Friday, November 30, 2012

PROMOTION INCHLOSS LOTION 2 BOTOL RM120 FREE POSTAGE

Assalamualaikum

Xyah nak cakap banyak2 dalam post ni, baca tajuk pon dah tau kan? PROMOTION Felinna Beauty Inchloss Lotion.. Grab 2 botol dapat RM120 + FREE POSTAGE lagi tuhhhhh! Hebat tak? Huhu

Cepat PM/inbox zatie sekarang.. WhatsApp/SMS 014 523 2010..

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, November 24, 2012

READY STOCK VCO SOFTGEL ^_____^

Yippiiiiii!
 
Bahagianyaaa rasaaa.. Stok VCO Softgel dah ready stock! So to all my agents & customers, korang tak perlu ragu2 or tunggu lama2 kalau nak place order here & SMS/call zatie.. 

Stok ready lebih 200kotak ^______^


Bahagia kannnn? Esok 25hb Nov 2012 zatie akan berada di bandar Kuantan, Pahang! Nak C.O.D VCO Softgel? SMS/WhatsApp zatie laju-laju tauuuu ^_^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, November 23, 2012

Testimoni SNE Beutskin Essence + SNE Capsule

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah..makin hari makin ramai yang ingin mencuba SNE Beutskin Essence + SNE Capsule..

 
Cara makan yang betul ialah amalkan SNE Capsule selama 3 bulan berturut-turut, baru you all can continue with Beutskin Essence.. Dos pulak 4 biji sehari.. 2biji pagi, 2 biji malam..

Sekarang pon, testimoni SNE Beutskin + SNE Capsule pon dah banyak kitorang dapat.. So far memang produk ni terbaik! Rugi if korang tak cuba!

 Jeles kan tengok kulit muka dia ni? macam baby ^_______^

















********************************************************************************************
Wooowwww! Scha pon dah amalkan Beutskin Essence sebagai makanan kecantikannya setiap hari! Seeee? Makin hari, makin ramai artis lain mengambil produk SNE ^______^
 Ibu yg mempunyai cahaya mata 5 orang still cantik lagi.. Macam anak dara gituhh!

Ni lah testimoni terhebat yg menjadikan Beutskin Essence fenomena terbesar sehingga sekarang! Perubahan yg sangat-sangat-sangat ketara you all ^_____^



And lastlyyyyyy, Lisa Surihani as our duta for Beutskin Essence! Wowww! SNE memang terbaekkk wooo!

P/S: Terbaru dengar cerita, Angkasawan Negara kita pon akan jadi duta SNE Capsule ! Nantikan entry zatie seterusnya yeah!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Felinna Beauty INCHLOSS LOTION ^______^


 Assalamualaikum..

Happy sangat biler hari2 dapat testimoni inchloss lotion Felinna Beauty ni.. Magic lah dasyat lah.. Hahaha!

Seeee? Amazing & berkesan kan produk inchloss ni? baru sapu sekali dah boleh loss 1 inci ^______^


















*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, November 10, 2012

Borong Pure Marine Collagen

Assalamualaikum

Nowwww, zatie open untuk borong Pure Marine Collagen 100% kolagen asli dari kunak, sabah. Memang murah.. Harga kaw-kaw lah! Tak percaya? Boleh SMS/WhatsApp zatie di 014 523 2010 yeeee ^________^

Ni lah rupa Pure Marine Collagen yang zatie bukak untuk borong.. Cantek kan packaging dia? Jangan risau.. Ready stock! So, you all buat payment, zatie akan pos terus..

Kalau retail price : RM35 FREE POS 1 pek
Kalau borong????? SMS Zatie sekarang!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, November 4, 2012

Pencarian SUPER DEALER Myracles Beauty ^_____^







Pencarian SUPER DEALER Myracles Beauty!

Sesiapa yang berminat boleh PM/inbox zatie nowwww!
Modal hanya RM1,000 sahaja ^______^
 Cepat SMS zatie laju-laju di 014-5232010

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

FREE POS + FREE MEMBERSHIP + FREE GIFT

 Assalamualaikum

Hari ni zatie berbesar hati nak bagi something kat you all semua.. Sape cepat dia dapat!


 Pembelian Pakej Jelita : 1 SNE Beutskin Essence + 1 SNE Capsule + 1 SNE Excel Tea yang berharga RM500 with FREE POS + FREE MEMBERSHIP,


korang berpeluang mendapat FREE GIFT 1 MUG Upin&Ipin Exclusive from Lescopaque Production!




Its Original tauuuu ^_____^

Available untuk 5 orang terawal sahaja! Very LIMITED tau! For non-member yet only! PM/inbox zatie sekarang! or SMS zatie di 014-523 2010!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, November 3, 2012

Nak jadi Mobile Stokist SNE?

Assalamualaikum

Alhamdulillah... My bonus for diz month.. Walaupon xmencapai target, tapi zatie bersyukur sangat2! Berbaloi lah dgn apa yg zatie dah buat selama ni..

Belum cuba belum tauuuuu! Hanya bermodalkan RM3,000 shj time tu utk jadi stokist mobile SNE, dalam masa 2 bulan dah boleh dpt bonus over RM4K.. Alhamdulillah..

Ni semua berkat sokongan mak dan ayah zatie serta customer2 zatie yg percayakan zatie..

Makin hari, makin ramai yg dah berani nak join MLM ni.. Korang jangan ingat semua MLM ni penipu, xley jalan, xley buat duit..

This MLM zatie boleh jamin ianya memang menguntungkan dan boleh buat duit.. Just modal with effort, you all can do it!

Akhir kata, Zatie memohon beribu2 ampun & maaf atas kesilapan & kesalahan zatie selama ni.. If ada terkasar bahasa dengan you all, lambat pos barang, lambat reply, xjawab call.... Al-maklumla...isnin ni dah start SPM!

Wish me luck! Thanks so much ^______^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.