Wednesday, January 1, 2014

9TH ANNIVERSARY SNE MARKETING & DINNER @GICC

Assalamualaikum

Wah ko, aku baru nak update haa what happened masa pi Genting Highands lastweek. Dah basi cerita tapi lantak aku lah nak cerita jugak. wakaka. Sabtu lepas aku & abang aku, Ehsan bertolak dari Kuantan ke GH sebab ada dinner SNE sempena 9th established in Malaysia.

Aku pon hu ha hu ha happy gilos la wei sebab first time kot jejak kaki ke GH. Giler! Dok Pahang tapi xpenah pi GH. Ramai tak percaya. Ada aku kesah? Haha so ini lah muka eksaited aiii you ols. 

Dah sampai.

Kitorang dapat hotel percuma dekat First World Hotel. Thanks SNE muah muah bagi dok free je. Wahaha jimat duit aii you ols xpayah nak booking segala bagai. 


 BAHAU SNE CENTRE Team

Dari kiri kak Shazalina my leader, kak Cyrus Amiera, kak Farzana, kak Fazzlina, kak Naliza, aku Zatie

 Weeolsss like diva! Haha aku je poyo!

FLORANCE itu lah owner Bahau Centre! Really friendly!

 Anak kak Cyrus omeyyy angatttt

Okay ini lah gambar keesokan harinya, cuti-cuti Malaysia lah sangat kan


Nampak kan muka aku yang over eksaited ni?


Paris dekat Genting! Pon boleh la asalkan hado!


 Tapi apa aku perasan selepas bertabita aku makin perasan.
Haha bahaya betul tetiba je. Ni la bahana lepas bertabita. Giler camera ko!

Ni masa aku dah nak balik

Serious masa ni aku gayat wei, rasa cam "eh nak bunuh diri ke apa ni?"
Korang tengok la kat bawah tu bas, kereta. Drebar tengah berusaha tekan brake aku kemain snap picture tepi genting ni, seriauuuuuuuuu darah aku. hahaha kang jatuh tergelincir boleh pekdah pa citaaaaa!!!

Haha ok itu je aku nak citer. Boring kan?  Aku saje nak upload gambar sendiri dalam belog ini. Tu motif sebenar aku update post ini. wahahaha nak tunjuk sikit muka bertabita aiii kat you olsss


SNE DINNER sangat havoc pada tahun ini.
My next target of course -----> GOLD MANAGER 2014 !!!

My bisnes card dah ready siapa mintak no fon aii boleh berlagak
"nah ni bisnes card zatie, anything you can call me wahahaha poyo weiii" 


BEUTSKIN ESSENCE = RM210 FREE POSTAGE
SNE CAPSULE = RM198 FREE POSTAGE
EXCEL TEA = RM90 FREE POSTAGE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.