Friday, August 31, 2012

Trial pack SNE Beutskin Essence AVAILABLE NOW!

SNE Beutskin Essence! Very high demand for this product!

*Dealer masih diperlukan*

 SMS zatie segera bagi yang betul2 berminat sahaja!

Price : RM240/box
Quantity : 1 box/60 Capsules

Dosage : Jika anda mampu, amalkan 2 biji pagi, 2 biji malam. Jika anda nak berjimat, sudah memadai 2 biji pagi sahaja.

 
 Trial pack for SNE Beutskin Essence!

10 capsules/RM50
20 capsules/RM90
30 capsules/RM130

*Harga termasuk postage*


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, August 30, 2012

SNE Capsule "ubat segala penyakit"

Nama produk : SNE Kapsul
Kod Produk : 10002
Berat : 500mg x 60 capsules
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL20034169TCR
Harga : RM220.00
” Meningkatkan Kualiti Hidup Manusia ”

KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.

 6 CIRI UTAMA
• Melanjutkan usia
• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan system badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.

MANFAAT UTAMA
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi system imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.
KESAN RAWATAN KAPSUL SNE


 Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
- Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
- Berasa cergas dan bertenaga
- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.
Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.
Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.


Penyelarasan kesihatan yang optimum.
- Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.

KAPSUL SNE sesuai untuk :
1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
2. Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
3. Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis
4. Penyakit kulit;
5. Keadaan separa sihat;
6. Fungsi imun yang semakin merosot;
7. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, August 29, 2012

Track No 29 August 2012

Alhamdulillah.. 


Sangat tak sangka sambutan SNE Beutskin Essence begitu hot! So, here tracking no yg zatie pos petang tadi.. Courier dtg collect kat rumah lambat.. Sorry semua.. Esok akan smpai pd you all ^_^

EM 300921271 MY - SITI SAKIRAH M.NARSUDDIN
EM 300921268 MY - BALQIS
EM 300985215 MY - SITI NUR SYUHADA SALLEH
EM 300921427 MY - NOOR MARLINI SAZALI
EM 300920982 MY - NUR ATIQAH NABIHAH

EM 300920965 MY - NORMAWATY MOHD AZALUDDIN
EM 300985175 MY - KHAIRUNNISA MOHD ROSLAN
EM 300921047 MY - NOOR BAIZURA
EM 300985189 MY - NURAINI BT ZAKARIAH
EM 300921081 MY - NURULHUDA KAMARUZZAMAN

EM 300920996 MY - NORFARHANA MD KHALIDI
EM 300921444 MY - UMAIRAH 'AQILAH SUDIN
EM 300921002 MY - NOOR RASHIDA CHAMINGAN
EM 300921210 MY - HASLINDA MOHAMAD PIMAN
EM 300921223 MY - SUZIE JOOS

EM 300921342 MY - ZAIRIN BT HUSSIN
EM 300921285 MY - NUR ATIEQA G.ABDULLAH
EM 300921325 MY - NAEEMAH BT YUSOF
EM 300985158 MY - NORLIA MELAWI
EM 300920951 MY - SHAMSURIA BIDIN

EM 300921237 MY - AFIDAH BINTI SULONG
EM 300921078 MY - ERIN ARSHAD
EM 300921020 MY - ISMABAIZUMI ISMAIL
EM 300921183 MY - MORNI BT SALEHIN
EM 300921104 MY - NUSSRAH BT ABD JABBAR

So, yang mana nak order lagi, boleh SMS zatie di 014-5232010 ^_^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, August 27, 2012

Dealer SNE Beutskin Essence diperlukan segera!

Assalamualaikum..

Zatie nak buat pengumuman penting! Disebabkan permintaan bagi produk SNE Beutskin Essence terlalu tinggi, Zatie sampai xcukup masa nak pergi C.O.D dgn customer2 zatie.. Dan xlarat nak reply SMS dan inbox yang nak beli Beutskin Essence ni..

Jadi, zatie sedang mencari 3 Dealer SNE Beutskin Essence bagi setiap daerah negeri Pahang dan negeri-negeri lain untuk memenuhi permintaan pelanggan melakukan pembelian secara C.O.D (Pick Up by hand)!

Syarat menjadi dealer yang amat mudah. Modal kecil tetapi permintaan, untung dan bonus yang tinggi ^_^

Camane nak tau syarat2nye tuh? SMS zatie di 014-5232010 atau boleh direct PM/inbox Facebook zatie ye..

Details yang diperlukan untuk pendaftaran dealer SNE Beutskin Essence adalah seperti di bawah:

Nama penuh:
No I/C:
Taraf Perkahwinan:
Alamat penuh surat-menyurat:
No Tel Rumah:
No Tel Pejabat:
No Tel Bimbit:
Email:

Jadi apa yang korang tunggu lagi? High demand for this product tauuu! Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!!

SMS/CALL Zatie : 014-5232010

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, August 26, 2012

Produk berkesan untuk memudarkan parut jerawat dalam masa 5 HARI SAHAJA!!!

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. baru-baru ni zatie dapat banyak sangat testimoni daripada pengguna yang menggunakan set Gluta Collagen Gel(cleanser) + Golden Collagen Gel(toner)..

 This set : RM110 with FREE POSTAGE!

Betul-betul happy lah sebab dapat testimoni berjaya dan berkesan.. Antaranya

from k.Nadiah Azaman..she said;

"Zatie, nanti akk nk order lagi yang Golden Collagen Gel (yg warna macam vco tu).huhu. Serious best giler. Feeling muka rasa macam kulit baby je lepas pakai. Asyik pegang muka sendiri je.Thanks for introducing :))

Btw, yg cleanser collagen gel tu pun, besttt.Wangi, pastu lepas cuci pun rasa lembut yg amat.LOVING it.

p/s : rasa mcm parut dah pudar sikit :)"
 
Cleanser ni 6 kali ganda lebih cepat dan sangat efektif untuk menghilangkan jerawat dan memudarkan parut dalam masa 5 hari sahaja! Fuhhh amazing sungguh!
p/s: stok Glutathione Collagen Gel akan sampai esok (Selasa 28 August).. Yang mana msg zatie hari tu tanya stok ada ke x, Zatie mintak maaf sbb terputus bekalan stok.. Supplier cuti raya lama sangat.. Tu yang bru dpt amik stok..

Nak order?? Nak C.O.D?? Available di area Kuantan sahaja. Balok Baru. Thanks :)


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, August 25, 2012

Catalyst CUR:V Weight Management Solution

Assalamualaikum..

Mesti ada yang dah tahu kan yang Catalyst mengeluarkan produk terbaru iaitu Ambience dan CUR:V.. Cuma zatie x start bercerita di blog ni.. hehe 

Haaa... Nak baca sedikit info tentang produk ni, jom...

CUR-V : Weight Management Solutions (25 sachets per box)

Formula bagi mengurangkan BERAT BADAN anda secara NATURAL dengan proses PENCAIRAN
LEMAK melalui formula FABULESS serta bahan-bahan lain yang diperolehi secara R&D (lebih hebat
kesannya berbanding Fibre Drink)

RASA SHAKE STRAWBERRY + DRIED STRAWBERRY FLAKES as TOPPING! kat mana kita nak cari supplement yang diformulasikan rasa macam ice-creamsiap dengan TOPPING?! Jom-jom order sekarang! baru badan juicy gitu!

Harga
RM259.00 (semenanjung)
RM269.00(sabah/sarawak)

Cur 'V (Beautify Your Body)

Infused with a natural and potend blend of Fabuless™ and complete fiber with both soluble fiber (Acasia Gum) and insoluble fiber (physillium husk) content that match our natural food. Enhance with premium selected ingredient from all over the world such
  • Yogurt powder
  • Commiphora mukul extract
  • Maqui berry extract
  • Green tea extract
  • Garcinia cambogia extract
  • Collagen extract
  • Aloe vera extract
  • Senna extract
  • Aquamin F™
  • White Kidney Bean extract
  • L-Canitine

Cur'V provide natural solution to beautify our body specially formulated with delicious taste to enhance the quality of health and life stlye.

 Ada 25 paket.. Rasanya memang ummpphh! sedap! Rasa strawberry yogurt gituh!


Nak try? Nak order? Macam biasa...


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, August 24, 2012

Dealer untuk SNE Beutskin Essence dialu-alukan

Assalamualaikum

Haaaa... Hari ni zatie nak ajak korang join bisnes yang dijamin boleh mendatangkan side income setiap bulan.. Dialu-alukan kepada student fulltime yang sedang sengket untuk mencari duit tambahan, untuk surirumah yang xde banyak keje nak buat, pekerja yang makan gaji yg setiap bulan tggu dapat gaji je..

Ada yang touching x dgn apa yang zatie tulis ni? Hehehe sorry la.. Tapi, apa yang zatie boleh cakap, memang rugi sangat2 kalau korang lepaskan peluang ni..

Produk BEUTSKIN ESSENCE! Yang tengah hot dan orang dok giler2 skarang ni.. Fenomena yang xdisangka-sangkakan.. Giler habaq hang! Terkejut zatie biler ramai giler yang berebut-rebut nak order.. Siap marah zatie lagi sebab xsimpankan stok untuk dia.. Zatie dah cakap.. Take noted! istilah BOOKING hanya sah untuk orang yg dah buat fully payment..

Cust : Salam..beutskin ada lg x?
Zatie : Nextweek bru smpai yg bru..
Cust : Alaa..kan da ckp nak hari tu..
Zatie : Sorry, zatie xreserve sbrg produk..
Cust : Xpe la..sy bt payment skrg. simpan 1 tau.
Zatie : Okay dear :)

Hehehe dah banyak terjadi peristiwa begini.. Aleh2 zatie jugak yg kena.. Apa2 pun, zatie sgt2 berterima kasih kat korang yang selalu repeat order dgn zatie.. Even, servis zatie kadang2 lambat sbb terputus bekalan stok. Then zatie lambat reply order korang.. zatie buat bisnes just part time je.. Huhu

Tapi! i will try my best untuk melayan dan membalas segala keraguan dan pertanyaan korang.

Haaa! Untuk korang yg berminat nak jadi dealer BEUTSKIN ESSENCE ni, sila SMS zatie ye.. Syarat yg paling simple utk jadi dealer BEUTSKIN ESSENCE ni..

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, August 17, 2012

Dealer SNE Beutskin Essence diperlukan

Assalamualaikum.

Memandangkan zatie dah pun menjadi stokis untuk SNE product, zatie mengalu-alukan kedatangan you all dalam bisnes ni.

Bagi yang berminat untuk menjadi dealer zatie, you all boleh SMS/Call zatie di 014-5232010. Atau boleh PM/inbox Facebook zatie.

Harga yang ditawarkan kepada dealer jauh lebih murah berbanding harga runcit iaitu RM240/kotak. Nak tahu harga dealer? Boleh tanya zatie nanti.


Kepada you all yang tinggal berdekatan dengan area rumah zatie, iaitu di Kuantan, Pahang boleh direct ke rumah zatie untuk register sebagai dealer.

Kita boleh bersembang dan berbincang tentang profit dan bonus yang dapat kita kutip hasil daripada jualan setiap bulan. Haaa macam best je kan bisnes ni?

Yup, inilah jalan yang terbaik untuk you all buat side income macam zatie.
Zatie adalah fulltime student dan part time berbisnes. I can do it, kenapa tidak kamu?




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, August 14, 2012

READY STOCK SNE Beutskin Essence

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...zatie betul-betul tak sangka sambutan SNE Beutskin Essence begitu memberansangkan! Sampai berkotak-kotak yang order. Korang ni betul2 xsabar nak kelihatan cantek di pagi raya. Bagus!

 TRIAL PACK for Beutskin Essence SNE
*Price are included postage*

10 Capsules - RM50
20 Capsules - RM90
30 Capsules - RM130

Lepas zatie kasitau yang zatie jual trial pack for Beutskin Essence ni, bertambah ramai yg nak beli.. Hehe zatie faham kondisi korang yg nak raya ni. Nak guna banyak duit utk perkara lain, tapi at the same time korang jugak nak menjaga kecantikan kulit.. Yeah!

So, zatie ada something to tell you all! Haaaa.. sesiapa yang berminat nak join bisnes SNE ni, korang boleh roger zatie terus untuk mengetahui syarat-syaratnya.. Dan harga yg akan korang dapat jauh lebih murah dari harga asal (RM240/kotak).

Every month, korang jugak akan dapat bonus direct dari company SNE. haaa, nak tau syarat2nya, SMS zatie ye.. Kalau nak duduk bersembang face to face dgn zatie pun boleh.. Janji korang dok area Kuantan. Hihi

Akhir kata, esok last postage.. Yang mana nak Beutskin Essence before raya, boleh la bereskan payment until this night.. Payment pagi esok zatie terima. Tapi, postage lepas raya lah ye. Take noted!

Yang dok area Kuantan, korang bertuah sbb boleh amik by hand kat rumah zatie.. Sekali lagi, RUMAH Zatie. Maksudnya, korang kena dtg umah zatie kalau nak Beutskin Essence ni. Zatie xbuat special delivery ye. Take noted jugak! Okay.

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, August 11, 2012

BEUTSKIN ESSENCE kini di jual dalam Trial Pack!

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. stok Beutskin Essence just arrived! Wahhh, mesti xsabar semua yg dah menunggu lama.. Jangan risau, zatie akan pos out Isnin ni ye.. Janji akan sampai before raya..
 
Sebelum tu, ramai sangat yang sms/call zatie menanyakan soalan yang sama iaitu...

"Salam.zatie, beutskin essence SNE ada x jual trial pack? berapa ye?"
"Zatie, akak nak cuba dulu beutskin ni.. tp nak beli 20 biji je. boleh?"
"Salam.. boleh x nak beli 10 biji beutskin essence ni?"

Haaaa... banyak lagi lah sms yg zatie dapat.. yang inbox FB zatie lagi ramai..Okaylah, tanpa menghampakan korang, zatie akan jual trial pack! Haa! Happy x? Mestilah kannnn... So harga camana? Korang tengok zatie state kat bawah ni..

1 papan ni ada 10 capsules.. So, kalau nak beli trial pack, memang boleh berbenor lah zatie jual..sonang nak bagi..

TRIAL PACK for Beutskin Essence SNE
*Price are included postage*

10 Capsules - RM50
20 Capsules - RM90
30 Capsules - RM130

Nahhh...baca flyers Beutskin Essence ni dulu.. Kalau berminat, boleh roger zatie..

Stok dah ado ni.. Tapi dah fully booked! Isnin ni akan sampai stok lebih banyak lagi!
Orang Kuantan yang berminat dialu-alukan untuk C.O.D dgn zatie je.. Area? Balok Baru tauu... Disebabkan dah nak raya, zatie dok umah je.. Memang x turun bandar Kuantan.. Kalau nak, direct ke rumah zatie ye ^_^

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, August 10, 2012

BEUTSKIN ESSENCE Halal dan diluluskan oleh KKM

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah... Hari ni xsangka betul.. saje je nak check2 kat nuffnang.. Terkejut koo! Hits keywords for today! BEUTSKIN ESSENCE!!!

No wonder lah dapat sms berpuluh-puluh td sampai xsempat nak berbuka puasa.. Hehe tp alhamdulillah.. zatie bersyukur sgt2 rezeki bulan Ramadhan.. yg call pun byk hold td.. Aduh, mmg busy sangat2 hari ni.. Thanks Allah and thanks semua!

 And Yeay!! Esok akan smpai stok Beutskin Essence yg baru.. Setelah lama menanti! Tapi sadly, semua dah dibooking orang! nak order pun, lepas raya la nampaknya stok akan smpai dan zatie boleh pos out..

Yang mana dah buat payment awal, dont worry! memang zatie dah booked awal2 dah korang punya... Punya lah risau kan, remind zatie sampai 10 kali.. haha!

And 4 those yang still ragu-ragu dan sangsi dengan produk Beutskin Essence ni, better jgn doubt lah! Sebab Beutskin Essence ni disahkan halal siap dilampirkan sijil Halal untuk tontonan umum!

Dan jugak diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).. Kalau rasa benda ni tipu ke apa, boleh gi check kat website KKM.. zaman kan dah maju!

Di samping itu juga, zatie nak bekalkan korang 1 info tentang SNE Kapsul ni. Keajaiban Nahhh baca lah ^_^

Before that, You all pernah dgr SEABUCKTHORN?1 jenis herba yang dijumpai dapat dijadikan ubat dan rawatan utk kulit... Inilah kurniaan Tuhan kepada kulit..



Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, August 9, 2012

Norefal Vit E Softgel READY STOCK!!!

Haaaaa..... Berita gembira! Hari tu restock almost 50++ Norefal Vit E Softgel! Tapi sampai2 je, habes pakat dok packing.. Fully booked dah! Licinnnn sudah..

Memang xsangka ramai betul yang grab this promotion! Cepat order and do payment! Zatie akan booked untuk korang! Esok (Jumaat) 10 Ogos akan sampai lagi 15 botol Norefal Vit E Softgel!

p/s: supplier pun dah xde stok.. Sebab nak dekat raya dah ni! Jom order sebelum terlambat ^_^

Harga still sama.. Masih dalam promotion.. Sebotol RM120 + FREE POSTAGE!

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, August 8, 2012

BEUTSKIN ESSENCE! RM240 SAHAJA!

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah.... Firstly, zatie nak ucapkan ribuan terima kasih sebab korang still datang blog zatie ni.. Baru2 ni, zatie ada update 1 produk baru.. Beutskin Essence..

Alhamdulillah.. Betul2 mendapat sambutan.. Zatie baru je show produk ni hari tu dalam blog, berduyun-duyun orang sms/call zatie nak
C.O.D (pick up by hand) kat Kuantan.. 

Yang xboleh blahh, ramai pulak yg dok sms macam ni

"boleh percaya ke produk ni?"
"elok ker produk ni?"
"betul ke adira AF makan produk ni?"

yeee.. Zatie akui mmg ni perkara biasa kita curious nak tahu kan efektif ke x sesuatu produk tu kalau berminat.. Tapi kalau asyik dok dapat sms ayat yg sama naik jemu jugak nak reply.. Meh sini lah zatie explain sikit..

Actually, kalau korang dok curious, apakata beli terus and makan..tgok hasil dia dalam masa 3 bulan konsisten dengan produk ni.. Insya-Allah akan ada lah perubahan dan kesan positif nanti.. Sebab produk ni memang tgh hot..

Zatie hanya akan reply msg orang yg betul2 berminat nak beli je.. Yang dok tye macam2 tu, korang pikir sendiri lah ye.. Bukan ape, stok Beutskin Essence ni, zatie nak ambil, kena tggu giliran.. Stok mmg banyak tapi cepat licin..

Xade istilah booking2 ye.. Nak booking, korang buat payment, stok sampai, zatie akan pos terus.. Itu yg sebenar2 istilah "booking"..

Dan xperlulah nak ragu2 lagi pasal Halal ke x, ada kelulusan KKM ke x.. Jangan lah dok mintak sijil halal kat zatie.. sbb zatie bukan pengasas Beutskin Essence ni.. I am just dealer.. yang bertauliah.. Agaknye lah.. hehe

Nak check sama ada betul ke x, apa zatie dok merapu sorang2 ni, pi lah check sendiri.. No.pendaftaran KKM for this product : MAL08031430TR

Okay, macam biasa.. Nak order?


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, August 6, 2012

Promotion Norefal Vit E Softgel RM120 FREE POSTAGE still available you ols!

 Assalamualaikum..

Wahhh, tak sangka ramai pulak yg sms/call still nak grab this promo! Btw, jangan risau.. Promotion still berjalan lagi tau sampai diberitahu nanti.. Jom lah grab cepat! Stok yg akan smpai ni pun dah separuh booked! Macam ABC Acai Berry pulak! hehe
 


Sebotol hanya RM120 with FREE POSTAGE! Mana ada orang jual semurah zatie jual ni! makesure jgn ragu2 dan tanya zatie, ori ke x okay? Of course lah ORIIIII dan FRESHHHH dari kilang! Zatie dapat murah dari supplier. And my supplier amik direct from kilang dia.. Sebab tu dapat murah!

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.