Monday, May 30, 2011

Jom Beli Virgin Coconut Oil RM38 SAHAJA!



Assalamualaikum.

sempena cuti sekolah bulan Mei - Jun akan datang,
zatie nak buat promotion untuk semua pengunjung blog Zatie Catalyst eSHOP!



5% DISCOUNT TODAY!

Diskaun hanya sah dari 20 Mei - 12 Jun sahaja.

Cepat dapatkan Catalyst Virgin Coconut Oil sekarang !


RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)

KADAR POSTAGE adalah seperti biasa.


untuk order,
submit borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, May 16, 2011

Virgin Coconut Oil... Ready Stock!


DAPATKAN SEGERA CATALYST Virgin Coconut Oil !


RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)

Postage +RM6

Email zatie :
n.hazatie@gmail.com

SMS/Call :
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

"Pay today, get the next day!"

♥SERIOUS BUYER ONLY~♥


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, May 15, 2011

More Testimoni

Assalamualaikum. kita pun telah mengetahui tentang keberkesanan produk Catalyst.
Jadi tak perlu ragu-ragu untuk mencubanya. Ianya sesuai untuk lelaki dan perempuan dan semua jenis kulit. dan jangan lupa, ianya juga untuk semua lapisan umur.

Di bawah adalah antara testimoni yang diambil daripada blog Syuhada Catalyst.
terima kasih atas keizinan untuk copy.













credit to Syuhada :)

jangan lambat lambat tau untuk membeli VCO.
untuk order, sila isi borang di bahagian bawah blog.

atau

boleh sms/call zatie untuk respon yang lebih cepat,
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, May 10, 2011

Kebaikan Pengambilan VCO semasa kehamilan *update*


Assalamualaikum. sebenarnya, VCO ni sangat-sangat digalakkan kepada wanita yang hamil. jangan bimbang dan ragu-ragu untuk mencubanya kerana ianya tidak memberi kesan negatif kepada ibu dan bayi. Antara kebaikan pengambilan VCO ketika hamil ;



- Kurang masalah keletihan dan tidak bertenaga semasa bekerja
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat / berminyak walaupun perubahan hormon berlaku sewaktu hamil
- Sistem penghadaman / pencernaan lancar – tiada masalah sembelit
- Tiada masalah keputihan sewaktu hamil
- Masalah kulit meregang / merekah (stretchmark) dapat diatasi
- Mudah bersalin keran kesan pengambilan kapsul 100% VCO.
- Kulit bayi lembut dan cantik, tiada jaundis / kuning
- Sentiasa bertenaga dan tidak letih dalam 10 hari awal berpantang

PENGAMBILAN VCO DAN CATALYST COLLAGEN SEMASA KEHAMILAN


Catalyst Virgin Coconut Oil

Catalyst Collagen

Pengambilan VCO semasa kehamilan adalah sangat bagus dan tidak akan mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan smpingan kerana produk Catalyst 100 % asli tanpa bahan pengawet atau pewarna tiruan.Produk Catalyst juga adalah keluaran syarikat bumiputera yang mendapat pengiktirafan HALAL.

untuk order,
email zatie,

n.hazatie@gmail.com

respon yang lebih cepat,
SMS zatie,

0145232010 (celcom)
0129666273 (maxis)


INFO TAMBAHAN :
VCO akan membantu perbanyakkan pengeluaran susu ibu kerana apabila mengamalkan VCO, hormon akan meningkat, bila hormon meningkat, susu ibu akan bertambah. sebab,sebenarnya hormon yang akan mengawal pengeluaran susu ibu ni, dan yang lebih bagus lagi, kandungan monolauric acid dalam susu ibu juga akan bertambah.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

VCO mampu menurunkan berat badan anda!


Assalamualaikum. kali ni, zatie nak jawab pertanyaan orang ramai mengenai satu kelebihan Catalyst Virgin Coconut Oil.





boleh mengurangkan berat badan tak?

jawapan : YUP! dengan hanya bermodalkan RM39.90, anda pasti kurus!
Minyak kelapa mampu meningkatkan metabolisma pada seluruh sel tubuh. Jadi badan akan terasa lebih sihat dan bertenaga. Minyak kelapa dara akan diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan. Apabila sel-sel badan mendapat tenaga, ia dapat mengurangkan keperluan anda untuk makan.

Ia juga membuatkan sistem penghadaman mencapai tahap maksima dimana ia dapat mengurangkan keadaan mudah lapar. Apabila penghadaman telah mencapai tahap maksima tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. Oleh itu berat badan terkawal dan anda tidak perlu makan banyak dan kerap.

Minyak kelapa dara membantu mengurangkan kandungan lemak badan. Berat badan akan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang.

credit : http://catalystbeautynhealth.blogspot.com

*untuk mendapatkan kesan yang maksimum, Catalyst Virgin Coconut Oil ini perlulah diambil secara berterusan dan konsisten. dan yang paling penting, diet dan exercise. takboleh harapkan supliment je tau*


PERHATIAN :
Elakkan pengambilan makan yang mengandungi GOITROGENS kerana apabila u ols makan ni, memang susah nak turunkan berat badan u olls. so sape2 yang diet dengan VCO tapi still tak turun2 beratnya, elakkan yer. antara makanan yang perlu dielakkan ialah produk yang berasaskan soya (macam tempe) dan brokoli!u ols boleh semak antara makanan di sini http://www.stopthethyroidmadness.com/goitrogens


- Untuk kurangkan selera makan, ambil VCO sebelum sarapan

- Jangan lupa minum dengan jus atau air kosong sahaja.

- Proses Detoks akan berlaku setelah anda mengambil VCO.
- Susu akan melambatkan proses penyerapan berlaku tau. so minum banyak2 air masak ye.


untuk order,
email zatie,

n.hazatie@gmail.com

respon yang lebih cepat,
SMS zatie,

0145232010 (celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, May 8, 2011

Jerawat keluar semula??? Malah lebih banyak? Pening2? Muntah2?


sweet honeydew,
kesan positif : tubuh makin ringan dan mudah untuk bangun tidur dari sebelum ni.
kesan negatif yang membimbangkan : jerawat semakin bertambah.

Pernah mengalami masalah di atas??Baca hingga habis ye kalau nak faham :)) Don't worry. ia bukan negative effect.ia dipanggil HEALING CRISIS / KESAN PEMULIHAN.

Anda baru mula mengamalkan pemakanan tambahan bagi menjaga kesihatan atau merawat penyakit yang anda alami. Walaubagaimanapun, pada peringkat permulaan, anda merasakan letih atau mengalami ruam seluruh badan. Anda pasti berfikiran, "Keadaan saya semakin teruk..... Apa dah jadi?" Oleh itu ada baiknya jika anda mengetahui dan memahami perkara dan perubahan yang mungkin berlaku apabila anda memulakan pengambilan pemakanan kesihatan.


Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah kesan yang dapat dirasai oleh mereka yang mengambil makanan tambahan, CATALYST (VCO/COLLAGEN). Ini berlaku bila tubuh kita yang yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh, hasil dari pengambilan pemakanan tambahan.

Menurut 'Hering's Law of Cure', semua proses penyembuhan bermula dari dalam ke luar, dari kepala ke badan yakni pada keadaan bertentangan sepertimana sesuatu penyakit itu menampakkan tanda-tandanya. Oleh yang demikian, tisu2 dan sel2 mula membuang toksin. Jadi, mereka yang pertama kali mengambil nutrien bermutu ini akan mula berasa tak sedap badan, mungkin nak demam, sakit kepala, sakit pinggang, muntah2 dan sebagainya. Kenapakah proses pembuangan toksin boleh mendatangkan kesan sedemikian?

Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dan sekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh.

Antara tanda yang mungkin dialami pada peringkat permulaan termasuklah :

-sakit atau pening kepala
-ruam kulit
-demam/tak sedap badan
-bisul atau kudis
-sembelit
-cirit birit
-perut berangin
-letih atau kepenatan
-berdebar
-cepat marah
-selsema atau batuk (kahak yang banyak)
-demam
-jerawat keluar lebih banyak dari biasa

**ataupun mengalami gejala penyakit yang sedia ada menjadi semakin ketara**

Untuk membantu anda mengatasi simptom-simptom kesan pemulihan adalah dinasihatkan agar :

1.Mendapat rehat yang mencukupi. Badan kita berada dalam keadaan tertekan di kala pembersihan toksid maka rehat yang mencukupi adalah amat penting untuk membantu badan mengeluarkan toksid tersebut.

2.Minum air dengan banyak. Ini kerana air merupakan bendalir yang akan membawa toksid-toksid keluar dari badan melalui perpeluhan, air kencing atau pun najis.

3.Elakkan makanan yang mempunyai protein dan lemak yang tinggi. Ini kerana ketika proses pembersihan toksid, ianya memerlukan paras tenaga badan yang optima. Protein dan lemak pula memerlukan tenaga yang lebih bagi menghadamkannya dan secara tidak langsung akan mengganggu keperluan tenaga yang digunakan untuk pengeluaran toksid.

4.Makan makanan yang segar, berzat dan mudah hadam. Ini membantu badan bagi keperluan terhadap nutrisi untuk membantu memproses bahan toksid dan mengeluarkannya.

5.Lebihkan juga memakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mempunyai nutriens yang amat di perlukan badan.

6.Elakkan dari memakan makanan yang mempunyai bahan kimia spt bahan pengawet, pewarna dan perisa tiruan.

7.Kekalkan kebersihan kulit yang sempurna. Ini akan memudahkan toksid keluar dari liang perpeluhan.

8.Berus kulit badan dengan berus badan yang lembut. Ini sebenarnya merangsang sistem limfatik dan pengaliran darah di bahagian kulit.

9.Mandi dengan air suam. Ini menggalakkan pembukaan pori-pori kulit bagi mengeluarkan toksid yang perlu di bebaskan.

DAN JANGAN LUPA.WORK OUT! ATAU BERSENAM ye :)

Sebagai kesimpulan, bolehlah kita rumuskan bahawa krisis pemulihan sebenarnya merupakan suatu fenomena yang berfaedah kepada badan kerana ianya merupakan petanda pembersihan badan dari toksid yang terkumpul. Jangan sesekali menghentikan pemakanan tambahan yang di ambil atau mengambil ubat-ubatan kimia bagi meringankan kesan tindakbalas ini. Badan yang bersih dari toksid akan berfungsi dengan lebih optima dan seterusnya akan menjurus kepada keadaan kesihatan yang kita impikan.

CREDIT : eazy Catalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Testimoni Pelanggan

Assalamualaikum.

kali ni, zatie nak share testimoni dari pelanggan zatie
yang menggunakan VCO SOFTGEL CAPSULE :)


VCO SOFTGEL CAPSULE
RM 39.90 (Semenanjung M'sia)
RM43.90 (Sabah&Sarawak)


[click to enlarge]

Atiqah : baru 2 hari makan dan pakai vco. 3kali buang air besar dan
mula2 sapu vco dekat muka, rasa gatal2. tapi Alhamdulillah jerawat tak timbul.

*kalau rasa gatal2 tu bermaksud vco sedang bertindakbalas dengan muka u ols*


[click to enlarge]

Are'Ja : selepas 2 minggu pakai vco, selera makan berkurangan.
tetapi bermasalah pulak dengan sistem penghadaman. selepas pergi klinik ambil ubat,
sehari 3 kali buang air besar. sekarang dah berkurangan.
Alhamdulillah, jerawat batu pun dah tak keluar.

*bukan produk ni tak sesuai, tetapi kena banyakkan minum air masak
bagi melancarkan pembuangan toksin dalam badan ye.*


[click to enlarge]

Atiqah Amran : setelah 3 minggu makan vco ni, senggugut dah takde.
sakit pinggang yang selalu dialami seminggu before datang haid pun dah takde.
Alhamdulillah.

*semoga perubahan yang positif berlaku pada kulit muka pula*

untuk order,

email
n.hazatie@gmail.com

SMS or Call
0145232010 ( celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Catalyst Collagen : HOT PRODUCT!

Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai :

  • Perekat dalam badan. Ia memberikan struktur kepada badan,
  • Melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkan dengan tulang badan
  • Collagen dalam badan kita akan mengalami penyusutan apabila umur kita semakin meningkat kebiasaannya pada tahap 20-an dan ke atas
  • Pengambilan supplement collagen perlu diambil dari segi pengambilan makanan yang terdiri dari sumber collagen/supplemen tambahan(catalyst collagen)

KESAN-KESAN PENYUSUTAN KADAR COLLAGEN:

  • kulit mula hilang keanjalan semulajadi&tanda2 awal kedutan mula jelas kelihatan
  • menganggu bahagian badan lain terutamanya dalam penjanaan semula tisu2 lembut
  • kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa
  • menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi

KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?

  • Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
catalyst collagen diperbuat dari sumber collagen seperti citrus (oren)

*pelanggan ternyata berpuas hati selepas pengambilan Catalyst Collagen*


untuk pre-order,

email
n.hazatie@gmail.com

SMS or Call
0145232010 ( celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Catalyst Collagen : BEST SELLER!


CATALYST COLLAGEN - 15 sachets/per box
RM 59.90 - Semenanjung Malaysia + RM 5(postage)
RM 64.90 - Sabah & Sarawak + RM 7 (postage)

Kenapa anda perlukan collagen?
Apakah kebaikan collagen?

KHASIAT MENGGUNAKAN CATALSYT COLLAGEN

-membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthritis
-mengembalikan kesegaran & keremajaan kulit
-mengatasi masalah kulit kusam,kering & berkedut
-membantu melicinkan kulit merekah dan kuku malap
-menyuburkan rambut agar kelihatan lebat & berkilau
-membantu mengaktifkan semua metabolisme
tisu-tisu tubuh ketahap maksima

KESAN MENGAMALKAN CATALYST COLLAGEN

-kulit tidak akan berminyak tetapi tidak terlalu kering
-dapat mengurangkan masalah JERAWAT (akan hilang)
-dapat mengurangkan PARUT-PARUT yang ada dikulit
-minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan
tubuh menjadi lebih lancar
-kuku tidak patah, rambut akan jadi lebih cantik

untuk pre-order,

email
n.hazatie@gmail.com

SMS or Call
0145232010 ( celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, May 6, 2011

Senarai Produk dan Harga


semua produk keluaran Catalyst
virgin coconut oil/minyak kelapa dara

SANGAT DISYORKAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI:
masalah kulit:kering,merekah,berjerawat,ruam
selera makan terlalu tinggi/terlalu rendah
boleh diambil untuk diet anda
kadar kolestrol yang tinggi,masalah kencing manis
selalu keletihan dan tiada tenaga
dan banyak lagi!


VCO PURE OIL
RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)
*vco jenis cecair.untuk diminum atau disapu di tempat bermasalah*


VCO SOFTGEL CAPSULE(best seller)
RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)
*vco dalam bentuk kapsul lembut.dimakan 2biji sehari & boleh disapu di muka*


CATALYST FIBRE DRINK (natural dietary drinks)
15 sachets per box
RM 59.90 (semenanjung)
RM 65.90 (sabah&sarawak)


MIND STAR(Brain Booster Nutrients Supplement)
15 sachets /25g each
RM 59.90 (semenanjung)
RM 65.90 (sabah&sarawak)


CATALYST COLLAGEN
15 sachets / 3gm each (dietary supplement)
RM 59.90 (semenanjung)
RM 65.90 (sabah&sarawak)


VCO HAIR TREATMENT - moisturizer
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)


VCO HAIR REVITALIZER
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)

untuk pre-order,

email
n.hazatie@gmail.com

SMS or Call
0145232010 ( celcom)
0129666273 (maxis)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, May 4, 2011

Berita Terkini


Assalamualaikum. sebelum tu, zatie nak mintak maaf sangat sangat sangat pada yang
dah lama tunggu vco. i am sorry and sorry and sorry and sorry again.

For your information, di bawah adalah berita daripada Pihak Syarikat Catalyst.



BERITA TERKINI.

Bagi mengelakkan khabar angin, Pihak Syarikat inign memaklumkan bahawa Stok VCO Catalyst terganggu sedikit kerana menunggu bekalan Gelatin Halal yang diimport bagi mendapat kelulusan Kementerian. Disebabkan oleh prosedur yang lebih ketat oleh pihak Kementerian, kelulusan tersebut tertakluk sehingga kepada keseluruhan produksi/pengeluaran. Perkara ini adalah sementara sahaja dan stok sudah mula diproses. Sekian harap maklum.


SUMBER : Catalyst Nutraceutical


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.