Friday, March 30, 2012

HIGHLY RECOMMENDED!

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. Tak sangka yang Dermafal ni mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Stok baru je sampai minggu ni tapi dah licin dengan pantasnya. 

Seriously, ramai customer yang dah berpuas hati dengan Dermafal ni. Baru 2 hari pakai, tapi dah nampak kesan positif. Memang effective dan superb!

1. Kulit makin lembut dan licin.
2. Jerawat cepat kecut dan hilang.
3. Parut makin pudar.
4. Kulit muka tak berminyak.
5. Jerawat tak mudah naik.


Bagi yang masih blur dan tak pernah tahu apa-apa pasal Dermafal ni, boleh baca di SINI

Kulit more glowing... just pkai 2x sehari pagi n sblm tido... then i cmpur jgk dlm foundation setiap kali sblm makeup.... senang nk makeup bile kulit lembut n glowing... huhuhu... makeup simple pown dh ok.... cuba try test... weeee....


 
Testimoni di atas daripada pelanggan zatie  yang baru mencuba 2 hari yang lalu.
Dermafal wangi dan membuatkan kulit menjadi lembut.


HIGHLY RECOMMENDED!!!
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E!


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010

P/S: C.O.D pun available. Area Kuantan, Pahang only. Zatie di Balok Baru :)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, March 16, 2012

Dermafal - Placenta Serum Complex

 Assalamualaikum.

Haa, mesti you alls tertanya-tanya kan? Produk Catalyst yang baru ke? Ops! Tidak sama sekali. Kalau nak tahu apakah produk ini? Jom baca tentang Placenta dulu.


Manfaat plasenta

1. Ciri-ciri anti-penuaan
Mengandungi 30 jenis asid amino, peptida kompleks, vitamin, saccharides, asid nukleik, beratus-ratus galian, enzim dan faktor pertumbuhan. Ini adalah penting untuk mengaktifkan dan menjana semula sel fibroblast yang akhirnya membawa faedah pada kulit pengencangan, keanjalan, pengurangan kedutan, mencerahkan jeragat & meremajakan sel-sel kulit kusam.

2. Melindungi dari UV
Mengandungi faktor humectant yang menarik spt molekul air kepada kulit. Kehadiran lembapan adalah penting untuk kulit yang cantik dan muda. Humectant juga berkesan dalam mencegah kehilangan lembapan selepas memanjangkan pendedahan kepada cahaya matahari dan udara dingin.

3. Membantu dalam pemulihan

Mengandungi peptida & faktor pertumbuhan yang memberikan bantuan dan pemulihan yang lebih cepat daripada kerosakan UV, eritema (kemerahan), bengkak (edema), penebalan kulit, kedutan, kesan regangan dan parut. Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Dengan mengurangkan jeragat & parut jerawat dermafal juga akan menjadikan kulit anda anjal, cerah, gebu seperti yang diidamkan oleh setiap wanita sekaligus menjadikan kulit anda kembali cantik.


Ekstrak plasenta biri-biri mengandungi sumber nutrien yang kaya, termasuk sitokin bioaktif dan faktor pertumbuhan semula sel kulit. Elemen-elemen ini yang diperkayakan boleh membantu meremajakan sel-sel kulit kusam dan mencergaskan semula keanjalan kulit, menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan kelihatan lebih muda.


Yang berwarna OREN ni, fungsinya ialah - WHITENING.
Namanya ialah DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E




Yang berwarna PINK ini pula, fungsinya ialah - MOISTURIZING
Namanya pula ialah Dermafal - Placenta Serum Complex with Vitamin E.


Fungsinya sama seperti Vitamin E Softgel yang biasa. Tetapi telah di upgrade version dgn penambahan squalene. Squalene ialah shark liver oil di mana ia akan memberi kesan dgn lebih cepat kerana ia menyerap dgn pantas. Campuran squalene dan vitamin E ni memang memadai utk org yg perlukan penjagaan kulit wajah secara maintain.

Kebaikan Dermafal:
- Mengembalikan kelembapan kulit
- Memulihkan luka
- Meningkatkan keanjalan kulit & mengurangkan kedutan
- Menghilangkan jeragat



Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan membawa kembali kulit yang cantik.

Cara Guna :
- Pulas capsule atau boleh menggunakan jarum yang bersih atau gunting yang bersih
- Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher

Waktu Guna :
- Malam, sebelum tidur
- Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional)

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN*



Tapi tapi mana yang paling BEST??

Warna OREN la paling best! 3 vitamin dah ada dalam 1 kapsul..
Dalam 1 botol ada 60 biji dan tahan untuk 2 bulan, guna sekali sehari pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri..

DERMAFAL Placenta Serum + Vitamin A, C & E lagi best!
HIGHLY RECOMMENDED!
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E!
Untuk order, PM Facebook zatie Catalyst.
SMS/CALL Zatie - 014.5232010

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, March 15, 2012

Cara Pendaftaran Agen secara Online dan Harga Agen


Assalamualaikum


Hari ni zatie nak terangkan cara-cara untuk membuat pendaftaran terus secara online ye

isi borang di sini

KLIK SINI :


dan

IKUT STEP-STEP INI YA :


ANDA AKAN NAMPAK BORANG INI

DAN ISIKAN SEPERTI INI


jika berminat untuk mendaftar sebagai agen, sila hubungi zatie.

modal permulaan hanya RM 150
keahlian seumur hidup tanpa yuran pembaharuan

KEUNTUNGAN ADALAH 100% MILIK ANDA




CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 30.00
CATALYST VCO PURE OIL : RM 30.00
CATALYST COLLAGEN : RM 50.00
CATALYST MINDSTAR : RM 50.00
CATALYST FIBRE DRINK : RM 50.00
CATALYST FEMME VITA : RM 35.00
CATALYST MEN VITA : RM 35.00
CATALYST HAIR TREATMENT : RM 30.00
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM 30.00
CATALYST MEXOREA : RM 30.00


PEMBELIAN PERTAMA BERJUMLAH RM 150.00 DAN KEATAS TERUS MENJADI AGEN

MENGGUNAKAN HARGA SEPERTI DIATAS

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Promotion FREE POSTAGE On March!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, bersyukur zatie kepada Illahi sebab memberi zatie peluang untuk terus menjalankan bisnes ni. Terima kasih tak terhingga kepada customer tetap zatie, customer yang baru nak mencuba produk Catalyst ni. 

Alhamdulillah sebab zatie dapat banyak feedback, testimoni yang mendapat kesan positif. Alhamdulillah kerana ramai yang dah berjaya menggunakan produk Catalyst ni. So, apa yang zatie nak bagi untuk Promotion bulan March ni?

Memandang hari ulangtahun kelahiran zatie tak lama lagi, jadi zatie nak bagi promotion yang gempak! iaitu FREE POSTAGE!

Tapi, sebelum tu jom lah tgok syarat2 nya dulu :

1. Promotion FREE POSTAGE hanya sah untuk set combo seperti di bawah sahaja.
2. Sah sehingga 15 March 2012.
3. Available for Sem. Malaysia only. 
4. Sabah & Sarawak, please add RM4 only.





Harga biasa
1. VCO Softgel Capsule/VCO Pure Oil, RM39.90
2. Collagen, RM59.90
3. Postage Semenanjung, RM6.00
Total = RM105.80

http://2.bp.blogspot.com/-6qyPFpVBooU/ToQttURKS1I/AAAAAAAAAFM/v37jW3W1ceM/s1600/pakej%2B2.JPG


RM100 sahaja!(TERMASUK POSTAGE)



Stok banyak! Don't worry. Jangan lepaskan peluang ni tau! Boleh PM FACEBOOK Zatie Catalyst sekarang untuk mendapatkan promotion ini.

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, March 14, 2012

Kebaikan Catalyst Collagen (Bestseller)







KELEBIHAN DAN KELEBIHAN CATALYST COLLAGEN


Mencerahkan Kulit dan Mencantikkan Kulit Wajah



Mengurangkan Pigmentasi/ Bekas2 Hitam / Jeragat di Muka



Meningkatkan Kadar Kelembapan dalam Kulit



Mengurangkan Garis-garis Halus dan Tanda2 Penuaan



Melicinkan dan Menggebukan Kulit



Membuat Kulit / Tona Wajah Sekata



Mengembalikan Bentuk Badan & Struktur Tubuh



Menghilang/mengurangkan garisan kedut halus terutama di bawah mata



Mencerahkan kulit dari dalam dan menghilangkan pigmentasi



Menghilangkan jerawat dan memudarkan parut jerawat dari wajah



Mencantikkan badan dan menghilangkan geleber kulit



CATALYST COLLAGEN
15 sachets / 3gm each (dietary supplement)
RM 59.90 (semenanjung)
RM 65.90 (sabah&sarawak)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, March 3, 2012

Testimoni Catalyst lagi..

Assalamualaikum.

Ini sebahagian testimoni yang baru zatie dapat. Sangat merugikan kalau korang tak cuba produk VCO Catalyst ni. Dah ramai yang membuktikan keberkesanannya.


JERAWAT BERKURANGAN :) KULIT MAKIN CANTIK




BEFORE
 
 AFTER

SMS/CALL zatie - 0145232010. PM/Inbox Facebook Zatie Catalyst pun boleh.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.