : kak eazy

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, April 3, 2011

Restock Virgin Coconut Oil

Alhamdulillah.
disebabkan mendapat sambutan yang sangat hebat,
zatie dah restock vco dengan lebih banyak lagi.

pada yang nak beli vco,
email lah zatie di n.hazatie@gmail.com


sekotak RM39.90 sahaja!

siapa cepat, dia dapat!

untuk respon lebih cepat,
SMS Zatie
0145232010 - celcom
0129666273 - maxis

esok, 4 April 2011 ( tarikh pengeposan)
anda boleh check track number kat bahagian atas blog.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, April 2, 2011

Stok VCO dah sampai! JOM ORDER SEKARANG!

Sebut pasal minyak kelapa dara atau dalam bahasa omputehnya,
Virgin Coconut Oil (VCO) sudah pasti diperbuat daripada buah kelapa kan.


Bagi anda yang selalu kurang bertenaga dan memerlukan lebih tenaga
untuk kerja-kerja seharian,

anda boleh dapatkan VCO Softgel Capsule ni
dengan hanya RM39.90


Percayalah. anda tidak akan menyesal.
pelaburan untuk kesihatan diri sendiri tak rugi kan.

juga berkesan untuk masalah-masalah seperti di bawah :

  • kulit muka berjerawat, berminyak, parut
  • masalah berat badan
  • kitaran haid yang tidak teratur
  • masalah kencing manis
zatie pernah cakap yang mula-mula zatie pakai vco ni,
jerawat makin naik dengan banyak sekali kan.
tapi masalah tu sekejap je.
itulah yang dinamakan proses DETOX iaitu penyahtoksikan.

Alhamdulillah zatie nampak muka zatie pun tak cepat naik jerawat dah.
kalau naik pun, zatie sapu vco ni dan bersabar je.
InsyaAllah beberapa hari dah pun hilang tanpa meninggalkan kesan parut :)
muka pun dah tak berminyak lagi. best sangat!

okehhh! untuk pengetahuan semua,

STOK DAH SAMPAI.
JOM LAH ORDER SEKARANG!
SEMENTARA STOK MASIH ADA >.<

p/s :
kepada yang dah lama tunggu tu, zatie mintak maaf sangat-sangat
sebab terpaksa tunggu. harap sabar ye, Isnin (4 April) ni insyaAllah zatie akan pos.

kepada yang dah bank in, sila email zatie beserta gambar resit ye.
ingat! pembayaran tanpa bukti tidak akan dilayan.

kepada yang dah order tu, kenapa senyap je?
zatie taknak ada yang jadi back out buyers yerr.
harap maklum.


untuk order ,

email : n.hazatie@gmail.com
SMS : 0145232010 (celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.