Thursday, January 31, 2013

STOKIS MOBILE SNE MARKETING DIPERLUKAN SEGERA !

Assalamulaikum!

Chewahhh! Dah lama tak update pasal Stokis Mobile kan? Haaaa, untuk information korang, zatie dah ada lebih 12 orang stokis mobile SNE Marketing Sdn.Bhd di seluruh Malaysia!

Alhamdulillah berkat gigih ber-MLM , memang lumayan! Hari ni, zatie masih lagi mencari stokis-stokis dari setiap daerah di semua negeri! Negeri yang masih kosong ialah

NEGERI SEMBILAN
MELAKA
KEDAH
PERLIS
PULAU PINANG
KELANTAN
SARAWAK

Tapi sukacitanya dimaklumkan, zatie masih mencari STOKIS MOBILE untuk 

PAHANG
KUALA LUMPUR
SELANGOR
SABAH
PERAK
JOHOR
TERENGGANU

Sebab zatie nak meluaskan lagi network yang tersedia ada! Alhamdulillah setelah menjoinkan diri selama 4 bulan dalam SNE MARKETING! Akhirnya, I've got 5 ANGKA ^______^

*P/S : Please! Strictly do not copy my CHEQUE PICTURE

*If you intend to do it, please SMS/whatsapp me 014-5232010 to get the permission!

Then please credit & back link to my Facebook facebook.com/zatiecatalyst or my Blogspot zatiecatalyst.blogspot.com TQ!

Alhamdulillah.. Zatie bersyukur sangat2 kepada Allah S.W.T ! Alhamdulillah.. tak ada perkataan lain yang boleh zatie ucapkan!
Ribuan terima kasih kepada customer-customer yang sentiasa percaya pada zatie and repeat order dengan zatie! And kepada stokis mobile zatie yang sanggup melabur RM3,000 (bukan jumlah yang banyak pon) untuk menjadi seorang USAHAWAN BERJAYA !
Yes! hanya bermodalkan RM3,000 anda mampu menjana 4-6 angka dan tak mustahil ke 7 ANGKA !

Tak percaya? Jangan hanya melihat kejayaan orang lain dulu! Mula bertindak sekarang! SMS/CALL/WHATSAPP zatie 014-5232010 ^_____^

P/S: Blog ini dimiliki oleh seorang remaja 17 TAHUN & itu adalah saya! Saya berhak untuk mengubah hidup keluarga saya ! 

 Saya juga merupakan seorang LEADER SNE Marketing! Berminat untuk menjadi rakan seperjuangan saya? SMS saya segera!

Kalau saya boleh, kenapa tidak anda? Jom D.U.I.T sekarang! DOA, USAHA, IKHTIAR & TAWAKKAL ! 

Anda masih tercari-cari the best leader? Then, choose me. I will guide you my own way with my experiences in MLM on 5 months ^_______^

Saya tidak menganggap anda sebagai DOWNLINE, tapi PARTNER saya! Anda jugak tidak perlu mencari UPLINE, tapi cari lah SAHABAT SEPERJUANGAN yang sebenar! 

 


TEAM LEADER SNE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, January 21, 2013

Semua produk SNE available untuk di order ^_____^



SNE kapsul adalah produk wajib ambil sebelum mencuba produk kesihatan SNE yang lain. SNE kapsul boleh dimakan dan disapu pada permukaan yang berpenyakit..

Boleh merawat pelbagai penyakit: Jantung, Kencing manis, Darah tinggi/rendah, Kolestrol tinggi, Masalah kulit/Eczema, Ketumbuhan dalam perut/otak, Buah pinggang, Hepetaitis B, Kelamin lemah, Buasir, Rembesan keputihan, Badan kelesuan, Jerawat, Jeragat, Sawan Babi, Insomonia, Radang peparu, Ganguan Pra-haid, Protein dalam buah pingang, Barah tulang, Resdung, Kenser Rahim, Maigren, Sakit tulang belakang / Saraf, Selaput mata, Batu Dalam Hempedu, Sembelit, Migraine, Gastret Kronik, Kurap, Lumpuh, Gout, Tiroid dan lain-lain.
DOS: 2 biji kapsul pagi dan 2 biji kapsul malam.





* Individu yang mengalami kerencatan tumbesaran

* Individu yang mempunyai lemah ingatan

* Individu yang pernah mengalami kehilangan daya ingatan, sakit kepala dan kekebasan sendi, tangan dan kaki.

* Kanak-kanak dan remaja yang sedang mengalami peringkat tumbesaran.

* Individu yang mempunyai daya penglihatan yang lemah.

* Individu yang sering mendekatkan diri dengan sinaran radioaktif dari computer, televisyen dan sinaran matahari.

* Individu yang ahli keluarganya mempunyai penyakit yang berkaitan dengan otak seperti strok, penyakit Alzheimer’s atau Pakinson’s.

* Individu yang kerap insomnia dan sering mengalami tekanan.

DOS : Kalau mampu 3 pagi dan 3 malam. Atau kurangkan dos ikut kemampuan. Bagi penyakit parkinson lebih baik banyakkan dos.


Melicinkan dan memutihkan kulit. Merapatkan hubungan suami isteri walaupun telah mengalami monopos atau rahim telah dibuang. Mempunyai rahsia tersendiri hanya sesiapa yang dah mencuba akan dapat merasai dan mengalaminya, kerana mempunyai kuasa ajaib meningkatkan hormon wanita. Sangat baik bagi pesakit yang hormon tak seimbang.


DOS: Sekiranya mampu, pagi 2 biji semasa bangun tidur pagi dan malam 2 biji semasa nak tidur. Ambil semasa perut kosong jarakkan sejam baru sarapan. Bagi yang tidak mampu 2 biji pada waktu pagi.


Baik untuk pesakit jantung. Darah tinggi. Kolesterol tinggi. Gaut dan sakit urat dan sendi.

TIDAK BOLEH DI AMBIL SEKIRANYA BARU LEPAS PEMBEDAHAN kerana pendarahan akan berlaku semula kerana darah yang beku telah dicairkan.

DOS : 3 biji pagi dan 3 biji malam. makan bersama SNE kapsul. (kuantiti dos bergantung pada tahap penyakit)



Melegakan ketakselesaan akibat Artritis dan Sakit Sendi.

Memulihkan tisu rawan yang rosak demi meningkatkan pergerakan sendi. Memulihkan tisu sendi yang rosak dan menggalakkan penghasilan semula kolagen tulang.


DOS : 2 biji pagi dan 2 biji malam. Makan bersama SNE kapsul. (bergantung pada tahap penyakit pesakit)




Membantu melawaskan pembuangan air besar dan air kecil. Rasa badan ringan. Perut rasa selesa. Hari pertama akan buang air besar 4 ke 5 kali. Setengah orang hanya keluar angin, dan bila dah seminggu baru buang air kerap. Biasanya pesakit gastrik.


DOS: Rendam dengan air suam dalam sejag besar. Minum seisi keluarga tambah air sehingga warna air jernih. Buang uncang teh atau letak kat mata atau buat baja atau makan serbuk teh.


seabuck aktiv
1. Menyingkirkan mendakan toksin daripada paru-paru, meresap ke dalam paru-paru secara pantas, menyingkirkan mendakan toksin jangka panjang dengan menyeluruh.

2. Menyingkirkan mendakan toksin daripada dinding salur darah, mengubah toksin menjadi asid asetik yang tidak bertoksid yang akan disingkirkan daripada tubuh demi mengurangkan beban hati dan buah pinggang.

3. Memulihkan gangguan sistem saraf pusat, meningkatkan kualiti tidur dan fungsi ingatan menyeluruh.

4. Membentuk sejenis membran pelindung pada permukaan gastrik mukosa, mengelakkan habuk, alkohol atau perangsang yang lain daripada membawa kemudaratan kepada gastrik mukosa.

5. Meningkatkan fungsi stamina pengidap hipoksia kardium.

6. Menstabilkan tekanan dan menyelaraskan degupan jantung untuk mencegah fungsi jantung yang abnormal.

Amat baik di makan bersama-sama dengan SNE Kapsul
..


Dos: Bancuh dengan air 1 peket, 2 kali sehari.. atau makan begitu sahaja, selepas 5 minit minum air masak/mineral..




Meningkatkan penguraian tisu lemak. Produk pelangsingan badan yang berkesan, sihat dan selamat. Melangsingkan dan menyahtoksikkan badan, melicinkan kulit. Melindungi otot dan mengekalkan kandungan air dalam badan, menyelaraskan kadar metabolismetisu adipos. Menyingkirkan lemak tanpa mengurangkan kandungan air, tidak mengakibatkan cirit-birit atau memudaratkan organ dalaman.

Dos : 2 biji sehari sebelum makan. Minum air masak secukupnya. Untuk lebih cepat kesan penurunan berat badan ambil bersama SNE kapsul dan Excel Tea.






Mengatasi kelemahan dan masalah buah pinggang.
Mengurangkan masalah keuzuran kerana usia yang semakin meningkat, penyakit hiperplasia prostat, penyakit testikel (epidimitis).
Melegakan kesakitan ketika kencing akibat masalah kelenjar prostat/pundi kencing dan pengencingan kerap.


Dos : 1 biji untuk 5 hari. Makan sebelum tidur.


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, January 14, 2013

DROPSHIP/DEALER FELINNA BEAUTY DIPERLUKAN SEGERA!

Assalamualaikum

For your information, sekarang memang zatie sedang mencari DROPSHIP & DEALER Felinna Beauty..


Apa itu DROPSHIP? Macam mana konsep DROPSHIP ni?
Apa beza DROPSHIP & DEALER/AGEN?


DROPSHIP ialah
- tak perlu keluarkan 1 sen pun untuk modal
- tak perlu pegang stok
- tak perlu pergi pos

Semua itu zatie yang akan uruskan!

DROPSHIP hanya
- Promote & cari customer
- Transfer duit & proceed order pada zatie
- Dapat untung/komisyen

DEALER pulak
- Kena ada modal RM500-RM600
- Pengurusan postage handle sendiri
- Wajib ada stok
- Keuntungan 100% milik anda

 
So, which one you all berminat? Korang boleh pilih sendiri mengikut kemampuan korang masing-masing. Then, if berminat, SMS/WHATSAPP zatie terus di 014-5232010 or PM/inbox di Facebook facebook.com/zatiecatalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, January 13, 2013

Pinkish Beauty GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP ^____^

 Assalamualaikum!

Haaa! Zatie dah start jual Sabun Pinkish niii disebabkan ramai yang buat permintaan kat zatie mintak jual Sabun Pinkish Beauty niii! Yeayyy!

 Harga pon murah tauuu! RM35 FREE POS 1 ketul ^_____^

Ni lah imej terbaru sabun Pinkish tu ye.. Bukan lagi 3 layers.. Hanya 2 layer.. Pink pudar & Pink terang ^_____^

♥ GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP ♥

SABUN TERBAEK YANG MENDAPAT SAMBUTAN DENGAN HASIL JUALAN DARI TEAMS PINKISH HAMPIR 50,000 KETUL SEBULAN.
ALHMDULILLAH.

BOLEH DIGUNAKAN DIMUKA DAN BADAN.
RESAPAN BAGUS BAGI KULIT BERMINYAK.

BOLEH DIGUNAKAN SEMUA USIA DAN JANTINA.

DIIKTIRAF OLEH
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
(NOT 120701328K)

EKSLUSIF DARI PINKISH BEAUTY COSMETIC

GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP 

Bahan Kandungan dalam sabun ni :-
GLUTATHIONE Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles. COLLAGEN Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selepas dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang & gebu. ARBUTIN Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak.
KULIT LEBIH GEBU,ANJAL,CANTIK DAN CERAH DGN SEKALI CUCIAN!!!!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, January 12, 2013

HARGA MURAH DAPAT, FREE GIFT DAPAT, CANTIK & SIHAT PON DAPAT ^______^

 Assalamualaikum

Alhamdulillah, selepas 1 minggu zatie di Langkawi Island! Memang syiokkkk habes menghabeskan holiday bersama keluarga tersayang!
 *Muka eksaited ko dapat gi Langkawi*

Haaaaa! Zatie ada FREE GIFT untuk korang semua! Coklat DAIMMMM! Sape tak suka coklat DAIM ni kan?? Semua suka malah ada yang ngidam lagi tu!

 
Korang nak takkkk? Kalau nak, senang je. Sesiapa yang buat pembelian dengan zatie RM50 above, zatie kasi FREEEE je DAIM ni! *sementara stok masih ada..chewahhhh*

Harga promotion lagi.. Masih available lagi tauu! RM140 untuk 2 Vitamin C Felinna FREE POS + FREE GIFT ^_______^

 1 Vitamin C Felinna + 1 Lotion Felinna RM130 FREE POS + FREE GIFT ^_____^

 Vitamin C 1000mg 100 biji 1 botol RM85 FREE POS + FREE GIFT

 1 Beutskin Essence + 1 SNE Capsule RM380 FREE POS + FREE MEMBERSHIP + FREE GIFT ^_____^

 2 Lotion Felinna RM120 FREE POS + FREE GIFT ^_______^

Apa korang tunggu lagi? 
Jom shopping di Zatie Catalyst eSHOP sambil berjimat dengan banyak.
Berbaloi-baloi kan?
 Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..
 
Isi borang tempahan di bawah, 
SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010
Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com
Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, January 4, 2013

PROMOTION FELINNA! SET JIMAT RM30!

Assalamualaikum!

Just nak update! Harga promosi YES untuk 2 kotak Felinna Vitamin C with PMC ialahhhhhh

RM140 FREE POS TO 
SEM.MALAYSIA & SABAH/SARAWAK


RM120 FREE POS TO 
SEM.MALAYSIA & SABAH/SARAWAK


 RM130 FREE POS TO 
SEM.MALAYSIA & SABAH/SARAWAK

SEMUA PACKAGE JIMAT RM30!


Apa korang tunggu lagi? 
Jom shopping di Zatie Catalyst eSHOP sambil berjimat dengan banyak.
Berbaloi-baloi kan?
 Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..
 
Isi borang tempahan di bawah, 
SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010
Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com
Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst
 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, January 3, 2013

Year End Sales gempakkkkk ^________^

Assalamualaikum


Alhamdulillah.. semalam dah gaji kan semua 18hb? Hihi okay, straight to the point, hari ni dengan berbesar hatinya! Zatie akan buat promosi Year End Sale (YES) secara besar-besaran!

Haaaaa...Rugi lah kalau you ols tak rebut peluang ni! Sebab potongan harga yang diberikan memang berbaloi-baloi dan yang pasti menjimatkan! Mesti dah tak sabar-sabar nak tauuuu kan? Okey la.. jom tengok kat bawah ni!


SNE CAPSULE
Harga bukan promosi RM220
Harga Year End Sale RM180

SNE BEUTSKIN ESSENCE
Harga bukan promosi RM240
Harga Year End Sale RM200

Haaaaaaa JIMAT banyak tuuuuu kan?! Ehhhh, bukan untuk produk SNE sahaja tau..ada lagi.. meh tengok kat bawah ni lagi deh ^_______^

MYRACLES SOAP & SPRAY 
Harga bukan promotion RM170
Harga Year End Sale  
RM150 FREE POS
Tungguuuuuu...ada lagiiiii ^________^

 PINKISH GLUTA & GOLDEN
Harga bukan promosi RM105
Harga Year End Sale  
RM90 FREE POS
Wowwww! Murah kan? Nak lagiiiii? Jom tengok apa lagi yang ada!

 VITAMIN C 1000MG 100 biji
Harga bukan promosi RM120
Harga Year End Sale  
RM85 FREE POS

Perghhhh!!!! Jimat gilerrrrr! Rugi lah kalau you ols tak shopping ni. Memang tak dapat dah harga gini lepas 31 DISEMBER 2012 nanti !
 
Ops ada lagi lah! Hehehe tidak lupa pada produk yang tengah hot sekarang ni.. Guess what?????   
FELINNA VITAMIN C & INCHLOSS LOTION 
Harga bukan promosi RM160
Harga Year End Sale 
 RM130 FREE POS

Apa korang tunggu lagi? 
Jom shopping di Zatie Catalyst eSHOP sambil berjimat dengan banyak.
Berbaloi-baloi kan?
 Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..
 
Isi borang tempahan di bawah, 
SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010
Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com
Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst
  
  
  




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, January 2, 2013

Sambutan Year End Sale gempakkkkk gilerrrr

Assalamualaikum!

Yihaaaaa! Alhamdulillah.... Bersyukur sangat-sangat dengan rezeki yang Allah berikan setiap hari.. 

 
Felinna Vitamin C + PMC
2 Kotak RM150 FREE POS

Alhamdulillah...tu je yang dapat zatie ucapkan.. And berjuta terima kasih buat korang yang tak henti-henti repeat order di blog zatie & be my regular customer. Untuk korang yang shopping di ZatieCatalyst eSHOP, korang betul-betul supporting lah! Tanpa korang, siapa lah zatie ini.

Vitamin C 1000mg Pahang Farmasi
1 Botol 100 biji RM90 FREE POS

Untuk this month, zatie ada buat YEAR END SALE! YES ni memang mendapat sambutan diluar jangkaan betul. Alhamdulillah, order makin meningkat setiap hari. Bagi yang belum place order, boleh order sekarang ye. Masih belum terlambat lagi tau coz this promotion YES sampai 31 December 2012!

 Myracles Beauty 
1 set spray+soap RM150 FREE POS

Dan yang paling besttttt, harga memang jauh lebih murah dan betul-betul menjimatkan gilossss! Korang boleh jimat RM10-RM40 tau! Gilerrrr memang banyak kot less zatie kasi!

SNE Beutskin Essence
1 kotak RM200 FREE MEMBERSHIP

Woww! Ada lebih kurang 19 hari lagi you all boleh shopping sakan di Zatie Catalyst eSHOP! Berbaloi-baloi tau..

3 Disember 2012
EM 300987193 MY - HASNAH BT HASSAN
EM 300987542 MY - NADIA SHAIRA SHAFII
EM 300987202 MY - HASMIRA HASSAN
EM 300987525 MY - NURZALEHA BT MOHD YUSOP
EM 352935642 MY - FAZILATUL AKMA MOHD YUSOF
EM 352935625 MY - DATIN HANIZA YAZID
EM 352935571 MY - SITI FAUZANA MAZLAN
EM 352935608 MY - SITI AISAH MOHD ARSHAD
EM 352935599 MY - JURIAH SINTIM
EM 352935611 MY - JEYAMALAR A/P BALAKRISHNAN
EM 300921121 MY - AZLINA BT ABDUL WAHAB
EM 300921064 MY - ROHAILAH BT ABDULLAH
EM 300921166 MY - NORYATI BTE SHARIFF
EM 300921135 MY - IYLIA NARISSA BADRULHISAM
EM 300921170 MY - NOR IZZAH BINTI MUHAMAD
EM 352935585 MY - NOR ANALIA ALI
EM 300921095 MY - SITI AIDAH BINTI AHMAD
EM 300987264 MY - ISMAIL SHUKRI BIN MUSAK
EM 300987216 MY - NUR SYUHADA RUSLAN
EM 352935792 MY - NOLIFITRIYENI AFDALUS
EM 352935775 MY - EMIRA BT ADENAN
EM 323571959 MY - MISRAINI WAZIR
EM 352935727 MY - NUR ATIQAH ZULKIFLI
EM 352935687 MY - UMMU SYAHDAH BT SAPIAN
EM 352935894 MY - AZA OTHMAN
EM 352935673 MY - NURUL NADIA BT RAMLEE
EM 352935660 MY - ATTN NONIE
EM 352935656 MY - IZZANY ZAINAL
EM 352935829 MY - MOHD ZAID BIN PUTEH

4 Disember 2012
EM 355925746 MY - AZWIN BINTI ISMAIL
EM 355925729 MY - MOHD ZAID BIN PUTEH
EM 355925715 MY - NUR HIDAYAH BT CHE ALIAS
EM 355925701 MY - WAN MOHD ZULHILMI
EM 355925692 MY - NOR AFIFAH OSMAN
EM 323571993 MY - JAJA AZMI
EM 355925675 MY - NOR ANALIA ALI
EM 300921118 MY - SITI AMINAH DAUD
EM 355295661 MY - FARINA ALJUHARI
EM 355925635 MY - ZURIAIRDAYANY ZAINOL
EM 355925542 MY - NUR IZZATI ZAINAL ABIDIN
EM 355925556 MY - NUR MARIAYATI RAMLI
EM 355925560 MY - HASNAH BT HASSAN
EM 355925573 MY - ANNIS ELIANA ABDULLAH
EM 355925595 MY - JOAN ANTHONIA BARAHAM
EM 355925468 MY - ROSELIANA ROSLAN
EM 355925454 MY - JEYAMALAR A/P BALAKRISHNAN
EM 355925471 MY - FARAH WAHIDAH
EM 300921152 MY - NORHANIZA TAHIR
EM 355925508 MY - NUR AMALINA ABD RAHIM
EM 355925485 MY - INTAN JALALUDDIN
EM 355925511 MY - NURUL SYUHADA SHAHARING
EM 355925525 MY - NUR FARHANA BT ZAILAN
EM 355925539 MY - NORASLINDA BT FAUZI SHAH
EM 355925499 MY - AFIDAH BT SULONG

5 Disember 2012
EM 355925919 MY - NAIMMAH BT ISMAIL
EM 355925922 MY - ISMABAIZUMI BT ISMAIL
EM 355925905 MY - NUR ADILAH AHIR
EM 355925936 MY - SITI NOOR HAMZAH
EM 355925896 MY - MASTURA MAT MANSOR
EM 355926035 MY - NURFAIZAH ABDULLAH SANI
EM 355925785 MY - MAWARHARYATI BTE ALIAS
EM 355925658 MY - NUR SURYA SWAP
EM 355925794 MY - ZANARIAH NYORNO
EM 300987511 MY - KAMALSYAM LAHMUDDIN
EM 355925763 MY - SYAHRUL BARIYAH BT ANJI
EM 355925848 MY - NUR FARHANA WAHID
EM 355925851 MY - NUR FARAWAHEDA MASHURI
EM 355925865 MY - MUSYRIFAH ISMAIL
EM 355925879 MY - SUHAIDA MOHD ISMAIL
EM 355925882 MY - NUR FATEN AFIQAH AZIZ

6 Disember 2012
EM 355926049 MY - HANNEE ABDULLAH
EM 355926021 MY - NURUL SHAHIDA ABU BAKAR
EM 355925984 MY - NOR AINI MOHAMED ALI
EM 355925967 MY - AMIRAH AFIQAH AHMED
EM 355925953 MY - TIJAN BTE ABD KADIR
EM 355925975 MY - NURUL HUDAH ISMAIL
EM 355925940 MY - ATHIRAH RUSLI
EM 355925732 MY - SARASVATHY PARIYASAMY
EM 355925777 MY - NOOR AKMAWATI ABDULLAH
EM 355925750 MY - NAZMIN ABD RAHMAN
EM 355925689 MY - NUR HAFIZAH BT IDRUS
EM 355925644 MY - MOHD HUSAINY HJ YUSOF
EM 355925627 MY - NUR ADILAH HAMIDON
EM 355925587 MY - SITI ZUBAIDAH YAHYA
EM 355925817 MY - HASNAH BT HASSAN
EM 355925613 MY - IZZATUL AMIRA
EM 355925825 MY - NURUL SYAFIQAH MD RAJAB
EM 355925803 MY - ISDAYANTI JAMALUDIN
EM 355925998 MY - HAZIELA BINTI BOHRI
EM 355926004 MY - NUR AZNALIZA ABD AZIZ
EM 355926018 MY - MOHD FAIZAL RIZA KAMIAN

7 Disember 2012
EM 296967283 MY - IYLIA NARISSA
EM 296967368 MY - NOOR AISHAH AHMAD
EM 296967306 MY - SHARINA BT KIDAM
EM 296967345 MY - NURNADIA BINTI ISMAIL
EM 296967323 MY - ZULKAMAL ZHARIF B NORMAN
EM 296967310 MY - HIDAYAH MOHD AFFENDY
EM 296967337 MY - NORBAINI MAMAT
EM 296967385 MY - NORIEZA ABDUL MANAP
EM 296967354 MY - ABDILLAH BAHRIN MOSTAFA
EM 296966504 MY - AZIE BT SOGONTOB
EM 296967297 MY - SYARIFAH AMIRAH HASSAN
EM 296967399 MY - AIN AZWANI MOHAMAD YASIN
EM 296967371 MY - NURNASIHA ANNISA ABD RANI

8 Disember 2012
EM 296967133 MY - HALIMATUN NAZIFAH MOHAMED
EM 296967147 MY - EVELYN LIM HUI HONG
EM 296967178 MY - ROSMAWATI MUHAMAD
EM 296967164 MY - NIK NOR IZZATI NIK AZMAN
EM 296967181 MY - SITI NURBAYA KAMARUDDIN
EM 296967218 MY - ZAIRYN RAHMAN
EM 296967266 MY - AZNIZAN RIZAL
EM 296967221 MY - SYATIE ARIFIN
EM 296967235 MY - TATY BT MOHD YASIN
EM 296967204 MY - ZAILA KAMISAN
EM 296967249 MY - ZANARIAH NYORNO
EM 296967252 MY - MISS NORHAZWANI KHAMIS
EM 296967270 MY - ATTN : PANI

10 Disember 2012
EM 296966929 MY - NURAHATI BINTI RAZALI
EM 296966994 MY - NOR ASRA
EM 296966985 MY - MUHAMAD PUAD BIN OMAR
EM 296966963 MY - NOOR ATIQAH BT HASSAN
EM 296967014 MY - AZA OTHMAN
EM 296966950 MY - MARITA BINTI ABD WAHAB
EM 296966946 MY - FAZEIAN BINTI FADZIL
EM 296967031 MY - NOOR FAIZAH MOHD RADZUAN
EM 296967028 MY - NOOR FAZIELA MOHD RADZUAN
EM 296966932 MY - ZANARIAH NYORNO
EM 296966827 MY - ATTN : AYU
EM 296967005 MY - NUR 'IZZATI AZMI
EM 296966861 MY - NOR SARAH NORDIN
EM 296966844 MY - WAN NOORAZIEYANTIE
EM 296966858 MY - SAMAROTUL JANNAH
EM 296967102 MY - EDI IRWAN OMAR
EM 296966518 MY - NOR AMIERA BT AZIZ
EM 296967116 MY - AZUREEN BINTI ROSLI
EM 296967120 MY - NORMA BINTI AWANG
EM 296967080 MY - NURAINI MAT ZAN
EM 296967062 MY - SITI NAZARIAH BT HASSAN
EM 296967045 MY - ZANARIAH BINTI ZAHARI
EM 296967059 MY - NURUL HUDA BT HUSSIN
EM 296966889 MY - SULIMAN BIN A.RAHMAN
EM 296966875 MY - NOORAZIRA AZNOOR KAMAR
EM 296966835 MY - NUR ATIRAH MARZUKI
EM 296966813 MY - BADRIYATUL LAILI
EM 296967076 MY - NURUL IZZATI AHMAD SABRI

11 Disember 2012
EM 296966685 MY - NURUL HIDAYAH AB RAHMAN
EM 296966699 MY - NOR SARAH NORDIN
EM 296966742 MY - NOORADILA BAHARUDIN
EM 296966915 MY - MAZLINA MANSOR
EM 296966901 MY - ANIS AFIQAH BT ANUAR
EM 296967195 MY - NUR AIN NADHIRAH
EM 296966739 MY - SITI KHAIRUNNISA
EM 296966756 MY - NOR ZAYANA HAMIZI
EM 296966760 MY - SULU SARAWAK
EM 296966773 MY - NURUL ASHIKIN BT AZMI
EM 296966787 MY - NURUL RAHYU MD ALALUDIN
EM 296966795 MY - NOORAIN BINTI DAUD
EM 296967093 MY - AMIRA BT EDENAN
EM 296966725 MY - SYAFIKA BT SAHABUDIN
EM 296966800 MY - TENGKU NOR AZLAN
EM 296966671 MY - SABARINA BINTI SAABAN
EM 296966708 MY - NOR FAZILAH ABDULLAH ZAWAWI

 Felinna Inchloss Lotion
2 botol RM120 FREE POS

Alhamdulillah. Mesti ada nama korang kat atas ni kan? Thanks a lot sebab percayakna zatie ye. And zatie cuba untuk memberikan servis & perkhidmatan yang terbaik. If delay 2-3 days, so sorry. Sebab ada stock yang susah nak dapat sekarang
 
P/S: VCO Softgel, insyaAllah akan kembali pulih. So, untuk order, you all boleh buat payment dulu untuk booking. Dalam nextweek, zatie akan pos out order you all!

Bagi items lain, memang always READY STOCK dan available untuk di order. Buat payment hari ni, esok pos. Lusa you all will get it! Faster right? Hihi


Apa korang tunggu lagi? 
Jom shopping di Zatie Catalyst eSHOP sambil berjimat dengan banyak.
Berbaloi-baloi kan?
 Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..
 
Isi borang tempahan di bawah, 
SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010
Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com
Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, January 1, 2013

Promotion Beutskin Essence RM200 sahaja ^_____^

*INI ADALAH STICKY POST*
*SCROLL DOWN UNTUK POST SETERUSNYA* 

Assalamualaikum
Promotion sehingga 31 DECEMBER 2012 
Product : SNE Slimmerz Capsule
Retail Price : RM350 
Promotion Price : RM295 + FREE REGISTER MEMBER

 Product : SNE Capsule
Retail Price : RM220
Promotion Price : RM180 + FREE REGISTER MEMBER

 Product : SNE Beutskin Essence
Retail Price : RM240
Promotion Price : RM200 + FREE REGISTER MEMBER

Apa korang tunggu lagi? 
Jom shopping di Zatie Catalyst eSHOP sambil berjimat dengan banyak.
Berbaloi-baloi kan?




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.