Saturday, July 28, 2012

Dermafal, Norefal dan Golden Collagen Gel READY STOCK NOWW!!!


Available for trial pack...

Norefal Vit E Softgel : RM15/10 Capsules
Golden Collagen Gel : RM20/10 Capsules
Dermafal Pink : RM20/10 Capsules
Dermafal Oren : RM25/ 10 Capsules

Ops! Lupa nak cakap! Packaging Golden Collagen Gel sudah bersalin kulit dan bertukar wajah... bukan lagi botol kaca ye... botol kaca berat... nti postage jadi mahal.. So, packaging baru ni lebih ringan dan comel :)

Yeay!!! READY STOCK! Jom order sekarang!!!

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 

p/s: Esok, zatie akan berada di ECM/Capital Malls dari pukul 11 tghari - 3 petang. Ingat! esok sahaja.. Ahad, 29 July 2012!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, July 23, 2012

Borong ABC Acai Berry kini dibuka!!!

 Assalamualaikum..

Haaaa.... hari tu zatie dapat sms ramai sgt yg nak borong Acai Berry ABC ni.. tapi time tu stok mmg terhad giler.... smpai zatie pun kehabisan stok..

what happen??? Customers semua dah mengamuk time tu sbb dh byr duit tp brg xdpt2 lg.. zatie always pegang pada prinsip bisnes zatie, no matter what! Customers is always right! so, zatie xde la nak hold order org.. finally, stok has coming!!!

Alhamdulillah, since kita dalam bulan yg mulia ni, rezeki hari2 semakin bertambah.. Bersyukur sgt2... xsangka.. Alhamdulillah...

Ehh cam dah terpesong dari tajuk je.. kihkihkih..

So you all yg memang berminat nak try join bisnes Acai Berry ABC ni, boleh la whatssapp zatie ye.... Harga boleh runding lagi.. InsyaAllah. Stok memang banyak sgt ni.. Xkan terputus dah mcm itu hari lg ^_^

My softgels Acai Berry very 100% Original from Hongkong.. Halal dan berkesan ^_^
 
 Before that, zatie nak pesan ye... Nak order dgn zatie sangat simple..

SMS zatie with all details.. Zatie bagi total and no acc.. You do the payment.. Zatie akan pos pada hari esok.. The next day you will get.. easy right???

Untuk borong atau order , 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, July 17, 2012

Norefal Vit E Softgel READY STOCK!

 Assalamualaikummm

Haaaa, hari ni zatie nak buat promotion lagi.. Since ramai gilerrr yg tanya,

"Salam zatie, ada lg x promo Norefal RM120 free postage?"
"Promo berjalan lg x?"
"Norefal RM120 lg x?"

Dan banyak lagi persoalan yg zatie dapat... Dan dgn ini zatie berbesar hati dan merendah diri nak buat promo lagiiii.. Wahhhh, xsngka ramai pulak yg suka dgn produk Norefal Vit E ni.. Best kan??


Ada jugak yg tanya zatie

"kenapa awak jual murah? Ori ke x ni?"
"Murahnyeeeee... ori ke ni?"
"saya beli mahal hari tu tau..camane awak boleh kasi murah camni?"

Wahwahwah, yang xboleh blahh ade yg ckp zatie jual produk tiruan sebab murah sngat! Adoi...ni lah manusia.. bile kasi murah, macam2 prasangka buruk kat orang..tapi still nak crik yg murah..

Zatie boleh kasi murah macam ni sebab zatie dpt harga murah woooo dari supplier.. so, jgn lah pertikaikan harga yg zatie bagi ni.. Ada paham?


So, ols, nak order? Macam biasa.....

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, July 11, 2012

SET COMBO with FREE POSTAGE!

 
VCO Softgel Capsule....dah ramai yg mencubanya. Bestsellerr! Produk terbaekk untuk kesihatan&kecantikan dalaman dan luaran kita. Price are very affordable. Hanya RM39.90!

Alhamdulillah, ramai yg grab SET COMBO ni.. so far, semua berpuas hati dgn SET COMBO ni...memang terbaekkkk! Jom order sekarang!

                             SET COMBO 1 : 1 VCO Softgel Capsule +1 Collagen 
                                       Hanya RM100 with FREE POSTAGE!!!

 

SET COMBO 2 : 1 VCO Softgel Capsule + 2 Collagen 
Stok untuk sebulan! only RM160 with FREE POSTAGE!!!


            SET COMBO 3 : 1 VCO Softgel Capsule + 1 VCO Pure Oil + 1 Collagen 
                                             Only RM140 with FREE POSTAGE!!!


 SET COMBO 4 : 1 FEMME VITA + 1 MEN VITA
Only RM90 with FREE POSTAGE!!!

SET COMBO 5 : VCO Softgel + Collagen + Femme Vita
Only RM145 with FREE POSTAGE!!!

Untuk sebarang order, boleh terus PM/inbox zatie.

COD Available at Kuantan, Pahang.
SMS/CALL zatie di 014-5232010. 



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, July 10, 2012

Vitamin Rambut!



 Vitamin khas untuk rambut sahaja.

FUNGSI:
- melembutkan & melembapkan rambut
- menyinarkan rambut
- rambut mudah diurus
- elakkan dari rambut bercabang
- merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pedandan rambut
- melebatkan rambut
- rawat masalah rambut gugur
- hitamkan rambut
- melindungi rambut dari sinar UV

CARA GUNA:
Selepas bersyampu, keringkan rambut, putarkan hujung capsule sehingga putus, picitkan ketapak tangan dan sapukan rata pada rambut.. biarkan jangan dibilas.

Gunakan sekurangnya 2-3 kali seminggu untuk kesan yang terbaik..

ISI KANDUNGAN :
Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E,jojoba Oil,Vit C, UV protector

PM zatie untuk harga yg terbaekkkk!
SMS/Call zatie di 014-5232010!



Untuk sebarang order, boleh terus PM/inbox zatie.

COD Available at Kuantan, Pahang.
SMS/CALL zatie di 014-5232010.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, July 7, 2012

COD Available at Kuantan, Pahang!

 Assalamualaikum

Esok, Ahad 8 July, zatie akan ke bandar Kuantan untuk berjumpa dgn agen-agen Catalyst.

So, pada you all yang tercari-cari di mana nak dapatkan produk Catalyst seperti VCO Softgel, VCO Pure Oil, Collagen, Hair Treatment Series, Femme Vita, Men Vita, Mexorea, Fibre Drink, Mindstar dan lain-lain lagi, boleh hubungi zatie dengan segera untuk menetapkan masa pukul berapa untuk pick up by hand.

Area available , ECM sahaja. Korang boleh SMS/Call zatie dalam keadaan yang segera sebelum esok, Ahad jam 10 Pagi. Zatie mungkin akan bawak stok. Tapi, x banyak. Sebab dah ramai yg nak COD esok.

Untuk mendapatkannya, korang boleh SMS/CALL zatie di 014-5232010. InsyaAllah, zatie akan bagi the best price jika korang beli lebih banyak.. Buy more, Less more!!!

Current stock! Memang banyak! Don't worry untuk sms/call zatie..sebab stok memang banyak! Korang hanya perlu sms dan bagitau apa yg korang nak.. Then, zatie akan berjumpa dgn korang..

So far, this set combo memang sangat terbaekkkkk! Dah ramai yang berpuas hati dgn SET COMBO ni.. Harga yg very affordable! Korang boleh dapatkan dgn zatie.. The best price wil given!!!

SET COMBO catalyst ni jugak terbaekkkkkk! Korang patut mencubanya especially yang dah berkahwin, dan yang akan berkahwin..ehem..ehem..

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.