Thursday, January 16, 2014

BISNES TERPAKSA KAYA! Alhamdulillah 5 DAYS = 5 FIGURES!

 Assalamualaikum

Alhamdulillah, setelah 5 hari hanya FOCUS & ALL OUT pada BISNES LONGTERM ini, memang tak mustahil langsung. Dan memang tak percaya la boleh dapat 11K hanya dalam masa 5 HARI. Korang mesti nak bukti kan? Memang terbakor lah wei siapa yang BELUM JOIN BISNES TERPAKSA KAYA ni! Meh.......Tengok!


Screenshot dari ACCOUNT SENDIRI. Atas EZZATTIERICHM5! Betul-betul tak sangka! Alhamdulillah bersyukur sangat2. Niat bukan nak menunjuk, tapi nak kaya beramai-ramai. Bukan nak kaya sorang. Pada yang tak percaya? Teruskan dengan ketidakpercayaan korang. Memang zatie tak rugi apa2 lah. Itu je nak cakap. 


Zatie 18 tahun. Zatie boleh buat. Takkan korang tak boleh buat? Bonus bagi anda yang dok KUANTAN! Sebab apa? Zatie ada GROUP SUPPORT dan kami sentiasa akan COACHING anda semua! Untung kan? Bagi anda yang dok jauh, tak perlu risau! ONLINE COACHING disediakan! Tiada alasan untuk anda tidak join BISNES LONGTERM ni! BISNES YANG TERPAKSA TERIMA INCOME 5-6 ANGKA!



Welcome to my MOBILE kak ROSLINDA JAMALUDIN kerana berjaya mengUPGRADEkan diri untuk pilih BISNES ini sebagai BISNES LONGTERM, SEORANG SURIRUMAH! Tapi mampu JOLI SAKAN USD! Bisnes masyukkkkkk! SHOPPING PAKAI USD sahaja!  ^____^


Ini PAKEJ PERMULAAN YANG DISEDIAKAN OLEH HQ! Cuba tengok MODAL? Besar sangat ke? Berapa RM MODAL? PALING RENDAH RM270 SAHAJA! Tapi boleh generate 5-6 ANGKA? 

"Xcaye ah"
"skim cepat kaya la ni"
"Xmboh aku join, kang kena tipu"




Hello! Wake up you ols! Ini bukan skim cepat kaya! Kita jual produk! Produk tiptop! 

DOUBLE STEMCELL (SUPPLEMENT)
TRIPLE STEMCELL (MULTIFUNCTION SPRAY)
SERUM STEMCELL (SHINE CREAM)

Sebab apa SELAMAT? TIPTOP? SUPERB? TIADA SIDE EFFECT?

Ada KKM
Ada CERTIFIED GMP
Ada HALAL
Ada INSURANS RM3 JUTA
Ada SIRIM
Ada SGS
Ada BEST EUROPEAN COSMETICS INNOVATION PRIZE 2008
Ada 100% NATURAL PRODUCTS
Ada PLANT STEMCELL 
Ada VEGETARIAN




Leader-leader zatie. 500K INCOME BERSAMA PhytoScience!

Siapa nak kenal leader zatie? Ini lah leader supportive zatie!







Nak tahu lebih lanjut BISNES KAACHING "TERPAKSA KAYA"?
SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)

Or

PM/INBOX Facebook : Zatie Stokist Kuantan

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, January 15, 2014

MARKETING PLAN & PAKEJ PILIHAN PHYTOSCIENCE!

Assalamualaikum

Okay semalam zatie dah update produk terbaru kan? Iaitu DOUBLE STEMCELL. Hari ni zatie nak ceritakan bagaimana untuk anda semua berpeluang untuk menjana side INCOME LEBIH 60K dalam sebulan. Semua itu tidak mustahil. Anda harus percaya pada rezeki-Nya!

3 PAKEJ YANG DITAWARKAN

SILVER STOKIST = RM270
GOLD STOKIST = RM1,620
MOBILE STOKIST = RM5,400


MODAL PAKEJ SILVER : RM270 (2 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

 Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS RM100
Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM300
Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM600



MODAL PAKEJ GOLD : RM1,620 (12 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS SAMA RM100
Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM600
Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM1,000

Kini anda sudah boleh bandingkan.
Jika anda mengeluarkan sedikit modal aje lagi untuk GOLD STOKIST
Tidak mustahil untuk anda mendapat INCOME LEBIH 60K dalam masa SEBULAN.

Jom kita lihat pakej seterusnya......


MODAL PAKEJ MOBILE : RM5,400 (40 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS SAMA RM100
Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM600
Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM2,000

Kini, lagi sekali anda boleh bandingkan.
Jika anda mengeluarkan lebih sedikit dari GOLD STOKIST
 untuk menjadi MOBILE STOKIST.

Tidak mustahil langsung untuk anda mendapat INCOME LEBIH 60K SEBULAN.
Malah 6 ANGKA insyaAllah menjadi milik anda!

Jadi, anda masih tidak percaya pada Rezeki dari-Nya?

Anda masih berfikir? Sedangkan keluarga anda memerlukan orang seperti anda.
Untuk mengubah nasib keluarga anda & saya pasti anda mampu mengubahnya.



Alhamdulillah, DOUBLE STEMCELL memang sudah mendapat sambutan yang sangat men-dasyatkan! Anda sendiri harus merasai apa yang luar biasa tentang produk ini. 


Percayalah pada rezeki-Nya! Zatie tanpa berfikir panjang sudah join MOBILE terus. Sebab apa? Sebab zatie taknak jadi antara orang yang rugi, menyesal & lambat merebut peluang keemasan yang ada di depan mata!


Nak cakap panjang-panjang rasanya tak payah kot. Anda sendiri lah yang buat keputusan. InsyaAllah suatu hari nanti, Allah pasti bukakan pintu hati anda untuk join, tapi jangan terlambat ya! 


Kenapa zatie sangat menggalakkan anda join DOUBLE STEMCELL?



*Modal hanya serendah RM270
*Produk TERBAIK, BAGUS & alhamdulillah lambakan testimoni berkesan
*Produk mempunyai INSURANS sehingga RM3 JUTA
*Produk mempunyai KELULUSAN KKM, GMP, HALAL, SIRIM dll.
*INCOME 4-5 ANGKA insyaAllah.
*BONUS dalam bentuk USD.

Terlalu banyak benefit jika anda join DOUBLE STEMCELL. Kalau nak diceritakan, memang panjang lebar. Kalau nak more info.... 

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 
(Zatie Mobile Kuantan)


3 hari join, MODAL MOBILE STOKIST dapat balek!



HARI KE-29, BONUS SUDAH HAMPIR 40K.


Kami merupakan TEAM KUANTAN DOUBLE STEMCELL 
Yang satu-satunya memberi sesi couching secara face to face.

Kami melihat anda sebagai PROSPEK.
Iaitu bakal LEADER YANG BERPONTESI TINGGI untuk bakal TEAM HEBAT anda.

Apa anda tunggu lagi?
Bak kata leader zatie, 
"Tak miskin wei bawak keluar RM270!!!"

ANDA BUAT, ANDA YANG DAPAT.


Anda tidak kenal tuan tanah belog ini?
Mahu mengenali siapa zatie?

KLIK HERE & TRUST ME 100%.

Saya ZATIE
Saya berumur 18 TAHUN
Saya tinggal di KUANTAN, PAHANG
Saya bukan seorang STUDENT
Saya bukan seorang PEKERJA
Saya hanya FULLTIME BISNES ONLINE

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
Syukur kepada Allah, saya mampu buktikan hanya bisnes on9.
Saya boleh hidup "senang sikit" dari dulu.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, January 14, 2014

DOUBLE STEMCELL MALAYSIA!

Assalamualaikum

Siapa di sini sudah tahu pasal DOUBLE STEMCELL?
Pada yang belum tahu, jom baca! Jika tidak, zatie gerenti 100% anda akan menyesal!


Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah

- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012

- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta


KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga



SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?
## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan 

-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. 



## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.


Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman.



KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :



- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung

- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.


Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :



* Gout

* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'



CARA PENGAMBILAN :


- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.

- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.

- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.


HARGA SEBENAR :
SEKOTAK RM250
HARGA KAMI :
2 KOTAK = RM270
- 28 sachet / 2 kotak (untuk sebulan pengambilan)
- percuma keahlian untuk diskaun pembelian seterusnya -
- percuma pos laju seluruh Malaysia -

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, January 1, 2014

9TH ANNIVERSARY SNE MARKETING & DINNER @GICC

Assalamualaikum

Wah ko, aku baru nak update haa what happened masa pi Genting Highands lastweek. Dah basi cerita tapi lantak aku lah nak cerita jugak. wakaka. Sabtu lepas aku & abang aku, Ehsan bertolak dari Kuantan ke GH sebab ada dinner SNE sempena 9th established in Malaysia.

Aku pon hu ha hu ha happy gilos la wei sebab first time kot jejak kaki ke GH. Giler! Dok Pahang tapi xpenah pi GH. Ramai tak percaya. Ada aku kesah? Haha so ini lah muka eksaited aiii you ols. 

Dah sampai.

Kitorang dapat hotel percuma dekat First World Hotel. Thanks SNE muah muah bagi dok free je. Wahaha jimat duit aii you ols xpayah nak booking segala bagai. 


 BAHAU SNE CENTRE Team

Dari kiri kak Shazalina my leader, kak Cyrus Amiera, kak Farzana, kak Fazzlina, kak Naliza, aku Zatie

 Weeolsss like diva! Haha aku je poyo!

FLORANCE itu lah owner Bahau Centre! Really friendly!

 Anak kak Cyrus omeyyy angatttt

Okay ini lah gambar keesokan harinya, cuti-cuti Malaysia lah sangat kan


Nampak kan muka aku yang over eksaited ni?


Paris dekat Genting! Pon boleh la asalkan hado!


 Tapi apa aku perasan selepas bertabita aku makin perasan.
Haha bahaya betul tetiba je. Ni la bahana lepas bertabita. Giler camera ko!

Ni masa aku dah nak balik

Serious masa ni aku gayat wei, rasa cam "eh nak bunuh diri ke apa ni?"
Korang tengok la kat bawah tu bas, kereta. Drebar tengah berusaha tekan brake aku kemain snap picture tepi genting ni, seriauuuuuuuuu darah aku. hahaha kang jatuh tergelincir boleh pekdah pa citaaaaa!!!

Haha ok itu je aku nak citer. Boring kan?  Aku saje nak upload gambar sendiri dalam belog ini. Tu motif sebenar aku update post ini. wahahaha nak tunjuk sikit muka bertabita aiii kat you olsss


SNE DINNER sangat havoc pada tahun ini.
My next target of course -----> GOLD MANAGER 2014 !!!

My bisnes card dah ready siapa mintak no fon aii boleh berlagak
"nah ni bisnes card zatie, anything you can call me wahahaha poyo weiii" 


BEUTSKIN ESSENCE = RM210 FREE POSTAGE
SNE CAPSULE = RM198 FREE POSTAGE
EXCEL TEA = RM90 FREE POSTAGE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.