Monday, June 27, 2011

Promosi bulan Jun TAMAT

Salam, untuk makluman anda semua.
Promosi 11 - 20 Jun telah tamat.

Bagi yang telah terlepas peluang ini, nantikan promosi yang akan datang.
Stay tuned :)

bagi yang menempah 6 Kotak ke atas, special price menanti anda.
tak perlu bimbang untuk kadar postage. berbaloi- baloi :)

ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Maaf atas kelewatan respon


Zatie minta maaf sebab 3 hari takbalas semua email dan SMS daripada anda semua.
zatie tak sempat nak bagitahu yang zatie pergi kem.
Apa-apa pun, zatie sudah membalas semua email dan SMS semalam.

Terima kasih atas kesabaran anda semua.

Pengeposan seterusnya dibuat pada hari berikut :

Khamis (30 Jun)
Jumaat (1 Julai)
Sabtu (2 Julai)


ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


♥SERIOUS BUYER ONLY~♥



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, June 21, 2011

Penerangan ringkas untuk Agen

Catalyst adalah sebuah Jenama yang berkualiti tinggi dan sedang berkembang ke seluruh negara. Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan tetap/sambilan:

Terima kasih atas pertanyaan & minat untuk menjadi agen zatie.

Anda hanya perlu emailkan pertanyaan atau sebarang kemusykilan yang hendak di ajukan ke email n.hazatie@gmail.com. Zatie akan membalas email anda dalam tempoh 24 jam atau kurang jika tidak terdapat sebarang komitmen lain/masalah.

Penerangan ringkas mengenai cara-cara dan kelebihan menjadi agen.

1. Anda perlu membuat pembelian sebanyak RM 150 dalam satu resit(setiap kali pembelian)
2. Pembelian itu tidak semestinya dilakukan setiap bulan(tiada tarikh luput keahlian)
3.Emailkan ke n.hazatie@gmail.com untuk mendaftar.
4.Harga ahli adalah berlainan dari harga asal/biasa.

*special price for agent


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Pendaftaran Agen/Ahli Catalyst

KEPADA YANG TELAH MENDAFTAR DAN BERMINAT UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN BAWAH ZATIE

SILA AMBIL PERHATIAN KEPADA PERKARA BERIKUT :

BAGI TUJUAN RUJUKAN/PENDAFTARAN ONLINE :

Introducer's Name :
Nur Ezzattie binti Mohd Nasirudin
Introducer's Card No:
MY 879 000443 971

1.Jika berminat untuk menjadi AGEN CATALYST, sila email kepada zatie SUBJECT:PERTANYAAN/PENDAFTARAN AGEN. email: n.hazatie@gmail.com

2. Untuk melayakkan anda didaftarkan sebagai agen, anda perlu membuat pembelian RM 150.00 atau lebih (dalam satu resit). Pembelian pertama TERUS MENGGUNAKAN HARGA AGEN/AHLI. item boleh dicampur

3. Pembelian kedua atau seterusnya hendaklah berjumlah MINIMA RM 150.00 (dalam satu resit juga) jika kurang dari jumlah tersebut , kami tidak dapat memberikan keistimewaan harga agen/ahli kepada anda.

4. Postage untuk agen akan dicharge dari RM 10.00 ( atau lebih mengikut pembelian)

5. Untuk pembelian pertama, selepas pengesahan order & pembayaran dibuat, ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE di http://catalyst2u.net/memregister.html (bagi urusan pendaftaran dan pemprosesan kad ahli.Proses bagi kad ahli mungkin mengambil masa dan ianya akan dipos terus dari PIHAK SYARIKAT). introducer name & id seperti di atas :)

6. Order hendaklah dihantar melalui email di n.hazatie@gmail.com (sila nyatakan jumlah tempahan anda sekali)

7. Bayaran hendaklah dibuat sebelum item dipos.

8. Bagi agen yang sudah memperolehi kad ahli masing-masing.sila nyatakan nombor kad ahli anda di ruangan yang disediakan(kad ahli akan dipos direct melalui HQ).

*Diingatkan, Catalyst tidak mengamalkan sebarang amalan MLM dalam urusniaga.Tiada istilah upline&downline dalam urusan ini.

Kerjasama dan perhatian anda dalam hal ini amatlah diharapkan dan dihargai. Sebarang perubahan atau berita terbaru akan dikemaskini dari masa ke semasa. Pastikan anda sentiasa membaca blog ini untuk mendapatkan informasi/pengumuman terbaru dari zatie.

Zatie akan memberikan kadar postage yang berpatutan. Terima kasih.

ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

FREE POSTAGE DAN DISKAUN MENANTI ANDA HANYA DI ZATIE CATALYST ESHOP!


Promosi cuti sekolah tinggal 1 HARI je lagi. Walaubagaimanapun, untuk menghargai sokongan dan kepercayaan korang kepada zatie selama ni, zatie berbesar hati nak bagi tawaran hebat lagi bermula 11 Jun iaitu pada hari ini sehingga 20 Jun. Rebutlah peluang ini sebelum terlepas ye :)


Untuk REGULAR CUSTOMER :

FREE POSTAGE

VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)

VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90(Sabah & Sarawak)

1. FREE POSTAGE diberikan untuk pembelian 3 kotak
bagi Catalyst VCO Capsule atau Catalyst VCO Pure Oil.
2. Termasuk Sabah & Sarawak
3. boleh campur mana-mana dua produk ini.
4. Tempoh tempahan dan pembayaran dari 11 - 20 Jun sahaja.




Untuk NEW CUSTOMER :

DISKAUN 5%


VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)

VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)



CATALYST Collagen
CATALYST COLLAGEN
RM59.90RM58.00 (Sem.Malaysia)
RM65.90RM64.00 (Sabah & Sarawak)


1. DISKAUN 5% diberikan untuk pembelian 3 kotak ke atas
di mana setiap produk Catalyst diberi potongan sebanyak RM2.
2. Termasuk Sabah & Sarawak
3. boleh campur mana-mana produk Catalyst yang ada.
4. Tempoh tempahan dan pembayaran dari 11- 20 Jun sahaja.
5. Kadar postage adalah seperti biasa.


ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !


♥SERIOUS BUYER ONLY~♥



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, June 20, 2011

PROMOSI akan tamat 11.59 P.M


Makluman untuk pelanggan dan pengunjung yang dikasihi :

Bagi yang telah menempah dan membuat pembayaran sebelum 20 Jun, anda layak untuk mendapat harga promosi yang telah ditawarkan. Untuk yang belum membuat pembayaran, anda hendaklah membuat pembayaran sebelum 22 Jun (Rabu). Sekiranya tidak, zatie tidak dapat memberikan keistimewaan harga promosi lagi.

Promosi akan tamat pada hari ini tepat jam 11.59 P.M. Pada yang masih tidak berkesempatan untuk merebut peluang ini, cepat order sebelum terlambat. Nantikan promosi Julai yang akan datang. Stay tuned with Zatie Catalyst eSHOP !


ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !


♥SERIOUS BUYER ONLY~♥

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, June 19, 2011

Testimoni VCO





Di bawah adalah gambar testimoni dari kakak zatie,
wanie ( http://aninacatalyst.blogspot.com )
sepanjang sebulan mengamalkan Virgin Coconut Oil (VCO).



BEFORE menggunakan mana-mana produk.



seminggu setelah menggunakan Virgin Coconut Oil.







AFTER sebulan menggunakan Virgin Coconut Oil.

"Setelah sebulan saya mengamalkannya, kulit muka saya bertambah gebu dan putih.
Malah, metabolisme saya semakin tinggi. Penghadaman saya sangat sangat baik.
Saya juga tak rasa letih bila bangun awal pagi walaupun tidur lewat malam.
Saya amat berpuas hati dan akan terus mengamalkan cara hidup sihat ini" - Wanie

untuk keterangan lanjut,
sila hubungi Hotline
0142937658 - Wanie


untuk order,
email zatie,

n.hazatie@gmail.com

respon yang lebih cepat,
SMS zatie,

0145232010 (celcom)
0129666273 (maxis)


*update 14 Jun 2011*

produk yang digunakan oleh wanie ialah

VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90 (Sem. Malaysia)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)



CATALYST Collagen
CATALYST COLLAGEN
RM59.90 (Sem.Malaysia)
RM65.90 (Sabah & Sarawak)





*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, June 12, 2011

Khasiat Setiap Produk Catalyst


Salam.
buat masa ni, stok hanya ada 3 produk sahaja.
produk-produknya adalah seperti di bawah.
untuk produk-produk lain seperti
MindStar, Fibre Drink, Hair Revitalizer dan Hair Treatment pre-order ye.


VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)


VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)

KELEBIHAN VCO SOFTGEL CAPSULE DAN VCO PURE OIL ADALAH SAMA :

membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
menghasilkan tenaga segera
jika disapu, ia membantu mengurangkan infeksi dan mencegah garis-garis halus
mencantik, menghaluskan dan menganjalkan kulit muka dan seluruh badan
menghilangkan jerawat, jeragat dan parut pada kulit muka dan seluruh badan.
kulit muka tidak akan berminyak lagi
lenguh-lenguh dan sakit seluruh badan dapat dihilangkan.
lebih bertenaga dan bersemangat walaupun seharian bekerja
melindungi tubuh daripada risiko kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi,
mengurangkan senggugut
menambahkan tenaga dalaman lelaki dan wanita
membantu sistem penghadaman dan pencernaan
membantu kesuburan wanita (hamil)


CATALYST Collagen
CATALYST COLLAGEN
RM59.90RM57.00 (Sem.Malaysia)
RM65.90RM63.00 (Sabah & Sarawak)

KEBAIKAN:

  • Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga

  • untuk order,
    submit borang di bahagian bawah blog ini

    atau

    boleh SMS/Call zatie terus di
    0129666273 (maxis)
    0145232010 (celcom)

    PROMOSI SEHINGGA 12 JUN :)

    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Saturday, June 11, 2011

    Promosi tinggal 4 HARI LAGI !


    Tinggal 4 hari sahaja lagi PROMOSI cuti sekolah.
    Orderlah sekarang !
    Jangan lepaskan peluang ini. Rugi tau!


    VCO Softgel Capsule
    CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
    RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
    RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)



    VCO Pure Oil
    CATALYST VCO PURE OIL
    RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
    RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)



    CATALYST Collagen
    CATALYST COLLAGEN
    RM59.90RM57.00 (Sem.Malaysia)
    RM65.90RM63.00 (Sabah & Sarawak)

    untuk order,
    isi borang di bahagian bawah blog ini

    atau

    boleh SMS/Call zatie terus di
    0129666273 (maxis)
    0145232010 (celcom)

    P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
    Pay today, get the next day !


    ♥SERIOUS BUYER ONLY~♥

    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    CATALYST Hair Treatment Series

    pernahkah anda dengar petua orang tua yang mengatakan bahawa minyak kelapa merupakan salah satu cara terbaik untuk mengekalkan rambut yang cantik dan sihat? dengan sedikit pembaharuan dari teknologi, CATALYST memperkenalkan set hair treatment seperti berikut:


    VCO HAIR TREATMENT (merawat) - 25ml
    RM 39.90 (semenanjung malaysia)
    RM 43.90 (sabah & sarawak)

    CARA PENGGUNAAN :
    1. sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi
    2. pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
    3. basuh rambut seperti biasa dengan syampoo
    *jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*



    VCO HAIR REVITALIZER (pelembap) - 120ml
    RM 39.90 (semenanjung malaysia)
    RM 43.90 (sabah & sarawak)

    CARA PENGGUNAAN :
    1. sapukan hair revitalizer pada rambut anda
    *jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*



    KEBAIKAN CATALYST HAIR TREATMENT SERIES:

    1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
    2. mengawal masalah kelemumur
    3. mengatasi masalah keguguran rambut
    4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
    5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
    6. menghitamkan dan melebatkan rambut

    dan banyak lagi :)

    untuk order,
    isi borang di bahagian bawah blog ini

    atau

    boleh SMS/Call zatie terus di
    0129666273 (maxis)
    0145232010 (celcom)

    P/S: produk di atas adalah pre-order ye


    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Friday, June 10, 2011

    Perhatian!

    Salam.

    memandangkan ramai yang order,
    jadi zatie akan mengutamakan yang membuat pembayaran terlebih dahulu.

    ramai yang isi borang tapi lepas tu senyap je. takde sebarang berita.
    sedih tau. jangan lah main-mainkan zatie.
    ramai orang lain nak vco jugak tau.

    perlu diingatkan juga pada yang dah buat pembayaran.
    SILA EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN KEPADA ZATIE.
    jangan lepas ni kata dah buat pembayaran tapi barang tak sampai.
    zatie takkan layan orang yang buat pembayaran tanpa bukti pembayaran.

    promosi berjalan seperti biasa sehingga 12 Jun.
    jangan lepaskan peluang ni. rugi tau :)



    VCO Softgel Capsule
    CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
    RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
    RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)



    VCO Pure Oil
    CATALYST VCO PURE OIL
    RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
    RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)



    CATALYST Collagen
    CATALYST COLLAGEN
    RM59.90RM57.00 (Sem.Malaysia)
    RM65.90RM63.00 (Sabah & Sarawak)

    KADAR POSTAGE adalah seperti biasa.

    RM6 (Sem.Malaysia)
    RM9 (Sabah & Sarawak)

    untuk order,
    isi borang di bahagian bawah blog ini

    atau

    boleh SMS/Call zatie terus di
    0129666273 (maxis)
    0145232010 (celcom)

    P/S: STOK SENTIASA ADA. DON'T WORRY UNTUK ORDER

    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Thursday, June 9, 2011

    Order NOW! DAPATKAN 3 KOTAK VCO DENGAN HANYA RM120 INCLUDED POSTAGE!

    seperti yang dimaklumkan,
    diskaun 5% diberikan bagi pengunjung blog Zatie Catalyst eSHOP
    yang membuat pembelian bermula dari 20 Mei - 12 Jun.




    So, dapatkan 3 KOTAK VCO dengan hanya

    RM125.70

    RM120 INCLUDED POSTAGE !

    bagi yang ingin membeli lebih daripada 3 kotak,
    boleh emailkan zatie di n.hazatie@gmail.com


    JOM ORDER SEKARANG!
    REBUTLAH PELUANG INI!

    untuk order,
    isi borang di bahagian bawah blog ini

    atau

    boleh SMS/Call zatie terus di
    0129666273 (maxis)
    0145232010 (celcom)


    p/s : sehingga 12 Jun je tau.


    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Saturday, June 4, 2011

    Jom C.O.D @ area Rawang, Selangor


    Okay. macam biasa, PROMOSI masih berjalan lagi yer.
    zatie nak cakap kat sini yang kakak zatie sudah beberapa minggu berada di Rawang, Selangor.
    pada yang duduk area-area Rawang, jom dapatkan PRODUK CATALYST tanpa postage.


    RM39.90RM38.00
    CATALYST Virgin Coconut Oil

    Boleh SMS/Call
    wanie - 0142937658


    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Thursday, June 2, 2011

    Transport takde, manusia hilang, apa nak buat?

    Maaf ye pada yang dah buat pembayaran semalam.
    zatie takboleh nak pergi pos hari ni sebab takde transport.
    biasa lah. awal-awal cuti ni semua manusia hilang.
    takde siapa boleh hantarkan zatie ke pejabat pos.
    Nextweek hari Isnin bersamaan 6 Jun zatie akan pos.
    Harap bersabar :)

    pada yang nak order, boleh order sekarang.
    stok masih ada.

    untuk order,
    isi borang di bahagian bawah blog ini

    atau

    boleh SMS/Call zatie terus di
    0129666273 (maxis)
    0145232010 (celcom)

    p/s: PROMOSI MASIH BERJALAN SEPERTI BIASA SEHINGGA 12 JUN


    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

    FULL NAME :
    EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
    H/P NO :
    STATUS : REGULAR CUSTOMER
    NEW CUSTOMER
    AGEN/DEALER
    MINI STOKIS
    STOKIS
    FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
    TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
    TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
    REGULAR PACK : RM260
    EXCLUSIVE PACK : RM290
    SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
    K COLLY SWEET 17 : RM120
    PERLA COFFEE : RM59.90
    PERLA CHOC MILK : RM65.90
    MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
    DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
    EMILAY WHITENING : RM30
    EMILAY COLLAGEN : RM30
    EMILAY BREAST : RM30
    FIGURE UP : RM30
    ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
    RADIGLOW SKINFINITI : RM180
    HAIR ROSE PERFUME : RM25
    SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
    BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
    SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
    VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
    CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
    CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
    CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
    CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
    CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
    CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
    CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
    CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
    CATALYST AMBIENCE : RM259
    CATALYST CUR:V : RM259
    SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
    SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
    SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
    SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
    SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
    SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
    SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
    SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
    SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
    SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
    PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
    PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
    PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
    SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
    VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
    SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
    FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
    SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
    MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
    MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
    MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
    SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
    TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
    BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
    BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
    BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
    SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
    EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
    SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
    FINAL ORDER *REQUIRED*
    PAYMENT :
    SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
    24 HOURS
    48 HOURS
    OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

    Put a website form like this on your site.