Friday, June 1, 2012

GOLDEN COLLAGEN GEL with YLANG YLANG

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Akhirnya, zatie dah boleh pelbagaikan produk dalam blog ni. Kali ni, zatie nak memperkenalkan produk terbaru yang sedang hangat di pasaran. 

Tengok bentuk kapsul dia. Comel je kan? Macam dermafal placenta. Tapi golden collagen gel ni tidak berasaskan placenta. Dan ianya diyakini halal 100%! Jangan lupa, Dermafal Placenta jugak CERTIFIED Halal okay.

Nak tahu lebih details about Golden Collagen Gel with Ylang Ylang ni? Moh ler bace sikit...

GOLDEN COLLAGEN GEL with YLANG YLANG

Anda hanya memerlukan kira-kira 3 - 4 titik GOLDEN COLLAGEN GEL bersamaan sebutir untuk menjadikan keseluruhan muka bermaya, bercahaya,putih bersih tanpa sebarang cela dan ia adalah sangat ringan dan mudah menyerap ke dalam kulit begitu cepat, menyediakan kemasan satin tanpa berminyak.

KANDUNGAN UTAMA:-

KOMBINASI COLLAGEN dengan PEPTIDE GOLDEN COLLAGEN GEL telah memperkenalkan gabungan peptida dan kolagen yang mengandungi protein aktif bagi menyediakan rawatan memulihkan kulit. Peptida amat diperlukan dalam penjagaan kulit setelah dikaji selidik mampu untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan meningkatkan pengeluaran kolagen, seterusnya menjadikan kulit lebih tebal dan mengurangkan penampilan kedutan. Peptida mengawal dan merangsang pertumbuhan maksimum dalam pengeluaran sel-sel kolagen anda, mengurangkan dan mencegah garis-garis halus sambil pengencangan dan toning kulit anda. Menembusi kulit anda tanpa kemerahan atau kerengsaan dan sifat anti-penuaan lembut yang mudah digabungkan dengan apa-apatopikal kulit farmaseutikal.





GRAPESEED OIL Mempunyai Antioksidan yang kuat untuk manfaat anti-penuaan dan terbaik tentangnya adalah berkuasa melindungi kulit daripada penuaan pramatang, berkesan dalam memerangi jerawat dan ia juga boleh mengecutkan vena varikos. Membantu untuk melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran matahari. Mengandungi lebih banyak kuasa antioksida daripada vitamin C & E . Di samping itu, kajian saintifik telah menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins yang dijumpai dalam ekstrak Biji Anggur adalah 50 kali ganda lebih besar daripada vitamin E dan 20 kali lebih besar daripada vitamin C.

Ylang Ylang (Bunga Kenanga)
YLANG YLANG AURA bernilai dan bermutu tinggi untuk GOLDEN COLLAGEN GEL terutamanya dalam apa yang dikenali sebagai campuran Oriental.Ianya mempunyai kesan menenangkan pada kulit, pelbagai tindakan pengimbangan keluar lebih-kering serta kulit yang terlalu berminyak dengan mengimbangkan rembesan sebum. Ia juga boleh membantu menentang bakteria yang sering menyumbang kepada jerawat.

CARA GUNA :
BERSIHKAN MUKA ANDA, AMBIL SEBIJI GOLDEN COLLAGEN GEL DAN PUSINGKAN UJUNGNYA, TARIK KEMUDIAN OLESKAN KE LEHER TERUS KE MUKA.URUT PERLAHAN.

GUNAKAN 2 SEBUTIR SEHARI -- 1 BUTIR WAKTU SIANG & 1 BUTIR SEBELUM TIDUR.

KESAN KETARA: WAJAH CERAH,BERSERI,GEBU, MULUS SEPERTI KULIT BAYI!!


Haaaaa! Berminat?  Kalau berminat, boleh order terus dgn zatie. PM/inbox zatie okay. SMS/call pon boleh di 014-5232010 :)

Ehhh, lupa pulak nak bagitau harga Golden Collagen Gel ni.

 
Retail price: RM60.00/per bottle
Quantity: 30 capsules/bottle




Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang. 


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.