Sunday, October 28, 2012

DEALER Myracles Beauty diperlukan segera ^____^

Assalamualaikum 

Nowwww, zatie betul-betul memerlukan dealer di seluruh Malaysia! Modal hanya serendah RM1,000 anda mampu mendapat keuntungan sebanyak RM700! Hanya RM1,000, anda dapat 10 set SPRAY&SOAP!

Produk tengah dok naik sekarang! Dialu-alukan buat student yang tengah carik duit poket & surirumah yang sedang mencari bisnes online!

To be dealer, zatie akan kasi FREE 1 botol INCHLOSS LOTION yang berharga RM75 + 1 Pek PURE MARINE COLLAGEN 100gram yang berharga RM35!

Berminat nak jadi dealer Myracles Beauty? Boleh terus WhatsApp/SMS zatie di 014-5232010 ^_____^



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, October 23, 2012

Felinna Beauty INCHLOSS LOTION terbaikkk woo!

 Assalamualaikum

Baru je beberapa hari lepas zatie update pasal produk terbaru yang tengah hot meletops skrg ni, Felinna Beauty INCHLOSS LOTION!

Penangan inchloss sangatlah dasyat.. Semalam stok sampai 50 botol, terus licin disambar semua customer yg C.O.D.. Alhamdulillah rezeki..

Dasyat bebenor lah produk ni! Ni xsabau nak dapat testimoni dari semua customer nanti ni...

Dasyat tak dasyat, tengok testimoni lah weyh! Berapa cm boleh loss hanya 2 kali sapuan ye.. Perghhh! just sapu je? Seeee?? Amazing kan?

Nak enlarge tekan gambar ye.. Antara salah satu testimoni terhebat produk INCHLOSS! Xcuba xtauuuu ^__^

Pencarian dealer INCHLOSS LOTION dibukaaaaaa.. Sonang je, pembelian minima 10 botol, terus sign up jadi dealer zatie.. Boleh buat side income tau!


 Seeee? Comel kan inchloss lotion ni? boleh tahan 2 bulan tauuu.. jimat gilos!

Testimoni lagi!!! testimoni lagi!! Benda elok tak hairan lah testimoni bersepah sana sini.. Dah ramai yg nak mencuba dan dah ramai yg menjadi.. korang biler lagi???


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, October 20, 2012

Pure Marine Collagen/RM35 FREE POSTAGE!

Assalamualaikum

Sekali lagi bersyukur pada Allah sebab zatie dapat pelbagaikan lagi produk dalam perniagaan.. Kali ni mesti korang dah pernah dengar pasal rumpai laut a.k.a pure marine collagen kan? Siap masuk TV and surat khabar lagi... Tak kan tak pernah dengar? Hehe

Haa kalau korang nak tau, 100% Ibu Kolagen Asli ni memang betul-betul berkhasiat untuk kecantikan luaran dan dalaman kita tau.. Tak kira lelaki & perempuan. Masing2 boleh makan.

Ni lah rupa dekat Pure Marine Collagen.. Nampak pelik kan? Tapi korang xtau lagi apa khasiatnyeeee..

Ni salah satu kebaikan rumpai laut.. Korang ada masalah rekahan di tumit? Highly recommend lah produk ni.. Kalau mak & ayah korang ada masalah ni, better beli kasi diorang makan atau pun boleh rendamkan kaki ^___^

Cara-cara nak sediakan Pure Marine Collagen awal2 zatie dah tunjuk.. Sonang je.. Baca di atas :)

Haaaa.. Baru-baru ni, Pure Marine Collagen pernah keluar dalam rancangan Nona di TV3 pada 20 Mei 2012.. Baca kat atas tu apa kebaikan Pure Marine Collagen asli..

1. Nilai nutrisi adalah 10 kali ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (yang berharga lebih kurang RM418 untuk 30 gram).

2. Khasiatnya sama seperti sarang burung layang-layang (yang berharga lebih kurang RM400 untuk 38 gram)

3. 24% kolagen ini bersamaan dengan 2 keping sarang burung layang-layang.

4. Mengandungi kalsium yang 37 kali lebih tinggi dari hati ikan.

5. Nilai pH ialah 7.6

6. Mengandungi kandungan iodine yang tinggi untuk menghalang tubuh manusia dari menyerap logam berat yang berbahaya seperti plumbum yang boleh menyebabkan kanser darah dan kanser tulang.

7. Mengandungi banyak vitamin dan mineral penting seperti kalsium, magnesium, potasium, Vitamin B6, B12, C, A, Omega 3 dan anti oksida.

8. Mengandungi kandungan serat yang tinggi bagi memudahkan penghadaman dan mengatasi masalah sembelit/buasir.


Wooowww! Yang ni memang terbaek... Sebab Pure Marine Collagen jugak boleh merawat masalah kelemumur dan keguguran rambut! Totally effective! Try it!

Yang ni lah packaging yang zatie jual ye.. 1 pek hanya RM35 with FREE POSTAGE! 100g tauuu ^___^

MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT

Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON
Peningkatan PAYUDARA (Anti-bakteria)
Membuang TOKSID
Menghilangkan SEMBELIT
Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
Membantu meningkatkan METABOLISME . Meningkatkan fungsi stomatch
Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMORSLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
Mencegah ANEMIA
Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya..


Rupa Pure Marine Collagen setelah direndam selama beberapa jam.. Nak order, meh isi form kat bawah.. Cuba lah dulu..

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, October 16, 2012

INCHLOSS LOTION by Felinna Beauty!

 
Woooowww! Produk yg tgh hot sekarang ni! Felinna Beuaty INCHLOSS!Hari2 dapat order orang berebut2 nak beli.. xsabar2 nak try.. Ye lah, sehari leh loss 2cm.. Hanya sapu je.. Amazingggg kan???

Zatie dah order banyak! And stok mmg banyak ni! Nak order, just fill details kat form bawah ni.. Zatie akan reply a.s.a.p!

 Nak order?? 
Only RM80/bottle (Sem.Masia)
RM85/bottle (Sabah/Sarawak)

Price are include postage ^___^



Wooowwww! Testimoni terhebat! Loss 12 KG hanya dgn INCHLOSS LOTION ^____^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, October 15, 2012

INCHLOSS LOTION by Felinna Beauty







Heyyy korang! Pernah dengar INCHLOSS tak? Nak tau untuk apa produk ni?

Haaaa..ni zatie nak cerita sikit.. Perkenalkan produk terbaru yg makin mendapat sambutan masa kini!


INCHLOSS LOTION by Felinna Beauty sejenis sapuan yg berbau harum dan amat berkesan utk mendapatkan tubuh badan yang langsing & cantik!

INCHLOSS ni sangat best tau sebab ianya...

1- Wangi
2- Tiada bahan kimia
3- Mudah digunakan
4- Tidak panas
5- Berkesan

Hanya dgn sapuan, korang akan memiliki tubuh badan yg langsing! Seeeee? Amazing kan??
 

















  
Berminat? Nak order? 
Boleh PM/inbox zatie untuk dapatkannya sekarang! 
Atau SMS di 014-5232010 ^____^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, October 9, 2012

Myracles Beauty READY STOCK!

Assalamualaikum

Yippi! READY STOCK for Spray + Soap Collagen by Myracles Beauty! Jom order sekarang! Barang panas niii...

 Haaaa... Ni untuk permulaan, amik sikit je.. Tapi feedback dah banyak dpt.. So far, dah nak licin..Nampak gayanya kena restock lebih banyak lagi pasni.. hihi



1 SET Spray Collagen + Soap Collagen,
RM170 FREE POSTAGE!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, October 6, 2012

Myracles Beauty - Collagen Spray+Soap!

Assalamualaikum

Wahhh, alhamdulillah..semakin hari produk semakin bertambah..Dan hari ni, bertambah 1 lagi produk keluaran baru yg tengah hot meletops2! Rasanya dah ada yang tau and dah ramai yang dah mencubanya.. kan3?

Apa yang best pasal produk niiii.. Kesan dia boleh nampak dan rasa dalam masa 3-5 minit jeeee.. Very short terms kan?Haaaa, yang paling gempak pada korang2 yg ada masalah EYE BAG, should try this product!

Myracles Beauty Collagen Spray + Soap!

65 ML - RM120
MYRACLES Collagen - 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT

Short Term Effect: Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan
berkurangan.

Long Term Effect: Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift).

Kandungan Utama dalam Myracles Collagen : 
1) Aloe Vera 
2) Extract Buah Delima 
3) Rumpai Laut 
4) Sarang Burung Walit Gold

 RM50/BUKU
Kandungan Utama dalam Myracles Collagen Soap :
1) Aloe Vera
2) Extract Buah Delima
3) Rumpai Laut
4) Sarang Burung Walit



MIRACLES COLLAGEN SPRAY/SOAP bebas dari sebarang campuran bahan kimia, pewarna mahu pun pewangi. Wajah anda akan menjadi jauh lebih hebat berbanding biasa selepas menggunkan produk ini.
Dapatkan perubahan pada wajah anda dalam tempoh 3-5 MINIT SAHAJA dengan Produk MYRACLES Collagen Spray.

Kesan Segera (3-5 minit):
Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih runcing,
lembap,rasa segar, lebih cerah serta eye-bag akan berkurang @ hilang.

Kesan jangkamasa panjang(1-2 minggu):
Kulit akan kekal lebih cerah (Whitening),
nampak lebih muda(Anti-Aging) dan Bentuk muka akan lebih runcing( Facial Up-Lift).
  


 1 set SPRAY + SOAP, RM170 FREE POSTAGE!!!

RAMAI YANG BERTANYA KENAPA,MENGAPA SET "MYRACLES BEAUTY" BEGITU CEPAT BERTINDAK". SEPERTI YANG DIKETAHUI, DALAM SET MYRACLES IAITU SPRAY DAN SABUN COLLAGEN MENGANDUNGI BAHAN UTAMANYA IAITU "PURE MARINE COLLAGEN"..

SAPE YANG XKENAL DAN XTAHU APA KHASIAT YANG TERDAPAT DALAM PURE MARINE COLLAGEN,CER BC ARTIKEL RINGKAS DIBAWAH :) JOM2 ORDER SET MYRACLES BEAUTY+PURE MARINE COLLAGEN ASLI..




HANYA DENGAN PURE MARINE COLLAGEN 100% ASLI TIADA BAHAN KIMIA !





Sumber nutrisi yang sangat hebat untuk kesihatan dalaman dan kulit. Sesuai diamalkan lelaki dan wanita untuk semua pering



kat usia.






KOLAGEN - 10 kali ganda lebih tinggi daripada sirip ikan yu dan 24% kolagen ini bersamaan denggan 2 keping sarang burung layang-layang.






KALSIUM - 37 kali ganda lebih tinggi daripada hati ikan.






ANTIOKSIDA - 550 kali lebih kuat dari vitamin C.






VITAMIN A - 40 kali lebih hebat dari Beta Carotine atau 638 kali lebih hebat dari daging lembu.






PROTEIN - 21 kali lebih banyak dari susu.






OMEGA 3 DAN OMEGA 6 - 2326 kali lebih banyak dari ikan.









Rumpai laut mempunyai kandungan iodine yang tinggi, berfungsi untuk menghalang tubuh manusia menyerap logam berat yang berbahaya seperti plumbum, yang boleh mengakibatkan kanser darah dan kanser tulang. Ia turut memiliki banyak vitamin dan mineral penting untuk tubuh seperti kalsium, magnesium, potasium, Vitamin B6, B12, C, A, omega 3 dan antioksidan. Kandungan serat yang tinggi juga memudahkan penghadaman dan dapat membantu pengguna mengatasi masalah sembelit/buasir
*********************************************************************************************************
Haaaaa! Nowwww kat bawah ni semua testimoni berjaya yang menggunakan Myracles Beauty Collagen Spray + Soap ^_____^









 ***************************************************************************************************************


JOM TRY SET MYRACLES COLLAGEN BEAUTY,INSYAALLAH PENYAKIT EKZEMA DPT DIRAWATI...INSYAALLAH :) tak cuba,xtahu keberkesananya :)

EKZEMA adalah merupakan masalah penyakit kulit yang biasa dialami oleh kalangan bayi terutama pada kalangan bayi berumur antara 2 – 6 bulan. Salah satu daripada jenis penyakit eczema ialah “Atopic Dermatitis.”

atopic eczema ubat penyakit eczema rawatan penyakit eczema pe
nyakit ekzema penyakit eczema

“Atopic” adalah merupakan masalah genetik yang akan menyebabkan daya tahan mekanisme pesakit menjadi abnormal serta kemudiannya mencetuskan simptom “oversensitivity.”


Walaupun keadaan biasanya akan bertambah baik bila bayi mencapai umur 6 tahun, terdapat kemungkinan masalah penyakit kulit eczema berkekalan sehinggalah dewasa akan berlaku.

Meskipun penyakit ekzema bukanlah penyakit yang berjangkit, penyakit kulit ekzema masih merupakan penyakit yang komplikasi yang sering menyebabkan masalah keresahan dan ketidakselesaan kepada pesakit.
*************************************************************************************************************
Amacam menarik kan? Memang best gilerrr ah pakai Myracles Beauty ni!
Jom order sekaranggg!
Place order di form below ye ^____^
Myracle Spray Collagen = RM120/bottle
Myracles Soap Collagen = RM50
1 SET Spray + Soap = RM170 FREE POSTAGE ^____^



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.