Saturday, September 19, 2015

SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


Actually sabun ni glamor dengan nama tu cause majoriti yang pakai paling nampak kesan adalah di bahagian ketiak. Tu jadi glamor as sabun ketiak. Sebenarnya sabun ni banyak sangat khasiat dan kebaikan yang lain.

Selain daripada dalam bentuk bar, ia juga ada dalam bentuk cecair dan fungsinya juga sama.

*************************** 
KANDUNGAN UTAMA
*************************** 

***********************************************
KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
***********************************************
# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka
# Menghapuskan selulit & ketuat

 *****************************************************
KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH
*****************************************************
# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
**************************
CARA PENGGUNAAN
**************************
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.


***************************
CARA PENYIMPANAN

***************************
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.


******************************** 
GOLONGAN YANG SESUAI
******************************** 
Semua peringkat umur. 
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua.

******************** 
TESTIMONI
********************


















Sekotak : 3 Ketul
Seketul boleh tahan dalam sebulan
 Tak semestinya hanya untuk badan malah boleh digunakan untuk muka.

*************************
KELULUSAN KKM
************************* 




*********************
PROMOTION
******************** 
Now aida tengah buat promotion untuk produk Marine Essence, set ni lagi JIMAT & MURAH.

Harga Normal
Marine Essence Beauty Bar : RM120
Marine Essence Body Wash : RM38
Marine Essence Shampoo : RM38

But NOW!!!
Boleh dikatakan HARGA RUNTUH!!!   

Terdapat 3 set promo :


BERMINAT??
JOM ODER WHATSAPP 014-5232010 ZATIE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

L'AROME - SLIMMING SERUM

LAROME SLIMMING SERUM
LAROME SLIMMING SERUM

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME SLIMMING SERUM ! 
Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!

Produk Berkualiti L'AROME Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!

LAROME SLIMMING SERUM

Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.


Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia. 
Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment.  
Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

LAROME SLIMMING SERUM
LAROME SLIMMING SERUM

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum
  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
  • STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
  • APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  • Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. 
  • Boleh disapukan pada double chin. 
  • Menghaluskan tekstur kulit. 
  • Mengeluarkan angin2 dalam badan.

LAROME SLIMMING SERUM
LAROME SLIMMING SERUM

7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME:
  • MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)
  • MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT
  • MENGHILANGKAN PARUT
  • MEMBUANG SELULIT
  • MEMECAH LEMAK
  • MERATAKAN PERUT
  • MECANTIKKAN KULIT
  • L’AROME Dapat Membakar Lemak Anda Dalam 24 Jam


Cara Guna : 
  • Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
  • Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rasa panas pada bahagian yg telah disapu) Mudah dan senang…

Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…



CARA GUNA UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
1. Sapu slps mandi utk elak gatal2 (badan dah bersih) dan serum mudah serap (liang roma terbuka) 
2. Lap badan kering2 terlebih dahulu (badan lembap / basah mmg tak berkesan) 
3. Guna 2-4-8 X picit setiap kali sapuan (bergantung saiz n lokasi anggota badan; lengan peha pinggul perut dll). 2 @ 3 X sehari (Pagi, Tgh Hari dan Senja) 
4. Sapuan Lawan Arah Jam. Mengikut Coach Jom Kurus, sapuan ikut jam akan kumpul lemak, sapuan lawan jam akan pecah lemak 
5. Tepuk2 Cubit2 slps sapuan sambil buat Positive Affirmation (Aku nak kurus; ulang2 berkali2) 
6. Digalakkan minum air mineral / air masak yg sgt byk. Minimum 1 Liter Air bg setiap 25 KG berat badan 
7. Digalakkan minum Green Tea tanpa Gula. Kurgkan @ elak terus minuman manis (gula n susu lemak manis). Kurgkan @ elak terus makanan yg tinggi Karbohidrat. Lebihkan makanan yg tinggi Protin. 
8. Digalakkan bersauna @ any activities yg mengeluarkan peluh serta menggerakkan otot2 badan utk proses pecah lemak. 
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

"SWISS QUALITY PRODUCT" - MENGANDUNGI APPLE STEM CELL - KESAN YANG MENAKJUBKAN.

LAROME SLIMMING SERUM
LAROME SLIMMING SERUM

  • Produk yang sangat-sangat berkesan untuk menguruskan badan dan akan nampak hasilnya dalam 24jam setelah digunakan.
  • Mengurangkan kesan parut selepas bersalin.
  • Tanpa risiko kesihatan.
  • Tidak perlu berlapar.
  • Amalkan diet seimbang.
  • Kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
  • Membakar lemak dalam masa 24jam.
  • Mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
  • Dapat mengempiskan perut.


Kandungan :
-Methyl Nicotinate-PhytoCellTec™ Malus Domestica-Actin Heat -Cucurbita pepo (pumpkin) Seed extract.







 L’AROME SLIMMING SERUM

Ada 2 Haruman dalam 1 kotak 
( Lemon Grass 30ml & White Musk 30ml )

LAROME SLIMMING SERUM
LAROME SLIMMING SERUM


Berminat untuk dapatkan produk “ L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!”   yang di jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan. 
Dapatkan produk terlaris  L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!sekarang.
                                                                         BERMINAT??
                                                   JOM ODER WHATSAPP 014-5232010 ZATIE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN FREE TABLET



SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN nyata memberi perubahan;
  • jerawat di hidung dan dagu dah mengecut/hilang
  • parut jerawat makin pudar
  • tiada lagi masalah kulit berminyak
  • tona kulit lebih cerah & berseri

Inilah jawapannya kenapa anda perlu memiliki  SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN.

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain.
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!
  • 1,600,000mg
  • 36x Anti-Oxidant
  • 14x Stem Cell
  • 20x Super Fruits
  • Pitera Rich Extract


    Tak rugi anda mencuba !!

    Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda?
    •  Kulit putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari.
    •  Badan juga turut putih, bukan muka sahaja
    •  Kulit Lembap & Glowing dalam masa 1 hari.
    •  Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15 hari.
    •  Jerawat kecut dalam masa 3 hari.
    •  Sangat berkesan menutup Pori-pori terbuka
    •  Masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
    •  Parut pudar dlm masa 7 hari..
    •  Kulit celah-celah badan yang gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
    •  Dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
    •  Melawan kanser
    •  Membuang toksin
    •  Berfungsi untuk cuci darah kotor
    •  Memudarkan stretchmark
    •  Mengembalikan kemerahan bibir
    •  Menambah susu ibu
    •  Memberi kecergasan badan
    •  Menaikkan HB bg wanita hamil
    •  Penawar pelbagai peyakit
    •  Bagus untuk dalaman wanita
    •  Menghilangkan Eczema dengan efektif


    Menggunakan Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

    Bahan-bahan utama:
    Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract,Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon
    SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.



    • Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.
    • Mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit 
    • Melambatkan PROSES Penuaan dengan efektif


    KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk KULIT:
    • ✔ Merangsang Kolagen asal kulit
    •  Menghalang sinar UV matahari
    •  Mengaktifkan penghasilan kolagen
    •  Melambatkan Penuaan
    •  Meningkatkan Stem Cell kulit
    •  Pemutihan kulit Lebih pantas
    •  Kulit lebih Anjal & Muda
    •  Menghilangkan Kedutan
    •  Menghilangkan Kulit  “sun-burn”
    •  Menghilangkan Jerawat
    •  Menghilangkan parut hitam
    •  Mengurangkan Jeragat
    •  Mengatasi kulit bersisik
    •  Kulit kering menjadi lembap
    •  Kulit kasar menjadi halus
    •  Mengatasi penyakit kulit
    •  Mengatasi masalah kulit rosak
    •  Mengatasi masalah tumit kaki pecah
    •  Mengatasi masalah kulit merekah
    •  Menghilangkan Eczema, Psoriasis, Rosacea dll



    Kandungan dalam Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga  sakit kronik yang lain.

    KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk KESIHATAN:
    •  Mengatasi sakit Sendi Tulang
    •  Mengatasi Sakit Senggugut
    •  Mengatasi masalah MATA
    •  Sesuai untuk IBU Mengandung
    •  Sesuai untuk IBU Menyusu BAYI
    •  Mengurangkan Stretchmark
    •  Mengurangkan SELULIT
    •  Menurunkan KOLESTEROL
    •  Mengatasi masalah Rambut gugur
    •  Mengatasi Bibir mengelupas
    •  Memberi TENAGA kepada badan yang letih
    •  Membuang TOKSIN
    •  Sesuai untuk masalah sakit Darah Tinggi & Kencing Manis
    •  Tingkatkan pengeluaran SUSU ibu
    •  Melangsingkan badan


    Produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.
    Produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.
    Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.

    KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
    •  Menambahkan SUSU badan
    •  Menaikkan HB Wanita Hamil
    •  Memutihkan & Menggebukan kulit BAYI bagi ibu hamil & ibu menyusu bayi
    •  Memberi tenaga kepada ibu hamil & menyusu bayi
    •  Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu bayi



    • LULUS HALAL JAKIM
    • LULUS KKM
    • 100% kilang muslim halalan toyyiban gunakan tanpa ragu-ragu



      Cara Pengambilan:

      • 1 sachet sehari sebelum tidur
      • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
      • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
      • Minum ketika perut masih lagi kosong

      DICADANGKAN:

      • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 sachet sekaligus setiap hari.
      • 2 sachet dicurahkan dalam mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong.
      • Biarkan cair bersama air liur.
      • Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

      Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.


      Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?
      Disarankan untuk ambil sebelum TIDUR MALAM kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.
      Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini


      Hanya 1 Sachet sebelum tidur, kulit terus nampak glowing
      • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
      • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
      • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
      • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
      • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
      • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
      • Parut Pudar dalam masa 7 hari..

      Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
      • Lelaki dan Wanita
      • Anak dara yang belum berkahwin,
      • Wanita yang sudah berkahwin,
      • Wanita yang sedang menyusukan anak,
      • Wanita hamil 4 bulan keatas
      • Wanita yang masih dalam pantang bersalin
      • Wanita yang sudah menopause.
      • Golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.
      Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar LEBIH HEBAT kerana Kandungan Bahan Lebih Tinggi dan Lebih Cepat Berkesan dengan Hanya 1 sachet sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!.

      Kesan Lebih Hebat,
      Harga Jimat dengan 2 JAR 70 sachet

      (Harga Pasaran RM170.00)


      PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
       Cara Order Produk 

      SET 1

      SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
      2 jar 70 sachet
      SUPPLEMENT PEMUTIH KULIT
      berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan


      HARGA hanya : RM 150.00
      +termasuk postage
      +Free Gift

      PM  WhatsApp/SMS:-

      014 – 5232010 ZATIE 

      Email: n.hazatie@gmail.com


      BERMINAT??
      JOM ODER WHATSAPP 014-5232010 ZATIE 

      *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

      Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

      FULL NAME :
      EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
      H/P NO :
      STATUS : REGULAR CUSTOMER
      NEW CUSTOMER
      AGEN/DEALER
      MINI STOKIS
      STOKIS
      FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
      TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
      TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
      REGULAR PACK : RM260
      EXCLUSIVE PACK : RM290
      SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
      K COLLY SWEET 17 : RM120
      PERLA COFFEE : RM59.90
      PERLA CHOC MILK : RM65.90
      MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
      DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
      EMILAY WHITENING : RM30
      EMILAY COLLAGEN : RM30
      EMILAY BREAST : RM30
      FIGURE UP : RM30
      ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
      RADIGLOW SKINFINITI : RM180
      HAIR ROSE PERFUME : RM25
      SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
      BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
      SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
      VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
      CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
      CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
      CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
      CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
      CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
      CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
      CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
      CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
      CATALYST AMBIENCE : RM259
      CATALYST CUR:V : RM259
      SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
      SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
      SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
      SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
      SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
      SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
      SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
      SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
      SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
      SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
      PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
      PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
      PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
      PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
      PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
      PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
      SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
      VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
      SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
      FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
      SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
      MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
      MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
      MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
      SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
      TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
      BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
      BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
      BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
      SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
      EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
      SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
      FINAL ORDER *REQUIRED*
      PAYMENT :
      SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
      24 HOURS
      48 HOURS
      OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

      Put a website form like this on your site.