Monday, December 30, 2013

KENAPA TABITA SKINCARE ZATIE ORIGINAL 100% ???

 Assalamualaikum

Dalam post zatie minggu lepas zatie ada bagitau and dah janji nak cerita kat korang semua kenapa Tabita Skincare yang zatie jual adalah Original 100% ? Ok baiklah... Ambil nafas...... Fuuuuuuu lepas... Hehehehe nak cerita dengan penuh tenang niii sebab ada yang tuduh melulu cakap zatie jual Tabita fake. Ohmaiii korang silap besar laaaaaa...

YANG BERTUDUNG : KAK AZLIN
YANG FREE HAIR : IBU DESSY

Okay, untuk pengetahuan korang semua, zatie memborong Tabita Skincare Original dengan seorang akak yang bernama Azlin Hilda. Zatie panggil dia kak Azlin je. Dia order direct dengan PENGASAS TABITA SKINCARE iaitu Ibu Dessy. Zatie yakin ada diantara korang yang pernah dengan nama Ibu Dessy ni kan?



Dah berapa ramai beli Tabita Skincare dengan zatie. So far alhamdulillah SEMUA sangat berpuas hati dengan result selepas bertabita. Alhamdulillah happy giler koooo dapat tolong orang. Zatie jual tabita bukan nak untung banyak mana pon, customer pakai elok, berkesan, ada perubahan. Giler ko kalau tak happy?

Zatie harap next...and next....month berpeluang untuk jumpa face to face dengan Ibu Dessy sendiri & Kak Azlin Hilda ni aamiinnnnnnn ^_____^

P/S : Tak lama lagi, CONTEST TABITA akan dilancarkan pada 1 January 2014. Jangan lepaskan peluang anda untuk menjoinkan diri! HADIAH LUMAYAN GILOS!

DUA SYARAT MUDAH JOIN

1 - BUAT PEMBELIAN SAH TRIAL/REGULAR/EXCLUSIVE PACK TABITA HANYA DENGAN ZATIE BEAUTY & WELLNESS.
2 - SERTAKAN GAMBAR BEFORE & AFTER BERTABITA.

Tunggu contest dilancarkan dulu ya! Jom bertabita mulai sekarang!!!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Saturday, December 28, 2013

SOALAN LAZIM MENGENAI TABITA SKINCARE

Assalamualaikum


Hari ni zatie nak update tentang soalan-soalan yang selalu sangat orang dok tanya. So, zatie akan jawab segalanya di sini. Korang baca je untuk info di dada. Haaaaaaa apa lagi? Baca la!

Soalan : Apa barang dalam size Trial, Set Regular & Exclusive. 
Jawapan : Barang dia semua sama. Apa yang ada dalam set Exclusive, barang yang sama ada dalam set Regular ataupun Trial.  Beza dia kuantiti gram dengan ml je. Dan ofkos Set Exclusive paling besar (Toner&soap 100ml, Krim 40g), Set Regular (Toner&soap 100ml, Krim 25g), Set Trial (Toner&soap 30ml, Krim 8g)

Soalan  : Berapa lama mengelupas?
Jawapan : Bergantung jenis kulit masing-masing. Kebiasaannya akan mengelupas dalam tempoh 2 minggu. Tapi ada yang mengelupas sampai sebulan. Ada yang sekejap mengelupas, sekejap tak. Ada yang langsung tak mengelupas. Semua bergantung pada jenis kulit.  Jangan risau kalau tak mengelupas. Pakai je jangan skip walaupon sehari. 

Soalan : Pedih sangat ke?
Jawapan : Kalau korang ada luka jerawat memang  akan pedih. Biasa la tu. Luka kalau kena air biasa pun akan pedih. Dan kalau kulit kering pun korang akan rasa pedih. Tapi pedih tu tak kekal. Mungkin seminggu dua, selagi kulit korang mengelupas korang akan rasa pedih sikit2.  Tapi bila dah tak mengelupas, luka jerawat dah tak ada. Kulit dah tak pedih.  Kalau korang rasa tak tahan sangat masa apply toner tu, cadangannya adalah..korang pakai toner tu selang sehari. Tapi jangan berhenti terus. In case kalau tak tahan la. kalau tahan teruskan je pakai.

Soalan : Kulit gatal-gatal la. Tak sesuai dengan saya ke?
Jawapan : Bila kulit kering, memang akan automatik gatal. Bila kulit mengelupas pun kita akan rasa gatal2.  Tapi jangan garu. Korang boleh tekan pakai tissue basah. Kalau rasa merenyam tu, korang tepuk2 sikit je. Teruskan pakai.

Soalan  : Kenapa kulit putih tak sekata. Macam tompok-tompok panau.
Jawapan : Ada certain orang yang dia putih tak sekata. Bila sebulan pakai pun still nampak tompok2. Mengikut pengalaman beberapa customer. Dorang still pakai sampai bulan ke 2. Lama-lama kulit tu akan sekata. Jadi, teruskan je pakai. 

Soalan : Lepas solat nak kena pakai balik tak krim semua.
Jawapan : Tak perlu pun takpe. Yang penting korang pakai setiap pagi dengan malam. Lepas solat Zohor dengan Asar tu taknak pakai pun takpe. Tapi kalau rasa kulit kering, nak pakai krim balik pun boleh..

Soalan : Boleh campur2 tak product lain dengan product tabita. Contoh pagi nak pakai krim tabita, malam nak pakai krim lain.
Jawapan : Kalau boleh jangan campur. Sebab nanti korang tak dapat result yang sepatutnya korang dapat. Sekurang-kurangnya guna full set tabita selama 3 bulan.  Lepas tu korang nak campur ke apa terpulang. Tapi kalau ada masalah lain, jangan tanya zatie eh. Zatie tak tau korang campur dengan apa. Hihi!

Soalan : Tabita ni selamat ke tak? Tengok ada info kat website **** keratan akhbar ada tulis Tabita tak selamat. Macam mana tu?
Jawapan : Keratan akhbar tu tak silap dah lama kot. Bulan April 2013. Mengikut kata supplier zatie, sebab masa tu zatie pon belum jual tabita. Keratan akhbar tu cuma superimpose. Dan kalau beli paper tarikh yang sama. Memang tak ada langsung keratan tentang tu. Sebab tu info tu hanya keluar kat website. Dan semua orang cuma share 1 gambar yang sama. Tapi logik jugak, sebab kalau betul keluar paper, mesti dah ramai gila orang snap pic and share. Orang Malaysia kan memang suka share. Hihi! Plus, gambar bekas tabita yang ada dalam keratan akhbar tu tak pernah wujud pun. Gambar pun dah tau itu produk fake. Tapi terpulang korang nak percaya desas desus.

Soalan : Berapa lama nak nampak kesan?
Jawapan : Normal 3 minggu penggunaan akan nampak kesan. Jangan tinggal 1 step pun. Tapi ada yang sebulan lebih baru nampak kesan. Ada yang seminggu dua dah nampak kesan. Bergantung pada kulit masing-masing. 

Soalan : Saya dah pakai sebulan, tapi tak mengelupas, tak pedih, tak nampak apa-apa perubahan pun.
Jawapan : Sebenarnya full treatment untuk kulit adalah 3 bulan. Jadi korang teruskan pakai untuk 3 bulan. Jarang sangat la tak ada kesan. Sekurang-kurangnya mesti ada perubahan kat warna kulit, atau kulit makin smooth, atau jeragat makin pudar. Kecuali kalau korang dah guna 3 bulan dan rasa takde perubahan. Mungkin tak sesuai dengan kulit korang. Tapi buat masa ni, belum ada lagi yang guna 3 bulan and kata takde perubahan. Rata-rata customer semua kata ada perubahan.


Soalan : Jeragat boleh hilang tak?
Jawapan : Kalau jeragat baru, insyaallah akan pudar dengan cepat.  Kalau jeragat yang dah lama tu, memang ambik masa sikit. Nak tak nak korang kena lah sabar.  Teruskan pakai.

Soalan : Saya takda masalah jerawat atau masalah kulit. Cuma kulit saya kusam. Boleh tak pakai tabita?
Jawapan :  Boleh sangat. Hihi! Tabita ni memang untuk masalah kulit kusam. Untuk kulit tak sekata, memang elok sangat pakai tabita.

Soalan : Saya dah pakai tabita sebulan dua, jerawat memang dah kurang timbul, tapi parut jerawat masih ada. Berapa lama agaknya baru parut ni hilang?
Jawapan : Tabita ni memang membantu jugak dalam masalah jerawat. Tapi bukan kata kalau pakai tabita ni jerawat langsung tak ada. Jerawat akan ada cuma berkurang la. Parut jerawat memang ambik masa jugak lagi-lagi parut lama. Semua memerlukan kesabaran. Hihi! Takkan la parut 5 tahun boleh hilang dalam sebulan dua. Jadi korang kena teruskan pakai.

Soalan : Kulit saya kering/berminyak la pakai tabita ni.  Kenapa ye?
Jawapan : Kulit kita ni berlainan jenis. Ada tahap yang bila liang pori kite terbukak, masa tu la minyak semua akan keluar.  Dan kalau liang pori tertutup masa tu kulit kita akan sangat kering. Sebab tu pentingnya cara guna tabita dengan betul.

Soalan : Macam mana cara nak pakai tabita dengan betul?
Jawapan : 
1. Cuci muka dengan sabun tabita. Bilas dengan air sampai bersih. Jangan kering/lap kan muka.
2. Titiskan 4 5 titis smooth lotion ke kapas, ratakan ke seluruh muka (muka dalam  keadaan basah). Jangan sapu, tapi tepuk perlahan-lahan).
3. Dalam keadaan muka lembap, sapu/ratakan krim pagi/malam ke wajah. 

Soalan : Nak pakai mekap boleh?
Jawapan : Tak boleh ye. 3 bulan tak boleh pakai mekap. Nak cantik kena la berkorban sikit. Kalau korang nak result yang kebabom. Sila jangan pakai mekap. lagi-lagi foudation/bedak. Lisptick dengan eye liner boleh la. Selepas 3 bulan, korang memang dah tak nak pakai mekap dah, sebab memang dan cantik gila kot kulit korang.  Hahaha! Sapa yang nak pakai jugak tu, jangan la pelik kalau result dia tak sama macam orang lain. Orang lain pantang mekap, tu sebab la kulit dorang cantik. Gitu.

Ada soalan lagi korang nak tanya? Boleh drop kat komen sini. Nanti zatie boleh edit lagi. 
Alhamdulillah, dah genap 1 bulan zatie BERTABITA. And the result is.....


Nanti zatie akan ceritakan kenapa TABITA ZATIE ADALAH ORIGINAL 100%?
Supaya keraguan korang terhadap zatie boleh terhapus serta-merta.

Ingat ya! Kalau sehingga 3 bulan muka korang still teruk, jangan salahkan zatie.
Pilihan terletak di tangan korang. Kenapa nak murah? Sedangkan ORIGINAL harga lebih kurang je.

DAPATKAN HARGA RUNTUH TABITA!!!

PROMOSI SEHINGGA 31 DISEMBER 2013 SAHAJA!!!

Trial Pack RM150 RM130,
 Regular Pack RM290 RM260, 
Exclusive Pack RM330 RM290

P/S : Beli kat orang lain. Tapi tanya macam-macam dekat zatie, tak ke pelik tu?

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Friday, December 27, 2013

COMBO PERLA COFFEE & MIRACLE SLIMMING COFFEE RM130

Assalamualaikum

Ramai lagi yang tak tahu zatie dah masukkan produk terbaru ini 2 minggu lebih dah, cuma belum sempat nak update dekat blog ni. Ok baiklah. Sekarang zatie dah jual produk ini. Siapa yang nak beli, boleh SMS/WHATSAPP zatie 014-5232010.

1 KOTAK RM59.90 FREE POSTAGE
2 KOTAK RM100.00 FREE POSTAGE

Memang Perla Coffee ni dah banyak sangat-sangat-sangat testimoni berkesan. Dalam masa 1 minggu, boleh nampak kesan kulit putih dan makin cerah. Sama macam Miracle Slimming Coffee, slim down in 7 days only you ols. Memang dah ramai customer zatie sendiri yang makan dan bagi feedback positive. Kalau tak, orang xsebut pasal produk ni. Tengah hangat di pasaran ok!
1 BOTOL RM100 FREE POSTAGE
2 BOTOL RM180 FREE POSTAGE

Alhamdulillah, memang produk berasaskan coffee ini menjadi feveret setiap orang. Murah, berkesan, sedap. Berbaloi kan? Xpayah nak pantang kafein sebab coffee ni less cafein tapi memang sedap! Tak percaya, cuba lah!


Sekarang, ada YEAR END SALE 2013. Siapa yang nak simpan stock setahun tu boleh borong terus. Hohoho. COMBO COFFEE di atas RM130 FREE POSTAGE. Rugi tau siapa lepaskan offer ini. Memang rugiiiiii! Sekarang la korang nak jimat banyak-banyak. Lepas 31 DISEMBER 2013, harga back to normal macam biasa.

P/S : Jangan nak merayu dekat zatie, kalau nak harga YES lagi nanti.


 TESTIMONI PERLA COFFEE + MIRACLE SLIMMING COFFEE

 TESTIMONI MIRACLE SLIMMING COFFEE










Siapa yang nak cuba PERLA COFFEE or MIRACLE SLIMMING COFFEE,
Jom order sekarang!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, December 3, 2013

TABITA SKINCARE & I'M LOVE IT VERY MUCH

 Assalamualaikum

Alhamdulillah, diberi mood yang begitu rajin untuk zatie update blog hari ni. Bukan apa you ols, zatie sendiri nak share selepas menggunakan TABITA SKINCARE ni. Officially hari ke-4 baru je pun. Haha

REGULAR PACK


 EXCLUSIVE PACK

 TESTIMONI PENGGUNA TABITA

 TESTIMONI PENGGUNA TABITA

 TESTIMONI PENGGUNA TABITA










Semua di atas testimoni PENGGUNA TABITA!

Zatie sekarang tengah dalam proses PENGGELUPASAN! Memang pedih, sebab nak buang kulit mati semua ni. Kena banyak bersabar lah kalau nak cuba TABITA ni. Tapiiiiiii result diaaaaaaaa coming soon! 

Zatie akan share dalam blog ini. Don't worry, kalau benda bagus mestilah zatie nak kongsi pada semua oranggggggggg!

Yang mana nak cuba TABITA SET?
Zatie ada jual 3 PACK

- TRAVEL PACK
- REGULAR PACK
- EXCLUSIVE PACK

SMS/WHATSAPP : 014-5232010
Untuk SPECIAL PRICE & HARGA TERBAIK ^____^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Wednesday, November 27, 2013

COMBO KURUS *confirm kurus dan ramping*

Assalamualaikum

Korang dah tau kan pasal Miracle slimming coffee? Harga 1 botol RM100. Tapi kali ni zatie nak bagitau yang korang boleh dapat 2 item berharga RM120 je, pa diaaaaaaaa????

MAIXARA SLIM LOOK LOTION

Harga Biasa : RM89
Harga offer YES : RM50 FREE POSTAGE

Kalau korang nak order item ini, hanya sebut "MAIXARA LOTION RM50"

MIRACLE SLIMMING COFFEE

Harga biasa : RM100
Harga offer YES : 2 BOTOL RM180 FREE POSTAGE

Kalau korang nak offer ini, hanya sebut "2 MIRACLE SLIMMING RM180"


Tapi apa yang best, adalah kalau korang nak kurus dengan minum kopi & sapu lotion je,
order COMBO SET KURUS RM120 SAHAJA you olsss!

Memang sure boleh buang lemak degil kat bahagian2 yang korang sendiri nak dan melawaskan. Tak percaya ke? Dah banyak testimoni zatie dapat tau! Weeeehuuuuuu <3

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)
COD/BYHAND : Area Kuantan


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sunday, November 24, 2013

SENARAI HARGA PENGEDAR/AGENT/DISTRIBUTOR

Assalamualaikum

Lepas update produk yang available, semua nak tahu harga untuk borong. Sebab kebanyakan yang datang blog zatie semua nak cuba buat on9 biznes jugak kan kan kan? Meh zatie senaraikan harga ya. For sure semuanya, tengah hot & kebaaaaabooooom!!!

PENGEDAR/AGENT
1 DOZEN OBUSE LIPTINT = RM60
100 PCS EYE MASK COLLAGEN = RM70
100 PCS SHISEIDO BLACK/WHITE/NATURGO = RM70
10 BEDAK SEJUK TANAKA = RM80
10 HAIR ROSE PERFUME = RM150
10 FIGURE UP = RM200
10 EMILAY WHITENING = RM200

10 SUPRA KRYOLAN 7GRAM = RM200
10 VCO SOFTGEL CATALYST = RM300
10 BEDAK ARAB KOKURYU = RM300
10 VIT C PAHANG FARMASI = RM400
10 INCHLOSS LOTION FELINNA = RM500
10 PMCVC FELINNA = RM600
10 MAIXARA Q-BERRY = RM600
10 MAIXARA C-SENTIAL = RM650

10 ROYAL SLIM LISHUO MAGIC = RM700
10 MAIXARA WHITE ESSENTIAL = RM850
10 MAIXARA MIRACLE ESSENCE = RM940

10 SUPRA KRYOLAN 55ML = RM1000
10 AURAWHITE 900,000MG = RM1000
10 MYRACLE BEAUTY = RM1000
10 RADIGLOW = RM1200

DISTRIBUTOR SAH
SHAKLEE = MEMBER REGISTER FEE RM75
SNE MARKETING = MEMBER REGISTER FEE *FREE*
SKINCERITY = 18 BOTOL RM3500

SEMUA SUDAH INCLUDE POSTAGE. SUDAH TERMASUK POSTAGE.
TIADA KOS POSTAGE DIKENAKAN. HARAP MAKLUM!

Jika you ols berminat, boleh terus SMS/WHATSAPP zatie 014-5232010 ^____^


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Monday, November 18, 2013

PERLA COFFEE WHITENING




Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 

Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
Serbuk Mutiara,
Glutathione  
Asid Hyaluronik


Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

Glutathione
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda. 

Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.








PRICE RM59.90 TERMASUK POSTAGE

BORONG AVAILABLE
10 KOTAK
20 KOTAK
50 KOTAK
100 KOTAK

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokis Kuantan)
COD/BY HAND : Area KUANTAN

Facebook : Zatie Stokist Kuantan

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Tuesday, November 5, 2013

OFFER EMILAY WHITENING SOFTGEL 3 BOTOL RM100

Assalamualaikum

Alhamdulillah, tak sangka betul hari demi hari ramai PENGGUNA EMILAY yang share testimoni selepas ber-Emilay selama 1 bulan ado, 2 bulan ado, 3 bulan pon ado!

Haaaa you ols, bukan senang nak putih! Korang kena konsisten selama yang boleh laa, insyaAllah berkesan! Zatie bukan cakap-cakap-cakap kosong je, memang ada TESTIMONI banyakkkk tau!






Bukan zatie yang paksa suh dorang bagi testimoni, tapi diorang sendiri tau yang berbesar hati nak kongsi pengalaman sendiri selepas ber-Emilay!


1 BOTOL ----> RM50
3 BOTOL -----> RM100
10 BOTOL -----> RM200


3 BOTOL RM100

#FREE POSTAGE
#FREE BEDAK SEJUK TANAKA PINK
#FREE 3 EYE MASK COLLAGEN
#FREE 3 SHISEIDO BLACK MASK


Borong jugak available tau!

Bagi anda yang nak mulakan bisnes secara kecil-kecilan atau apa pon,
boleh borong dengan zatie! InsyaAllah the best price will given <3



Zatie PEMBEKAL Emilay Whitening Softgel!
100% ORIGINAL!

Yakini zatie, pasti Original!
SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.