Tuesday, August 23, 2011

Catalyst Natural Fibre Drink


CATALYST Fibre Drink
CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
RM59.90 (Sem.Malaysia)
RM65.90 (Sabah&Sarawak)

- berperisa oren
-berbentuk serbuk
- 15 sachets / 15 g each

Dapat mengurangkan risiko keadaan penyakit seperti ,
  • Diabetes
  • Penyakit jantung
  • Kanser kolon
  • Obesiti
  • Tekanan darah tinggi
  • Pembuangan air kencing yang tidak lawas
  • Masalah tidak boleh tidur malam

Dapat membantu anda mengatasi ,
  • BERAT BADAN BERLEBIHAN - Pengambilan Natural Fibre Drink akan memekatkan isi perut menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu mengurangkan berat badan dan menguruskan badan.
  • GASTRIK - Selain makanan pedas dan stress, gastrik disebabkan juga oleh bacteria H.pylori yang dapat hidup di dalam perut berasid. Bukti saintifik menunjukkan Lactobacili menghasilkan asid organik yang boleh merencatkan pertumbuhan bakteria pathogen. Natural Fibre Drink penting untuk pembiakan Lactobacili untuk menguatkan sistem pertahanan usus dan mencegah jangkitan.
  • KEMBUNG - Berlaku akibat pertambahan gas di dalam saluran intestinal gastro kerana proses fermentasi (penapaian) dan pereputan makanan yang tidak dihadam oleh bakteria. Kembung juga terjadi kerana laktosa intoleren (ketidakserasian susu) dan pertumbuhan bakteria pathogen. Natural Fibre Drink membantu sistem penghadaman dan menggalak keseimbangan bakteria di dalam usus.
  • DIABETES - Membantu mengawal paras gula di dalam tubuh. Serat yang bersifat seperti gam akan mengikat lemak-lemak gula berlebihan serta hampas pencernaan. Masalah longgokan lemak dan kolestrol dalam badan dapat diatasi, membantu peredaran darah dan menguatkan semula jantung. Di samping itu juga, gula yang diikat tadi dapat menurunkan kandungan gula dalam darah dan air kencing. Tidak mengandungi laktosa yang memberi kesan ketidak-selesaan perut. Membantu melambatkan penghadaman dan penyerapan karbohidrat.
  • SEMBELIT - Bahan buangan (feses) yang bergerak perlahan melalui usus boleh mengakibatkan sembelit. Natural Fibre Drink mencegah konstipasi (sembelit) secara melebut, menghidrasi dan menambah isipadu air pada feses kerana adanya tekanan osmotik, ia menjadikan najis semakin berat dan semakin kerap untuk membuang air besar.
  • MENGURANGKAN RISIKO KANSER - Nilai pemakan yang terdapat di dalam Natural Fibre Drink mampu menentang pertumbuhan kanser di dalam kolon dan beberapa bahagian lain sistem penghadaman. Ia meneutralkan enzim berbahaya yang boleh mengubah prokarsinogen kepada karsinogen yang aktif untuk merangsang sistem pertahanan tubuh menentang aktiviti sel tumor.
  • KOLESTROL - Masalah kolestrol dapat dikurangkan dengan pengambilan Natural Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecah kolestrol supaya mudah dibuang atau menyerap terus kolestrol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolestrol dari usus.

Cara pengambilan Catalyst Natural Fibre Drink
-Tuangkan 1 sachet ke dalam cawan yang berisi air suam (150ml)
-Kacau sebati dan minum dengan segera


PERINGATAN!
*seeloknya diambil pada waktu pagi/malam sebelum tidur
*selepas mengambil Fibre Drink, minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
*elakkan penggunaan air yang terlalu panas


ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, August 19, 2011

My Preloved now available @ Alice's Wardrobe!



Assalamualaikum semua!

Zatie baru bukak blogshop menjual pakaian wanita beberapa minggu yang lalu.
Ada macam-macam termasuklah skirt, dress, blouse dan tshirt.

Baju yang dijual, tidak pernah dipakai atas sebab-sebab tertentu.
Kualiti 100% dalam keadaan baik. Harga sangat berpatutan.

All below RM20 and FREE POSTAGE!
Sabah&Sarawak add RM3 only.





P/S: Kalau berminat, SMS/Call zatie ye :)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, August 18, 2011

Promosi sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak!

Assalamualaikum semua!

Terasa lambat pulak nak ucapkan, tapi ucapkan jugak lah.

SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM :)

Sempena 1 0gos, hari pertama kita berpuasa di bulan penuh kemuliaan ini,
Zatie sangat berbesar hati ingin mengadakan promosi Ramadhan
tanda bersyukur ke hadrat Illahi kerana diberi rezeki yang berpanjangan.





DISKAUN 5%


diberikan untuk produk Catalyst.
Potongan sebanyak RM2.00 tau!


TERMA DAN SYARAT PROMOSI :

1. Bagi pembelian 3 kotak ke atas
2. Termasuk Sabah & Sarawak
3. Sah sehingga 18 Ogos 2011


Jadi, apa tunggu lagi???????

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


P/S : Stok banyak ni, jangan ragu-ragu untuk order.
Pay today, get the next day !

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, August 17, 2011

Senggugut tiada lagi! Tenaga berpanjangan walaupun berpuasa!

Assalamualaikum semua!

Hari ini zatie nak kongsikan sedikit perasaan dan pengalaman zatie setelah beberapa bulan mengamalkan produk Catalyst VCO Softgel.

Setiap bulan, zatie terpaksa menghadapi proses healing crisis iaitu kesan pemulihan.
Jerawat banyak keluar. Itulah yang paling memeritkan zatie. Tapi, zatie tetap menjalani kehidupan secara normal. Cuma kena tahan malu dan tahap keyakinan pula turun sedikit. Sebenarnya proses ini sangat bagus untuk pembersihan dalaman kita. Segala toksin-toksin dalam badan kita akan dinyahkan.

Untuk info lanjut mengenai Healing Crisis, boleh klik di

Kesan positif yang zatie sudah alami ialah masalah senggugut yang sangat menyiksakan tu sudah tiada lagi. Alhamdulillah, zatie gembira sangat. Selalunya hari pertama tu mesti zatie akan terbaring terguling-guling atas katil sampai jatuh ke bawah katil. Kaki pun cramp, takboleh nak bangun dan berjalan dan akan menyebabkan semua kerja tertangguh. Tapi, sekarang zatie boleh melakukan aktiviti seharian tanpa senggugut! ^.^

Berat badan zatie juga terkawal sekarang. Ramai yang cakap kat zatie pada umur zatie ni selalunya berat badan akan naik dengan mendadak kalau makan banyak. Alhamdulillah, dengan vco ni, zatie kurang selera makan dan zatie tak mudah rasa lapar. Lagi-lagi bulan Ramadhan ni, zatie tetap bertenaga sampai ramai yang sangka zatie tak puasa. Tapi, sebenarnya vco lah yang memberikan zatie tenaga berpanjangan. Terima kasih vco!

VCO Softgel Capsule
You all pun boleh cuba VCO ni. Lagipun, tengah promosi ni. tinggal 1 hari je lagi.
cepat order sekarang!

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, August 1, 2011

C.O.D di bulan Ramadhan

Assalamualaikum.

Kalau puasa mesti ada Bazar Ramadhan kan?

Actually zatie nak maklumkan yang zatie akan berada
di Bazar Ramadhan Balok Permai, Kuantan selama 1 bulan.

Jadi, bagi yang tinggal di area berdekatan yang ingin dapatkan Produk Catalyst seperti
VCO SOFTGEL, VCO PURE OIL, COLLAGEN dan lain-lain produk,

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.