Wednesday, November 27, 2013

COMBO KURUS *confirm kurus dan ramping*

Assalamualaikum

Korang dah tau kan pasal Miracle slimming coffee? Harga 1 botol RM100. Tapi kali ni zatie nak bagitau yang korang boleh dapat 2 item berharga RM120 je, pa diaaaaaaaa????

MAIXARA SLIM LOOK LOTION

Harga Biasa : RM89
Harga offer YES : RM50 FREE POSTAGE

Kalau korang nak order item ini, hanya sebut "MAIXARA LOTION RM50"

MIRACLE SLIMMING COFFEE

Harga biasa : RM100
Harga offer YES : 2 BOTOL RM180 FREE POSTAGE

Kalau korang nak offer ini, hanya sebut "2 MIRACLE SLIMMING RM180"


Tapi apa yang best, adalah kalau korang nak kurus dengan minum kopi & sapu lotion je,
order COMBO SET KURUS RM120 SAHAJA you olsss!

Memang sure boleh buang lemak degil kat bahagian2 yang korang sendiri nak dan melawaskan. Tak percaya ke? Dah banyak testimoni zatie dapat tau! Weeeehuuuuuu <3

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)
COD/BYHAND : Area Kuantan


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, November 24, 2013

SENARAI HARGA PENGEDAR/AGENT/DISTRIBUTOR

Assalamualaikum

Lepas update produk yang available, semua nak tahu harga untuk borong. Sebab kebanyakan yang datang blog zatie semua nak cuba buat on9 biznes jugak kan kan kan? Meh zatie senaraikan harga ya. For sure semuanya, tengah hot & kebaaaaabooooom!!!

PENGEDAR/AGENT
1 DOZEN OBUSE LIPTINT = RM60
100 PCS EYE MASK COLLAGEN = RM70
100 PCS SHISEIDO BLACK/WHITE/NATURGO = RM70
10 BEDAK SEJUK TANAKA = RM80
10 HAIR ROSE PERFUME = RM150
10 FIGURE UP = RM200
10 EMILAY WHITENING = RM200

10 SUPRA KRYOLAN 7GRAM = RM200
10 VCO SOFTGEL CATALYST = RM300
10 BEDAK ARAB KOKURYU = RM300
10 VIT C PAHANG FARMASI = RM400
10 INCHLOSS LOTION FELINNA = RM500
10 PMCVC FELINNA = RM600
10 MAIXARA Q-BERRY = RM600
10 MAIXARA C-SENTIAL = RM650

10 ROYAL SLIM LISHUO MAGIC = RM700
10 MAIXARA WHITE ESSENTIAL = RM850
10 MAIXARA MIRACLE ESSENCE = RM940

10 SUPRA KRYOLAN 55ML = RM1000
10 AURAWHITE 900,000MG = RM1000
10 MYRACLE BEAUTY = RM1000
10 RADIGLOW = RM1200

DISTRIBUTOR SAH
SHAKLEE = MEMBER REGISTER FEE RM75
SNE MARKETING = MEMBER REGISTER FEE *FREE*
SKINCERITY = 18 BOTOL RM3500

SEMUA SUDAH INCLUDE POSTAGE. SUDAH TERMASUK POSTAGE.
TIADA KOS POSTAGE DIKENAKAN. HARAP MAKLUM!

Jika you ols berminat, boleh terus SMS/WHATSAPP zatie 014-5232010 ^____^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, November 18, 2013

PERLA COFFEE WHITENING




Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 

Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
Serbuk Mutiara,
Glutathione  
Asid Hyaluronik


Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda. 

Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.








PRICE RM59.90 TERMASUK POSTAGE

BORONG AVAILABLE
10 KOTAK
20 KOTAK
50 KOTAK
100 KOTAK

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokis Kuantan)
COD/BY HAND : Area KUANTAN

Facebook : Zatie Stokist Kuantan

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, November 5, 2013

OFFER EMILAY WHITENING SOFTGEL 3 BOTOL RM100

Assalamualaikum

Alhamdulillah, tak sangka betul hari demi hari ramai PENGGUNA EMILAY yang share testimoni selepas ber-Emilay selama 1 bulan ado, 2 bulan ado, 3 bulan pon ado!

Haaaa you ols, bukan senang nak putih! Korang kena konsisten selama yang boleh laa, insyaAllah berkesan! Zatie bukan cakap-cakap-cakap kosong je, memang ada TESTIMONI banyakkkk tau!






Bukan zatie yang paksa suh dorang bagi testimoni, tapi diorang sendiri tau yang berbesar hati nak kongsi pengalaman sendiri selepas ber-Emilay!


1 BOTOL ----> RM50
3 BOTOL -----> RM100
10 BOTOL -----> RM200


3 BOTOL RM100

#FREE POSTAGE
#FREE BEDAK SEJUK TANAKA PINK
#FREE 3 EYE MASK COLLAGEN
#FREE 3 SHISEIDO BLACK MASK


Borong jugak available tau!

Bagi anda yang nak mulakan bisnes secara kecil-kecilan atau apa pon,
boleh borong dengan zatie! InsyaAllah the best price will given <3



Zatie PEMBEKAL Emilay Whitening Softgel!
100% ORIGINAL!

Yakini zatie, pasti Original!
SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.