Friday, September 21, 2012

Misteriiii terbongkar... Motif sangat buat entry cenggini? hehe

Assalamualaikum

Okay2, rileks dulu.. Yeayy! A few days ago, zatie telahpun merasa bonus RM2K selama sebulan menjoinkan diri dalam bisnes SNE Marketing! Xlah banyak pun bagi korang kan.. tapi cukup banyak bagi zatie yg just ngadap laptop berbisnes secara on9...huhu Mesti korang semua xpercaya...

Betul.. Honestly, zatie just cuba nasib je dalam MLM ni.. Zatie x pernah lagi melibatkan diri dalam mana2 MLM.. Tapi since produk SNE Beutskin Essence tu dah glemerrrrrr tahap goreng pisang panas tepi jalan tu, memang xsangka sangat2!
 
Sehari lebih 20 kotak yang dapat dijual.. Alhamdulillah..memang rezeki untuk zatie melanjutkan pelajaran tahun depan.. So, apa yang zatie nak cakap kat sini.....


Pleaseeeee.. Attention to all penganggur kat luar sana yang masih xtau apa nak buat, tolonglaaaa amik 1 langkah untuk bangun dari mimpi yang lena tu and ubah nasib keluarga korang.. Xperlu lah nak kerja makan gaji or tunggu surat tawaran kerja sampai kat rumah, sampai bila nak duduk kat tahap tu je?

    **********************************************************************************************
Back to the title, masih ramai lagi yang xtau berapa umur zatie and apa yang zatie buat selain daripada berbisnes ni? Hehe kadang2 rasa kelakar jugak la sebab orang yg datang amik barang kat rumah pakat2 dok terkejut bila dapat tau WHO I AM! hehe macam misteri je kan?
 
 Zatie lebih dikenali sebagai Tatie dalam kalangan kengkawan kat sekolah.. Dan whattttt? sekolah?????? Yup, zatie masih Form 5.. hehehe thats why bila korang call or text zatie dari pukul 7 pagi sampai 3 petang, zatie selalu akan reply pukul 4-5 petang gituh..
Sebab i am fully student! Tapi suka ponteng sekolah.. Haha alhamdulillah..baru je lepas trial SPM baru2 ni.. Result alhamdulillah..masih maintain.. xde yg menurun but so sad sebab xde peningkatan langsung.. huhuk :'(

And sejak join SNE Marketing ni, hidup zatie dah banyak berubah.. sebab apa zatie cakap camni? Sbb xsangka yg bonus menjoinkan diri dalam SNE Marketing boleh mencecah RM2K..... Xsabar nak tau untuk bonus bulan Sept ni..

Kenapa zatie nak share cerita ni? Sebab zatie rasa teringin sangat nak tolong orang2 kat luar sana yang xtau camane nak carik side income bulanan.. Yang kerja pun boleh buat part time bisnes ni tau.. My dealer siap text bagitau zatie..

"Zatieee.....alhamdulillah..bersyukur sangat2 sebab dengan jual BE ni, akak boleh beli macam2 yang akak nak..kalau b4 ni, kena guna duit gaji yg xseberapa tu, skrg duit gaji xbersentuh lgsg... Thanks sbb ajak akak join SNE ni" ----- kak lini

"zati....nak restock Beutskin lagi..dah abes ni dak rumate amik.. diorang siap cakap lagi, ko pakai produk ni ke, muka ko da putih skrg.. hahaha puas hti dpt rasa keberkesanan produk BE ni" ----- kak zai

"dik, stok ade x? akak nak 3 kotak ni..japg akak bankin ye.. duit modal dah ade ni, payday ri ni..huhu" -----kak siti

Amacam??? Still nak duduk kat rumah goyang kaki tapi sehabuk pun tarakk masuk? Jom ubah nasib mulai sekarang!

SMS/call zatie di 014-5232010.. Remember! Modal mesti ada kalau nak join bisnes ni.. Untuk stokist mobile, modal RM3000.. Dah cukup banyak untuk korang dapat bonus every month RM2000 above! Tak percaya? Try dulu la.. Zatie boleh guide korang!

Kenapa nak takut mencuba? Sedangkan zatie pun boleh buat. Apatah korang yang fully time dok umah.. Daripada buang masa ngadap Facebook 24 jam tapi xmasyukkk, lebih baik buat bisnes SNE ni..

Korang nak bukti berapa RM bonus zatie dapat? Tengok di bawah ni...



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.