Monday, September 30, 2013

PROMOSI TABITA SKINCARE

Assalamualaikum

Alhamdulillah, sambutan Tabita Skincare Original sungguh menggalakan! Tak sangka ramai betul pengguna Tabita Skincare di luar sana. Thanks ols sudi order dengan zatie!



Jom kali ni zatie nak bagi harga promosi mampu milik!

SET EXCLUSIVE 
Harga asal : RM390

PROMOSI : RM330 FREE POSTAGE

SET REGULAR
Harga asal : RM350

PROMOSI : RM290 FREE POSTAGE

SET TRIAL
Harga asal : RM180

PROMOSI : RM150 FREE POSTAGE


Amacam???? Jom jangan lepaskan harga promosi ini!
Yang pasti, 100% ORIGINAL!!!

014-5232010 (SMS/WHATSAPP)
Orang KUANTAN, boleh COD/BY HAND aje!!!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, September 29, 2013

EMILAY 10 BOTOL RM200 FREE POSTAGE!!!

Assalamualaikum!!

Haaaa you ols, malas lah nak type pepanjang sedetails-detailssssnya, coz you ols sure akan SMS/WHATSAPP zatie tanya soklan yang sama kan! Hahahaha :p 

So, zatie nak bagitau, now ada OFFER PAYDAY! SPECIAL PRICE tuuuuuuu olssss! Rugi lorh kalau tak grab!! Mesti nangis kalau terlepas nii.. Meh zatie nak bagitau!!!

Now EMILAY WHITENING kan tengah dok hot diperkatakan, so mesti ada dalam kalangan readers blog & seller on9 yang nak cuba menjual Emilay Whitening betul tak? Sekarang ni zatie niat nak tolong korang buat side income. Produk 100% EFFECTIVE & ORIGINAL DARI KILANG! Tak perlu lah nak ragu-ragu lagi!!!

Jommmmmm check it out special price yang zatie tawarkan.......

 3 BOTOL RM100

#FREE POSTAGE
#FREE BEDAK SEJUK TANAKA PINK 40 GRAM
#FREE 3 EYE MASK COLLAGEN
#FREE 3 SHISEIDO BLACK MASK



1 BOTOL RM50
3 BOTOL RM100
10 BOTOL RM200

FREE POSTAGE!!! Dan yang besttttttnyeeeeee READY STOCK!!! Takyah tunggu lama2, you ols buat payment today, esok terus zatie pos outttttt ^______^


Nak BORONG 100, 200, 300, 400, 500 dan banyakkkkkk????? Meh tengok price ini. Until 30 SEPTEMBER SAHAJA!!! *Mengikut terma & syarat* 

100 BOTOL ------> RM16/each
200 BOTOL ----------> RM15/each
300 BOTOL --------------> RM14/each
500 BOTOL -------------------> RM12/each

PSSTTTTTT : Maybe akan dilanjutkan lagi sehingga 10hb Oktober! Apa2 stay tuneeeeee di blog Zatie Catalyst eSHOP untuk good newssss & offer kebaboommm!!!

Macam mana nak order????

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokis Kuantan)

You ols cakap je la camane pon, zatie xkesah..ayat bebas..

"Hi zatie, nak order 3 emilay RM100. Nak no acc"
"Hi, nak borong 10 botol emilay RM200. Free postage kan? Bak no acc"

Pon bolehhhhhh, tak payah nak ikut SMS "EMILAY" ke bla..bla..bla..
Tak perlu normal or tulisan rasmi dengan zatie okay! Hihihi

COD/BY HAND : Available area KUANTAN, PAHANG sahaja!!!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, September 20, 2013

TESTIMONI TABITA SKINCARE LAGI

This is all testimonials of our Tabita: MIRACLE Skin Care satisfied customer~

You will only know how Tabita: MIRACLE Skin Care really works miracally only after you give it a try..promise to give a full satisfaction :)



* ALL testimonials are our personal testimonials from our own customer. COPY & PASTE are strictly NOT ALLOWED. Thank you








PROMOSI TABITA SKINCARE
ORIGINAL FROM INDONESIA

Tahan 4-5 bulan
SET EXCLUSIVE (Besar) RM390
PROMOSI : RM330 FREE POSTAGE

Tahan 3 bulan
SET REGULAR (Biasa) RM350
PROMOSI : RM290 FREE POSTAGE

Tahan 1 bulan
SET TRIAL (Percubaan) RM170
PROMOSI : RM150 FREE POSTAGE

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 ZATIE

COD/BY HAND : AREA KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, September 19, 2013

TESTIMONI TABITA SKINCARE!!!









Haaaaa ni lah testimoni pengguna Tabita Skincare you ols!
Memang berkesan kan?

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE)
COD/BY HAND : Area KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, September 18, 2013

TABITA SKINCARE ORIGINAL FROM INDONESIA!!!

"Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah

 diketahui malah KINI DI MALAYSIA..!"

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.



Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 


Tetapi, produk Tabita skin care tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.



Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.


Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Produk Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap 
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream

Tabita dijual dengan tiga (3) set berbeza iaitu:

1. Set Exclusive (Besar) - RM390
2. Set Regular (Biasa) - RM350
3. Set Trial (Percubaan) - RM180

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set regular tabita skincare boleh bertahan selama 3 bulan, manakala  set exclusive tabita skin care boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. SANGAT JIMAT kan? Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu. 

Dengan set trial, boleh bertahan selama 1-2 bulan!



INFO-INFO TABITA 

KANDUNGAN TABITA SKINCARE
§  Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

§  Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

§  Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

§  Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian
Berikut Jie akan jelaskan pada akak-akak, abang-abang dan adik-adik, bagaimana reaksi setelah menggunakan produk tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa perih, kencang gatal, kusam diikuti dengan pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari. Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaruk /sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian obat harus terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan di wajah(pengelupasan tipis) telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan terlihat berubah.

PENTING !!Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul  :
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

Notes ::

Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.

Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION TABITA SKINCARE setelah 3 minggu mengunakannya, setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit yang cantik.

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE)
COD/BY HAND : KUANTAN, PAHANG

Berminat? Jangan malu nak SMS zatie ye!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, September 5, 2013

MAIXARA COMBO SET UNTUK STOKIS! PROMOSI!


Assalamualaikum!

Haiiii you ols! Lama kan zatie tak update blog?
Haaaa ni nak habaqqqq maiii! Sekarang HQ buat PROMOSI SET COMBO
untuk semuaaaaa produk MAIXARA tau!

So, you ols boleh jadi STOKIS untuk ketiga-tiga produk HOT MAIXARA ni dengan bermodalkan sedikit aje! Tapi untung.....fuhhh masyukkkk!!


 KOMBO 1 
50 MME + 50 MWE = RM6950

KOMBO 2
50 MME + 50 MCS = RM6250

KOMBO 3 
50 MWE + 50 MCS = RM5750

KOMBO 4 
30 MWE + 30 MME + 40 MCS = RM6200


Woooowww rugi lah kalau you ols tak rebut set combo STOKIS MAIXARA!
Sebab apa????? Selepas kitorang holiday minggu lepas di GOLD COAST/BRISBANE, Australia,
kami bakal ke HONG KONG Disneyland you olssss!!!

Nak sertai team MAIXARA pi percutian percuma???
Semuanya sponsored by HQ?
Jom join STOKIS MAIXARA sekarang!!!

TARGET JUALAN : 900 UNIT SAHAJA BEFORE 30 SEPTEMBER 2013

Fly to Hong Kong pada December 2013!!!

 Wajah terbaru duta & pengguna Maixara, Diana Rafar!! 
Semakin cantik tanpa makeup tebal!! Masalah sinus beliau juga berjaya diatasi dgn produk Maixara!! 

MAIXARA C-SENTIAL (RM90 FREE POSTAGE)
MAIXARA WHITE ESSENTIAL (RM120 FREE POSTAGE)
MAIXARA MIRACLE ESSENCE (RM145 FREE POSTAGE)

PM/INBOX zatie sekarang!!!
SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE PREMIER PAHANG)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, September 3, 2013

SKINCERITY MALAYSIA - FREE DELIVERY!!! VIA POSLAJU!!!



SKINCERITY MERUPAKAN: 
 - Keluaran nucerity international & merupakan produk kosmetik berteknologi tinggi yang dicipta oleh pakar2 kulit amerika dibawah geran r&d kerajaan amerika syarikat ; SBIR NO. (AR444355) 
- Ia adalah masker pertama di dunia yang mampu bernafas sambil mengekalkan kelembapan dan membasmi kuman pada kulit . 
 - Justeru ia menyediakan platform terbaik untuk penyembuhan kulit dari dalam secara semulajadi!

KEAJAIBAN SKINCERITY : 
 - Dicipta khas untuk masalah kulit! 
 - Sesuai untuk lelaki dan perempuan! 
- Kanak2 malah bayi! Keputusan kajian yang dijalankan oleh university health science centre di san antonio texas menunjukkan 67% daripada pengguna yang diuji mengalami perubahan mendadak dari segi keanjalan kulit dan kekurangab kedutan sebanyak 39% sehingga 200%! Wow! Dan kini skincerity telah pun memasuki pasaran malaysia secara online dan offline! Yang menariknya malaysia adapah negara operasi terbaru yg ke 11! 

 SAINS DISEBALIK SKINCERITY 
 - Revolusi teknologi kulit yg bertindak sebagai layer kedua kulit. 
 - Penyelidikan teknologi ini dipatentkan dan dibangunkan oleh ahli dermatologi dgn sumbangan tabung national institutes of health. 
 - Skincerity telah diuji dan telah mencapai standard professional komuniti perubatan. 

 Dalam ujian pada kesan garis halus dan kedutan wanita berumur 69 dan lelaki dalam tempoh 3 bulan untuk menentukan kebolehan antipenuaan skincerity pada bhagian yg paling terdedah iaitu tgn Keputusan dinilai oleh university of texas health science center in San Antonio menunjukan 68% peserta mempunyai kekurangan kedutan 39% hgga 200% (kena ingat mereka sudahpun berusia 69 tahun). Tetapi pada merka yg lebih muda ksannya lebih cepat. 

 Satu lagi ujian yg dijalankan department of Dermatology University of Utah Medical School mnggunakan teknologi Skincerity berbanding krim aktif agent untuk menentukan yg mana lebih berkesan dri segi agent aktif. 

 Keputusan kajian menunjukan lepas 2 jam skncerity digabungkan dgn antioksida kegemaran anda memberi kesan 3x ganda berbanding cream antioksida sahaja. 

 Ini bermakna sebatang gabungan sebarang produk antioksida bersama skincerity ak mmberi kesan sebanyak 3 kali ganda! 

 Skincerity juga berkesan merawat kulit bekas kerawat. Gambar disini menunjika hanyabseklai pengguaan skincerity dpt mngurangkan lebih 74% bakteria mngakibatkan jerawat. 


 Cara penggunaan: 
  • 1. Sapukan saja di kawasan kulit yang dikehendaki sebelum tidur. 
  • 2. Ia akan mencuci dan cepat kering melalui micro porous masque hnya beberapa saat sahaja. 
  • 3. Masque ini berkekalan dikulit untuk beberapa jam dan berfungsI untuk melindungi tahap kelembapan kulit. 
  • 4. Sentiasa rehydrate kulit supaya lembab sepanjang malam. Ini akan membuatkan kulit lebih lembut lembab dan licin. 
  • 5. Membenarkan lebih byk oksigen melalui liang2 kulit. 
  • 6. Meningkatkan tahap efficiency sesuatu produk atau supplement antioksida kegemaran anda BERKALI2 GANDA KEBERKESANAN! 
  • 7. Skincerity tidak seperti produk Anti Aging lain yg buat liang roma tersumbat say no to negative side effect! 
  •  8. Anda akan dapati kulit anda lebih lembut cerah segar d kelihatan lebih muda! 
  • 9. Kemajuan teknologi skincerity disokong oleh penyelidikan dan ujian klinikal serta diiktiraf oleh U.S. medical schools. 

 100% DERMATOLOGIST TESTED and RECOMMENDED!


APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA? 

 Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas , digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (setelah kulit mejadi sangat radian dan cantik) Atau meningkatkan mutu set skincare yang sedia ada bila diguna bersama skincerity. 

- hanya dengan sekali Skincerity sehari. Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity sebelum masuk tidur. Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit memelihara, menyimpan lembapan,dan mengawal lembapan. 

Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit. 

 PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA? 

 Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed;) Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti penggunaannya. 

 SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA? 

 sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013. Skincerity telah melalui ujian dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan. Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit sebanyak n39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil yang dramatik dalam masa beberapa hari! 

 BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY? 

 Kebanyakan pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja!! Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi. Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah- kulit kusam, tona tak sekata, tekstur kulit yang agak kasar, kekeringan kulit, bintik2 penuaan, dan masalah saiz pori-pori, garis penuaan dan kedutan. 

 APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT? 

-Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit. Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan adan 'Chemical Peel'.
 -Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan. Ia melakukan tugas 4product dalam satu..
- cucian wajah menyeluruh, melembab,kelupasan dan melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.
 -Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat. 

 BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH? 

 Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 'peel off mask' yang kering. Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion.Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit. Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat. 

 BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI? 

 Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat. Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan hilang . 

 BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

 Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas. SKincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua. cara, Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk mengekalkan semula jadi sendiri kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua. 

 SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA? 

Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria,dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone akan menyejat keluar dari kulit. Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa. 

 WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY? 

 Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit. 

 KENAPA VITAMIN E? 

 Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak. .Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik dunia iaitu natural vitamin E. 

 KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED? 

 -Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu dan mengelakkan tekanan pada tisu.. -memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit. Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari , mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.

Ramuan utama Skincerity adalah Minyak Biji Anggur.  
Berikut adalah fakta berkaitan minyak biji anggur.... Minyak Biji Anggur perahan sejuk (MBA) mengandungi fitonutrien khusus yang didapati di dalam anggur dikenali sebagai Polifenol. Fitonutrien ini memainkan peranan penting dalam kesihatan manusia. Pada tahun 1985, Prof Jacques Masquelier mendapati polifenol yang terkandung dalam anggur dan bijinya mengandungi Oligomere Proanthrocyanidin (OPC) yang lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yang lain. OPC merupakan antipengoksida paling berkesan dan melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengoksidaan. OPC juga 50 kali lebih kuat daripada Vitamin E dan 30 kali lebih kuat daripada vitamin C. Biji Anggur merupakan sumber terbaik fitonutrien termasuk sebatian fenolik seperti Catechin, Epicatechin, Vitamin E dan Lesitin.

 Keunikan Minyak Biji Anggur 

 - 100% semulajadi (tidak diekstrakkan)
- 50 kali lebih kuat dari Vitamin E
- 30 kali lebih kuat dari Vitamin C
- OPC - anti pengoksida paling kuat yang ditemui antara semua tumbuh-tumbuhan
- Bio aktif - serap serta merta kedalam badan
- Tiada kesan sampingan

 Dalam keadaan bagaimanakah OPC diperlukan:  
- Kanser/barah
- Penyakit Kardiovaskular
- Sindrom Pra-haid dan putus haid
- Artritis
 - Skierosis Multipel
 - Alahan
- Eczema pada mana-mana anggota tubuh terutamanya kaki
- Keradangan
- Retinopati diabetes

 Minyak Biji Anggur Perahan Sejuk (MBA) adalah semula jadi, tiada kesan sampingan. Nikmatilah kelebihan kandungan OPCnya yang tinggi iaitu satu agen antipengoksida bioaktif yang paling berkesan.

 Antara fungsinya: 
 - Menguatkan sistem imun anda
- Menurunkan paras kolestrol
- Menghalang pembentukan darah beku
- Memusnahkan radikal bebas yang berbahaya.

 Manfaat kesihatan OPC 
 Bertindak sebagai antipengoksida yang unggul dengan melindungi sel-sel di dalam badan daripada dimusnahkan oleh radikal bebas (yang menjadi penyebab kanser)

 Menurunkan paras kolestrol LDL, dengan itru menutunkan risiko penyakit kardiovaskular (serangan jantuing, angin ahmar, edema -pembengkakan, trombosis-pendarahan salur darah)

 Mengurangkan pengumpulan platelet (sel pembeku darah), dengan itu menurunkan risiko arteriosklerosis (penyumbatan saluran arteri darah)

 Merencatkan pembengkakkan (edema) dan keradangan

 Melegakan masalah berpunca daripada vena varikos ( urat timbul) mengurangkan ketidakselesaan wanita berkaitan dengan menopouse.

 Mengurangkan kecenderungan Retinopati Diabetes ( penyumbatan salur darah ke mata yang boleh menyebabkan masalah penglihatan akibat kencing manis)

 Awet muda, memperbaiki kesihatan kulit dengan mengurangkan kerosakan, meningkatkan bekalan nutrien dan meningkatkan kekenyalan kulit.

 ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?

 Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity. 

 DILULUSKAN SKINCERITY FDA? 

 FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan kosmetic dan keselamatan. mereka telah memenuhi garis panduan yang disediakan. 

 DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY? 

 Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik. 

 BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN? 

 Botol oz 1 adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1 oz bertahan lebih sebulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)




    BERMINAT???
    SMS/WHATSAPP ZATIE 014-5232010!!!

    COD/BY HAND AREA KUANTAN SAHAJA!
    PERCUMA! TIADA CAJ PENGHANTARAN!!!

    POSLAJUUUUUUU DI SELURUH MALAYSIA!!
    1 BOTOL RM240 FREE POSTAGEEEEEEEEEEEEE ^_____^

    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

    FULL NAME :
    EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
    H/P NO :
    STATUS : REGULAR CUSTOMER
    NEW CUSTOMER
    AGEN/DEALER
    MINI STOKIS
    STOKIS
    FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
    TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
    TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
    REGULAR PACK : RM260
    EXCLUSIVE PACK : RM290
    SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
    K COLLY SWEET 17 : RM120
    PERLA COFFEE : RM59.90
    PERLA CHOC MILK : RM65.90
    MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
    DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
    EMILAY WHITENING : RM30
    EMILAY COLLAGEN : RM30
    EMILAY BREAST : RM30
    FIGURE UP : RM30
    ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
    RADIGLOW SKINFINITI : RM180
    HAIR ROSE PERFUME : RM25
    SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
    BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
    SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
    VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
    CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
    CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
    CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
    CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
    CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
    CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
    CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
    CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
    CATALYST AMBIENCE : RM259
    CATALYST CUR:V : RM259
    SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
    SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
    SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
    SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
    SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
    SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
    SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
    SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
    SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
    SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
    PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
    PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
    PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
    SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
    VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
    SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
    FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
    SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
    MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
    MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
    MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
    SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
    TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
    BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
    BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
    BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
    SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
    EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
    SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
    FINAL ORDER *REQUIRED*
    PAYMENT :
    SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
    24 HOURS
    48 HOURS
    OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

    Put a website form like this on your site.