Sunday, May 20, 2012

Catalyst @Indera Mahkota, Pahang.

JOM MEMERIAHKAN BOOTH CATALYST :

Hari Belia Negeri Pahang @ Yo!fest 2012
Venue : Taman Bandar Indera Mahkota, Kuantan
Date : 18 - 20 May 2012
 
TEMUI ZATIE DI SANA! Call/SMS untuk maklumat lanjut di 014-5232010.
PELBAGAI DISKAUN DAN PROMOSI menarik untuk para pelanggan.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, May 13, 2012

TESTIMONI VCO+ COLLAGEN LAGI!







PELANGGAN SANGAT BERPUAS HATI :)

Insyallah pengambilan VCO dan COLLAGEN secara konsisten akan membuat kan anda juga tersenyum melihat hasilnya.

SETIAP PEMBELIAN LEBIH DARI RM 300 layak mendaftar sebagai ahli dan menjadi agen jualan Catalyst! Rebut peluang ini sebelum terlambat :)
SMS/CALL zatie di 014-5232010

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, May 12, 2012

Dermafal is the best choice !

Assalamualaikum. 

Just wanna inform you all, stok DERMAFAL PLACENTA SERUM available. READY STOCK! Nak order, boleh sms/call zatie terus - 0145232010.

Dermafal ni cepat habis tau. so, you all boleh order sekarang sebelum terlambat. Harga zatie jual memang lebih murah dari yang lain.


 Kebaikan Dermafal:
- Mengembalikan kelembapan kulit
- Memulihkan luka
- Meningkatkan keanjalan kulit & mengurangkan kedutan
- Menghilangkan jeragat



OREN - Dermafal Placenta Serum with Vitamin A,C and E
(RM155.00 with free postage/60 capsules per bottle)
Trial pack - 10 capsules/RM25+Postage RM6 for semenanjung Malaysia



PINK - Dermafal Placenta Serum with Vitamin E and Squalene
(RM130.00 with free postage /60 capsules per bottle)
Trial pack - 10 capsules/RM23+Postage RM6 for semenanjung Malaysia


Orange- Dermafal with Vitamin A,C and E.

Pink- Dermafal with Squalene and Vitamin E.

Mana yang paling BEST??
Warna Oren paling best! 3 vitamin dah ada dalam 1 kapsul..
Dalam 1 botol ada 60 biji dan tahan untuk 2 bulan, guna sekali sehari pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri..

Produk ni dan norefal adalah di bawah 1 company.. cuma DERMAFAL Placenta Serum + Vitamin A, C & E lagi best!

HIGHLY RECOMMENDED!
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E

Cara Guna :
- Pulas capsule atau boleh menggunakan jarum yang bersih atau gunting yang bersih
- Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher

Waktu Guna :
- Malam, sebelum tidur
- Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional)

 *UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN

Personal views

bau wangi. sesuai sangat pakai dekat muka.
boleh rasa lembut dengan cepat.
sedikit oily, tapi tak lama. Lepas tu, kulit rasa lembut je. Best!

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, May 11, 2012

Tips Pengambilan Supplement

Hai dan Assalamualaikum :)

Hari ni zatie nak share satu lagi info dan tips terbaru yang dikongsi oleh DC Sarawak ( Cik Amni ) TETAPI diolah semula dan di karang ayat bagi pembaca blog dan customer tersayang bagi memberikan maklumat dan info yang jelas dan lebih nyata.


TIPS PENGAMBILAN ATAU MAKAN SUPPLEMENT DENGAN BETUL

 Atau dalam hal ini cara makan dan waktu pengambilan VCO .

Tips ini diberikan dan dijelaskan dari :
PUAN VIVI NORYATI ( Saintis Perubatan daripada Universiti Malaya)

1. MAKAN / AMBIL supplement (VCO) selepas breakfast atau sarapan pagi dan waktu malam(sebelum tidur) pada jam 10 malam

2. KERANA ?? Pada masa ini sistem pencernaan badan kita menjadi sedikit slow atau kurang aktif. Jadi ini akan memudahkan supplement (VCO) bertindak dan bekerja dalam badan kita.

3. ELAKKAN pengambilan supplement (VCO) pada waktu tengahari kerana pada masa ini sistem badan kita sangat aktif bekerja untuk mencerna makanan dan sebagainya.

4. ELAKKAN juga pengambilan supplement (VCO) sebelum makan kerana tindak balas mungkin tidak akan berlaku/kurang kerana supplement yang kita makan akan ditimpa oleh makanan yang kita ambil.

5. NAK KURUS??? Anda sendiri mesti pandai atur portion atau saiz hidangan sendiri. Pengambilan VCO akan menjadikan anda lebih bertenaga dan kadar metabolism meningkat.  Jika anda rasa selepas pengambilan VCO anda kerap rasa lapar dan nafsu makan membuak-buak , LEBIHKAN saiz hidangan atau pengambilan IKAN dan sayur dalam diet harian anda.

6. PALING PENTING SEKALI . Pastikan anda minum air kosong dengan cukup sekurang2nya 3 liter sehari untuk membantu proses penyingkiran atau penyahtoksin dalam badan akan berjalan dengan lebih lancar dan badan akan terasa lebih segar dan bertenaga sentiasa.

VCO Softgel Capsule

SOALAN PALING FAMOUS JUGA :

Kenapa makan vco badan jadi letih, jerawat keluar, rasa demam, :
INI ADALAH KERANA proses penyembuhan / healing crisis

RUJUK DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT LANJUT :


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.