Wednesday, September 17, 2014

HARGA BORONG 10 ITEM

Assalamualaikum

Woha! Last update blog ni 4 May tarikh pernikahan zatie. hihi sekarang dah pregnant cukup 4 bulan baru nak lepas gian update blog ni semula. Seriously terketar-ketar tangan ni nak update tau. Hubby asyik dok cakap "bila nak update blog?" mengalahkan customer tetap iols. Alhamdulillah tengah malam gini baru boleh update. InsyaALLAH pada hari ke depan2 ni zatie akan merajinkan diri untuk update ye. TAK JANJI! Hahaha


Kalau sudi, FOLLOW la ig zatie yg xseberapa ni untuk update terkini & produk baru yg sedang hot.
IG : zatiekuantan

Sekarang ni, zatie lebih pada INSTAGRAM & FACEBOOK je. tapi syukur tetap ada customer yg order melalui blog zatie ni. Walaupon dah 4 bulan lebih xterupdate. Terima kasih sebab percayakan servis zatie. Kalau uols nak order, terus je WASSAP zatie 014-5232010. Maaf sgt kalau lambat reply. Bukan apa sejak berkahwin ni and pregnant ni zatie mengalami alahan yg teruk jugak la. Tapi dah tamat morning sickness alhamdulillah lega hehe

Malas nak cakap banyak sebenarnya. Motif update sebab nak bagitau zatie dah lama buat PAKEJ untuk uols yang nak 

- Mulakan bisnes online dengan modal yg kecik & rendah
- Baru nak berjinak-jinak dalam bisnes trading
- Kongsi order dengan geng atau kawan2, kumpul order, dapat makan produk dgn harga murah.
- Harga insyaALLAH dijamin murah
- Sesuai untuk TOKEY-TOKEY KEDAI JAMU (harga boleh runding lagi kalau borong banyak)




Jangan risau! Barang 100% ORIGINAL DARI HQ! ok di bawah ni cuma sedikit syarat je nak borong macam mana ye! SILA FAHAMKAN DULU hehe

- Borong mesti cukup 10 UNIT
- Boleh campur-campur nak barang apa
- Contoh : 5 Perla, 2 kcolly, 3 babies blink biasa (CUKUP 10)
- Harga belum termasuk postage
- Postage cas ikut berat ye uols
- COD hanya di area KUANTAN sahaja
- Luar kuantan boleh by pos

Ok itu aje senang kan? Ok silakan tatap LIST HARGA. bye-bye!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, May 4, 2014

K-COLLY RM100 SAHAJA! Apaaaaaa?????!!!

Wowwww wooo wwwooo !!!
Assalamualaikum semua.



Alhamdulillah sebenarnya dah lama berlangsung PROMOTION ini. Cuma zatie lupa nak inform dalam blog, offer ini dilanjutkan dari 15 APRIL sehingga tarikh yang akan diberitahu. Sempena HARI GAJI + HARI NIKAH zatie makin dekat, rasa seronok pulak bila ramai grab offer ini.




Jadi zatie secara sukacitanya mengumumkan PROMOTION K-COLLY RM100 FREE POSTAGE akan berlanjutan sehingga diberitahu. Selagi korang semua tak tahu berapa tarikh tamat, selagi itu korang boleh order macam biasa. Dan harga masih sama RM100! RM100! RM100! 


Ramai tanya, zatie original ke ni? Murahnyerrrrrr!! YES IT'S 100% ORIGINAL FROM HQ! Saje nak bagi promotion murah macam ni, uols tak suka ke? Huhuhu. Ramai jugak tanya zatie harga asal berapa?

HARGA ASAL : RM169
HARGA BIASA ZATIE JUAL : RM120


PROMOTION RM100 FREE POSTAGE !!!
PROMOTION RM100 FREE POSTAGE !!!
PROMOTION RM100 FREE POSTAGE !!!

Nak order?
Nak respon cepat?
Nak zatie reply secara pantas?

SMS/WASSAP 014-5232010 zatie

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, May 2, 2014

TABITA SKINCARE - TRIAL, REGULAR, EXCLUSIVE




TRIAL PACK A (STANDARD)
PRICE : RM110 FREE POSTAGE



TRIAL PACK B (PREMIUM)
PRICE : RM150 FREE POSTAGE



REGULAR PACK (SEDERHANA)
PRICE : RM260 FREE POSTAGE



EXCLUSIVE PACK (BESAR)
PRICE : RM290 FREE POSTAGE

SMS/WHATSAPP : 014-5232010
COD/BY HAND : AREA KUANTAN (ZATIE)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, May 1, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC!!!

Assalamualaikum!

Haiiii you olsssss! Haaaaa zatie kalau update blog, mesti la nak share about something newwwww!! Kali ni, aiiii jamin you ols pon tau punya apa produk ini!

 ROYAL SLIM LISHUO MAGIC!

Haaaaaa nak tau info Royal Slim ni tak?

Royal Slim Lishuo Magic
1 kotak (20 sachet) RM110, free shaker, free poslaju
2 kotak RM200, free shaker, free pos, free poslaju

Perasa epal ada ada collagen untuk anti aging, boleh nampak result dalam 10 hari if disiplin minum air melebihi 3 liter sehari.

Tak perlu berdiet, takda side effect seperti cirit birit, product ada kelulusan KKM.
PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC PADA BULAN PUASA:

1) 1 SACHET SAHAJA DI BANCUH DALAM 200-250ML AIR SEJUK SELEPAS BERBUKA ATAU WAKTU SAHUR
2) HABISKAN 2 LITER AIR SEBELUM TIDO
3) MINUM LAGI 1 LITER AIR, SEMASA BERSAHUR



SILA KURANGKAN PENGAMBILAN CAFFEINE, KERANA AKAN MENGURANGKAN TINDAK BALAS ANTI AGING (COLLAGEN) DALAM BADAN


Okay, SITI SARAH. Bini Shuib Sepahtu? Siapa tak kenal kan? Hihihi beliau pon consume Royal Slim okay! Memamg slimmmmmm you olsssss!!!

Azza Elite pon makan jugak!

1 KOTAK @RM110
2 KOTAK @RM200

FREE POSTAGE
FREE SHAKER


"Zatie, akak nak join jadi pengedar Royal Slim ni lah"
"Zatie, nak juaiii jugakkkk"
"Zatie, cepat bagitauuuuu price agent?"

 Zatie hanya open untuk agent/pengedar ya!
InsyaAllah, you ols boleh buat income dengan Royal Slim ini!

10 KOTAK = RM700 FREE POSTAGE

P/S : Tiada istilah borong ya!

COD/BY HAND : AREA KUANTAN SAHAJA
SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE)

Kini RSLM dengan wajah baru!






1 KOTAK RM110
2 KOTAK RM200 

FREE POSTAGE 
FREE SHAKER

NOW OFFER RM80 SEKOTAK!
best tak uols? Nak order?

SMS/WASSAP zatie 014-5232010 ^_^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, April 29, 2014

TESTIMONI TUAN TANAH MENGGUNAKAN TABITA SKINCARE

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Ini bukan tipu, ini bukan edit, ini bukan propa, tapi ini betul-betul-betul sejujur-jujurnya zatie telah menggunakan TABITA SKINCARE selama 3 MINGGU! Bermula pada 4 November 2013 lepas. Dan akhirnya, inilah hasil yang zatie dapat!!!


Sangat2 happy you ols! Bila tengok muka sendiri kat cermin, bukan nak perasan tapi siapa yang pernah deal/jumpa zatie 2 tahun yang lalu, you ols mesti tahu betapa teruknya problem muka zatie masa tu kan?



Syukur sangat2, coz berani mencuba TABITA SKINCARE, akhirnya zatie dah jumpa skincare yang hebat, terbaikkkkkk & sesuai dengan zatie! Alhamdulillah, memang tak carik yang lain dahhhhh.. Sebenarnya, dah ramai yang request nak tengok testimoni zatie! You ols pulak yang terlebih eksaited kan! Sooo NAH! Memang gambar tiada edit langsung! Kalau tak percaya, kita boleh jumpa FACE TO FACE! 



Zatie pakai SET EXCLUSIVE. Tahan lama sikit. 1 PACK RM290 FREE POSTAGE.
Biasa harga RM330-RM380. Jangan risau. Harga zatie berpatutan dan 100% ORIGINAL. Sedikit PERINGATAN untuk korang yang nak shopping BARANG ONLINE!!!

PASTIKAN HARGA TIDAK TERLALU MAHAL
Kalau mahal, then fake. Mesti sakit hati kan? Tak berbaloi.

JANGAN TERLALU MEMILIH YANG MURAH SANGAT
Bila murah sangat dan harga tak masuk dek akal and logik fikiran, sila siasat dulu siapa seller itu, dan dari mana dia dapatkan stok tabita ituuuuu.

HARGA BERBEZA
Harga berbeza sebab supplier yang berbeza. Kalau anda percaya dengan zatie, boleh order terus dengan zatie. Kalau zatie sendiri jual yang fake, ofkos la muka zatie pon teruk kan?


If you ols nak cuba dulu, boleh ambil yang TRIAL PACK @ PEK PERCUBAAN dulu.
Sekarang ada 2 JENIS @ 2 SIZE UNTUK TRIAL PACK.

Bukan menjadi masalah bagi zatie jika anda tidak percaya. Zatie niat cuma nak share benda bagus. Lagi pon, zatie sendiri pakai memang terbukti berkesan.

PRICE LIST TABITA SKINCARE 

TRIAL PACK A (STANDARD)
PRICE : RM110 FREE POSTAGE

TIRAL PACK B (PREMIUM)
PRICE : RM150 FREE POSTAGE

REGULAR/MEDIUM PACK
PRICE : RM260 FREE POSTAGE

EXCLUSIVE PACK
PRICE : RM290 FREE POSTAGE

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)
COD/BY HAND : AREA KUANTAN SAHAJA

*Update terkini*

Ini gambar 3 MINGGU 4 HARI ya! Im so happy you olssss ^_____^




Jika anda berani sahut cabaran zatie, jom BERTABITA selama SEBULAN!
Anda tidak akan menyesal & sangat berpuas hati!

UPDATE 14 DISEMBER 2013


CAMERA HD 8.0 MEGA PIXEL - TIADA EDIT - TIADA PENIPUAN

Haaaa muka zatie genap 1 bulan 1 minggu 6 hari dah bertabita.
Alhamdulillah. everyday is my day! Abaikan jerawat kat tengah-tengah hidung tu ahaks!

Ok update terkini muka zatie bulan APRIL 2014

Yakinilah TABITA SKINCARE, takkan menyesal sepanjang zaman. Lalalala mak jemah takkan cuba skincare lain lagi. Sila jangan risau. Zatie takkan berhenti jual TABITA SKINCARE selagi Tabita Skincare ada di atas dunia ini ecewah ayat iolss!

 SMS/WASSAP ZATIE 014-5232010
Tabita Skincare is the best skincare for the best person only

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, April 28, 2014

SKINCERITY MAKIN TINGGI PERMINTAAN !!!

Fuh fuh fuhhhhhhhhh!!! 
Gelepor tangan dok taip ni. Betul-betul tak sangka! SKINCERITY sekarang tengah hot!
Jangan lepaskan peluang anda untuk mencuba produk ni. memang bagus dan berkesann tauu!




SOALAN : Berapa kandungan sebotol Skincerity ni zatie?
JAWAPAN : Botol dia kecik je. 29.6ml. 

SOALAN : Harga macam mana pulak? ada saya jumpa RM250, ada RM240, ada RM280. Berapa harga sebenar Skincerity ni ye zatie?
JAWAPAN : Harga sebenar memang RM280. Since ramai dah jual produk ni, pelbagai harga ada di pasaran. Sekarang zatie buat OFFER tau! PROMOTION! LESS! DISKAUN! Nak tau tak berapa? 

SOALAN : Berapa harga Skincerity ni zatie jual sekarang?
JAWAPAN : RM200 you olsssssssss!!!! Murah tak? FREE POSTAGE tau!

SOALAN : Original ke ni? Takut la sebab murah sangat. 
JAWAPAN : Zatie memang ambil stock original. Kalau fake, zatie pon tak berani nak jual pada korang semua. So of coz 100% original

SOALAN : Macam mana cara pakai Skincerity ni zatie?
JAWAPAN : Dia masker. Tapi best sebab hanya ROLL-ON saje di muka sebelum tidur. Esok pagi korang bangun tidur, jangan lupa cabut masker ni ye. Hehehe

SOALAN : Perubahan boleh nampak dalam masa berapa lama?
JAWAPAN : Rasailah perubahan dalam masa 7 HARI! Yeayyyyyyyyy best best best!!!

Haaaa nanti zatie update lagi ye apa yang patut. Buat masa ni, ini je yang orang selalu tanya. So, kalau nak order, SMS/WASSAP zatie 014-5232010 ye!

HARGA : RM200 FREE POSTAGE
COD/BY HAND : AREA KUANTAN SAHAJA!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, April 27, 2014

SKINCERITY - MASKER AJAIB DI DUNIA!!!

 Assalamualaikum

Alhamdulillah. Sambutan makin hot lah you olssssss SKINCERITY niii.. Rugi if you olssss masih berfikir-fikir nak ke tak nak cuba Skincerity ni.. Sebab aiiii jaminnnn amatlaaaa berbaloi & tidak sedikit pon rasa menyesal mengeluarkan RM240 untuk sebotol kecik tuek ni!

Nah, ramai request mau tengok testimoni Tuan Tanah a.k.a Owner a.k.a aiiii laaaaa!!! Hihihi ni lah zatie! Ok itu TESTIMONI SEMINGGU jeeeee ok! Bukan 2-3 bulan! Ada gambar close up lagi, tapi cekci cikit laaaa so cannot on public ye you olssss!








Haaaaa ni testimoni dasyattttt pengguna SKINCERITY! Okey, lelaki out thereeee pon boleh pakai ye! Tidak mengikut jantina ya! So, nak cuba boleh je.. Jangan segan jangan malu-malu nak SMS zatie ke..


Ni lah botol kecik tuek jeeee haaaa SKINCERITY ni! Hanya 29.6 ml tahan lebih kurang selama 1 bulan! Zatie dah masuk botol ke-3 okeh! Really theeeeee bestttt skincare!


SMS/WASSAP : 014-5232010 (Zatie Kuantan)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, April 12, 2014

SNE CAPSULE DAN BEUTSKIN ESSENCE RAHSIA PUTIH JELITA DAN MENAWAN


Assalamualaikum

Ramai cakap susah nak dapatkan produk SNE ni. Sebab dulu kan jadi fenomena. Pastu dah ramai tak jual produk ni. Tapi zatie MASIH JUAL tau. Sebab setiap hari permintaan SNE masih ada.


SNE CAPSULE = RM198 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP + FREE GIFT
BEUTSKIN ESSENCE = RM210 + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP + FREE GIFT

Kalau korang nak COD/BY HAND pon boleh. Area KUANTAN.
SMS/WASSAP zatie 014-5232010.

FOLLOW MY IG : #zatiekuantan

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, April 10, 2014

LOOSE ITEM TABITA SKINCARE AVAILABLE


Assalamualaikum

Ok sebenarnya dah lama zatie nak update pasal LOOSE ITEM TABITA ni, tapi hari ni baru internet betul-betul okay dan zatie betul-betul free untuk upload gambar. Memang available ye untuk anda semua order barang tabita. Nak krim siang ke, krim malam, pencuci muka, toner semua boleh.









Ok, harga untuk loose item, zatie memang takkan publish. Bila zatie bagitau harga ada yang cakap MAHAL SANGAT, ada yang cakap MURAHNYEEEE, so zatie memang sangat confused.

Kalau korang betul-betul nak beli, boleh SMS/WASAP zatie 014-5232010 ye. 
COD/BY HAND : area Kuantan sahaja.

FACIAL SOAP
SMOOTH LOTION
DAILY CREAM
NIGHTLY CREAM
SERUM VIT E
ACNE CREAM
EYE CREAM
SPECIAL CREAM
BODY LOTION
BODY SCRUB
FACE POWDER
MATT FINISHING

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, April 7, 2014

TABITA SKINCARE KUANTAN

Assalamualaikum

Hi semua!
Wahhhhhhh makin hari makin gempak sambutan TABITA SKINCARE ye!
Zatie memamg jarang UPDATE pasal Tabita. So, hari ni zatie nak update lah sikit info pasal tabita.


GAMBAR : REGULAR PACK

"The Best Product For The Best Person Only"

ORIGINAL From JAKARTA, Taukeh tak jual yg fake yeh..

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA.

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi tampak bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

Tabita: MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- BLACKHEADS serta WHITEHEADS
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita: MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

GAMBAR : EXCLUSIVE PACK

Setiap set Tabita Skin Care (Regular & Exclusive) mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream

Tabita dijual dengan dua (2) set berbeza iaitu:

1. Set Trial A (RM110)
2. Set Trial B (RM150)
3. Set Regular (RM260)
4. Set Exclusive (RM290)

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat,1 set regular boleh bertahan selama 3 bulan, manakala set exclusive boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu.

Inilah rahsia kecantikan semulajadi ! 



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.