Friday, September 19, 2014

10 BARANG RM130

Assalamualaikum

Kenapa mesti borong banyak & keluarkan modal yang besar untuk dapat HARGA MURAH? Hehe kali ni zatie nak update lagi. Tapi yang ni confirm memang ramai berebut nak offer ni.  Sebabnya zatie dah update dulu dekat FACEBOOK & INSTAGRAM!

FIGURE UP
EMILAY WHITENING
EMILAY COLLAGEN
EMILAY BREAST

Uols boleh campur-campur. Asalkan cukup 10. Ataupon xnak campur pon xpe. Xnak campur xdak hal, hehe.  Tapi mesti cukup 10 tau uols.

10 BOTOL RM130 FREE POSTAGE
10 BOTOL RM130 FREE POSTAGE
10 BOTOL RM130 FREE POSTAGE

Sebelum uols wassap zatie tanya soklan femes ni, biar zatie jawabkan dulu di sini. PRODUK zatie semua ORIGINAL 100%. Xmungkin & xmungkin zatie nak jual pada uols produk tiruan or fake fake ni. So kalau korang rasa produk zatie fake, please return semula. Xde masalah. Tapi makesure FAKE & MEMANG BELI DGN ZATIE. Jangan beli dgn org lain dpt fake, pastu declare kat zatie yg tu beli dari zatie. Xmau xmau xmau Allah ada. Xbaik menipu, xbaik untuk kesihatan! 








Macam biasa, nak order?
WASSAP zatie 014-5232010!



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Zatie masih menjual produk SNE


Assalamualaikum

Ramai yang wassap & sms zatie tanya "zatie jual lagi ke beutskin?" "Jual x sne capsule?" Yes semua zatie masih jual! Harga pon sama 

SNE CAPSULE RM198
BEUTSKIN ESSENCE RM210

Kalau pos, ada cas postage RM6 SM, RM9 SS. If nak COD, hanya di area Kuantan shj. 

 Ni rupa BEUTSKIN ESSENCE


Ni pulak SNE CAPSULE

Stock sentiasa available!


2 kombinasi hebat kalau nak kulit putih, gebu & cantik!

Nak order?
WASSAP zatie 014-5232010 ye!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

BEDAK TANAKA RM3 SAHAJA

Assalamualaikum

Bertemu lagi kita ya hehe. Kan zatie dah cakap zatie akan merajinkan diri untuk update blog. Ok seperti dekat tajuk tu uols dah baca kan. Mesti ada yang cakap "betul ke ni?" "Betul ke betul ke?" Haha over sangat kennnn! Yes betul! 

LELONG KINI DATANG KEMBALI! LELONG! LELONG! LELONG! 
10 PCS RM30 FREE POSTAGE!
10 PCS RM30 FREE POSTAGE! 

Harga menangisssss menitis air darah! Wohaaa drama sangat! Stock memang TERLAMPAU BANYAK seperti dalam gambar! Selagi stock masih ada! Kalau stock dah licin, zatie akan update di blog ini jangan risau ye uolssss! Nak order? WASSAP zatie 014-5332010 





*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, September 17, 2014

HARGA BORONG 10 ITEM

Assalamualaikum

Woha! Last update blog ni 4 May tarikh pernikahan zatie. hihi sekarang dah pregnant cukup 4 bulan baru nak lepas gian update blog ni semula. Seriously terketar-ketar tangan ni nak update tau. Hubby asyik dok cakap "bila nak update blog?" mengalahkan customer tetap iols. Alhamdulillah tengah malam gini baru boleh update. InsyaALLAH pada hari ke depan2 ni zatie akan merajinkan diri untuk update ye. TAK JANJI! Hahaha


Kalau sudi, FOLLOW la ig zatie yg xseberapa ni untuk update terkini & produk baru yg sedang hot.
IG : zatiekuantan

Sekarang ni, zatie lebih pada INSTAGRAM & FACEBOOK je. tapi syukur tetap ada customer yg order melalui blog zatie ni. Walaupon dah 4 bulan lebih xterupdate. Terima kasih sebab percayakan servis zatie. Kalau uols nak order, terus je WASSAP zatie 014-5232010. Maaf sgt kalau lambat reply. Bukan apa sejak berkahwin ni and pregnant ni zatie mengalami alahan yg teruk jugak la. Tapi dah tamat morning sickness alhamdulillah lega hehe

Malas nak cakap banyak sebenarnya. Motif update sebab nak bagitau zatie dah lama buat PAKEJ untuk uols yang nak 

- Mulakan bisnes online dengan modal yg kecik & rendah
- Baru nak berjinak-jinak dalam bisnes trading
- Kongsi order dengan geng atau kawan2, kumpul order, dapat makan produk dgn harga murah.
- Harga insyaALLAH dijamin murah
- Sesuai untuk TOKEY-TOKEY KEDAI JAMU (harga boleh runding lagi kalau borong banyak)




Jangan risau! Barang 100% ORIGINAL DARI HQ! ok di bawah ni cuma sedikit syarat je nak borong macam mana ye! SILA FAHAMKAN DULU hehe

- Borong mesti cukup 10 UNIT
- Boleh campur-campur nak barang apa
- Contoh : 5 Perla, 2 kcolly, 3 babies blink biasa (CUKUP 10)
- Harga belum termasuk postage
- Postage cas ikut berat ye uols
- COD hanya di area KUANTAN sahaja
- Luar kuantan boleh by pos

Ok itu aje senang kan? Ok silakan tatap LIST HARGA. bye-bye!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.