Monday, December 31, 2012

My SNE Mobile Stokist

Get Your SNE product, BEUTSKIN ESSENCE, SNE CAPSULE, EXCEL TEA, SLIMMERZ CAPSULE or more by contacts them below ;

1- SELANGOR
NIK ROSMAWATI - 012-6954392 (Shah Alam)
SAZILA - 018-2460139 (Putrajaya, Puchong & USJ)
SYAQIRA - 0112-9022723 (Kota Damansara & Kelana Jaya) 

2- KUALA LUMPUR
No stokist yet

3- PAHANG

ROSMAWATI - 019-9829695 (Sungai Karang)
SHAHIRA - 019-9967729 (Bandar Kuantan)  
NORSYAZWANI - 014-2937658 (Gambang/Pekan)
SITI MARIAM - 012-9603175 (Pekan)
NADIA FARAHAH - 014-5291270 (Bandar Kuantan)
KHAIRUNNISA - 014-2330477 (Mentakab)

SYUHADA - 017-9393219 (Jerantut)

4- JOHOR
ZANARIAH - 013-7164521 (Senai)
HAZLIN - 013-7722310 (Batu Pahat)

5- NEGERI SEMBILAN
No stokist yet

6- MELAKA
No stokist yet

7- TERENGGANU
NUR FATEHA - 019-9808934 (Dungun)

8- KELANTAN
No stokist yet

9- KEDAH
No stokist yet

10- PERAK 
MOHD FIZRI - 010-8206097 (Ulu Kinta)

11- PULAU PINANG
No stokist yet

12- PERLIS
No stokist yet

13- SABAH
SITI HAWA - 014-6360458 (Sandakan)

14- SARAWAK
No stokist yet  

Anyone who is interesting to be my Stokist Mobile? Please SMS/WhatsApp me at 014-523 2010 (Zatie) 

Or you all can PM/inbox my Facebook at facebook.com/zatiecatalyst

Just reminder! Hanya yang betul betul betul berminat & ada modal sebanyak RM3,000 sahaja. Harap Maklum ^_______^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, December 24, 2012

Promotion Inchloss Lotion 2 botol RM120 FREE POS ^_____^

 Assalamualaikum

PROMOTION dilanjutkan sehingga 31 DECEMBER 2012
 2 botol RM120 FREE POSTAGE ^______^

Apa korang tunggu lagi? 
Jom shopping di Zatie Catalyst eSHOP sambil berjimat dengan banyak.
Berbaloi-baloi kan?
 Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..
 
Isi borang tempahan di bawah, 
SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010
Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com
Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, December 8, 2012

DEALER Myracles Beauty diperlukan!


Pencarian SUPER DEALER Myracles Beauty!
Modal hanya RM1,000 & keuntungan 70%!




 FREE 1 botol Inchloss Lotion

FREE 1 PEK Pure Marine Collagen 100GRAM
 

PM/inbox zatie jika berminat! 
FREE 1 botol Felinna Inchloss Lotion + 1 pek PMC 100gram ^______^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, December 7, 2012

2 kotak Felinna Vitamin C with PMC RM150 FREE POS ^______^

 Assalamualaikum

Yippi! Promosi lagi~ berbaloi-baloi kan shopping di Zatie Catalyst eSHOP? Kali ni, beli 2 kotak Felinna Beauty Vitamin C with Pure Collagen, hanya RM150 FREE POS ^______^

 2 KOTAK, RM150 FREE POS

 Don;t worry, Vitamin C Felinna always READY STOCK. Takyah nak tunggu lama-lama. Feel easy & free to fill the order form below ^________^

30 biji/1 box

 Jangan lupa, Felinna Inchloss Lotion pon ada promosi jugak tau.
RM120 FREE POS untuk 2 botol. Cepat order sekarang sebelum terlambat ^_____^

Available until 31 Disember 2012 sahaja!



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, December 5, 2012

READY STOCK Felinna Beauty Vitamin C with PMC ^_____^

 Assalamualaikum

Yippiiiii! Felinna Vitamin C with PMC in da houseeeee ^_______^

 Sekotak 30 biji hanya 

RM85 FREE POS to semenanjung, 
RM90 FREE POS to sabah/sarawak ^_______^

Memang stok untuk sebulan ni koooo! 
Kalau nak cantek, jom amalkan Vitamin C Felinna sekarang ^_______^



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Borong Vitamin C 1000mg available ^_____^

Assalamualaikum

Just nak inform, nowwww zatie open untuk borong Vitamin C 1000mg!
Harga memang murah tau ^______^

Borong minima 3 botol, RM65/botol
 
5 botol, RM55/botol
10 botol, RM50/botol
20 botol, RM45/botol

Nak borong? Boleh WhatsApp/SMS zatie di 014-5232010
PM/inboz facebook zatie ^_________^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Bedak Arab KOKURYU RM65 FREE POS ^______^

Assalamualaikum



TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!


1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..
 






*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, December 4, 2012

READY STOCK Vitamin C 1000mg

 Assalamualaikum

Akhirnyaaaa, Vitamin C 1000mg dah ready stock setelah seminggu tunggu stok.. Kali ni, zatie open untuk borong!

minima borong 5 botol, RM55/botol
10 botol, RM50/botol
15 botol ke atas, RM45/botol

Murahhh kan???? Jom borong sekarang ^_____^

 Okay, harga untuk pembelian stok 1 bulan pulak ialah 30 biji RM45 FREE POS!

Murah kan?? Kalau kat tempat lain memang agak mahal la. So, tak rugi korang bershopping di zatie Catalyst eSHOP ^____^

 Stok memang banyak.. baru je sampai tadi.. ^______^

 Apa korang tunggu lagi?? Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..
Isi borang tempahan di bawah, 
SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010
Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com
Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, December 3, 2012

READY STOCK Beutskin Essence & SNE Capsule ^_____^

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. Bersyukur sangat2 dengan sambutan produk SNE sekarang.. Betul2 diluar jangkaan zatie..
 
 
Coz semua orang dah tahu keberkesananan produk Beutskin Essence ni.. Hari2 mesti ada yang inbox, SMS, WhatsApp.. Even produk ni agak mahal jugak.. Tapi orang dah tak kesan, asalkan berkesan & efektif ^____^

2 produk ni memang giler hot meletops kooo! SNE Capsule & Beutskin Essence mendapat tempat di hati semua... Duta SNE Capsule angkasawan negara kita & Duta Beutskin Essence pulak Lisa Surihani Pelakon wanita popular.. Woooww! Amazing kan?

Dah ramai artis terjebak & amalkan produk SNE dalam kehidupan seharian mereka.. Scha Al-Yahya, Rita Rudaini, Nadia Zainal, Stacy, Isma AF, Adira AF, Lisa Surihani.. Yang tak boleh blah pemain bolasepak Negara pon makan jugak! Mat-Yo! Hebatttt...

Nampak tak betapa glamour nya SNE sekarang ni? Soooo rugi lah kalau kita tak makan.. Sebab SNE memang sesuai untuk seisi keluarga kalau nak sihat bahagia ^_____^
 1 set di atas ni RM500 + FREE POSTAGE
Fungsi excel tea adalah untuk menyingkirkan toksin dalam badan..

So, tak perlu ragu2 kalau nak order dengan zatie.. Coz produk SNE Beutskin Essence, SNE Capsule, SNE Slimmerz, SNE Excel Tea memang ready stock ^_____^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Felinna Vitamin C with Pure Marine Collagen

 Assalamualaikum

Yippi! Kemunculan produk baru lagi.. Felinna Vitamin C with Pure Marine Collagen! You all semua dah tahu kan kehebatan Felinna Beuaty produk kurus iaitu Felinna Inchloss Lotion???

Kali ni Felinna Marketing mengeluarkan produk kecantikan pulak. Wooow! Tak sangka produk ni memang terus hangat seiring dengan Felinna Inchloss Lotion.. Dasyat kan????

RM85.00/box
Postage RM6 to Sem.malaysia
RM9 to Sabah&Sarawak

Tapi zatie kasi FREE POS tauuuu! Murah hati kan? Hihi.. Memang tak rugi lah korang shopping sakan kat Zatie Catalyst eSHOP.. zatie memang akan kasi FREE POS pon ^_____^
 1 box/30 capsules

 Ingredient:
- Collagen marine
- Extract gluta
- Vitamin C
- Extract Citrus

Direction:
1 or 2 capsules at night after meal (for saving using 1 capsules at night after meal)

Benefits:
1) Help to prevent skin problems
2) Reduce pimples & dark spot
3) Fairer your skin naturally
4) Reduce wrinkles and more

 Apa korang tunggu lagi?? Nak order, banyak cara boleh hubungi zatie sekarang..

Isi borang tempahan di bawah, 

SMS/WhatsApp zatie di 014-5232010

Email pon boleh di n.hazatie@gmail.com

Or boleh terus PM/inbox zatie di facebook.com/zatiecatalyst

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, November 30, 2012

PROMOTION INCHLOSS LOTION 2 BOTOL RM120 FREE POSTAGE

Assalamualaikum

Xyah nak cakap banyak2 dalam post ni, baca tajuk pon dah tau kan? PROMOTION Felinna Beauty Inchloss Lotion.. Grab 2 botol dapat RM120 + FREE POSTAGE lagi tuhhhhh! Hebat tak? Huhu

Cepat PM/inbox zatie sekarang.. WhatsApp/SMS 014 523 2010..

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, November 24, 2012

READY STOCK VCO SOFTGEL ^_____^

Yippiiiiii!
 
Bahagianyaaa rasaaa.. Stok VCO Softgel dah ready stock! So to all my agents & customers, korang tak perlu ragu2 or tunggu lama2 kalau nak place order here & SMS/call zatie.. 

Stok ready lebih 200kotak ^______^


Bahagia kannnn? Esok 25hb Nov 2012 zatie akan berada di bandar Kuantan, Pahang! Nak C.O.D VCO Softgel? SMS/WhatsApp zatie laju-laju tauuuu ^_^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, November 23, 2012

Testimoni SNE Beutskin Essence + SNE Capsule

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah..makin hari makin ramai yang ingin mencuba SNE Beutskin Essence + SNE Capsule..

 
Cara makan yang betul ialah amalkan SNE Capsule selama 3 bulan berturut-turut, baru you all can continue with Beutskin Essence.. Dos pulak 4 biji sehari.. 2biji pagi, 2 biji malam..

Sekarang pon, testimoni SNE Beutskin + SNE Capsule pon dah banyak kitorang dapat.. So far memang produk ni terbaik! Rugi if korang tak cuba!

 Jeles kan tengok kulit muka dia ni? macam baby ^_______^

















********************************************************************************************
Wooowwww! Scha pon dah amalkan Beutskin Essence sebagai makanan kecantikannya setiap hari! Seeee? Makin hari, makin ramai artis lain mengambil produk SNE ^______^
 Ibu yg mempunyai cahaya mata 5 orang still cantik lagi.. Macam anak dara gituhh!

Ni lah testimoni terhebat yg menjadikan Beutskin Essence fenomena terbesar sehingga sekarang! Perubahan yg sangat-sangat-sangat ketara you all ^_____^



And lastlyyyyyy, Lisa Surihani as our duta for Beutskin Essence! Wowww! SNE memang terbaekkk wooo!

P/S: Terbaru dengar cerita, Angkasawan Negara kita pon akan jadi duta SNE Capsule ! Nantikan entry zatie seterusnya yeah!


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.