Saturday, December 31, 2011

Buy More Less More !

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Sekian lama tak update blog namun tetap mendapat order dari you all. Terima kasih kerana sudi membuat pembelian bersama Zatie Catalyst eSHOP! Bagi menghargai kepercayaan korang kepada zatie, zatie berbesar hati nak adakan promotion. Kali ni lebih gempak dan menguntungkan korang!
http://1.bp.blogspot.com/__nhRgitHcRM/Sgav3kRaAuI/AAAAAAAACvA/c8FkXUR-q0M/S1600-R/sale.jpg
Cuti-cuti sekolah ni, apa kata korang shooping sambil berjimat? Macam mana tu? Jom tengok apa zatie nak bagi kat korang. Kat tempat lain, mungkin takkan dapat harga the best macam ni.
Harga asal VCO Softgel Capsule, RM39.90. So, zatie buat promotion "Buy more, Less more" !!!

Di Zatie Catalyst eSHOP, 
1 kotak VCO Softgel Capsule = RM38
2 kotak VCO Softgel Capsule = RM37
3 kotak VCO Softgel Capsule = RM36
5 kotak ke atas VCO Softgel Capsule = FREE POSTAGE

Terkejut? Tak percaya? Jangan lepaskan peluang ni. Cepat buat order dengan zatie. PM Facebook Zatie Catalyst. Zatie akan reply as fast as possible. 

P/S : Promotion tamat pada 31 Disember 2011

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, December 27, 2011

Pendaftaran Agen Kini Dibuka!

aAssalamualaikum

Bagi anda yang memang berminat untuk menjalankan perniagaan secara part time, jangan lepaskan peluang ini. Kerana anda boleh merebut perniagaan ini dengan modal serendah RM150! Dan keuntungan sehingga 45%!

Disebabkan ramai agen yang tidak aktif dibawah zatie, maka zatie akan mencari agen baru yang betul-betul berminat. Apakan syarat-syarat kelayakan untuk mendatfar sebagai agen?

http://2.bp.blogspot.com/-K-7_jIUAK0o/TiBSB29BdhI/AAAAAAAAAE4/9fWH2zUMfe8/s1600/agen.jpg 

1.Jika berminat untuk menjadi AGEN CATALYST, sila INBOX Facebook Zatie Catalyst 


2. Untuk melayakkan anda didaftarkan sebagai agen, anda perlu membuat pembelian RM 150.00 atau lebih (dalam satu resit). Pembelian pertama TERUS MENGGUNAKAN HARGA AGEN . Item boleh dicampur.
3. Pembelian kedua atau seterusnya hendaklah berjumlah MINIMA RM 150.00 (dalam satu resit juga) jika kurang dari jumlah tersebut , kami tidak dapat memberikan keistimewaan harga agen kepada anda lagi.

4. Untuk pembelian pertama, selepas pengesahan order & pembayaran dibuat, ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE (bagi urusan pendaftaran dan pemprosesan kad agen. Proses bagi kad ahli mungkin mengambil masa dan ianya akan dipos terus dari PIHAK SYARIKAT).Sila klik logo Catalyst yang ada di sidebar bahagian atas.

Mudah bukan? Peluang perniagaan ini terbuka untuk semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas! 
ANDA BERMINAT?

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, December 16, 2011

Men Vita Catalyst

 Assalamualaikum
http://2.bp.blogspot.com/-LxD_IHEInxs/Tjnn_6UDOnI/AAAAAAAAClU/j35UYYsi6BE/s1600/famme%2Bvitta.jpg
 CATALYST MEN VITA : Men Vitality Natural Drink

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

Apakah itu Men Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Produk bagi mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki dan diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkat kan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :
  • Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
  • Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
  • Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
  • Menghilangan letih dan lesu badan
  • Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
  • Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
  • Mampu melambatkan ejakulasi
  • Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
  • Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
  • Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
  • Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*
  • Baik untuk lelaki dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Men Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)


Pesanan :
TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, December 15, 2011

Femme Vita Catalyst

Assalamualaikum



http://1.bp.blogspot.com/-ZMrS2JwxWic/Tjnn_r1_p2I/AAAAAAAAClM/8pEYk-FSyBc/s1600/fame%2Bvittta.jpg
Catalyst Femme Vitality Natural Drink

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

Apakah itu Femme Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Femme Vita sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya yang telah berumahtangga. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).

Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT FEMME VITA :
  • Membina dan mengecutkan rahim
  • Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
  • Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
  • Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
  • Memulihkan sistem pelinciran vagina
  • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Menghilangkan bau badan dan bau mulut
  • Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
  • Melegakan panas badan
  • Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
  • Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
  • Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*
  • Baik untuk wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Femme Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)

Pesanan :
TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

AMARAN !

FEMME VITA TIDAK BOLEH DIGUNAKAN/DIAMBIL OLEH :

- WANITA MENGANDUNG

- SEMASA DATANG HAID :
semasa datang haid,rahim sedang dicuci. Dikhuatiri darah yang keluar akan bertambah banyak dan akan menyebabkan pitam dan sebagainya



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.