Thursday, June 27, 2013

BORONG TANAKA MURAH HANYA DI SINI!

 OFFER BEDAK TANAKA 40GRAM!!


*Colour semua boleh mix
*10 PCS RM100 FREE POS

READY STOCK SEMUA COLOUR ^______^



 TANAKA LEMON 40GRAM READY STOCK!


BORONG DIBUKA
10 PCS ----> RM100 FREE POS
100 PCS ----> RM900 FREE POS


COD AVAILABLE TODAY : AREA BANDAR KUANTAN
 Sape lagi nak TANAKA 40GRAM SERENDAH RM10/EACH?

Minima borong 10 PCS sahaja!!!


FREE POS TERMASUK SABAH & SARAWAK ^______^


READY STOCK!!!

* WHITE JASMINE
* PINK ROSE
* CREAM ORIGINAL

* HIJAU LEMON



MAKSIMUM ORDER TANAKA DIRECT ORIGINAL FROM Myanmar hanya 100-200 PCS sahaja!

100 PCS ---> RM9/EACH
200 PCS ---> RM8/EACH

Zatie utamakan COD/BY HAND AREA KUANTAN, thanks ^______^

OFFER NOW 5 PCS RM60 FREEEEEE POSTAGE!!!

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, June 26, 2013

AURAWHITE RM120 FREE POSTAGE & FREE TANAKA



*OFFER BERMULA 26 JUN-30 JUN 2013

* BELI 1 AURAWHITE PERCUMA 1 TANAKA

*Warna tidak boleh dipilih

*COD AVAILABLE : AREA BANDAR KUANTAN

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, June 21, 2013

BORONG TANAKA POWDER 40GRAM SERENDAH RM6.00 SAHAJA

Assalamualaikum

Akhirnya, stok tanaka powder original from MYANMAR dah sampaiii..

P/S  : WARNA BOLEH CAMPUR2 yeeee!


READY STOCK!!!



- PINK (ROSE)
- HIJAU (LEMON)
- WHITE (JASMINE)
- CREAM (ORIGINAL)


100 PCS RM9/EACH
200 PCS RM8/EACH
1000 PCS RM7/EACH
2000 PCS RM6/EACH

FREE POSTAGE ^_____^ FREE POSTAGE ^_____^



 Siapa nak borong?
Boleh SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)

Dapatkan harga serendah RM6/each.
Minima order untuk RM6, 2000 PCS ^____^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, June 12, 2013

BEDAK SEJUK TANAKA ORIGINAL FROM MYANMAR ^______^

Assalamualaikum!

RAHSIA KECANTIKAN NORA DANISH SUDAH TERBONGKAR!!!

Giler semangat nak update hari ni! BEDAK SEJUK TANAKA ORIGINAL FROM MYANMAR lagi murah dari BEDAK TATE BY D.E.A! You ols nak tau kenapa? And apakah yang zatie nak sampaikan ni? 


Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.

Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!

TATE BY D.E.A tu branding by her (ND) and labelling to her company (D.E.A), so... sebab itu lay bedak tate agak mahal dari bedak yg ORIGINAL sticker. Harga market yang TATE ni RM40 SM/RM45 SS. Tapi yang zatie jual hanya RM30 SM/RM35 SS TERMASUK POSTAGE okay ^___^

Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa ND ada warna hijau je, and why zatie jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"


As conclusion, you ols nak pakai bedak sejuk sebab nak cantik cam nora danish kan? Tak perlu nak beli yang sticker dari Nora Danish, coz you ols nak pakai bedak sejuk tu ke or sticker tu? Ngeh3.

 BEDAK TANAKA ORIGINAL FROM MYANMAR

BERAT : 50 GRAM

PRICE : RM30 SM/RM35 SS INCLUDE POSTAGE


4 COLOUR AVAILABLE



HIJAU -----> LEMON

PINK ------> ROSE
PUTIH -----> JASMINE
CREAM ----> NATURAL


Sape mau order? Nak borong? Harga memang murah sangat! Serendah RM8 sahaja!

HARGA BORONG

5 PCS RM80
10 PCS RM150
20 PCS RM280
30 PCS RM390
50 PCS RM600
100 PCS RM1000
200 PCS RM1800

FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!!

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE PEMBEKAL TANAKA POWDER)
COD AVAILABLE : AREA BANDAR KUANTAN, PAHANG

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, June 11, 2013

BEDAK SEJUK TANAKA

Salam you olsss semua!

Wahhhhh banyak feedback orang ramai pasai produk BEDAK SEJUK TANAKA ni. You know why? Produk ni lah rahsia kecantikan NORA DANISH tau! Nak tau apa itu TANAKA?


Kayu Tanaka ini sememangnya sudah terkenal sejak dahulu lagi di kalangan masyarakat luar. Ianya dipercayai boleh digunakan untuk tujuan melembutkan dan mencerahkan kulit muka.
Pada suatu masa dahulu, kayu Tanaka ini digunakan oleh golongan kerabat diraja disana untuk mencantikkan kulit.

Dipercayai kayu Tanaka ini berfungsi untuk melindungi kulit daripada pancaran matahari yang terik. Ia juga dapat menyejukkan, menyerap lebihan minyak dan menyerap peluh.
Menariknya, kayu Tanaka ini mempunyai pelbagai fungsi. Setakat ini belum ada kajian saintifik lagi mengenai kayu ini. Tetapi di Malaysia sudah ada syarikat kosmetik yang menggunakan kayu Tanaka ini sebagai asas dalam kosmetik mereka.Tidak ketinggalan, negara seperti Singapura, Filipina dan Thailand sudah tidak asing lagi dengan bedak Tanaka.


Di Malaysia, Kosmetik berasaskan kayu Tanaka telahpun diiklankan di dalam kaca televisyen. Jika tidak salah nama kosmetik itu ialah Bio Essense Tanaka White.Yang tidak ada dalam iklan pun banyak juga.

Menurut masyarakat Myanmar, kulit kayu inilah yang mujarab digunakan sebagai petua untuk merawat dan mencantikkan kulit muka mereka. Tidak kira jenis kulit sensetif, normal, kombinasi, semuanya boleh menggunakannya tanpa was-was.Boleh juga digunakan kepada bayi baru lahir.Ianya tidak memudaratkan kulit.Kita lihat senario sekarang, ramai orang ingin kelihatan cantik dengan cepat tetapi produk yang digunakan semuanya mengandungi bahan kimia yang berbahaya.

Memang nampak cantik pada mulanya tetapi lama kelamaan kulit menjadi rosak. Jadi lebih baiklah kita sebagai pengguna bijak cuba beralih kepada bahan semula jadi seperti Kayu Tanaka .

Kayu Tanaka ini, diasah di atas batu untuk menghasilkan esen yang berwarna coklat seperti foundation yang boleh kita perolehi di pasaran. Esen itulah yang disapukan ke kulit muka. Setelah kering di muka, warna coklat itu terus berubah menjadi kekuningan.

Tetapi ianya nampak seperti kita memakai bedak sejuk. Boleh diratakan ke muka dengan menggosoknya sehingga rata seperti kita memakai bedak. Adalah lebih baik bagi orang yang berjerawat memakainya dengan tebal di muka pada waktu malam. Seperti memakai MASKER.


CARA PAKAI

1. Bedaknya pdt so ambik sikit kat tgn
2. Add 5 titik air(jgn cair sgt)
3. Cairkan bedak tersebut
4. Ratakan pada seluruh wajah seperti masker






HARGA YANG SANGAT BERBALOI . KESAN YANG SANGAT MANTAP

PRICE : RM30 SM/ RM35 SS

POSTAGE INCLUDED

Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:


- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation



Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.



Produk semulajadi yang terbaik di pasaran   

FAST SELLING PRODUCT..

UNTUK ORDER,

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)
COD : BY HAND & BY CASH AVAILABLE DI BANDAR KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, June 9, 2013

TESTIMONI RADIGLOW SKINFINITI

KEBAIKAN RADIGLOW TABLET

*Kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
*Mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
*Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.
*Terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.
*Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.
*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

1 BOX = 2 BOTTLES RM180 SM/ RM190 SS
FREE POSTAGE
FREE SKIN REGENERATIVE GREEN MASK






SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, June 8, 2013

RADIGLOW SKINFINITI RM180 FREE POSTAGE!

 TESTIMONI RADIGLOW SKINFINITI


 RM180 DAPAT 2 BOTOL RADIGLOW SKINFINITI


FREE GIFT SERI UDANI BEAUTY MASK

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)
COD : AVAILABLE AREA BANDAR KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, June 7, 2013

NEW PRODUCT!!! HOTTTTT!!! RADIGLOW SKINFINITI ^______^








Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman.

RAMUAN TERDIRI DARI L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, ASTAXANTHIN, BLACKCURRANT EXTRACT, HYDROLYZED FISH COLLAGEN.

*Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.*Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.*Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.*Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.*Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

Kenapa anda mesti pilih RADIGLOW sebagai supplement tambahan anda??
● Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.
● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract.
● Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita
● Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.

PRICE : RM180 SM / RM190 SS
POSTAGE FREE OF CHARGE

FREE GIFT DIBERIKAN ^______^

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)
COD AVAILABLE : AREA BANDAR KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, June 1, 2013

PACKAGE KURUS A.K.A SLIM HANYA RM100 FREE POSTAGE!!!

 1 BOTOL FIGURE UP SLIMMING CAPSULE RM60

 1 BOTOL MAIXARA SLIM LOOK LOTION RM89

PAKEJ KURUS FIGURE UP + MAIXARA LOTION RM100 jeeeee!!!
Murah je you olssss!!! Jimat RM49 ^______^

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)
COD : AVAILABLE DI BANDAR KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.