Monday, October 7, 2013

SKINCERITY - HOT SKINCARE!!!

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Makin hari makin ramai dah yang dah cuba SKINCERITY! Percayalaaaaa, produk kalau berkesan, memang cepat menular.... Lagipon, diri sendiri pakai & guna, so bila zatie by hand/face to face dengan customer setiap hari. Semua nak tau....

"Zatie pakai apa? Kulit dah makin ok la akak tengok.."
"Skrg zatie pakai produk apa kat muka? Jerawat dah xde"
"Licin dah kulit zatie skrg..."

Alhamdulillah.... Rahsianyaaaaaaaaa.... SKINCERITY MASKER!!! Haaaaaa yang best sangat pasal SKINCERITY ni sebab.....

Dia tak perlu nak basahkan muka, or nak bancuh2 buat masker, then nak kena remove after 20 minute.. Semua tu tak perluuuuuu!!!!! Nak tau macam mana????

ROLL-ON sahaja di muka selepas cuci muka. Esok pagi bangun tido cabut la.. Easy&simple right????

Haaaa actually, zatie pon macam tergamam bila tgok viewerssssss yang datang blog zatie, kebanyakan semua nak tau pasal info SKINCERITY niiii! Semua post pasal SKINCERITY semuanya 205,488... Alhamdulillah.. Tak syak lagi laaaa.. Produk ni pon makin ramai yang sedang mencari!!!

Ini testimoni tangan zatie. Hari tu kena cakar dengan SASUKE. Kenal tak Sasuke?

Ni laaaaa Sasuke! SUGAR GLIDER aiii you olssssss! Garang tau.. Hahahahaha sabo je la...
Hobi dia suka gigit & mencakar orang. Tak kira tuan sendiri pon dia nak gigit. Biasala....
Macam tu la bila jantan nak bermanjaaaa.. wahahahahaha

Ok bagi besoooo sikit gambar. 
Ni lah tuan tanah belog ini. Aiii la ni you olsssss! Hahaha tetiba nak selitkan sekali. Weeeehuuuuuu!

Sesiapa rasa nak order SKINCERITY?
Untuk pengetahuan korang,

PRICE SEBENAR SKINCERITY : RM280
PRICE YANG ZATIE PASARKAN : RM240

Nowwwww ada OFFER!!!!! OFFER!!! OFFER!!!!
Nak tau price offer?????? 

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)
Please no callssss! Zatie tak larat nak jawab call you ols!

Bagi sesiapa yang berminat nak buat bisnes dengan SKINCERITY, you ols boleh SMS/WHATSAPP zatie 014-5232010! DISTRIBUTOR NEGERI DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA!


DISTRIBUTOR SAH SKINCERITY DIPERLUKAN!
Bagi memenuhi setiap kawasan!

Jommmmmmm rebut peluang ini untuk jana income 4-5 ANGKA permonth ^____^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, October 1, 2013

PRODUK SHAKLEE AVAILABLE UNTUK ORDER DI SINI!!!

Assalamualaikum.

Maaf sangat-sangat, zatie sampai xsempat tau nak bagitau korang semua. Yang sebenarnya.....Zatie pon ada menjual produk SHAKLEE. Ye lah, zatie bukan xnak bagitau atau merahsiakan dari korang semua * Ah poyoooooo lah koooo zatie* Hahaha

Okeh! Sebab musabab zatie update ni pon, sebab ada yang sampai cakap camni kat zatie tau

"Zatieeeeeeeeee, kakak xtau pon zatie ada jual Shaklee jugak, kalau akak tau, akak xorder lah kat orang lain. Dapat mahal lak tuuuuuu,,,, sob..sob..Rugi pulak ase.."

"Zatie, sampai hati xcakap jual Shaklee, akak dah terbeli ngan someone ni tau. Dia tolak mahal lah kat akak even akak member dah"




Okay lah, zatie pon mintak maaf banyak-banyak ye. Zatie selalu update news/status/anythingbla..bla..bla.. semua kat Facebook je, memang xnyempat lah kalau nak bagitau semua dalam blog. Tengok!!! Ahad je, zatie free untuk update blog.. Hari lain memang xdooooo nyo lah nak ngadap blog ni haaaaa

Okay lah, malas bebel pepanjang lebar, korang bukan baca pon. Yang korang tau nak order je. hihi.

So, kalau nak order SHAKLEE, korang dah boleh order dengan zatie okay!

DISTRIBUTOR SAH SHAKLEE KUANTAN : 929332





COD/BY HAND : AREA BANDAR KUANTAN, PAHANG!!!
SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.