Saturday, April 2, 2011

Stok VCO dah sampai! JOM ORDER SEKARANG!

Sebut pasal minyak kelapa dara atau dalam bahasa omputehnya,
Virgin Coconut Oil (VCO) sudah pasti diperbuat daripada buah kelapa kan.


Bagi anda yang selalu kurang bertenaga dan memerlukan lebih tenaga
untuk kerja-kerja seharian,

anda boleh dapatkan VCO Softgel Capsule ni
dengan hanya RM39.90


Percayalah. anda tidak akan menyesal.
pelaburan untuk kesihatan diri sendiri tak rugi kan.

juga berkesan untuk masalah-masalah seperti di bawah :

  • kulit muka berjerawat, berminyak, parut
  • masalah berat badan
  • kitaran haid yang tidak teratur
  • masalah kencing manis
zatie pernah cakap yang mula-mula zatie pakai vco ni,
jerawat makin naik dengan banyak sekali kan.
tapi masalah tu sekejap je.
itulah yang dinamakan proses DETOX iaitu penyahtoksikan.

Alhamdulillah zatie nampak muka zatie pun tak cepat naik jerawat dah.
kalau naik pun, zatie sapu vco ni dan bersabar je.
InsyaAllah beberapa hari dah pun hilang tanpa meninggalkan kesan parut :)
muka pun dah tak berminyak lagi. best sangat!

okehhh! untuk pengetahuan semua,

STOK DAH SAMPAI.
JOM LAH ORDER SEKARANG!
SEMENTARA STOK MASIH ADA >.<

p/s :
kepada yang dah lama tunggu tu, zatie mintak maaf sangat-sangat
sebab terpaksa tunggu. harap sabar ye, Isnin (4 April) ni insyaAllah zatie akan pos.

kepada yang dah bank in, sila email zatie beserta gambar resit ye.
ingat! pembayaran tanpa bukti tidak akan dilayan.

kepada yang dah order tu, kenapa senyap je?
zatie taknak ada yang jadi back out buyers yerr.
harap maklum.


untuk order ,

email : n.hazatie@gmail.com
SMS : 0145232010 (celcom)
0129666273 (maxis)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

4 comments:

SyUhAdA said... BALAS

agk ar.
dah smakin OK kan muka..

Ezzattie said... BALAS

yup!

mashitah said... BALAS

asssalamualaikum...
kiranya...bila pakai or makan benda tu..tak leh pakai ubat lain la..maksudnya..2 in 1..contoh..makan ubat tu..dalam pada masa yang sama..pakai bedak sejuk..
tak apaka??

Ezzattie said... BALAS

waalaikumusalam.
takpe :) sebab vco ni sebagai supplement sahaja.
so, boleh makan vco ni sambil pakai bedak sejuk

actually, vco ni boleh disapu di muka :)

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.