Thursday, February 20, 2014

AWARD RICHM5 PHYTOSCIENCE

Assalamualaikum

Agak lama jugak la senyap tak update blog. Bukannya malas, bukan zatie lupa, tapi "tak sempat"! Aci tak alasan gini? Ye, memang busy dengan #closing #sharing #appointment #talk #seminar #program #event *phewwwwww lap peluh*


Just nak share je la dalam blog ni sepatah dua kata.


Pada 8 February 2014..... 

Masih lagi kuat ingatan mengimbau kembali TITIK PERMULAAN saya untuk melangkah ke DUNIA JUTAWAN! Alhamdulillah, zatie layak untuk naik stage amik MOKCEK BERNILAI 24K! Hasil titik peluh dengan #BizKaaching #BisnesTerpaksaKaya selama 2 BULAN zatie all out & focus!



Memang tak ku sangka tak ku duga sungguh. Rezeki Allah yang maha luas yang maha kaya, hanya bermodalkan serendah RM275 zatie mampu dapat income setiap hari sehinnga kini 4 ANGKA! Kadang-kadang 1ribu, usaha lebih sikit dpt 2-3ribu. Siapa nak bagi hanya lepasan SPM macam zatie ni? Study xsambung, fully time bisnes online. Ngadap fb, gi COD barang, jumpa prospek. Berbaloi-baloi!

Sempat lagi tangkap gambaq dekat Masjid Putrajaya ni sambil pegang MOKCEK. 

 MILLIONAIRE #PHYTOSCIENCE Tuan Razlan Shah bersama Umie Aida selaku DUTA!

"With BAKAL 5 ANGKA coming soon! My beloved mom income akan cecah 5 figures tidak lama lagi! Mak dah banyak support adik dari mula buat bisnes dulu! Terima kasih mak bagi modal sebanyak RM650 dulu untuk adik jadi "stokis" pada 1 produk! Mak jugak la yang hulurkan modal kali kedua sebanyak RM3000 untuk adik sampai ke tahap sebegini hari ni! 

Alhamdulillah adik bersyukur dapat mak yg sangat2 support adik dari titik permulaan melangkah ke dunia BISNES ONLINE pada March 2011! Tanpa mak, adik takkan dapat apa yang adik impikan selama ni! ANUGERAH PALING TERINDAH! Thanks Allah!"



UCAPAN PADA MY TOP + GREAT LEADER & DIRECT UPLINE

"Thanks kaksu kerana memperkenalkan peluang bisnes yang PALING BEST ABAD ini pada zatie! Tanpa kaksu, zatie mungkin takkan dapat income macam ni setiap hari merasa 2-3ribu. Kaksu langsung tak kenal erti putus asa datang rumah zatie. Tapi zatie EGO! SOMBONG! BERLAGAK! Tak nak dengar pon apa kaksu cakap. Sampai 2 jam kaksu berdiri kat luar pintu rumah. Zatie sampai tak pelawa langsung masuk, tapi kaksu NEKAD malam tu biar 2-3 jam bercakap, asalkan kaksu tak balik dengan TANGAN KOSONG!

And kaksu sedarkan zatie pasal BisnesTerpaksaKaya ni! Kaksu curah ilmu, suap tips, ajar belaka kat zatie. Dan terima kasih sangat2 kaksu, hargai usaha zatie dengan pemberian yang sangat TERHARU bagi zatie. Seulas rantai tangan EMAS! Seriously, zatie sampai TERKEJUT BERUK & menangisss depan orang ramai waktu kaksu panggil nama zatie untuk "REWARD" Thanks a lot muah muah <3"

Thanks PHYTOSCIENCE mengeluarkan 1 produk yang cukup MEYAKINKAN untuk zatie sekeluarga consume sehingga ke hari ini. Satu-satunya produk yang ada LIABILITY INSURANCE RM3 JUTA! 

Ya Allah, terima kasih atas segala kurniaan rezeki & nikmat pada hambaMu yang kerdil ini. Lindungilah aku dan senangilah semua umatMu yang lain. Sesunggguhnya aku hanya ikhtiar, tanpa redhaMu aku tidak sampai ke tahap sebegini. Alhamdulillah. Syukur ya Allah atas pemberian nikmat sementaraMu ini! 

UNTUK INFO LANJUT MENGENAI BISNES INI
Hubungi zatie SMS/WHATSAPP : 014-5232010

Boleh set time & date untuk appointment ^_^

REBUT PELUANG HARI INI!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.