Wednesday, August 17, 2011

Senggugut tiada lagi! Tenaga berpanjangan walaupun berpuasa!

Assalamualaikum semua!

Hari ini zatie nak kongsikan sedikit perasaan dan pengalaman zatie setelah beberapa bulan mengamalkan produk Catalyst VCO Softgel.

Setiap bulan, zatie terpaksa menghadapi proses healing crisis iaitu kesan pemulihan.
Jerawat banyak keluar. Itulah yang paling memeritkan zatie. Tapi, zatie tetap menjalani kehidupan secara normal. Cuma kena tahan malu dan tahap keyakinan pula turun sedikit. Sebenarnya proses ini sangat bagus untuk pembersihan dalaman kita. Segala toksin-toksin dalam badan kita akan dinyahkan.

Untuk info lanjut mengenai Healing Crisis, boleh klik di

Kesan positif yang zatie sudah alami ialah masalah senggugut yang sangat menyiksakan tu sudah tiada lagi. Alhamdulillah, zatie gembira sangat. Selalunya hari pertama tu mesti zatie akan terbaring terguling-guling atas katil sampai jatuh ke bawah katil. Kaki pun cramp, takboleh nak bangun dan berjalan dan akan menyebabkan semua kerja tertangguh. Tapi, sekarang zatie boleh melakukan aktiviti seharian tanpa senggugut! ^.^

Berat badan zatie juga terkawal sekarang. Ramai yang cakap kat zatie pada umur zatie ni selalunya berat badan akan naik dengan mendadak kalau makan banyak. Alhamdulillah, dengan vco ni, zatie kurang selera makan dan zatie tak mudah rasa lapar. Lagi-lagi bulan Ramadhan ni, zatie tetap bertenaga sampai ramai yang sangka zatie tak puasa. Tapi, sebenarnya vco lah yang memberikan zatie tenaga berpanjangan. Terima kasih vco!

VCO Softgel Capsule
You all pun boleh cuba VCO ni. Lagipun, tengah promosi ni. tinggal 1 hari je lagi.
cepat order sekarang!

ANDA BERMINAT?


untuk order,
isi borang di bahagian bawah blog ini

atau

boleh SMS/Call zatie terus di
0129666273 (maxis)
0145232010 (celcom)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

2 comments:

RASHIDAH M.NOR said... BALAS

nak tanye la, kalo pregnant blh ke mkn VCO ni???

Ezzattie said... BALAS

@RASHIDAH M.NOR check it out here :)
http://zatiecatalyst.blogspot.com/2011/05/kebaikan-pengambilan-vco-semasa.html

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.