Tuesday, July 19, 2011

Stok semakin banyak!



Assalamualaikum semua.



Jom order produk Catalyst sekarang!
Melabur sedikit untuk kesihatan diri sendiri, tak membazir kan?



ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


P/S : Stok banyak ni, jangan ragu-ragu untuk order.
Pay today, get the next day !


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, July 15, 2011

Catalyst MINDSTAR : Boost Your Brain Function

CATALYST Mindstar : Boost Your Brain Function
RM59.90 (Sem.Malaysia)
RM65.90 (Sabah&Sarawak)


* CATALYST MINDSTAR SANGAT DIGALAKKAN UNTUK *

- Pelajar Tadika, Sekolah Rendah, Sekolah Menengah-
- Pelajar IPTA/IPTS (yang sedang menuntut)-
- Mereka yang mempunyai masalah kurang perhatian dalam kerja(letih&lesu)-

*boleh diminum daripada umur 4 tahun ke atas*(below pun boleh,ikut kesesuaian)

(PERISA COKLAT MALT: DIBANCUH DENGAN AIR SUAM)


TESTIMONI DARI PELANGGAN :

Daya Ingatan/Hafalan lebih tinggi dari sebelum.
Minda mudah untuk bertindakbalas.
Kurang mengantuk sewaktu proses pembelajaran.
Daya keyakinan yang tinggi dalam kelas.
Badan aktif dan segar daripada biasa.

Apakah MINDSTAR?

Mindstar adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak.
  1. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas dan runsing serta memberi keyakinan serta membangkitkan semangat.
  2. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan,menghapuskan letih lesu,serabut fikiran dan kelesuan otak.

Kebaikan MINDSTAR?

4 Faedah dan Kebaikan dalam MINDSTAR:
  1. Minda - Menguatkan daya ingatan serta meningkatkan daya kreativiti (otak kanan&kiri).
  2. Kesihatan - Menambahkan kecergasan fizikal danmental serta mengimbangi keharmonian tubuh dan emosi.
  3. Moral - Membentuk sikap positif,matang,konfiden,tanpa putus asa
  4. Oksigen - Membantu otak berfungsi ke tahap maksima


ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, July 14, 2011

Blogshop Alice's Wardrobe telah dibuka!

ATTENTION!

Zatie dan kawan-kawan zatie telah menubuhkan sebuah blog yang menjual barang-barang kesayangan kami atau lebih senang dipanggil 'Preloved'. bukan bundle tau!
kami menjual barang-barang yang jarang kami pakai dan mungkin ada yang kami tak pernah pakai langsung. Nak let go pun mungkin atas sebab faktor ketinggian, kemampatan dll. ngeee :)

ada tshirt, blouse,dress, jacket, cardigan, tudung bawal,shawl, seluar dan bermacam-macam lagi. komik/majalah pun ada jugak tau. Yang pasti, semuanya masih berkualiti tinggi dan dijamin bersih. Harga pun memang sangat berpatutan. Nantikan update di blog kami!
boleh klik di Alice's Wardrobe!



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, July 12, 2011

Kadar postage meningkat !

Di bawah ini notis yang zatie copy dari laman web poslaju.com.my
Zatie harap you all faham atas kenaikan kadar postage :)


NOTICE

Dear valued customers of PosLaju,

Kindly be informed that effective 15 July 2011, PosLaju fuel surcharge rate will be increased furtherfrom 10% to 15%.

The above increase is in line with the increase in petrol prices, transportation costs as well as the agreement made by the Association of Malaysian Express Carriers (AMEC) to allow for its members to increase the existing fuel surcharge rate to 15% and 10% handling surcharges remain unchanged effective 1 June 2011.

The increase in the fuel surcharge is crucial for PosLaju to continue to maintain its services to its customers.

Although courier industry has begun charging this new rate effective 1 June 2011, PosLaju has taken prudent steps to implement this new rate on 15 July 2011 for benefit of PosLaju customers.

Thank you.


NOTIS

Para Pelanggan PosLaju yang dihormati,

Adalah dimaklumkan berkuatkuasa 15 Julai 2011, kadar surcaj bahan api untuk semua perkhidmatan PosLaju akan dinaikkan dari 10% ke 15%.

Kenaikan di atas adalah sejajar dengan kenaikan harga bahan api dan kos pengangkutan semasa serta keputusan oleh Persatuan Syarikat Pengendali Ekspres Malaysia (AMEC) di mana berkuatkuasa 1 Jun 2011, syarikat kurier domestik Malaysia akan menaikkan kadar surcaj bahan api mereka daripada kadar sedia ada ke kadar baru iaitu 15% tetapi masih mengekalkan 10% untuk caj pengendalian.

Kenaikan surcaj bahan api ini adalah amat diperlukan untuk memastikan PosLaju dapat mengekalkan kualiti perkhidmatan kepada semua Pelanggan.

Walaupun industri kurier telah mula menguatkuasakan kadar baru ini pada 1 Jun 2011, namun demi kepentingan pelanggan PosLaju, kami mengambil langkah kenaikan lebih lewat, iaitu pada 15 Julai 2011.

Terima kasih.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Apa itu COD?????



Apa itu COD???

Wah, sekarang ni dah ramai yang tahu apa itu COD. 

C.O.D ialah Cash On Delivery. Diterjemahkan dalam bahasa Melayu iaitu Tunai Atas Penerimaan. Jadi, anda tak payah nak susah-susah pergi bank untuk masukkan duit. Bayaran untuk postage pun tiada. Bayaran boleh dibuat selepas anda berjumpa dengan zatie dan menerima item/barang/produk tersebut. 

COD yang boleh diterima ialah area KUANTAN/GAMBANG/KEMAMAN sahaja! Tapiiiii, GAMBANG & KEMAMAN jika ada 2-3 request dalam 1 masa tertentu.

Di mana boleh COD? 

- Ofis anda berkerja
- Rumah anda (sertakan alamat penuh & lengkap)
- Bandar Kuantan
*shopping complex ke, UTC, Telok Chempedak, dan mana-mana sahaja!

Dalam erti kata lain, anywhere lah yang masih dalam area Kuantan!
Dah faham kan? C.O.D ni lebih jimat dan pantas.

Untuk hubungi zatie, 

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, July 1, 2011

PROMOSI JULAI datang lagii.. yeay!!!

Assalamualaikum semua.

yeay! sempena bulan Julai ni, zatie berbesar hati nak buat promosi lagi.


FREE POSTAGE

VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)

VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90(Sabah & Sarawak)

1. FREE POSTAGE diberikan untuk pembelian 3-6 kotak
bagi Catalyst VCO Capsule atau Catalyst VCO Pure Oil.
2. Termasuk Sabah & Sarawak ye...
3. boleh campur mana-mana dua produk ini.
4. Tempoh tempahan dan pembayaran dari 1 - 5 Julai sahaja.


terkejut bukan? ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
Jom order sekarang sebelum terlambat!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

POS LAJU Balok, Kuantan System Down

Buat pertama kalinya zatie pergi Pejabat Pos dan kerani di situ cakap
"Poslaju system down for 1 weeks"

zatie minta maaf sangat-sangat-sangat pada yang dah buat pembayaran dua tiga hari yang lalu. tapi perkara ini memang tidak dapat dielakkan :(

Jadi, zatie terpaksa pos semua barang-barang u ols Isnin minggu depan. itupun kalau sistem dah dibaikpulih semula. zatie harap u ols banyak bersabar ye. Terima kasih.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.