Wednesday, August 8, 2012

BEUTSKIN ESSENCE! RM240 SAHAJA!

 Assalamualaikum..

Alhamdulillah.... Firstly, zatie nak ucapkan ribuan terima kasih sebab korang still datang blog zatie ni.. Baru2 ni, zatie ada update 1 produk baru.. Beutskin Essence..

Alhamdulillah.. Betul2 mendapat sambutan.. Zatie baru je show produk ni hari tu dalam blog, berduyun-duyun orang sms/call zatie nak
C.O.D (pick up by hand) kat Kuantan.. 

Yang xboleh blahh, ramai pulak yg dok sms macam ni

"boleh percaya ke produk ni?"
"elok ker produk ni?"
"betul ke adira AF makan produk ni?"

yeee.. Zatie akui mmg ni perkara biasa kita curious nak tahu kan efektif ke x sesuatu produk tu kalau berminat.. Tapi kalau asyik dok dapat sms ayat yg sama naik jemu jugak nak reply.. Meh sini lah zatie explain sikit..

Actually, kalau korang dok curious, apakata beli terus and makan..tgok hasil dia dalam masa 3 bulan konsisten dengan produk ni.. Insya-Allah akan ada lah perubahan dan kesan positif nanti.. Sebab produk ni memang tgh hot..

Zatie hanya akan reply msg orang yg betul2 berminat nak beli je.. Yang dok tye macam2 tu, korang pikir sendiri lah ye.. Bukan ape, stok Beutskin Essence ni, zatie nak ambil, kena tggu giliran.. Stok mmg banyak tapi cepat licin..

Xade istilah booking2 ye.. Nak booking, korang buat payment, stok sampai, zatie akan pos terus.. Itu yg sebenar2 istilah "booking"..

Dan xperlulah nak ragu2 lagi pasal Halal ke x, ada kelulusan KKM ke x.. Jangan lah dok mintak sijil halal kat zatie.. sbb zatie bukan pengasas Beutskin Essence ni.. I am just dealer.. yang bertauliah.. Agaknye lah.. hehe

Nak check sama ada betul ke x, apa zatie dok merapu sorang2 ni, pi lah check sendiri.. No.pendaftaran KKM for this product : MAL08031430TR

Okay, macam biasa.. Nak order?


Untuk order, 
SMS/CALL Zatie : 014-5232010
C.O.D available. Area Kuantan, Pahang.

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.