Wednesday, January 15, 2014

MARKETING PLAN & PAKEJ PILIHAN PHYTOSCIENCE!

Assalamualaikum

Okay semalam zatie dah update produk terbaru kan? Iaitu DOUBLE STEMCELL. Hari ni zatie nak ceritakan bagaimana untuk anda semua berpeluang untuk menjana side INCOME LEBIH 60K dalam sebulan. Semua itu tidak mustahil. Anda harus percaya pada rezeki-Nya!

3 PAKEJ YANG DITAWARKAN

SILVER STOKIST = RM270
GOLD STOKIST = RM1,620
MOBILE STOKIST = RM5,400


MODAL PAKEJ SILVER : RM270 (2 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

 Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS RM100
Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM300
Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM600



MODAL PAKEJ GOLD : RM1,620 (12 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS SAMA RM100
Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM600
Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM1,000

Kini anda sudah boleh bandingkan.
Jika anda mengeluarkan sedikit modal aje lagi untuk GOLD STOKIST
Tidak mustahil untuk anda mendapat INCOME LEBIH 60K dalam masa SEBULAN.

Jom kita lihat pakej seterusnya......


MODAL PAKEJ MOBILE : RM5,400 (40 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS SAMA RM100
Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM600
Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM2,000

Kini, lagi sekali anda boleh bandingkan.
Jika anda mengeluarkan lebih sedikit dari GOLD STOKIST
 untuk menjadi MOBILE STOKIST.

Tidak mustahil langsung untuk anda mendapat INCOME LEBIH 60K SEBULAN.
Malah 6 ANGKA insyaAllah menjadi milik anda!

Jadi, anda masih tidak percaya pada Rezeki dari-Nya?

Anda masih berfikir? Sedangkan keluarga anda memerlukan orang seperti anda.
Untuk mengubah nasib keluarga anda & saya pasti anda mampu mengubahnya.



Alhamdulillah, DOUBLE STEMCELL memang sudah mendapat sambutan yang sangat men-dasyatkan! Anda sendiri harus merasai apa yang luar biasa tentang produk ini. 


Percayalah pada rezeki-Nya! Zatie tanpa berfikir panjang sudah join MOBILE terus. Sebab apa? Sebab zatie taknak jadi antara orang yang rugi, menyesal & lambat merebut peluang keemasan yang ada di depan mata!


Nak cakap panjang-panjang rasanya tak payah kot. Anda sendiri lah yang buat keputusan. InsyaAllah suatu hari nanti, Allah pasti bukakan pintu hati anda untuk join, tapi jangan terlambat ya! 


Kenapa zatie sangat menggalakkan anda join DOUBLE STEMCELL?



*Modal hanya serendah RM270
*Produk TERBAIK, BAGUS & alhamdulillah lambakan testimoni berkesan
*Produk mempunyai INSURANS sehingga RM3 JUTA
*Produk mempunyai KELULUSAN KKM, GMP, HALAL, SIRIM dll.
*INCOME 4-5 ANGKA insyaAllah.
*BONUS dalam bentuk USD.

Terlalu banyak benefit jika anda join DOUBLE STEMCELL. Kalau nak diceritakan, memang panjang lebar. Kalau nak more info.... 

SMS/WHATSAPP : 014-5232010 
(Zatie Mobile Kuantan)


3 hari join, MODAL MOBILE STOKIST dapat balek!



HARI KE-29, BONUS SUDAH HAMPIR 40K.


Kami merupakan TEAM KUANTAN DOUBLE STEMCELL 
Yang satu-satunya memberi sesi couching secara face to face.

Kami melihat anda sebagai PROSPEK.
Iaitu bakal LEADER YANG BERPONTESI TINGGI untuk bakal TEAM HEBAT anda.

Apa anda tunggu lagi?
Bak kata leader zatie, 
"Tak miskin wei bawak keluar RM270!!!"

ANDA BUAT, ANDA YANG DAPAT.


Anda tidak kenal tuan tanah belog ini?
Mahu mengenali siapa zatie?

KLIK HERE & TRUST ME 100%.

Saya ZATIE
Saya berumur 18 TAHUN
Saya tinggal di KUANTAN, PAHANG
Saya bukan seorang STUDENT
Saya bukan seorang PEKERJA
Saya hanya FULLTIME BISNES ONLINE

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
Syukur kepada Allah, saya mampu buktikan hanya bisnes on9.
Saya boleh hidup "senang sikit" dari dulu.



*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

13 comments:

ibubahia said... BALAS

assalam dear..ya, agt respect awk! InsyaAllah nak ikut jejak langkah awk..n sy mohon nak copy entry ini kalau mendapat keizinan. tq

Ezzattie said... BALAS

@ibubahia boleh sure <3

Jac Ahb said... BALAS

Aslkm..Asia Herbal Biotech adalah sebuah syarikat yang di naungi 3 koporat..Resinted Berhad,Superaya Coporation milik Tengku Baharuddin adik Sultan Mizan..merupakan share holder paling besar dalam Ahb..Kami memasarkan produk2 berasaskan cordycep biotech..produk world-class..yg best dapat free produk setiap kali dpt bonus rm400..modal dipulangkan bila dapat bonus rm4800..umrah/haji free(VIP pakage)..Emas 30k..kereta harga 90k/210k..rumah 300k free tak usik satu sen pun bonus kita..sy jumpe bisnes ni bila cari produk utk anak sy yg kronik asma..minum seminggu smpi skrng tak kena serangan lagi..mkn ais..kipas..ker ok jer..abot kena tairoid ..pun dah baik..siap boleh nyanyi balik.. dia sebenar kena tairoid..testimoni yg sy tak sangka..lepas sy bagi kes cancer stage 5 kat Melaka..pulih dekat 75 persen ..siap hospital Melaka bayar dia klu duduk kat wad ..sehari rm130..byk lag..testimoni yg luarbiasa..itu la kami sekarang..bantu org sakit jadi baik..income tak penah surut..klu ada family yg sakit apa saja cuba la produk ni..mmg power..ni nombor sy 0133601040 Jac wassup 0173801604 maaf klu menggangu...

Suhana Rosman said... BALAS

mcmna nk join..

shahmmx said... BALAS

Assalammualaikum, mohon copy ye SIFU!

Princes Yuyue said... BALAS

salam... yuyu minta izin nak copy entry nih ehh ..:) TQ

Iezhar Faharul said... BALAS

mohon copy ya . harap boleh. :)

hafizfeady said... BALAS

Ohh you lah zatie tu yer

Ravinder Singh said... BALAS

watzapp I 0189584853

Ravinder Singh said... BALAS

watzapp I 0189584853

Alia Farhana said... BALAS

assalamualaikum awak, saya baca mengenai entry ni, harap dpat copy paste, sebab saya baru je join bis nie.

Muhammad Safarruddin Mohd Nazri said... BALAS

actually kite kena jual produk double stemcell ke atau tarik orang masuk phyto science ni untuk dapat income n bonus???

Effa said... BALAS

kenapa ye? sy tgk yg buat phyto ni xhabis2 ckp psl income la beli kereta mahal la ape la but less about their products which is the stem cell itself (which also probably wont have any effects on human beings). so korang ni menjual ke just nak tarik org suruh join and bayar korang sebenarnya?

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.