Monday, January 23, 2012

VCO boleh tak dimakan bersama supplement lain?

 Assalamualaikum
 
Terima kasih kepada pelanggan2 yang rajin bertanyakan pelbagai soalan kepada zatie
Samada melalui emel,fb,sms.soalan ni sering hadir

Jawapan ini CREDIT to Eazy Catalyst

BOLEH / TIDAK VCO DIMAKAN BERSAMA SUPPLEMENT LAIN?
seperti EPO,VITAMIN C,B-COMPLEX & etc:

jawapan : BOLEH,TIADA MASALAH

kerana VCO juga merupakan supplement kesihatan yang berasaskan minyak kelapa darayang berkualiti tinggi(100%).Tetapi anda perlu minum air yang secukupnya(air suam/air kosong) bagi membantu penyerapan minyak (pure oil) tersebut.

eazy juga turut mengambil supplement lain selain dari VCO

saiz VCO capsule adalah sangat kecil(mudah ditelan)
jika nak dibandingkan dengan capsule yang lain

kepada yang mengalami masalah jerawat naik semula/keluar selepas beberapa hari mengamalkan vco,anda tidak perlu panik, tidak perlu takut,tidak perlu risau.

.kerana ia dinamakan proses DETOX.

teruskan pengambilan VCO sehingga jerawat itu kecut/surut(ingat)banyakkan minum air suam/air kosong.atau lebih bagus jika minum bersama jus tomato+apple suam(resepi jus tomato+apple di SINI)-credit to my stokis HANITA.Thanks you so much :)

- untuk kurangkan selera makan:ambil VCO sebelum anda sarapan :)
- jgn lupa minum dengan jus atau air kosong/air suam sahaja.
- JANGAN LUPA : 2 BIJI SEHARI.nak makan 2biji sekaligus pun boleh,tapi kalau makan lebih dari 2 biji pun tak ada masalah Ye :)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Testimoni Catalyst lagi (Bergambar)










Untuk lebih testimoni, Klik Facebook Zatie Catalyst.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, January 21, 2012

Tips : Kulit Glowing dengan Catalyst VCO Pure Oil



CATALYST VCO PURE OIL

RM 39.90 - SEMENANJUNG
RM 43.90 - SABAH & SARAWAK

CATALYST VCO SOFTGEL

RM 39.90 - SEMENANJUNG
RM 43.90 - SABAH & SARAWAK

Oh ye! kalau rasanya korang da beli VCO SOFTGEL boleh juga untuk ganti VCO PURE OIL tu ye.sebab kandungan dan khasiat die same. cuma dalam bentuk berlainan. cucuk/gunting je hujung softgel tu dan gunakan sebagai asas solekan! Pasti cantekkssss nanti.Insyallah!
 

TIPS UNTUK ASAS MAKEUP GLOW DAN TAHAN LAMA / untuk elak muka kita tak lekat dengan foundation(kenapa jadi camni?sebab kulit kering) dan end of the result nnti kulit nampak tak sekata bercapuk2 dan tak makeup tak timbul. so check it out bebeh :)

1. amalkan masker setiap minggu:
boleh gunakan tomato + yogurt(blend it all together)
ataupun sapu je yogurt tu ke seluruh muka setiap hujung minggu.
tunggu sampai kering dan cuci hingga bersih

2. ni part yang best sekali : asas make up glow glow glow :)
- titiskan setitik atau sedikit Catalyst VCO Pure Oil ke tapak tangan.
-picitkan foundation/ asas makeup anda dan blend kedua2 nya sehingga sekata(atas tapak tangan)
-Applykan ke seluruh wajah yang telah kering(selepas toner) menggunakan span(untuk sekata)
-Tunggu foundation/asas makeup anda kering dan makeup macam biasa 
 

beautiful lady - rose liyana :)
tengs for sharing this beautiful tips darling.

SELAMAT MENCUBA DAN CANTIK BERSAMA CATALYST!
 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, January 16, 2012

C.O.D Catalyst Available at Rawang, Selangor

Assalamualaikum

Zatie akui memang ramai yang nak C.O.D kat Rawang. Bukti? Google keyword ada buktinya. So, tanpa menghampakan orang ramai yang datang masuk ke blog zatie untuk beli VCO, Collagen dan lain-lain produk Catalyst, C.O.D Rawang kini available selama 1 BULAN sahaja!


My sis, Wanie cuti sem. So, dia stay dekat Rawang selama 1 bulan. Jangan lepaskan peluang ni. C.O.D with no postage okay. 14 January- 14 February 2012.

 More info, Contact her phone number. Hotline Maxis 0142937658.
Atau PM her Facebook di Wanie Stokist Catalyst.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, January 10, 2012

Special Offers! Until 10 January only!

Assalamualaikum

Hai! Untuk pembelian sehingga 10 January, Zatie menawarkan harga yang istimewa kepada you all bagi set di bawah :

Harga biasa
1. VCO Softgel Capsule/VCO Pure Oil, RM39.90
2. Collagen, RM59.90
3. Postage Semenanjung, RM6.00
Total = RM105.80

http://2.bp.blogspot.com/-6qyPFpVBooU/ToQttURKS1I/AAAAAAAAAFM/v37jW3W1ceM/s1600/pakej%2B2.JPG
Tapi, zatie berbesar hati nak bagi special offer untuk you all. RM100 sahaja!(TERMASUK POSTAGE)

Cepat dapatkannya sekarang sebelum terlambat!

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, January 2, 2012

Mexorea Catalyst



Mexorea antara produk terbaru daripada Catalyst selain daripada Femme Vita dan Men Vita. Mexorea adalah health supplement untuk wanita (remaja dan ke atas). Nak tahu khasiatnya? Jom teruskan membaca ye..

Mexorea merupakan makanan tambahan yang dapat membantu mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan agar kesihatan dalaman itu dapat dilihat terpancar sehingga menampakkan kecantikan tubuh. Mexorea bukanlah makanan tambahan bersifat segera, perlu digunakan berkala dan konsisten beserta pemakanan seimbang dan senaman ringan.

Mexorea adalah perlu untuk wanita yang berumahtangga. Bagi anak dara, Mexorea membolehkan peredaran darah cukup baik dan untuk persediaan sebelum berkahwin. Wanita perlu sentiasa cergas dan sihat untuk memastikan perjalanan rumah tangga berjalan lancar.

Hanya dengan:
RM40.00
RM45.00 (S /S)

KHASIAT MEXOREA:
Mengurangkan masalah senggugut (period pain)
Menstabilkan kitaran haid (period cycle)
Mengatasi masalah keputihan
Menguatkan otot faraj
Menghilangkan bau dan mencegah bakteria pada faraj
Memulihkan sistem peranakan
Mengecutkan rahim
Menyingkirkan toksid
Memulihkan sindrom tekanan sebelum haid
Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata

Cara Makan:
Cara makan Mexorea sama seperti pengambilan Collagen, 1 sachet sehari letak di lidah, hisap dan lepas dah habis, minum air suam atau jus buah. Digalakkan minum air dengan banyak dalam sehari dan seeloknya diambil bersama VCO. 

Creadit to Mommy Aisy 


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Pengambilan VCO Catalyst sewaktu Mengandung, Berpantang dan Menyusukan (BF)


Dah ramai yang tanya zatie soalan ni. Jawapan ni zatie copy dari blog kak Eazy Catalyst.
VCO SOFTGEL CAPSULE/ VCO PURE OIL
(kedua-duanya adalah sama tetapi dalam bentuk berlainan)
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)


Apa kelebihan Catalyst VCO?
Kelebihan dan khasiat Catalyst VCO sangat banyak kalau nak diterangkan kat sini .Rasanya entry zatie pun dah banyak kali pasal VCO ni. Tapi disebabkan masih ramai lagi yang bertanya. Zatie terangkan sikit ye. VCO atau minyak kelapa dara merupakan minyak no 1 terbaik di dunia. Terdiri daripada asid laurik yang kandungan nya lebih kurang sama seperti susu ibu. Catalyst VCO diproses 100 % asli tanpa bahan pengawet dan bahan kimia. Jadi ianya selamat di makan / diambil seawal bayi.

Untuk kebaikan dan testimoni sila klink link di bawah ini.


sewaktu mengandung :)


dalam tempoh berpantang


baby eazy yang ambil VCO seawal kelahiran :)

Ibu mengandung, Ibu menyusu(Breast Feeding) , Sedang berpantang boleh makan ke? Ade side effect x?


Jawapannye BOLEH .Tiada side effect untuk kandungan, kesihatan dan juga bayi. 100 % dari minyak kelapa dara Gred A dan ada juga few mommies yang berkongsi VCO merupakan MILK BOOSTER mereka :)

Sewaktu mengandung
VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyallah memudahkan bersalin(pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah perut harimau (hehehe) atau strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan seperti bio oil(VCO sangat berbaloi sebab dapat makan dan sapu).Make a wise choice.

Sewaktu menyusukan (BF)
Makan VCO seperti biasa :) baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak.

Semasa Dalam Pantang
Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil :) dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering :)) anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalam tempoh berpantang. Tiada masalah 

Jadi, semuanya sudah terjawab bukan? Thanks to kak Eazy foe this entry.

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.