Wednesday, March 23, 2011

Testimoni 1

Assalamualaikum.

entry ini serba sedikit perubahan yang berlaku pada diri zatie.
walaupun sedikit, tapi sudah menaikkan keyakinan diri pada zatie.
Actually, sudah seminggu zatie menggunakan produk VCO ini.
sebab sebab zatie mengambil VCO adalah untuk

  • menghilangkan jerawat dan parut di muka
  • mengurangkan senggugut
  • lebih bertenaga
  • mengelakan sebarang penyakit kanser
dan banyak lagi sebabnya.

dan setelah seminggu zatie menggunakannya,
sudah nampak kesan positif.

Dulu, tak sampai sejam muka dah berminyak dan jerawat pon makin banyak keluar. tapi sekarang muka zatie dah tak mudah berminyak dan jerawat pun sikit je keluar.

Masa mula mula zatie guna VCO ni iaitu pada Selesa minggu lepas, zatie agak terkejut sebab jerawat makin banyak keluar. lepas 3 hari tu, jerawat makit susut. rupa-rupanya berlaku proses penyahtoksikan. ooooo, baru zatie tahu. mula mula agak gelabah jugak dan takut tapi dengan keyakinan yang ada pada diri ini (cewaahhh), zatie percaya ia akan memberi kesan yang positif.Alhamdulillah, parut pun makin pudar dan jerawat pun semakin berkurangan.

zatie pun sudah kurang senggugut. dulu teruk sangat. sakit yang teramat sakit. tapi,Alhamdulillah. selepas makan VCO, takde lagi dah terguling-guling atau meniarap.huhu

mungkin ada di luar sana yang masih ragu ragu tentang VCO.
entry yang akan datang nanti, zatie akan tunjuk kesan terhadap muka zatie.
insyaAllah, kalau kita berniat dengan sempurna, semuanya akan dimakbulkan.

so, ada apa-apa pertanyaan tentang VCO?
email lah kepada zatie di n.hazatie@gmail.com

pssssst : stok akan sampai dalam masa yang terdekat ni.
jadi, order lah sekarang!

kalau mendapat sambutan yang menggalakan,
zatie akan terus menjalankan bisnes ni. InsyaAllah.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

7 comments:

MisZ wAnIey said... BALAS

wah2..dgr cm menarik sgt2..muka sy pom de jerawat gak..teringin nk hlangkan jrawat..cam ner nk beli nie??cara pembayaran lak cm ner??

Mata Pena Fadz said... BALAS

muke saye pown ade parut jerawat yg ketara...kdg2 pening nak hilngkan cane?? da byk kali bace terdgr pasl produk ni...nak cube....hari ni bru terjumpe kt blog ni,....lau saya nak order mcm mne yew????

Wanie Anina said... BALAS

order cam biasa.email boleh sms pun boleh.

dja_amiensukhri said... BALAS

ley kurangkan senggugut?? cam menarik jep..

Ezzattie said... BALAS

a'ah. lepas zatie makan vco ni, alhamdulillah rasa senggugut tu sikit je. tak sakit sangat dah.

Qil_Bintang said... BALAS

wah.,sy p0wn bwu pakai n mkin naek jerawat.,tak0wt.,tp lps bace entry nih makin yakin kat vc0.,thanz sis

Ezzattie said... BALAS

@Qil_Bintang yup. yakin lah :)

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.