Thursday, January 31, 2013

STOKIS MOBILE SNE MARKETING DIPERLUKAN SEGERA !

Assalamulaikum!

Chewahhh! Dah lama tak update pasal Stokis Mobile kan? Haaaa, untuk information korang, zatie dah ada lebih 12 orang stokis mobile SNE Marketing Sdn.Bhd di seluruh Malaysia!

Alhamdulillah berkat gigih ber-MLM , memang lumayan! Hari ni, zatie masih lagi mencari stokis-stokis dari setiap daerah di semua negeri! Negeri yang masih kosong ialah

NEGERI SEMBILAN
MELAKA
KEDAH
PERLIS
PULAU PINANG
KELANTAN
SARAWAK

Tapi sukacitanya dimaklumkan, zatie masih mencari STOKIS MOBILE untuk 

PAHANG
KUALA LUMPUR
SELANGOR
SABAH
PERAK
JOHOR
TERENGGANU

Sebab zatie nak meluaskan lagi network yang tersedia ada! Alhamdulillah setelah menjoinkan diri selama 4 bulan dalam SNE MARKETING! Akhirnya, I've got 5 ANGKA ^______^

*P/S : Please! Strictly do not copy my CHEQUE PICTURE

*If you intend to do it, please SMS/whatsapp me 014-5232010 to get the permission!

Then please credit & back link to my Facebook facebook.com/zatiecatalyst or my Blogspot zatiecatalyst.blogspot.com TQ!

Alhamdulillah.. Zatie bersyukur sangat2 kepada Allah S.W.T ! Alhamdulillah.. tak ada perkataan lain yang boleh zatie ucapkan!
Ribuan terima kasih kepada customer-customer yang sentiasa percaya pada zatie and repeat order dengan zatie! And kepada stokis mobile zatie yang sanggup melabur RM3,000 (bukan jumlah yang banyak pon) untuk menjadi seorang USAHAWAN BERJAYA !
Yes! hanya bermodalkan RM3,000 anda mampu menjana 4-6 angka dan tak mustahil ke 7 ANGKA !

Tak percaya? Jangan hanya melihat kejayaan orang lain dulu! Mula bertindak sekarang! SMS/CALL/WHATSAPP zatie 014-5232010 ^_____^

P/S: Blog ini dimiliki oleh seorang remaja 17 TAHUN & itu adalah saya! Saya berhak untuk mengubah hidup keluarga saya ! 

 Saya juga merupakan seorang LEADER SNE Marketing! Berminat untuk menjadi rakan seperjuangan saya? SMS saya segera!

Kalau saya boleh, kenapa tidak anda? Jom D.U.I.T sekarang! DOA, USAHA, IKHTIAR & TAWAKKAL ! 

Anda masih tercari-cari the best leader? Then, choose me. I will guide you my own way with my experiences in MLM on 5 months ^_______^

Saya tidak menganggap anda sebagai DOWNLINE, tapi PARTNER saya! Anda jugak tidak perlu mencari UPLINE, tapi cari lah SAHABAT SEPERJUANGAN yang sebenar! 

 


TEAM LEADER SNE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

3 comments:

Tauke Budu said... BALAS

zati pagi tadi sy ada sms zati pasal mobile stokis..tapi tak brape jelas lagi..

boleh bagi detail lagi tak? kena bayar 3000 then dpt produk..produk tu brape item? and ada list tak senarai item tu?

komisyen 9% tu untuk each item ke macam mana?

Ezzattie said... BALAS

@Tauke Budu SMS/call zatie.. senang nak explain coz in writing memang sukar nak faham..

p/s: no hp yg mana ea?

Tauke Budu said... BALAS

01799236340

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.