Thursday, June 28, 2012

PROMOSI AKHIR BULAN JUNE! NOREFAL VIT E SOFTGEL!!!

 Assalamualaikum

Seperti yang you ols baca pada title post kali ni, zatie ada buat promosi lagiiii! kali ni lebih gempak dan tersangatlaahhh rugi kalau korang xrebut peluang ini!!! 1 botol Norefal Vit E Softgel mampu anda semua miliki hanya dgn harga RM120 with FREE POSTAGE!!! Sape nak bagi harga murah gini kan?



Ada baiknye korang rebut peluang ni cepat sebab hanya tinggal 2 hari shj lagi dan promosi ini akan tamat.. jgn menyesal di kemudian hari sudah la.. selalu harga zatie jual RM135+Postage RM6.. SEEEE??? banyak kan korang boleh save duit...

 Sooo? apa korang tunggu lagi? jom lah order sekarang!! Haaaa...jangan risau, zatie jual produk yg ORI dan fresh dari kilang!! jangan nak bersangka buruk.. xbaik tau!

camano nak order? Boleh PM/inbox facebook zatie..macam biasa, korang boleh SMS/CALL zatie direct utk respon yg lebih cepat..

InsyaAllah, stok memang banyak ni..tpi seperti yg zatie cakap td.. kalau korang lambat, memang menyesal x abes la..sebab dh ramai yg booked utk Norefal Vit E Softgel ni!!

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, June 12, 2012

Review Tony Moly Lip Tint

Review 1 : Lip tint yang kecil yang sangat comel. Lip tint boleh dijadikan blusher bila tak sempat nak make up. Hasilnya memang tersangatlah SUPERB!
Review 2 : Lip tint ni cepat meresap ke dalam bibir and makes your lips look so natural. Bibir pun nampak macam sangat menggiurkan sebab the colours is so natural!
Review 3 : Lip tint ni tak nampak over. Make up pon tak adelah tebal. 
Nampak natural gitu.
 Review 4 : This is pretty good product.
Review 5 : Lip tint highly pigmented and stays on my lips even after ate breakfast and luch. I love it even more a few hours after applied, it looks more natural.
Review 6 : Sangat-sangat jatuh cinta dengan Lip tint. Teksture yang sangat ringan. Bila pakai, nampak natural. Bibir pun tak rasa melekit.
Haaaa, best kan baca review dan feedbacks pasal Tony Moly Lip Tint ni? So, apa tunggu lagiiii?! Orderlah sekarang sebelum PREORDER Batch 1 ditutup.

To order, PM/inbox facebook aku >>  
http://www.facebook.com/messages/zatiecatalyst

Name :
Address :
No hp :
Colour : Apple Red/Cherry Pink
Quantity :
Payment via : CIMB/Maybank

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, June 10, 2012

Lip Tint Korean - RM15/bottle

 Assalamualaikum

Kali ni, zatie ada sesuatu yang menarik yang nak dikongsikan untuk korang semua. Pernah tak tengok filem, drama, variety show korea? Mesti korang akan notice yang bibir diorang sentiasa pink/red kan? Tipulahh kalau tak perasan.


Inilah rupa Tony Moly Lip Tint ni apabila memakainya. Memang cantik kan? Rugi korang tak beli? Harganya pun murah.

 
Ni lah botol Lip Tint yang pelakon korea pakai tu. Comel je kan? Kecik.
 
Kat gambar atas ni, hasil yang akan korang dapat bila apply Lip Tint ni. Cantik kan?

 Ni contoh pelakon korean sedang memakai lip tint.

2 Colours available for this lip tint
* Red Apple
*Cherry Pink

Price : RM15/bottle

Kalau korang berminat, boleh direct order dengan aku. Camane nak order?


To order, PM/inbox facebook aku >>  
http://www.facebook.com/messages/zatiecatalyst

Name :
Address :
No hp :
Colour : Red Apple/Cherry Pink
Quantity :

Ohh! Lupa pulak nak cakap. Harga di atas belum termasuk postage.

Postage hanya tambah RM3. Available for Sem.Malaysia dan jugak Sabah&Sarawak. Murah kan? Cepat order sekarang!

Untuk PREORDER BATCH 1, available for 100 bottles.

Cepat2 tau pm zatie. Pre order ni selama 2 weeks sahaja. Kalau stok dah habis, rugi lah korang. kena tunggu lagi...jom order sekarang!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, June 8, 2012

Norefal Vit E Softgel PROMOTION!!!

Assalamualaikum

Haaa...Korang pernah kan dengar Norefal Vit E Softgel? Kalau korang search kat google, rata-rata orang yang jual Norefal ni selalunye RM180/bottle, RM150/bottle. Harga memang xsama. Sebab lain supplier lain harganya.





Tapi, dengan zatie korang boleh dapatkannya dgn harga yang murah tau! Berapa? RM120!!! Postage excluded. So, memang sangat murah dan berbaloi kan?Rugi lah xbeli Norefal Vit E softgel ni..Sebab ianya memang terbukti berkesan.

Nak tau tentang Norefal lebih lanjut? Klik SINI >>>>> Norefal Vit E Softgel


Promotion ni berlarutan sehingga diberitahu kelak. So, kalau korang nak, boleh order sekarang.

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, June 4, 2012

Promotion June!!! All FREE POSTAGE!!!

Assalamualaikum.

haa..dengan berbesar hati, zatie nak bagi promosi lagi untuk bulan June ni. promosi FREE POSTAGE! Sapo dop suke kan bila dapat free shipping ni? Jimat RM6 tau..

FREE POSTAGE
-hanya available selama 3 hari sahaja. 4-6 June 2012.
-pembelian seperti package di bawah.
-untuk sem.malaysia sahaja.

 2 collagen+1 vco softgel, RM160 with free postage

pembelian 2 kotak Acai Berry, RM240 with free postage

pembelian 2 kotak Golden Collagen Gel, RM120 with free postage

pembelian 1 kotak Demafal oren, RM150 with free postage

pembelian 1 kotak Dermafal pink, RM120 with free postage

Amacam? kalau korang nak free postage, bolehlah order seperti di atas.. Ingat! Available only for 3 days! cepat rebut peluang ni sebelum terlambat!


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, June 1, 2012

GOLDEN COLLAGEN GEL with YLANG YLANG

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Akhirnya, zatie dah boleh pelbagaikan produk dalam blog ni. Kali ni, zatie nak memperkenalkan produk terbaru yang sedang hangat di pasaran. 

Tengok bentuk kapsul dia. Comel je kan? Macam dermafal placenta. Tapi golden collagen gel ni tidak berasaskan placenta. Dan ianya diyakini halal 100%! Jangan lupa, Dermafal Placenta jugak CERTIFIED Halal okay.

Nak tahu lebih details about Golden Collagen Gel with Ylang Ylang ni? Moh ler bace sikit...

GOLDEN COLLAGEN GEL with YLANG YLANG

Anda hanya memerlukan kira-kira 3 - 4 titik GOLDEN COLLAGEN GEL bersamaan sebutir untuk menjadikan keseluruhan muka bermaya, bercahaya,putih bersih tanpa sebarang cela dan ia adalah sangat ringan dan mudah menyerap ke dalam kulit begitu cepat, menyediakan kemasan satin tanpa berminyak.

KANDUNGAN UTAMA:-

KOMBINASI COLLAGEN dengan PEPTIDE GOLDEN COLLAGEN GEL telah memperkenalkan gabungan peptida dan kolagen yang mengandungi protein aktif bagi menyediakan rawatan memulihkan kulit. Peptida amat diperlukan dalam penjagaan kulit setelah dikaji selidik mampu untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan meningkatkan pengeluaran kolagen, seterusnya menjadikan kulit lebih tebal dan mengurangkan penampilan kedutan. Peptida mengawal dan merangsang pertumbuhan maksimum dalam pengeluaran sel-sel kolagen anda, mengurangkan dan mencegah garis-garis halus sambil pengencangan dan toning kulit anda. Menembusi kulit anda tanpa kemerahan atau kerengsaan dan sifat anti-penuaan lembut yang mudah digabungkan dengan apa-apatopikal kulit farmaseutikal.





GRAPESEED OIL Mempunyai Antioksidan yang kuat untuk manfaat anti-penuaan dan terbaik tentangnya adalah berkuasa melindungi kulit daripada penuaan pramatang, berkesan dalam memerangi jerawat dan ia juga boleh mengecutkan vena varikos. Membantu untuk melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran matahari. Mengandungi lebih banyak kuasa antioksida daripada vitamin C & E . Di samping itu, kajian saintifik telah menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins yang dijumpai dalam ekstrak Biji Anggur adalah 50 kali ganda lebih besar daripada vitamin E dan 20 kali lebih besar daripada vitamin C.

Ylang Ylang (Bunga Kenanga)
YLANG YLANG AURA bernilai dan bermutu tinggi untuk GOLDEN COLLAGEN GEL terutamanya dalam apa yang dikenali sebagai campuran Oriental.Ianya mempunyai kesan menenangkan pada kulit, pelbagai tindakan pengimbangan keluar lebih-kering serta kulit yang terlalu berminyak dengan mengimbangkan rembesan sebum. Ia juga boleh membantu menentang bakteria yang sering menyumbang kepada jerawat.

CARA GUNA :
BERSIHKAN MUKA ANDA, AMBIL SEBIJI GOLDEN COLLAGEN GEL DAN PUSINGKAN UJUNGNYA, TARIK KEMUDIAN OLESKAN KE LEHER TERUS KE MUKA.URUT PERLAHAN.

GUNAKAN 2 SEBUTIR SEHARI -- 1 BUTIR WAKTU SIANG & 1 BUTIR SEBELUM TIDUR.

KESAN KETARA: WAJAH CERAH,BERSERI,GEBU, MULUS SEPERTI KULIT BAYI!!


Haaaaa! Berminat?  Kalau berminat, boleh order terus dgn zatie. PM/inbox zatie okay. SMS/call pon boleh di 014-5232010 :)

Ehhh, lupa pulak nak bagitau harga Golden Collagen Gel ni.

 
Retail price: RM60.00/per bottle
Quantity: 30 capsules/bottle




Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.