Tuesday, September 3, 2013

SKINCERITY MALAYSIA - FREE DELIVERY!!! VIA POSLAJU!!!



SKINCERITY MERUPAKAN: 
 - Keluaran nucerity international & merupakan produk kosmetik berteknologi tinggi yang dicipta oleh pakar2 kulit amerika dibawah geran r&d kerajaan amerika syarikat ; SBIR NO. (AR444355) 
- Ia adalah masker pertama di dunia yang mampu bernafas sambil mengekalkan kelembapan dan membasmi kuman pada kulit . 
 - Justeru ia menyediakan platform terbaik untuk penyembuhan kulit dari dalam secara semulajadi!

KEAJAIBAN SKINCERITY : 
 - Dicipta khas untuk masalah kulit! 
 - Sesuai untuk lelaki dan perempuan! 
- Kanak2 malah bayi! Keputusan kajian yang dijalankan oleh university health science centre di san antonio texas menunjukkan 67% daripada pengguna yang diuji mengalami perubahan mendadak dari segi keanjalan kulit dan kekurangab kedutan sebanyak 39% sehingga 200%! Wow! Dan kini skincerity telah pun memasuki pasaran malaysia secara online dan offline! Yang menariknya malaysia adapah negara operasi terbaru yg ke 11! 

 SAINS DISEBALIK SKINCERITY 
 - Revolusi teknologi kulit yg bertindak sebagai layer kedua kulit. 
 - Penyelidikan teknologi ini dipatentkan dan dibangunkan oleh ahli dermatologi dgn sumbangan tabung national institutes of health. 
 - Skincerity telah diuji dan telah mencapai standard professional komuniti perubatan. 

 Dalam ujian pada kesan garis halus dan kedutan wanita berumur 69 dan lelaki dalam tempoh 3 bulan untuk menentukan kebolehan antipenuaan skincerity pada bhagian yg paling terdedah iaitu tgn Keputusan dinilai oleh university of texas health science center in San Antonio menunjukan 68% peserta mempunyai kekurangan kedutan 39% hgga 200% (kena ingat mereka sudahpun berusia 69 tahun). Tetapi pada merka yg lebih muda ksannya lebih cepat. 

 Satu lagi ujian yg dijalankan department of Dermatology University of Utah Medical School mnggunakan teknologi Skincerity berbanding krim aktif agent untuk menentukan yg mana lebih berkesan dri segi agent aktif. 

 Keputusan kajian menunjukan lepas 2 jam skncerity digabungkan dgn antioksida kegemaran anda memberi kesan 3x ganda berbanding cream antioksida sahaja. 

 Ini bermakna sebatang gabungan sebarang produk antioksida bersama skincerity ak mmberi kesan sebanyak 3 kali ganda! 

 Skincerity juga berkesan merawat kulit bekas kerawat. Gambar disini menunjika hanyabseklai pengguaan skincerity dpt mngurangkan lebih 74% bakteria mngakibatkan jerawat. 


 Cara penggunaan: 
  • 1. Sapukan saja di kawasan kulit yang dikehendaki sebelum tidur. 
  • 2. Ia akan mencuci dan cepat kering melalui micro porous masque hnya beberapa saat sahaja. 
  • 3. Masque ini berkekalan dikulit untuk beberapa jam dan berfungsI untuk melindungi tahap kelembapan kulit. 
  • 4. Sentiasa rehydrate kulit supaya lembab sepanjang malam. Ini akan membuatkan kulit lebih lembut lembab dan licin. 
  • 5. Membenarkan lebih byk oksigen melalui liang2 kulit. 
  • 6. Meningkatkan tahap efficiency sesuatu produk atau supplement antioksida kegemaran anda BERKALI2 GANDA KEBERKESANAN! 
  • 7. Skincerity tidak seperti produk Anti Aging lain yg buat liang roma tersumbat say no to negative side effect! 
  •  8. Anda akan dapati kulit anda lebih lembut cerah segar d kelihatan lebih muda! 
  • 9. Kemajuan teknologi skincerity disokong oleh penyelidikan dan ujian klinikal serta diiktiraf oleh U.S. medical schools. 

 100% DERMATOLOGIST TESTED and RECOMMENDED!


APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA? 

 Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas , digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (setelah kulit mejadi sangat radian dan cantik) Atau meningkatkan mutu set skincare yang sedia ada bila diguna bersama skincerity. 

- hanya dengan sekali Skincerity sehari. Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity sebelum masuk tidur. Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit memelihara, menyimpan lembapan,dan mengawal lembapan. 

Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit. 

 PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA? 

 Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed;) Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti penggunaannya. 

 SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA? 

 sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013. Skincerity telah melalui ujian dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan. Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit sebanyak n39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil yang dramatik dalam masa beberapa hari! 

 BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY? 

 Kebanyakan pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja!! Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi. Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah- kulit kusam, tona tak sekata, tekstur kulit yang agak kasar, kekeringan kulit, bintik2 penuaan, dan masalah saiz pori-pori, garis penuaan dan kedutan. 

 APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT? 

-Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit. Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan adan 'Chemical Peel'.
 -Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan. Ia melakukan tugas 4product dalam satu..
- cucian wajah menyeluruh, melembab,kelupasan dan melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.
 -Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat. 

 BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH? 

 Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 'peel off mask' yang kering. Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion.Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit. Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat. 

 BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI? 

 Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat. Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan hilang . 

 BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

 Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas. SKincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua. cara, Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk mengekalkan semula jadi sendiri kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua. 

 SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA? 

Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria,dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone akan menyejat keluar dari kulit. Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa. 

 WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY? 

 Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit. 

 KENAPA VITAMIN E? 

 Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak. .Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik dunia iaitu natural vitamin E. 

 KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED? 

 -Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu dan mengelakkan tekanan pada tisu.. -memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit. Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari , mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.

Ramuan utama Skincerity adalah Minyak Biji Anggur.  
Berikut adalah fakta berkaitan minyak biji anggur.... Minyak Biji Anggur perahan sejuk (MBA) mengandungi fitonutrien khusus yang didapati di dalam anggur dikenali sebagai Polifenol. Fitonutrien ini memainkan peranan penting dalam kesihatan manusia. Pada tahun 1985, Prof Jacques Masquelier mendapati polifenol yang terkandung dalam anggur dan bijinya mengandungi Oligomere Proanthrocyanidin (OPC) yang lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yang lain. OPC merupakan antipengoksida paling berkesan dan melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengoksidaan. OPC juga 50 kali lebih kuat daripada Vitamin E dan 30 kali lebih kuat daripada vitamin C. Biji Anggur merupakan sumber terbaik fitonutrien termasuk sebatian fenolik seperti Catechin, Epicatechin, Vitamin E dan Lesitin.

 Keunikan Minyak Biji Anggur 

 - 100% semulajadi (tidak diekstrakkan)
- 50 kali lebih kuat dari Vitamin E
- 30 kali lebih kuat dari Vitamin C
- OPC - anti pengoksida paling kuat yang ditemui antara semua tumbuh-tumbuhan
- Bio aktif - serap serta merta kedalam badan
- Tiada kesan sampingan

 Dalam keadaan bagaimanakah OPC diperlukan:  
- Kanser/barah
- Penyakit Kardiovaskular
- Sindrom Pra-haid dan putus haid
- Artritis
 - Skierosis Multipel
 - Alahan
- Eczema pada mana-mana anggota tubuh terutamanya kaki
- Keradangan
- Retinopati diabetes

 Minyak Biji Anggur Perahan Sejuk (MBA) adalah semula jadi, tiada kesan sampingan. Nikmatilah kelebihan kandungan OPCnya yang tinggi iaitu satu agen antipengoksida bioaktif yang paling berkesan.

 Antara fungsinya: 
 - Menguatkan sistem imun anda
- Menurunkan paras kolestrol
- Menghalang pembentukan darah beku
- Memusnahkan radikal bebas yang berbahaya.

 Manfaat kesihatan OPC 
 Bertindak sebagai antipengoksida yang unggul dengan melindungi sel-sel di dalam badan daripada dimusnahkan oleh radikal bebas (yang menjadi penyebab kanser)

 Menurunkan paras kolestrol LDL, dengan itru menutunkan risiko penyakit kardiovaskular (serangan jantuing, angin ahmar, edema -pembengkakan, trombosis-pendarahan salur darah)

 Mengurangkan pengumpulan platelet (sel pembeku darah), dengan itu menurunkan risiko arteriosklerosis (penyumbatan saluran arteri darah)

 Merencatkan pembengkakkan (edema) dan keradangan

 Melegakan masalah berpunca daripada vena varikos ( urat timbul) mengurangkan ketidakselesaan wanita berkaitan dengan menopouse.

 Mengurangkan kecenderungan Retinopati Diabetes ( penyumbatan salur darah ke mata yang boleh menyebabkan masalah penglihatan akibat kencing manis)

 Awet muda, memperbaiki kesihatan kulit dengan mengurangkan kerosakan, meningkatkan bekalan nutrien dan meningkatkan kekenyalan kulit.

 ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?

 Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity. 

 DILULUSKAN SKINCERITY FDA? 

 FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan kosmetic dan keselamatan. mereka telah memenuhi garis panduan yang disediakan. 

 DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY? 

 Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik. 

 BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN? 

 Botol oz 1 adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1 oz bertahan lebih sebulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)




    BERMINAT???
    SMS/WHATSAPP ZATIE 014-5232010!!!

    COD/BY HAND AREA KUANTAN SAHAJA!
    PERCUMA! TIADA CAJ PENGHANTARAN!!!

    POSLAJUUUUUUU DI SELURUH MALAYSIA!!
    1 BOTOL RM240 FREE POSTAGEEEEEEEEEEEEE ^_____^

    *SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

    3 comments:

    jevellecious khau said... BALAS

    Original? Ada rakan sekerja jual rm288 dia kata mmg harga standard...awak jual murah..betul ke ni? Waa..

    jevellecious khau said... BALAS

    Original? Ada rakan sekerja jual rm288 dia kata mmg harga standard...awak jual murah..betul ke ni? Waa..

    farah_farhan said... BALAS

    ada yg jual 150, 170, 180 jugak.

    Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

    FULL NAME :
    EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
    H/P NO :
    STATUS : REGULAR CUSTOMER
    NEW CUSTOMER
    AGEN/DEALER
    MINI STOKIS
    STOKIS
    FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
    TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
    TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
    REGULAR PACK : RM260
    EXCLUSIVE PACK : RM290
    SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
    K COLLY SWEET 17 : RM120
    PERLA COFFEE : RM59.90
    PERLA CHOC MILK : RM65.90
    MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
    DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
    EMILAY WHITENING : RM30
    EMILAY COLLAGEN : RM30
    EMILAY BREAST : RM30
    FIGURE UP : RM30
    ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
    RADIGLOW SKINFINITI : RM180
    HAIR ROSE PERFUME : RM25
    SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
    BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
    SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
    VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
    CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
    CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
    CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
    CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
    CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
    CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
    CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
    CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
    CATALYST AMBIENCE : RM259
    CATALYST CUR:V : RM259
    SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
    SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
    SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
    SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
    SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
    SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
    SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
    SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
    SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
    SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
    PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
    PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
    PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
    PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
    SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
    VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
    SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
    FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
    SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
    MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
    MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
    MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
    SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
    TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
    BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
    BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
    BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
    SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
    EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
    SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
    FINAL ORDER *REQUIRED*
    PAYMENT :
    SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
    24 HOURS
    48 HOURS
    OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

    Put a website form like this on your site.