Wednesday, August 21, 2013

SKINCERITY! The best Skincare from USA!

 MASK PERTAMA DI DUNIA YANG MAMPU MERAWAT PELBAGAI MASALAH KULIT! SKINCERITY ADALAH JAWAPAN PADA PENYELESAIAN MASALAH KULIT ANDA!!






MASK PERTAMA DI DUNIA YANG MAMPU MERAWAT PELBAGAI MASALAH KULIT! SKINCERITY ADALAH JAWAPAN PADA PENYELESAIAN MASALAH KULIT ANDA!!

**FAKTA**
1.Skincerity telah di vote oleh pengguna sebagai produk no 1 (best skincare product) di dunia.

2.Canada negara paling strict nak jual skincare product tapi SKINCERITY worldwide dan 50% order adalah dari Canada

3.Korea adalah paling berkira dengan produk kosmetik,kalau setakat produk kosmetik cikai memang takkan dibenarkan jual di negara diorang.tapi korea adalah enroller kat asia tau..

4.Skincerity ni di formulasi oleh 3orang pakar,doctor pakar kulit salah sorangnya.sebab tu produk ni di patent dan tidak boleh di TIRU.

5.Uniknya produk ni adalah TEKNOLOGI yang diguna pakai yang di panggil "breathable mask".Belum pernah ada kat dunia ni boleh jadi macam skincerity.selalu kita pakai mask paling lama sejam 2,dah la takleh nak bercakap kan..ketawa apatah lagi.

6.Lagi keunikan SKINCERITY ni,di dalam ni ada kandungan ACETONE yang mana berfungsi sebagai pemati kuman antiseptic.bila kita sapu kuman atas kulit yg jd penyebab jerawat dan sbgnya kiokk terus tau..tak membiak dalam permukaan kulit tu.if ada luka-luka ke,boleh sapu dan dia menghalang kemasukan kuman pada luka yang boleh melambatkan proses penyembuhan.

7.Ada yang tanya,ala saya dah guna night cream lah,dont worry..klu dah pakai cream malam,just continue ,pakai mcm biasa then last skali roll skincerity jer lepas tu.skincerity akan enhance kesan cream yang kita pakai tadi sebanyak 4x ganda..wow besttt!!

8.Teknologi yang ada pada Skincerity tiada pada produk kosmetik lain,dan telah dipatenkan ye..




P/S : YANG BERMINAT NAK BUAT BISNES/INCOME DGN PRODUK HOT…sangat2 dialu-alukan . Modal minima - income lumayan..
Masih baru di pasaran Malaysia….jom rebut peluang sekarang!!!

PM/INBOX zatie ^______^
SMS/WHATSAPP : 014-5232010

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.