Saturday, December 31, 2011

Buy More Less More !

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Sekian lama tak update blog namun tetap mendapat order dari you all. Terima kasih kerana sudi membuat pembelian bersama Zatie Catalyst eSHOP! Bagi menghargai kepercayaan korang kepada zatie, zatie berbesar hati nak adakan promotion. Kali ni lebih gempak dan menguntungkan korang!
http://1.bp.blogspot.com/__nhRgitHcRM/Sgav3kRaAuI/AAAAAAAACvA/c8FkXUR-q0M/S1600-R/sale.jpg
Cuti-cuti sekolah ni, apa kata korang shooping sambil berjimat? Macam mana tu? Jom tengok apa zatie nak bagi kat korang. Kat tempat lain, mungkin takkan dapat harga the best macam ni.
Harga asal VCO Softgel Capsule, RM39.90. So, zatie buat promotion "Buy more, Less more" !!!

Di Zatie Catalyst eSHOP, 
1 kotak VCO Softgel Capsule = RM38
2 kotak VCO Softgel Capsule = RM37
3 kotak VCO Softgel Capsule = RM36
5 kotak ke atas VCO Softgel Capsule = FREE POSTAGE

Terkejut? Tak percaya? Jangan lepaskan peluang ni. Cepat buat order dengan zatie. PM Facebook Zatie Catalyst. Zatie akan reply as fast as possible. 

P/S : Promotion tamat pada 31 Disember 2011

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, December 27, 2011

Pendaftaran Agen Kini Dibuka!

aAssalamualaikum

Bagi anda yang memang berminat untuk menjalankan perniagaan secara part time, jangan lepaskan peluang ini. Kerana anda boleh merebut perniagaan ini dengan modal serendah RM150! Dan keuntungan sehingga 45%!

Disebabkan ramai agen yang tidak aktif dibawah zatie, maka zatie akan mencari agen baru yang betul-betul berminat. Apakan syarat-syarat kelayakan untuk mendatfar sebagai agen?

http://2.bp.blogspot.com/-K-7_jIUAK0o/TiBSB29BdhI/AAAAAAAAAE4/9fWH2zUMfe8/s1600/agen.jpg 

1.Jika berminat untuk menjadi AGEN CATALYST, sila INBOX Facebook Zatie Catalyst 


2. Untuk melayakkan anda didaftarkan sebagai agen, anda perlu membuat pembelian RM 150.00 atau lebih (dalam satu resit). Pembelian pertama TERUS MENGGUNAKAN HARGA AGEN . Item boleh dicampur.
3. Pembelian kedua atau seterusnya hendaklah berjumlah MINIMA RM 150.00 (dalam satu resit juga) jika kurang dari jumlah tersebut , kami tidak dapat memberikan keistimewaan harga agen kepada anda lagi.

4. Untuk pembelian pertama, selepas pengesahan order & pembayaran dibuat, ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE (bagi urusan pendaftaran dan pemprosesan kad agen. Proses bagi kad ahli mungkin mengambil masa dan ianya akan dipos terus dari PIHAK SYARIKAT).Sila klik logo Catalyst yang ada di sidebar bahagian atas.

Mudah bukan? Peluang perniagaan ini terbuka untuk semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas! 
ANDA BERMINAT?

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, December 16, 2011

Men Vita Catalyst

 Assalamualaikum
http://2.bp.blogspot.com/-LxD_IHEInxs/Tjnn_6UDOnI/AAAAAAAAClU/j35UYYsi6BE/s1600/famme%2Bvitta.jpg
 CATALYST MEN VITA : Men Vitality Natural Drink

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

Apakah itu Men Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Produk bagi mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki dan diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkat kan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :
  • Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
  • Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
  • Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
  • Menghilangan letih dan lesu badan
  • Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
  • Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
  • Mampu melambatkan ejakulasi
  • Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
  • Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
  • Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
  • Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*
  • Baik untuk lelaki dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Men Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)


Pesanan :
TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, December 15, 2011

Femme Vita Catalyst

Assalamualaikum



http://1.bp.blogspot.com/-ZMrS2JwxWic/Tjnn_r1_p2I/AAAAAAAAClM/8pEYk-FSyBc/s1600/fame%2Bvittta.jpg
Catalyst Femme Vitality Natural Drink

RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

Apakah itu Femme Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Femme Vita sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya yang telah berumahtangga. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).

Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT FEMME VITA :
  • Membina dan mengecutkan rahim
  • Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
  • Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
  • Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
  • Memulihkan sistem pelinciran vagina
  • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Menghilangkan bau badan dan bau mulut
  • Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
  • Melegakan panas badan
  • Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
  • Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
  • Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*
  • Baik untuk wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Femme Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)

Pesanan :
TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

AMARAN !

FEMME VITA TIDAK BOLEH DIGUNAKAN/DIAMBIL OLEH :

- WANITA MENGANDUNG

- SEMASA DATANG HAID :
semasa datang haid,rahim sedang dicuci. Dikhuatiri darah yang keluar akan bertambah banyak dan akan menyebabkan pitam dan sebagainya



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, October 30, 2011

Promosi November : Free postage

Assalamualaikum

Memandangkan kita pun dah nak masuk bulan November, zatie berbesar hati ingin mengadakan promosi lagi. Jom tengok syarat-syaratnya;

http://www.flowofmoney.co.uk/images/Fotolia_10364459_XS.jpg?623

JIMAT RM7

1. Anda mestilah membuat pembelian sebanyak 3 kotak ke atas.


2. Anda mestilah penduduk tetap Semenanjung Malaysia. Buat Sabah&Sarawak, anda perlu tambah RM3 sahaja lagi.

3. Promosi ini dijalankan selama 15 hari sahaja iaitu bermula dari 1 Nov-15 Nov 2011 sahaja.

P/s : Rebutlah peluang keemasan ini. Bila lagi boleh merasa shopping online tanpa postage. Kan?

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, September 18, 2011

Promosi Raya dah tamat

Assalamualaikum

Zatie cuma nak maklumkan yang Promosi Raya dah tamat.
Pada yang tak sempat nak rebut promosi ini, tunggu next month okay.

P/S: Promosi akan datang adalah lebih gempak dan lebih jimat!
Stay tuned with Zatie Catalyst eSHOP....



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, September 15, 2011

PROMOSI RAYA! BUY 3 FREE POSTAGE!


Assalamualaikum. ini sticky post :)


Pertama sekali, Zatie ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada mereka yang beragama Islam. Mesti meriahkan sambutan hari raya korang?

So, apa lagi yang zatie nak maklumkan entry awal-awal bulan ini kalau tidak berkenaan dengan promosi atau diskaun kan? Yup! kali ini Zatie mengadakan Promosi Raya iaitu BUY 3 FREE POSTAGE! eh eh, bukan buy 3 free 1 ye..





Beli apa yang akan dapat free postage tu? ha! semua produk Catalyst lah! Anda boleh campur mana-mana produk Catalyst yang anda nak. Asalkan 3 kotak tau! Dengan itu, anda telah dapat menjimatkan wang anda sebanyak RM7! Banyak bukan?

P/S : Promosi bermula 2 - 15 September 2011

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, August 23, 2011

Catalyst Natural Fibre Drink


CATALYST Fibre Drink
CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
RM59.90 (Sem.Malaysia)
RM65.90 (Sabah&Sarawak)

- berperisa oren
-berbentuk serbuk
- 15 sachets / 15 g each

Dapat mengurangkan risiko keadaan penyakit seperti ,
  • Diabetes
  • Penyakit jantung
  • Kanser kolon
  • Obesiti
  • Tekanan darah tinggi
  • Pembuangan air kencing yang tidak lawas
  • Masalah tidak boleh tidur malam

Dapat membantu anda mengatasi ,
  • BERAT BADAN BERLEBIHAN - Pengambilan Natural Fibre Drink akan memekatkan isi perut menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu mengurangkan berat badan dan menguruskan badan.
  • GASTRIK - Selain makanan pedas dan stress, gastrik disebabkan juga oleh bacteria H.pylori yang dapat hidup di dalam perut berasid. Bukti saintifik menunjukkan Lactobacili menghasilkan asid organik yang boleh merencatkan pertumbuhan bakteria pathogen. Natural Fibre Drink penting untuk pembiakan Lactobacili untuk menguatkan sistem pertahanan usus dan mencegah jangkitan.
  • KEMBUNG - Berlaku akibat pertambahan gas di dalam saluran intestinal gastro kerana proses fermentasi (penapaian) dan pereputan makanan yang tidak dihadam oleh bakteria. Kembung juga terjadi kerana laktosa intoleren (ketidakserasian susu) dan pertumbuhan bakteria pathogen. Natural Fibre Drink membantu sistem penghadaman dan menggalak keseimbangan bakteria di dalam usus.
  • DIABETES - Membantu mengawal paras gula di dalam tubuh. Serat yang bersifat seperti gam akan mengikat lemak-lemak gula berlebihan serta hampas pencernaan. Masalah longgokan lemak dan kolestrol dalam badan dapat diatasi, membantu peredaran darah dan menguatkan semula jantung. Di samping itu juga, gula yang diikat tadi dapat menurunkan kandungan gula dalam darah dan air kencing. Tidak mengandungi laktosa yang memberi kesan ketidak-selesaan perut. Membantu melambatkan penghadaman dan penyerapan karbohidrat.
  • SEMBELIT - Bahan buangan (feses) yang bergerak perlahan melalui usus boleh mengakibatkan sembelit. Natural Fibre Drink mencegah konstipasi (sembelit) secara melebut, menghidrasi dan menambah isipadu air pada feses kerana adanya tekanan osmotik, ia menjadikan najis semakin berat dan semakin kerap untuk membuang air besar.
  • MENGURANGKAN RISIKO KANSER - Nilai pemakan yang terdapat di dalam Natural Fibre Drink mampu menentang pertumbuhan kanser di dalam kolon dan beberapa bahagian lain sistem penghadaman. Ia meneutralkan enzim berbahaya yang boleh mengubah prokarsinogen kepada karsinogen yang aktif untuk merangsang sistem pertahanan tubuh menentang aktiviti sel tumor.
  • KOLESTROL - Masalah kolestrol dapat dikurangkan dengan pengambilan Natural Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecah kolestrol supaya mudah dibuang atau menyerap terus kolestrol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolestrol dari usus.

Cara pengambilan Catalyst Natural Fibre Drink
-Tuangkan 1 sachet ke dalam cawan yang berisi air suam (150ml)
-Kacau sebati dan minum dengan segera


PERINGATAN!
*seeloknya diambil pada waktu pagi/malam sebelum tidur
*selepas mengambil Fibre Drink, minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
*elakkan penggunaan air yang terlalu panas


ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, August 19, 2011

My Preloved now available @ Alice's Wardrobe!



Assalamualaikum semua!

Zatie baru bukak blogshop menjual pakaian wanita beberapa minggu yang lalu.
Ada macam-macam termasuklah skirt, dress, blouse dan tshirt.

Baju yang dijual, tidak pernah dipakai atas sebab-sebab tertentu.
Kualiti 100% dalam keadaan baik. Harga sangat berpatutan.

All below RM20 and FREE POSTAGE!
Sabah&Sarawak add RM3 only.





P/S: Kalau berminat, SMS/Call zatie ye :)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, August 18, 2011

Promosi sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak!

Assalamualaikum semua!

Terasa lambat pulak nak ucapkan, tapi ucapkan jugak lah.

SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM :)

Sempena 1 0gos, hari pertama kita berpuasa di bulan penuh kemuliaan ini,
Zatie sangat berbesar hati ingin mengadakan promosi Ramadhan
tanda bersyukur ke hadrat Illahi kerana diberi rezeki yang berpanjangan.





DISKAUN 5%


diberikan untuk produk Catalyst.
Potongan sebanyak RM2.00 tau!


TERMA DAN SYARAT PROMOSI :

1. Bagi pembelian 3 kotak ke atas
2. Termasuk Sabah & Sarawak
3. Sah sehingga 18 Ogos 2011


Jadi, apa tunggu lagi???????

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


P/S : Stok banyak ni, jangan ragu-ragu untuk order.
Pay today, get the next day !

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, August 17, 2011

Senggugut tiada lagi! Tenaga berpanjangan walaupun berpuasa!

Assalamualaikum semua!

Hari ini zatie nak kongsikan sedikit perasaan dan pengalaman zatie setelah beberapa bulan mengamalkan produk Catalyst VCO Softgel.

Setiap bulan, zatie terpaksa menghadapi proses healing crisis iaitu kesan pemulihan.
Jerawat banyak keluar. Itulah yang paling memeritkan zatie. Tapi, zatie tetap menjalani kehidupan secara normal. Cuma kena tahan malu dan tahap keyakinan pula turun sedikit. Sebenarnya proses ini sangat bagus untuk pembersihan dalaman kita. Segala toksin-toksin dalam badan kita akan dinyahkan.

Untuk info lanjut mengenai Healing Crisis, boleh klik di

Kesan positif yang zatie sudah alami ialah masalah senggugut yang sangat menyiksakan tu sudah tiada lagi. Alhamdulillah, zatie gembira sangat. Selalunya hari pertama tu mesti zatie akan terbaring terguling-guling atas katil sampai jatuh ke bawah katil. Kaki pun cramp, takboleh nak bangun dan berjalan dan akan menyebabkan semua kerja tertangguh. Tapi, sekarang zatie boleh melakukan aktiviti seharian tanpa senggugut! ^.^

Berat badan zatie juga terkawal sekarang. Ramai yang cakap kat zatie pada umur zatie ni selalunya berat badan akan naik dengan mendadak kalau makan banyak. Alhamdulillah, dengan vco ni, zatie kurang selera makan dan zatie tak mudah rasa lapar. Lagi-lagi bulan Ramadhan ni, zatie tetap bertenaga sampai ramai yang sangka zatie tak puasa. Tapi, sebenarnya vco lah yang memberikan zatie tenaga berpanjangan. Terima kasih vco!

VCO Softgel Capsule
You all pun boleh cuba VCO ni. Lagipun, tengah promosi ni. tinggal 1 hari je lagi.
cepat order sekarang!

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, August 1, 2011

C.O.D di bulan Ramadhan

Assalamualaikum.

Kalau puasa mesti ada Bazar Ramadhan kan?

Actually zatie nak maklumkan yang zatie akan berada
di Bazar Ramadhan Balok Permai, Kuantan selama 1 bulan.

Jadi, bagi yang tinggal di area berdekatan yang ingin dapatkan Produk Catalyst seperti
VCO SOFTGEL, VCO PURE OIL, COLLAGEN dan lain-lain produk,

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)




*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, July 19, 2011

Stok semakin banyak!



Assalamualaikum semua.



Jom order produk Catalyst sekarang!
Melabur sedikit untuk kesihatan diri sendiri, tak membazir kan?



ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


P/S : Stok banyak ni, jangan ragu-ragu untuk order.
Pay today, get the next day !


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, July 15, 2011

Catalyst MINDSTAR : Boost Your Brain Function

CATALYST Mindstar : Boost Your Brain Function
RM59.90 (Sem.Malaysia)
RM65.90 (Sabah&Sarawak)


* CATALYST MINDSTAR SANGAT DIGALAKKAN UNTUK *

- Pelajar Tadika, Sekolah Rendah, Sekolah Menengah-
- Pelajar IPTA/IPTS (yang sedang menuntut)-
- Mereka yang mempunyai masalah kurang perhatian dalam kerja(letih&lesu)-

*boleh diminum daripada umur 4 tahun ke atas*(below pun boleh,ikut kesesuaian)

(PERISA COKLAT MALT: DIBANCUH DENGAN AIR SUAM)


TESTIMONI DARI PELANGGAN :

Daya Ingatan/Hafalan lebih tinggi dari sebelum.
Minda mudah untuk bertindakbalas.
Kurang mengantuk sewaktu proses pembelajaran.
Daya keyakinan yang tinggi dalam kelas.
Badan aktif dan segar daripada biasa.

Apakah MINDSTAR?

Mindstar adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak.
  1. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas dan runsing serta memberi keyakinan serta membangkitkan semangat.
  2. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan,menghapuskan letih lesu,serabut fikiran dan kelesuan otak.

Kebaikan MINDSTAR?

4 Faedah dan Kebaikan dalam MINDSTAR:
  1. Minda - Menguatkan daya ingatan serta meningkatkan daya kreativiti (otak kanan&kiri).
  2. Kesihatan - Menambahkan kecergasan fizikal danmental serta mengimbangi keharmonian tubuh dan emosi.
  3. Moral - Membentuk sikap positif,matang,konfiden,tanpa putus asa
  4. Oksigen - Membantu otak berfungsi ke tahap maksima


ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Thursday, July 14, 2011

Blogshop Alice's Wardrobe telah dibuka!

ATTENTION!

Zatie dan kawan-kawan zatie telah menubuhkan sebuah blog yang menjual barang-barang kesayangan kami atau lebih senang dipanggil 'Preloved'. bukan bundle tau!
kami menjual barang-barang yang jarang kami pakai dan mungkin ada yang kami tak pernah pakai langsung. Nak let go pun mungkin atas sebab faktor ketinggian, kemampatan dll. ngeee :)

ada tshirt, blouse,dress, jacket, cardigan, tudung bawal,shawl, seluar dan bermacam-macam lagi. komik/majalah pun ada jugak tau. Yang pasti, semuanya masih berkualiti tinggi dan dijamin bersih. Harga pun memang sangat berpatutan. Nantikan update di blog kami!
boleh klik di Alice's Wardrobe!



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, July 12, 2011

Kadar postage meningkat !

Di bawah ini notis yang zatie copy dari laman web poslaju.com.my
Zatie harap you all faham atas kenaikan kadar postage :)


NOTICE

Dear valued customers of PosLaju,

Kindly be informed that effective 15 July 2011, PosLaju fuel surcharge rate will be increased furtherfrom 10% to 15%.

The above increase is in line with the increase in petrol prices, transportation costs as well as the agreement made by the Association of Malaysian Express Carriers (AMEC) to allow for its members to increase the existing fuel surcharge rate to 15% and 10% handling surcharges remain unchanged effective 1 June 2011.

The increase in the fuel surcharge is crucial for PosLaju to continue to maintain its services to its customers.

Although courier industry has begun charging this new rate effective 1 June 2011, PosLaju has taken prudent steps to implement this new rate on 15 July 2011 for benefit of PosLaju customers.

Thank you.


NOTIS

Para Pelanggan PosLaju yang dihormati,

Adalah dimaklumkan berkuatkuasa 15 Julai 2011, kadar surcaj bahan api untuk semua perkhidmatan PosLaju akan dinaikkan dari 10% ke 15%.

Kenaikan di atas adalah sejajar dengan kenaikan harga bahan api dan kos pengangkutan semasa serta keputusan oleh Persatuan Syarikat Pengendali Ekspres Malaysia (AMEC) di mana berkuatkuasa 1 Jun 2011, syarikat kurier domestik Malaysia akan menaikkan kadar surcaj bahan api mereka daripada kadar sedia ada ke kadar baru iaitu 15% tetapi masih mengekalkan 10% untuk caj pengendalian.

Kenaikan surcaj bahan api ini adalah amat diperlukan untuk memastikan PosLaju dapat mengekalkan kualiti perkhidmatan kepada semua Pelanggan.

Walaupun industri kurier telah mula menguatkuasakan kadar baru ini pada 1 Jun 2011, namun demi kepentingan pelanggan PosLaju, kami mengambil langkah kenaikan lebih lewat, iaitu pada 15 Julai 2011.

Terima kasih.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Apa itu COD?????



Apa itu COD???

Wah, sekarang ni dah ramai yang tahu apa itu COD. 

C.O.D ialah Cash On Delivery. Diterjemahkan dalam bahasa Melayu iaitu Tunai Atas Penerimaan. Jadi, anda tak payah nak susah-susah pergi bank untuk masukkan duit. Bayaran untuk postage pun tiada. Bayaran boleh dibuat selepas anda berjumpa dengan zatie dan menerima item/barang/produk tersebut. 

COD yang boleh diterima ialah area KUANTAN/GAMBANG/KEMAMAN sahaja! Tapiiiii, GAMBANG & KEMAMAN jika ada 2-3 request dalam 1 masa tertentu.

Di mana boleh COD? 

- Ofis anda berkerja
- Rumah anda (sertakan alamat penuh & lengkap)
- Bandar Kuantan
*shopping complex ke, UTC, Telok Chempedak, dan mana-mana sahaja!

Dalam erti kata lain, anywhere lah yang masih dalam area Kuantan!
Dah faham kan? C.O.D ni lebih jimat dan pantas.

Untuk hubungi zatie, 

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (ZATIE STOKIS KUANTAN)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, July 1, 2011

PROMOSI JULAI datang lagii.. yeay!!!

Assalamualaikum semua.

yeay! sempena bulan Julai ni, zatie berbesar hati nak buat promosi lagi.


FREE POSTAGE

VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)

VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90(Sabah & Sarawak)

1. FREE POSTAGE diberikan untuk pembelian 3-6 kotak
bagi Catalyst VCO Capsule atau Catalyst VCO Pure Oil.
2. Termasuk Sabah & Sarawak ye...
3. boleh campur mana-mana dua produk ini.
4. Tempoh tempahan dan pembayaran dari 1 - 5 Julai sahaja.


terkejut bukan? ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
Jom order sekarang sebelum terlambat!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

POS LAJU Balok, Kuantan System Down

Buat pertama kalinya zatie pergi Pejabat Pos dan kerani di situ cakap
"Poslaju system down for 1 weeks"

zatie minta maaf sangat-sangat-sangat pada yang dah buat pembayaran dua tiga hari yang lalu. tapi perkara ini memang tidak dapat dielakkan :(

Jadi, zatie terpaksa pos semua barang-barang u ols Isnin minggu depan. itupun kalau sistem dah dibaikpulih semula. zatie harap u ols banyak bersabar ye. Terima kasih.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, June 27, 2011

Promosi bulan Jun TAMAT

Salam, untuk makluman anda semua.
Promosi 11 - 20 Jun telah tamat.

Bagi yang telah terlepas peluang ini, nantikan promosi yang akan datang.
Stay tuned :)

bagi yang menempah 6 Kotak ke atas, special price menanti anda.
tak perlu bimbang untuk kadar postage. berbaloi- baloi :)

ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Maaf atas kelewatan respon


Zatie minta maaf sebab 3 hari takbalas semua email dan SMS daripada anda semua.
zatie tak sempat nak bagitahu yang zatie pergi kem.
Apa-apa pun, zatie sudah membalas semua email dan SMS semalam.

Terima kasih atas kesabaran anda semua.

Pengeposan seterusnya dibuat pada hari berikut :

Khamis (30 Jun)
Jumaat (1 Julai)
Sabtu (2 Julai)


ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


♥SERIOUS BUYER ONLY~♥



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, June 21, 2011

Penerangan ringkas untuk Agen

Catalyst adalah sebuah Jenama yang berkualiti tinggi dan sedang berkembang ke seluruh negara. Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan tetap/sambilan:

Terima kasih atas pertanyaan & minat untuk menjadi agen zatie.

Anda hanya perlu emailkan pertanyaan atau sebarang kemusykilan yang hendak di ajukan ke email n.hazatie@gmail.com. Zatie akan membalas email anda dalam tempoh 24 jam atau kurang jika tidak terdapat sebarang komitmen lain/masalah.

Penerangan ringkas mengenai cara-cara dan kelebihan menjadi agen.

1. Anda perlu membuat pembelian sebanyak RM 150 dalam satu resit(setiap kali pembelian)
2. Pembelian itu tidak semestinya dilakukan setiap bulan(tiada tarikh luput keahlian)
3.Emailkan ke n.hazatie@gmail.com untuk mendaftar.
4.Harga ahli adalah berlainan dari harga asal/biasa.

*special price for agent


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Pendaftaran Agen/Ahli Catalyst

KEPADA YANG TELAH MENDAFTAR DAN BERMINAT UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN BAWAH ZATIE

SILA AMBIL PERHATIAN KEPADA PERKARA BERIKUT :

BAGI TUJUAN RUJUKAN/PENDAFTARAN ONLINE :

Introducer's Name :
Nur Ezzattie binti Mohd Nasirudin
Introducer's Card No:
MY 879 000443 971

1.Jika berminat untuk menjadi AGEN CATALYST, sila email kepada zatie SUBJECT:PERTANYAAN/PENDAFTARAN AGEN. email: n.hazatie@gmail.com

2. Untuk melayakkan anda didaftarkan sebagai agen, anda perlu membuat pembelian RM 150.00 atau lebih (dalam satu resit). Pembelian pertama TERUS MENGGUNAKAN HARGA AGEN/AHLI. item boleh dicampur

3. Pembelian kedua atau seterusnya hendaklah berjumlah MINIMA RM 150.00 (dalam satu resit juga) jika kurang dari jumlah tersebut , kami tidak dapat memberikan keistimewaan harga agen/ahli kepada anda.

4. Postage untuk agen akan dicharge dari RM 10.00 ( atau lebih mengikut pembelian)

5. Untuk pembelian pertama, selepas pengesahan order & pembayaran dibuat, ANDA PERLU MENDAFTAR SECARA ONLINE di http://catalyst2u.net/memregister.html (bagi urusan pendaftaran dan pemprosesan kad ahli.Proses bagi kad ahli mungkin mengambil masa dan ianya akan dipos terus dari PIHAK SYARIKAT). introducer name & id seperti di atas :)

6. Order hendaklah dihantar melalui email di n.hazatie@gmail.com (sila nyatakan jumlah tempahan anda sekali)

7. Bayaran hendaklah dibuat sebelum item dipos.

8. Bagi agen yang sudah memperolehi kad ahli masing-masing.sila nyatakan nombor kad ahli anda di ruangan yang disediakan(kad ahli akan dipos direct melalui HQ).

*Diingatkan, Catalyst tidak mengamalkan sebarang amalan MLM dalam urusniaga.Tiada istilah upline&downline dalam urusan ini.

Kerjasama dan perhatian anda dalam hal ini amatlah diharapkan dan dihargai. Sebarang perubahan atau berita terbaru akan dikemaskini dari masa ke semasa. Pastikan anda sentiasa membaca blog ini untuk mendapatkan informasi/pengumuman terbaru dari zatie.

Zatie akan memberikan kadar postage yang berpatutan. Terima kasih.

ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

FREE POSTAGE DAN DISKAUN MENANTI ANDA HANYA DI ZATIE CATALYST ESHOP!


Promosi cuti sekolah tinggal 1 HARI je lagi. Walaubagaimanapun, untuk menghargai sokongan dan kepercayaan korang kepada zatie selama ni, zatie berbesar hati nak bagi tawaran hebat lagi bermula 11 Jun iaitu pada hari ini sehingga 20 Jun. Rebutlah peluang ini sebelum terlepas ye :)


Untuk REGULAR CUSTOMER :

FREE POSTAGE

VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)

VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90 (Sem.Malaysia)
RM43.90(Sabah & Sarawak)

1. FREE POSTAGE diberikan untuk pembelian 3 kotak
bagi Catalyst VCO Capsule atau Catalyst VCO Pure Oil.
2. Termasuk Sabah & Sarawak
3. boleh campur mana-mana dua produk ini.
4. Tempoh tempahan dan pembayaran dari 11 - 20 Jun sahaja.




Untuk NEW CUSTOMER :

DISKAUN 5%


VCO Softgel Capsule
CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE
RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)

VCO Pure Oil
CATALYST VCO PURE OIL
RM39.90RM38.00 (Sem.Malaysia)
RM43.90RM42.00 (Sabah & Sarawak)



CATALYST Collagen
CATALYST COLLAGEN
RM59.90RM58.00 (Sem.Malaysia)
RM65.90RM64.00 (Sabah & Sarawak)


1. DISKAUN 5% diberikan untuk pembelian 3 kotak ke atas
di mana setiap produk Catalyst diberi potongan sebanyak RM2.
2. Termasuk Sabah & Sarawak
3. boleh campur mana-mana produk Catalyst yang ada.
4. Tempoh tempahan dan pembayaran dari 11- 20 Jun sahaja.
5. Kadar postage adalah seperti biasa.


ANDA BERMINAT?

untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)

P/S : STOK SENTIASA ADA DI TANGAN ZATIE.
Pay today, get the next day !


♥SERIOUS BUYER ONLY~♥



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.