Tuesday, April 29, 2014

TESTIMONI TUAN TANAH MENGGUNAKAN TABITA SKINCARE

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Ini bukan tipu, ini bukan edit, ini bukan propa, tapi ini betul-betul-betul sejujur-jujurnya zatie telah menggunakan TABITA SKINCARE selama 3 MINGGU! Bermula pada 4 November 2013 lepas. Dan akhirnya, inilah hasil yang zatie dapat!!!


Sangat2 happy you ols! Bila tengok muka sendiri kat cermin, bukan nak perasan tapi siapa yang pernah deal/jumpa zatie 2 tahun yang lalu, you ols mesti tahu betapa teruknya problem muka zatie masa tu kan?



Syukur sangat2, coz berani mencuba TABITA SKINCARE, akhirnya zatie dah jumpa skincare yang hebat, terbaikkkkkk & sesuai dengan zatie! Alhamdulillah, memang tak carik yang lain dahhhhh.. Sebenarnya, dah ramai yang request nak tengok testimoni zatie! You ols pulak yang terlebih eksaited kan! Sooo NAH! Memang gambar tiada edit langsung! Kalau tak percaya, kita boleh jumpa FACE TO FACE! 



Zatie pakai SET EXCLUSIVE. Tahan lama sikit. 1 PACK RM290 FREE POSTAGE.
Biasa harga RM330-RM380. Jangan risau. Harga zatie berpatutan dan 100% ORIGINAL. Sedikit PERINGATAN untuk korang yang nak shopping BARANG ONLINE!!!

PASTIKAN HARGA TIDAK TERLALU MAHAL
Kalau mahal, then fake. Mesti sakit hati kan? Tak berbaloi.

JANGAN TERLALU MEMILIH YANG MURAH SANGAT
Bila murah sangat dan harga tak masuk dek akal and logik fikiran, sila siasat dulu siapa seller itu, dan dari mana dia dapatkan stok tabita ituuuuu.

HARGA BERBEZA
Harga berbeza sebab supplier yang berbeza. Kalau anda percaya dengan zatie, boleh order terus dengan zatie. Kalau zatie sendiri jual yang fake, ofkos la muka zatie pon teruk kan?


If you ols nak cuba dulu, boleh ambil yang TRIAL PACK @ PEK PERCUBAAN dulu.
Sekarang ada 2 JENIS @ 2 SIZE UNTUK TRIAL PACK.

Bukan menjadi masalah bagi zatie jika anda tidak percaya. Zatie niat cuma nak share benda bagus. Lagi pon, zatie sendiri pakai memang terbukti berkesan.

PRICE LIST TABITA SKINCARE 

TRIAL PACK A (STANDARD)
PRICE : RM110 FREE POSTAGE

TIRAL PACK B (PREMIUM)
PRICE : RM150 FREE POSTAGE

REGULAR/MEDIUM PACK
PRICE : RM260 FREE POSTAGE

EXCLUSIVE PACK
PRICE : RM290 FREE POSTAGE

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 (Zatie Stokist Kuantan)
COD/BY HAND : AREA KUANTAN SAHAJA

*Update terkini*

Ini gambar 3 MINGGU 4 HARI ya! Im so happy you olssss ^_____^




Jika anda berani sahut cabaran zatie, jom BERTABITA selama SEBULAN!
Anda tidak akan menyesal & sangat berpuas hati!

UPDATE 14 DISEMBER 2013


CAMERA HD 8.0 MEGA PIXEL - TIADA EDIT - TIADA PENIPUAN

Haaaa muka zatie genap 1 bulan 1 minggu 6 hari dah bertabita.
Alhamdulillah. everyday is my day! Abaikan jerawat kat tengah-tengah hidung tu ahaks!

Ok update terkini muka zatie bulan APRIL 2014

Yakinilah TABITA SKINCARE, takkan menyesal sepanjang zaman. Lalalala mak jemah takkan cuba skincare lain lagi. Sila jangan risau. Zatie takkan berhenti jual TABITA SKINCARE selagi Tabita Skincare ada di atas dunia ini ecewah ayat iolss!

 SMS/WASSAP ZATIE 014-5232010
Tabita Skincare is the best skincare for the best person only

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

4 comments:

Shammira said... BALAS

klo travel set brapa gram night n day cream?

Ezzattie said... BALAS

8 gram cream.

Tabita Asli said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Tabita Asli said... BALAS

The best whitening skin care, sudah banyak yang berikan testimoni. Tabita Skin Care Ampuh untuk memutihkan, menghaluskan, dan mencerahkan kulit wajah secara maksimal.

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.