Wednesday, June 17, 2015

WALKIN DI KEDAI JOMMMMMMM !!!

Assalamualaikum

Macam mati hidup semula, ni lah ungkapan yg sesuai untuk blog zatie ni. haha selalu update di Facebook & Instagram, sampai lupa nak update kat blog. actually malas bukan lupa wakaka. Ok la just nak bagitau, Untuk uolssssss yang berada di sekitar KUANTAN mostly yang berada di bandar korang dah boleh WALKIN di kedai zatie. 

Baru je seminggu lebih zatie buka kedai. Officially buka hari tu 8 JUN 2015. So, sesiapa yang berminat nak beli by hand produk yg tgh meletop2 kat online ke or di pasaran boleh terus dtg kedai zatie. HARGA WALKIN? sureeeeeeee harga memang pancung kepala habisssssss xkan dapat harga gini di online lalalalala . . . . . insyaAllah kita deal sampai jadi, xjadi korang punya pasal la hee gurau


Maaf la, baru buka kedai produk pon xbanyak lagi. almari ada lagi yg masih kosong. Modal sendiri, so faham2 la. malu pon hado tapi ku tepisssssss jauh-jauh. Semenjak ada anak ni, baru terfikir nak buka kedai. SAMPAI BILA NAK LETAK PRODUK DI RUMAH? beranikan diri & tawakkal saje la. Dah kenapa sedih je bunyi nye? *mintak simpati sangat*

Btw, zatie  cuma nak bagitau. Now zatie ada buat OFFER. Untuk korang yang nak beli produk, kalau beli 5 & KE ATAS zatie akan bagi harga borong. WOWWWWW!!!! Bestnyerrrrrrrr hihi so ajak la kengkawan ke mak ayah, sedara mara ke share2 beli sorang sikit boleh la makan produk murah.

BUAT APA BELANJA LEBIH KAN?





Banyak lagi produk, nak tengok produk lain? Jom walkin di kedai zatie terus. Eh kat mana kedai zatie? Haaa meh zatie bagitau. Terletak di JALAN WONG AH  JANG.

LANDMARK : OPPOSITE (Bertentangan) dengan WISMA ELKEN/NIKOREX/CWC FURNITURE, uols akan nampak MO FROZEN FOOD. kedai zatie betul-betul di belakang MO FROZEN FOOD. bangunan kedai baru. B-6 GROUND FLOOR JALAN WONG AH JANG. 



Apa-apa whtasapp zatie macam biasa 014-5232010. waktu operasi 10 PAGI - 5 PETANG (bulan puasa sahaja) ISNIN- SABTU. Ahad tutup. Bulan lain 10 PAGI - 8 MALAM. Terima kasih. Datang laaaaa beramai-ramai ^__^

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.