Sunday, March 30, 2014

TESTIMONI DOUBLE STEMCELL - FIBROID

Assalamualaikum

Hari ni memang nak share TESTIMONI DOUBLE STEMCELL.
Since you ols pon mesti nak PRODUK YANG BERKESAN, SUPERB & TIPTOP kan!
InsyaALLAH, zatie dah masuk 5 bulan amalkan double stemcell sangat berpuas hati!

RESDUNG HILANG
JERAWAT KURANG
PARUT PUDAR
MAKAN SEAFOOD DAH TAK ALLERGIC LAGI
ANTIBODI KUAT
LEBIH BERTENAGA SETIAP HARI


Ok, so kita cerita pulak pasal TESTIMONI FIBROID. Zatie tau berapa ramai gadis/wanita diluar sana yang menghidap penyakit fibroid ni. Alhamdulillah memang zatie sangat happy bila dapat TESTIMONI BERJAYA macam ni! Korang dah baca kan? Alhamdulillah... ALLAHU AKBAR!



Asbabnya produk, redhanya Allah, usahanya kita!

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Kuantan)



1 KOTAK RM250 (BUKAN AHLI)

PAKEJ BIASA : 2 KOTAK RM275 (TERUS AHLI)
PAKEJ PROMOSI : 4 KOTAK RM335 (TERUS AHLI & JIMAT BANYAK)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, March 29, 2014

TESTIMONI KUDIS IBU JARI KAKI

Assamualaikum

Tadi zatie share testimoni KANSER PANGKAL RAHIM, ok sekarang ni zatie nak cerita pasal KUDIS IBU JARI KAKI. You ols jangan ambil ringan atau buat endah tak endah dengan masalah yang macam ni. Belum kena pada korang atau adik-beradik atau saudara-mara atau IBU BAPA SENDIRI.

Daripada merebak kepada situation yang lebih teruk, kita mesti rawat secepat mungkin. Alhamdulillah semakin hari semakin sembuh. Jom kita baca apa kata TUAN TESTIMONI SENDIRI.


"Saya seorang suri rumahtangga, jari kaki saya sering berkudis hingga berair dan bernanah, sakit ketika berjalan dan telah belanja tidak kurang dari seribu ringgit dalam 6 bulan. Setelah saya mengamalkan DOUBLE STEMCELL satu sachet setiap pagi selama 1 bulan, kemudian masalah ini sembuh sepenuhnya, kudis tiada lagi dan langsung kering."

Asbabnya produk, redhanya Allah, usahanya kita! 

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Kuantan)




1 kotak 14 sachet (tahan 14 hari)

UNTUK PERMULAAN, PENGAMBILAN HANYA 1 SACHET.
Selepas seminggu atau 2 minggu, boleh up/naikkan ke 2-3 sachet sehari.

1 KOTAK RM250 (BUKAN AHLI)

PAKEJ BIASA : 2 KOTAK RM275 (TERUS AHLI)
PAKEJ PROMOSI : 4 KOTAK RM335 (TERUS AHLI & JIMAT BANYAK)



HALAL
LIABILITY INSURANCE RM3 JUTA
KKM
SIRIM
100 % NATURAL PRODUCT
PLANT STEMCELL




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, March 28, 2014

TESTIMONI DOUBLE STEMCELL - KANSER PANGKAL RAHIM STAGE KE-4


Assalamualaikum

Hari ni zatie nak share lah jugak TESTIMONI PENGGUNA atau lebih senang PESAKIT KANSER yang telah menggunakan DOUBLE STEMCELL. Alhamdulillah, zatie sangat gembira bila baca testimoni yang berkesan.



Lepas operate dan menjalani kimo, pakar kanser mengesahkan telah merebak ke usus besar pada 3 tempat. selepas 2 MINGGU mengambil 4 SACHET DOUBLE STEMCELL SETIAP HARI, kanser tersebut telah mengecut.

Ubat doktor jangan tinggal, nasihat doktor kena dengar. Kita sebagai manusia selagi boleh cuba, berusaha dan ikhtiar selagi mampu. ALLAH TIDAK SUKA PADA HAMBANYA YANG PUTUS ASA DAN BESERAH BULAT-BULAT PADANYA TANPA BERUSAHA LANGSUNG.


InsyaAllah, asbabnya produk, redhanya Allah, usahanya kita!


SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Kuantan)



Ini lah rupa sebenar PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL.
1 kotak 14 sachet (tahan 14 hari)

UNTUK PERMULAAN, PENGAMBILAN HANYA 1 SACHET.
Selepas seminggu atau 2 minggu, boleh up/naikkan ke 2-3 sachet sehari.

1 KOTAK RM250 (BUKAN AHLI)

PAKEJ BIASA : 2 KOTAK RM275 (TERUS AHLI)
PAKEJ PROMOSI : 4 KOTAK RM335 (TERUS AHLI & JIMAT BANYAK)



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, March 27, 2014

TABITA PEK PERCUBAAN / TRIAL PACK TABITA

Assalamualaikum

Wah dah lama jugak tak update pasal TABITA SKINCARE,
Tapi jangan pelik kalau hari-hari order TABITA SKINCARE aje dari customer.

TABITA SKINCARE memang dah perghhhhhh and superbbbbb!
Ramai yang tak boleh pertikaikan atau menafikan kebenarannya. Haa gitu.
Tuan tanah sendiri pakai, so memang semua orang akan percaya bulat-bulat lepas tengok muka kitew yang comel lagi putih melepak ni.

Jadi apa tujuan zatie update post macam perahsan ni?
Nak bagitau you ols yang mana belum tahu lagi. 
PEK PERCUBAAN TABITA sekarang dah ada 2 JENIS tau.
Jangan keliru atau tertanya-tanya lagi pasni. Memang zatie suh baca blog terus la.


PACK A = STANDARD PACK
PRICE = RM110 FREE POSTAGE


Kalau korang nak tahu, ini packaging kecik namanya. Lebih mudah dikenali sebagai "PACK A"
Harganya murah berbanding PACK B. Dan tahan selama 3 MINGGU SAHAJA. Tapi depend jugak pada pengguna atau korang sendiri. kalau korang ni jenis PENJIMAT, memang tahan sebulan lebih.


FACIAL SOAP (CLEANSER) : 30ml
SMOOTH LOTION (TONER) : 30ml
DAILY CREAM : 8gram
NIGHT CREAM : 8gram


PACK B = PREMIUM PACK
PRICE = RM150 FREE POSTAGE


Haaaaa zatie memang suggest korang sangat-sangat untuk ambil PACK B lah selalunya sebab memang jimat banyak. Lebih besar berbanding PACK A, tahan 1 bulan lebih. Atau mungkin 2 BULAN. Berbaloi kan? 



Nak order? SMS/WASSAP : 014-5232010 ZATIE KUANTAN
POSTAGE FREE
COD/BY HAND : AREA KUANTAN





*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, March 26, 2014

BELVYA MAGIC SCRUB RM85 FREE POSTAGE


Assalamualaikum


Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!


KANDUNGAN UTAMA : Garam Laut Mati 

KEBAIKAN GARAM LAUT MATI 

✔ Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral) 
✔ Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (Ekzema & Psoriasis) 
✔ Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dgn sel kulit baru 
✔ Berkesan sbg agen Anti-Aging/Anti-penuaan 
✔ Melembabkan kulit yg kering 
✔ Mengecutkan Jerawat 
✔ Anti-Toksin(mengandungi ion negatif) 
✔ Anti-selulit 
✔ Menghaluskan & melembutkan kulit 
✔ Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur 
✔ Anti oksida yg tinggi 
✔ Energizing 
✔Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit 

KEHEBATAN BELVYA PSS

✔ Mengurangkan 1-2 inci dalam masa 1 minggu (terbukti secara klinikal) 
✔ Memiliki wajah yang bujur,dagu yang runcing & hidung yg lebih mancung dari biasa. 
✔ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan 
✔ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔ Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
✔ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔ 100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.

KHAS UNTUK YANG LEPAS BERSALIN 

✔ Boleh menghilangkan strechmark dan rekahan
✔ Mengatasi masalah perut buncit dan spare tyre
✔ Membentuk muka menjadi lebih V-Shape @ tidak tembam lagi.
✔ Membentuk dagu lebih runcing dan panjang (tak payah cucuk2 botox lagi.hehe)
✔ Menghilangkan double chin
✔ Membantu memancungkan hidung
✔ Mencerahkan kulit, melembut dan melicinkan kulit

- YANG PENTING : BELVYA PSS ni merupakan produk Bumiputera Muslim yang mempunyai KKM dan kilang berstatus GMP
- Boleh menghilangkan bau badan
-Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan






CARA PENGGUNAAN TERBAIK 

1. Basahkan dulu kawasan yang hendak disapu. 
2. Sapu dan urut arah lawan jam. 
3. Biarkan 2 minit supaya scrub meresap ke dalam kulit. 
4. Akhir sekali boleh bilas dan mandi seperti biasa.

TIPSS!! 

Ingin mendapat kesan yang lebih WOW? 
Bilas dan mandi dengan menggunakan air suam

Q & A BELVYA PSS

Q: adakah saya dijamin kurus dan runcing apabila saya menggunakan belvya pss? 
A : secara klinikal 97% berjaya mengurangkan lemak, inci dan runcing. Kesan bergantung kepada individu,Testimoni mencecah 200 dalam masa 3 bulan pertama di pasaran. 

Q : adakah ibu mengandung, berpantang, myusu boleh mgunakan Belvya Pss?
A : Ya, ibu menyusu,masih berpantang boleh gunakan belvya. Bg hamil pun boleh cume tidak boleh disapu pd perut, pinggang dan payudara. Saranan kami apabila kandungan mencecah 6 bulan keatas

Q : saya baru lepas bersalin czer, boleh ke saya menggunakan belvya pss pada perut?
A : Boleh guna belvya pss , tapi setelah 6 bulan bsalin czer. 

Q : adakah kulit yg sensetif dan berjerawat boleh menggunakan Belvya Pss?
A : belvya pss sesuai utk semua skin malah belvya anti jerawat dan menghapuskan 
jerawat. selain itu kulit lebih licin lembut dan cerah. 

Q : Jika kulit saya luka adakah saya boleh memakai Belvya Pss?
A : tidak boleh. Seeloknya berhentikan memakai belvya pss sekiranya anda mempunyai luka

Q : 1 jar BELVYA PSS boleh tahan bp lama?
A : Tahan 1 bulan tapi ia juga bergantung kepada berapa besar kwsn yg ingin disapu dan kekerapan anda menggunakan belvya pss.

Q : Bolehkah Belvya Pss disapu pada payudara?
A : Boleh digunakan pada payudara utk tujuan membuang lemak dan menganjalkannya

Q : Apakah had umur pengguna belvya pss?
A : 13 tahun ke atas. sesuai utk lelaki dan perempuan

Q: Adakah belvya pss selamat digunakan setiap hari tanpa kesan sampingan?
A : Ya, belvya pss boleh digunakan setiap hari dengan selamat kerana belvya pss mempunyai kelulusan kementerian kesihatan NOT130500554K

Q : Adakah pantang yg perlu saya elakkan sepanjang pemakaian belvya pss?
A : Tiada pantang, cuma jika disertakan dengan diet yg sihat, senaman dll anda akan lebih cepat kurus.

Q : Apabila bdn dan muka saya dh kurus. saya masih boleh teruskan memakai belvya pss atau tidak?
A : Masih boleh teruskan seperti biasa

Q : Jika saya berhenti menggunakan belvya pss adakah muka dan badan saya akan kembali asal?
A : Susah untuk kembali kepada asal tapi jika tidak dikawal, lemak itu akan kembali ada pada badan dan muka anda.

Q : Bilakah tarikh expired date belvya PSS? 
A: Expired date boleh tahan selama 2 tahun



1 KOTAK RM85 FREE POSTAGE
2 KOTAK RM150 FREE POSTAGE

COD/ BY HAND AREA BANDAR KUANTAN
SMS/WASSAP 014-5232010 ZATIE 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, March 25, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

Assalamualaikum

Makin hari makin ganas la orang order ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ni! Hot items untuk setiap hari! Dan you know kan, dah hari gaji ni. Makanya zatie restock banyak-banyak stock RSLM dah! 



Penangan TESTIMONI SITI SARAH, RAJA EMA, AZZA ELITE.


Korang nak order? Nak tahu harga nya?

1 KOTAK RM110
2 KOTAK RM200

FREE POSTAGE
FREE SHAKER

COD/BY HAND AREA BANDAR KUANTAN
SMS/WASSAP 014-5232010 ZATIE


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, March 8, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC BERKESAN !!!

 Assalamualaikum


Semenjak dua menjak ni, order ROYAL SLIM LISHUO MAGIC makin dasyat! Tak tau penangan Raja Emma ke Fathia Latif ke Siti Sarah ke! Tapiiiiii KEMUNGKINAN BESAR kerana TESTIMONI MENJADI dari customer-customer dan pengguna setia Royal Slim!




Siapa berminat nak order, SMS/WHATSAPP zatie 014-5232010

1 KOTAK RM110 FREE POSTAGE
2 KOTAK RM200 FREE POSTAGE

AGEN/PENGEDAR = RM700 FREE POSTAGE

Pstttttt : DAPAT FREE MASKER ^_^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, March 7, 2014

K COLLY KINI LEBIH HOT BERBANDING PRODUK LAIN !!!

Assalamualaikum

Wah wah wah, kemain you ols. 
Dengan GOSIP seorang duta, terus tukar produk. 
Dah tak mau consume produk Aurawhite lagi.
 Setiap produk ada kebaikannya tersendiri. 

Kalau korang masih nak ber-aurawhite, dapatkan dari zatie dengan harga RM120 FREE POSTAGE !!! Tapi kalau nak tukar, pilih lah K COLLY !!! Kerana semenjak fenomena #AriannaRose, pakat order K COLLY !!! Harga sama dengan Aurawhite, RM120 FREE POSTAGE !!!

Syasya pon consume K COLLY jugak you ols !












JOM BERK-COLLY PULAK YOU OLS !
RM120 FREE POSTAGE !
RM120 FREE POSTAGE !
RM120 FREE POSTAGE !

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (zatie)
COD/BY HAND : AREA KUANTAN

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.