Friday, September 21, 2012

Misteriiii terbongkar... Motif sangat buat entry cenggini? hehe

Assalamualaikum

Okay2, rileks dulu.. Yeayy! A few days ago, zatie telahpun merasa bonus RM2K selama sebulan menjoinkan diri dalam bisnes SNE Marketing! Xlah banyak pun bagi korang kan.. tapi cukup banyak bagi zatie yg just ngadap laptop berbisnes secara on9...huhu Mesti korang semua xpercaya...

Betul.. Honestly, zatie just cuba nasib je dalam MLM ni.. Zatie x pernah lagi melibatkan diri dalam mana2 MLM.. Tapi since produk SNE Beutskin Essence tu dah glemerrrrrr tahap goreng pisang panas tepi jalan tu, memang xsangka sangat2!
 
Sehari lebih 20 kotak yang dapat dijual.. Alhamdulillah..memang rezeki untuk zatie melanjutkan pelajaran tahun depan.. So, apa yang zatie nak cakap kat sini.....


Pleaseeeee.. Attention to all penganggur kat luar sana yang masih xtau apa nak buat, tolonglaaaa amik 1 langkah untuk bangun dari mimpi yang lena tu and ubah nasib keluarga korang.. Xperlu lah nak kerja makan gaji or tunggu surat tawaran kerja sampai kat rumah, sampai bila nak duduk kat tahap tu je?

    **********************************************************************************************
Back to the title, masih ramai lagi yang xtau berapa umur zatie and apa yang zatie buat selain daripada berbisnes ni? Hehe kadang2 rasa kelakar jugak la sebab orang yg datang amik barang kat rumah pakat2 dok terkejut bila dapat tau WHO I AM! hehe macam misteri je kan?
 
 Zatie lebih dikenali sebagai Tatie dalam kalangan kengkawan kat sekolah.. Dan whattttt? sekolah?????? Yup, zatie masih Form 5.. hehehe thats why bila korang call or text zatie dari pukul 7 pagi sampai 3 petang, zatie selalu akan reply pukul 4-5 petang gituh..
Sebab i am fully student! Tapi suka ponteng sekolah.. Haha alhamdulillah..baru je lepas trial SPM baru2 ni.. Result alhamdulillah..masih maintain.. xde yg menurun but so sad sebab xde peningkatan langsung.. huhuk :'(

And sejak join SNE Marketing ni, hidup zatie dah banyak berubah.. sebab apa zatie cakap camni? Sbb xsangka yg bonus menjoinkan diri dalam SNE Marketing boleh mencecah RM2K..... Xsabar nak tau untuk bonus bulan Sept ni..

Kenapa zatie nak share cerita ni? Sebab zatie rasa teringin sangat nak tolong orang2 kat luar sana yang xtau camane nak carik side income bulanan.. Yang kerja pun boleh buat part time bisnes ni tau.. My dealer siap text bagitau zatie..

"Zatieee.....alhamdulillah..bersyukur sangat2 sebab dengan jual BE ni, akak boleh beli macam2 yang akak nak..kalau b4 ni, kena guna duit gaji yg xseberapa tu, skrg duit gaji xbersentuh lgsg... Thanks sbb ajak akak join SNE ni" ----- kak lini

"zati....nak restock Beutskin lagi..dah abes ni dak rumate amik.. diorang siap cakap lagi, ko pakai produk ni ke, muka ko da putih skrg.. hahaha puas hti dpt rasa keberkesanan produk BE ni" ----- kak zai

"dik, stok ade x? akak nak 3 kotak ni..japg akak bankin ye.. duit modal dah ade ni, payday ri ni..huhu" -----kak siti

Amacam??? Still nak duduk kat rumah goyang kaki tapi sehabuk pun tarakk masuk? Jom ubah nasib mulai sekarang!

SMS/call zatie di 014-5232010.. Remember! Modal mesti ada kalau nak join bisnes ni.. Untuk stokist mobile, modal RM3000.. Dah cukup banyak untuk korang dapat bonus every month RM2000 above! Tak percaya? Try dulu la.. Zatie boleh guide korang!

Kenapa nak takut mencuba? Sedangkan zatie pun boleh buat. Apatah korang yang fully time dok umah.. Daripada buang masa ngadap Facebook 24 jam tapi xmasyukkk, lebih baik buat bisnes SNE ni..

Korang nak bukti berapa RM bonus zatie dapat? Tengok di bawah ni...



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, September 19, 2012

READY STOCK Pinkish Beauty!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Hari2 sokmo dapat testimoni pengguna Pinkish Beauty GOLDEN COLLAGEN GEL & GLUTATHIONE COLLAGEN GEL.. Happy giler kot sebab semuanya feedback positif.. Nak baca jugak? Meh baca kat bawah ni..

 
Antara testimoni :

"Salam dik, best giler pakai golden cg ni..muka lembut sgt mcm bayi..
jerawat pun cpt surut"

"Dek...thanks very much sbb suggest kat akak gcg ni..parut dah makin pudar"
 
"Wah akak pakai lembut jer muka rasa...2lah,pkai sblom make tahan lame wlaupown bpluh.mmg dia leh tahankan make up ke zatiey.jerawat yg kuar pown dah surut."

"hehe..juz nk ckp yg g0lden c0llagen gel tue bez rmai tegur muke akak da 0kay.. cume tggl parut je pky pn x bminyk"

Haaa... Itu baru Pinkish Beauty Golden Collagen Gel.. Korang xtry lagi Pinkish Beauty Glutathione Collagen Gel.. Yang ni cleanser tau.. Untuk face & body.. Lihatlah kesannya dalam masa 5 hari jeeee.. Parut konfem pudar..

Testimoni lagi:

"Salam dik....Nseb bek lah dik rekemen kat akak gluta ni..kalau x, msti mke akak pnuh ngan prut2 hitam tu lg..ei, xsuke parut!"

"zetty, akak nak order agy gluta n golden..dah hbes. lupa nak inbox zetty coz akak busy ngan jmuan n open house.."

"zatie..ade kat umoh dop ptg ni? nak gluta..stok ada je kan? besttt sgt pakai golden and gluta ni.. ptutlah mke awak makin molek akak tgok.."

"zatiiiii...best cleanser gluta ni..parut dah pudar!!yeay! heppy sgt2"



 Amacammmm? Dasyat kan penangan Gluta+Golden? Actually, terlampau byk testimoni golden collagen gel ni..cukuplah sekadar ni je..ponat dah dok carik dlm inbox..berlambok! 

READY STOCK! Only RM105 with delivery postage ^____^

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, September 12, 2012

Stokist & Dealer SNE Beutskin Essence diperlukan!

Assalamualaikum

Alhamdulillah..Jualan bulan lepas dan bulan September ni naik dengan mendadak.. Bersyukur sangat2.. Thanks so much to you all yang xputus2 order dgn zatie..

Dengan ini, zatie dah mula bukak untuk pendaftaran Stokist SNE Beutskin Essence.. Kalau sebelum ni, zatie just ambil dealer, And nowwww! Zatie mula memerlukan stokist untuk setiap daerah di setiap negeri kerana permintaan SNE Beutskin Essence sudah meningkat dengan dasyattnya!

 *Dealer & Stokist diperlukan segera*

Jadi, zatie sampai xcukup stok untuk by hand dengan customer2 lain di Kuantan.. Sebab memerlukan stok untuk postage pada yang beli online..

If korang ada yang berminat nak join bisnes SNE Marketing ni, dialu-alukan sangat untuk SMS zatie.. SMS sahaja.. Call xdigalakkan sebab zatie agak busy untuk answer your call..

Modal untuk menjadi Stokist SNE???? Hanya RM3K.. Bonus yang tinggi menanti anda.. Dan gift voucher akan diberikan kepada setiap stokist yang mencecah jualan setiap sebulan sebanyak RM9000 ke atas. 

Apa tunggu lagiii? Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Zatie boleh, kenapa tidak anda??

High demand gilerrr SNE Beutskin Essence ni.. Sehari 50 inboxsss akan masuk dalam Facebook.. So sorry kalau zatie reply lambat.. Bukan you sorang je, ramai lagi yang order.. Pay first, get first!

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, September 9, 2012

Produk terbaru! Vitamin C 1000mg!

 Assalamualaikum

Alhamdulillah, hari ni bertambah lagi produk terbaru dalam Zatie Catalyst eSHOP! Ni semua berkat dan sokongan dari mak zatie sendiri dan xlupa juga kepada customer2 ku tersayang dan agen2 ku yang setia!

Hehehe alhamdulillah, sambutan untuk Vitamin C 1000mg ni btul2 menggalakkan.. Sebab dah ramai yang tau akan keberkesanan Vitamin C ni. 



 Vitamin C yang zatie jual ni direct diambil dari doktor farmasi pakar kulit. So, Kelulusan KKM memang ada. Dijamin selamat dan HALAL ye.
• Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal


Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9)menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)



Testimoni

Cik Zie, KL - Pengambilan 2 biji sehari. Sebiji pagi dan sebiji di sebelah malam. Baru sebotol pengambilan, Cik Zie dapati kesan lebam/gelap di peha akibat peha berselisih semakin pudar. Terus repeat order 100 biji.

Cik Liza, Shah Alam - "Betul lah kak..baru makan 3 biji dah nampak..kulit lembut sangat..sebab sebelum ni ada makan vitamin C lain..tapi macam tak nampak sgt la..nanti nak order lagi..!! :)

Kak Tam, JB - "Dik..akk bagi husband akk makan vitamin tu..ko nak tau dik..jerawat belakang badan dia dah hilang..dia suka la tu..hihihihi.."


Price : 30 Capsules - RM50 included postage to sem.msia

Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, September 7, 2012

SNE Beutskin Essence READY STOCK!

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah, SNE Beutskin kini memang betul-betul high demand. Stok sampai, 1 jam lepas tu mesti licin. Hehehe.


Tapi korang jangan risau untuk order sebab stok SNE Beutskin Essence xkan putus bekalan dan zatie akan pastikan yang buat payment dulu, akan dapat barang dulu.


So,. kalau korang ada berminat nak jadi dealer SNE Beutskin Essence, dialu-alukan lah sangat-sangat untuk SMS zatie di 014-5232010. Alhamdulillah dealer dah mencecah 30+ orang di seluruh Malaysia..


Haaa.. SNE Capsule pun dah ready stock memandangkan ramai jugak yg bertanyakan pasal SNE Capsule ni..

This product is very high demand nowWWW! Only RM240 sekotak.. 


Hari-hari pos banyak ni, memang bestt! Kalau korang nak jadi macam zatie jugak, boleh.. PM/inbox zatie ye..
 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, September 4, 2012

Sudah pos parcel customersss

Assalamualaikum

Today parcel semua sudah di pos out. Sorry pada yang dah lama menunggu. Stok SNE Beutskin Essence cepat habes.. So, selalu terputus bekalan stok.


Track No 4 Sept 2012

EM 111798527 MY - SITI RUSILAWATI
EM 111798513 MY - NUR FATEHAH BINTI NAPIS
EM 111798439 MY - SITI ZURA MARDZUKI
EM 111798558 MY - MOHD ASRUL NIZAM
EM 111798535 MY - NURAZIELA HAMZAH
EM 111798473 MY - NORAFIDAH JOHAR ARIFFIN
EM 111798460 MY - SHAZWANI BINTI JAMIL
EM 111798411 MY - SITI NOR FATIHAH DAGSAAN
EM 111798425 MY - NOR ATIQAH SYAZWANI
EM 111798500 MY - NURUL SUHADA IDRUS
EM 111798442 MY - AZZUATI GHADZALY
EM 111798561 MY - FILZAH ADILA MOHD LAMIN
EM 111798575 MY - ZAHIDAH ABDUL WAHAB
EM 111798589 MY - NOOR ATIKAH ZAKARIA
EM 111798601 MY - TAUFIQ BIN RAMLY
EM 111798615 MY - AZILAH MD PEE
EM 111798629 MY - NURSYAFIQA LISA SAMAD
EM 111798632 MY - ADAWIYAH HAYATI
EM 111798646 MY - KHAIRUNNISA MOHD ROSLAN
EM 111798650 MY - MARYANA MOHAMAD NOR
 
Thanks all ^__________^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, September 2, 2012

Special Offer! Let's grab this offer now!

Assalamualaikum

Korang pun dah tahu kan, Catalyst ada 2 produk baru. Haaa, xtau? OKay, tgok kat bawah ni...

 *CUR: V Catalyst*

CUR-V : WEIGHT MANAGEMENT SOLUTIONS 
(RETAIL PRICE : SEMENANJUNG :RM 259.00) 
(SABAH & SARAWAK : RM 269.00) 
25 SACHETS PER BOX 
CUR:V : formula bagi mengurangkan berat badan anda secara natural dengan proses pencairan lemak secara natural melalui formula Fabuless serta bahan2 lain yang diperolehi secara R&D.. 

*Ambience Catalyst*

RM 259/25 SACHET

Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Ambience diperolehi daripada sumber alam semulajadi, melalui kajian yang dijalankan secara intensif oleh pakar-pakar kesihatan. Pengambilan Ambience secara teratur mampu memberikan manfaat yang 
berikut:

Manfaat pengambilan Ambience setiap hari:
- Meningkatkan keanjalan kulit
- Mempercepat penggantian sel-sel rosak
- Melembab dan melembutkan kulit
- Mencerah
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Meningkatkan keserian wajah dari dalam
- Meyeimbangkan tona kulit

Cara pengambilan:
Hanya buka sachet dan terus tuangkan ke dalam mulut. Kemudian, minum air kosong atau jus buah-buahan. Amalkan setiap pagi sebelum heavy breakfast.

**************************************************************

Okay, nak tau apa yang special offer tuh?

Bagi pembelian setiap salah satu kotak produk Catalyst yang baru ni, korang berpeluang untuk menerima 1 Kotak VCO Softgel SECARA PERCUMAAAAAA!


Haaaa... Best kan? So, cepat order sekarang sebelum offer ni ditutup!
Available untuk bulan Sept 2012 sahaja ^_^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.