Friday, April 20, 2012

Testimoni Catalyst lagi...


  Assalamualaikum. 
Hari ni zatie terima lagi 1 testimoni daripada my lovely customer, Cik Jieja. Alhamdulillah, dia dah merasai perubahan positif bru dalam masa 2 minggu mengamalkan VCO.. Jom baca testimoni dari dia.
 
  sebelum                                selepas

"Hari ini azie nk share ngan korang 1 produk yang azie dah guna dalam masa lbh kurang 2 weeks .alhamdulilah lepas menggunakan produk ini azie puas hati sangat2 sebab apa .....

Antaranya :-
-Kulit azie jenis tk serata walaupun mcm2 produk muka yg azie pakai...
-bwh mata azie ade bintik2...now dah kurang skit...
-kulit muka tak berminyak lagi2 lepas bangun tidur.
-bila kita ada resdung mesti akan ada putih2 alaa2 jerawat di tepi hidung..now semua itu hilang lepas guna produk VCO ini
-lebih rasa semangat kalau idak cepat rasa letih
-berat makin turun sikit2 .....
-kulit rasa lebih halus mcm kulit baby hehehe
-sistem penghadaman/percernaan makin okay...suke sangat
-kulit azie jugak jenis cpt naik ruam2 kalau panas skit mesti merah2  & gatal2 lagi2 bila tersalah mkn alamatnya paham2 jelah kan tapi sejak guna produk VCO ini semua hilang.


Apa yang azie hdpi diatas nie bukan olok2 tau mmg terjadi...
sebenarnya nak ikut keberkesananya terpulang pd individu tersebut samada cepat or lambat..ada yg guna seminggu dah nampak perubahan ada  itu 2 minggu or sebulan.."


For more entry from her, boleh lawat blog dia di Cik Jieja

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, April 12, 2012

Norefal Vit E Softgel Facial Oil

Assalamualaikum.. mesti you all dah biasa dengar pasal Norefal Vit E ni kan? Kalau tak pernah, jom baca sikit info pasal Norefal ni.


Sejenis losyen atau serum yang direka khas untuk menambahkan nutrisi bagi semua jenis kulit. Vitamin ni berbau wangi dan digunakan dua kali sehari pagi dan malam selepas mencuci muka. Sapukan rata pada keseluruhan muka dan leher. Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. So sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan2 halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit.




Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.



Tak rugi jika menggunakan VITAMIN E SOFTGEL FACIAL OIL... Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. So sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan2 halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit. Bagi wanita yg mengadung pun boleh menggunakan produk ini kerana ia boleh menghilangkan stretch mark di perut..

UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA....

khasiatnya
mempercepatkan penjanaan sel-sel kulit baru untuk menjadikan kulit lebih lembut
menyerap kedalam kulit dgn begitu cepat dan membaiki tekstur kulit dalam beberapa minit
kurangkan kedutan halus
kurangkan parut,jerawat/accident
meremajakan kulit

cara guna;
pulas bijik atau cucuk dengan jarum yang bersih atau guntingkan dan sapu pada tempat yang dikehendaki

waktu;
malam sebelum tidur
jika mahu kesan lebih maksima,boleh gunakan siang dan malam


1 botol : 100 biji/RM130+RM6(postage)
untuk set trial : 10 biji/RM15+RM6(postage)

STOK TERHAD!
Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, April 11, 2012

PROMOSI Dermafal Placenta Serum!


Assalamualaikum..Alhamdulillah, baru je 1 minggu zatie jual Dermafal Placenta Serum ni, tapi respons dan sambutan memang menggalakkan.. Stok 2 kali sampai, dua2 dah licin..


Next stock sampai Jumaat ni. insyaAllah, zatie akan cuba untuk mendapatkan stok dengan banyak..supplier pun sampai xcukup stok.. Really2 suprised dengan feedbacks customer..

So, untuk promotion kali ni, jom tengok!

Harga biasa : 1 box - RM150
PROMOSI : 1 box - RM140

Anda dah jimat RM10! Beli 2 kotak ke atas, FREE POSTAGE!!!

Untuk set trial, 10 biji/RM25!

READY STOCK!

For whitening
BEST SELLING!!! HIGHLY RECOMMENDED!!!
Placenta Serum Complex with Vitamin A,C & E (Orange)


  
For moisturizing
Placenta Serum Complex with Squalene and Vitamin E (Pink)
packing:60 capsules/per box

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang only. 
P/S: Khamis (12 April), zatie akan ke ECM, HTAA dan kawasan bandar Kuantan. Kalau nak order, boleh inbox fb zatie cepat! 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, April 6, 2012

READY STOCK!


 

Selasa(10 April), zatie akan ke bandar Kuantan dari jam 2-5 petang. Kalau ada yang nak barang seperti VCO, Collagen atau Dermafal, boleh SMS/CALL zatie di 014-5232010.

p/s: Zatie akan berada di area HTAA, Kamdar, Mega dan ECM :)

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010

P/S: C.O.D pick up by hand Available. Area Kuantan, Pahang. Zatie di Balok Baru :)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, April 2, 2012

Testimoni Catalyst lagi. . .


 VIRGIN COCONUT SOFTGEL CAPSULE (health supplement)
60 Softgel capsule / 500mg each

RM39.90 (Peninsular Malaysia) + Postage RM6.00
RM43.90 (East Malaysia) + Postage RM9.00


MINYAK KELAPA DARA adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia dimana struktur asal dalamnya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa dimana haba & kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamnya berubah, dapat membawa kemudaratan kepada manusia yang memakanya.

Antara khasiatnya:

. Menyokong fungsi sistem imunisasi & metabolik yang sihat.
. Mengurangkan berat badan.
. Menyediakan satu sumber tenaga yang segera.
. Mengandungi kalori yang sedikit berbanding lemak yang lain.
. Nutrien paling penting untuk kesihatan yang baik.
. Memudahkan penghadaman & penyerapan zat makanan.
. Membantu untuk mengawal kencing manis.
. Masalah esteoporosis
. Masalah penuaan pramatang & pengerutan kulit.
. Melembut & melincinkan kulit.
. Mencegah jangkitan bakteria, virus & kulat.
. Mengurangkan risiko penyakit Kanser, aterosklerosis & lain-lain.

Mereka sudah. Anda bila lagi?


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010

P/S: C.O.D pun available. Area Kuantan, Pahang only. Zatie di Balok Baru :)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.