Saturday, August 4, 2012

The best choice for your skin solution!!!!

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..sambutan for Pinkish Beauty product sgt mengkagumkan! Rupa2nya dah ramai yang yakin untuk mencuba produk ni..

Yang xboleh blahh, my regular cust sampai call bergayut dgn zatie semata2 utk ceritakan testimoni beliau pakai dalam masa 5 hari je? hehe terharu i.. Semalam hari paling busy dalam hidup zatie sebab xtau tetiba ramai yg call nak berkongsi bermacam2 testimoni..

Dari VCO Softgel, Acai Berry, Norefal, Dermafal, sampai lah produk Pinkish Beauty iaitu Golden Collagen Gel.. hihik.. Apa kata korang sms je zatie.... Boleh kita show kat blog zatie ni.. Macam yg kat bawah ni, boleh inbox zatie jugak untuk bg testimoni ye.. Email pun boleh di n.hazatie@gmail.com

Ehh kat atas ni testimoni panas yang zatie baru dapat td.. for ABC Acai Berry.. hihik..  "Salam zatie.. thanks for the great product. Even saya kadang kadang jarang makan acai berry, tapi still ada perubahan pada badan. 4Kg dah turun. Hope akan terus susut. Ada lagi tak product?"

Hehe walaupun selalu missed acai berry, berat badan stiil boleh turun.. so, jgn risau lah kalau korang terlpe nak makan ke or nak stop lepas dah capai target ye! Jom dpatkan acai berry skrg! ^_^

Okaylah...Jom berbalik kepada tajuk asal... Apa yg terbaek untuk masalah kulit jika anda mengalaminya? 


This one! Korang xkan menyesal or rugi kalau cuba produk Pinkish Beauty GLUTA COLLAGEN GEL, GOLDEN COLLAGEN GEL dan BB ROYAL GEL!!! sebab ketiga-tiga produk ni sangatlah best! Yang penting berkesan! Yeayyyy! Eksaited nak citer kat korang ni tauu.. Set ni hanya RM150 sahaja termasuk postage!!!

Dan jika korang rasa xnak BB ROYAL GEL tu, korang boleh dpatkan GLUTA COLLAGEN GEL dan GOLDEN COLLAGEN GEL hanya dgn harga RM110 termasuk POSTAGE!!!

Klau nak beli salah satu produk Pinkish Beauty pun boleh.. Just PM/inbox fb zatie or SMS/Call zatie ye.. i will suggest for your problem later!

Opss, nak bagitau! Selasa ni stok acai berry ABC akan smpai ke tangan zatie.. Nak order, boleh inbox zatie laju2.. stok cepat habes tau... yg akan smpai ni pun separuh booked dah..huhu acai berry ABC terbaekkkk!!!

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.