Saturday, January 21, 2012

Tips : Kulit Glowing dengan Catalyst VCO Pure Oil



CATALYST VCO PURE OIL

RM 39.90 - SEMENANJUNG
RM 43.90 - SABAH & SARAWAK

CATALYST VCO SOFTGEL

RM 39.90 - SEMENANJUNG
RM 43.90 - SABAH & SARAWAK

Oh ye! kalau rasanya korang da beli VCO SOFTGEL boleh juga untuk ganti VCO PURE OIL tu ye.sebab kandungan dan khasiat die same. cuma dalam bentuk berlainan. cucuk/gunting je hujung softgel tu dan gunakan sebagai asas solekan! Pasti cantekkssss nanti.Insyallah!
 

TIPS UNTUK ASAS MAKEUP GLOW DAN TAHAN LAMA / untuk elak muka kita tak lekat dengan foundation(kenapa jadi camni?sebab kulit kering) dan end of the result nnti kulit nampak tak sekata bercapuk2 dan tak makeup tak timbul. so check it out bebeh :)

1. amalkan masker setiap minggu:
boleh gunakan tomato + yogurt(blend it all together)
ataupun sapu je yogurt tu ke seluruh muka setiap hujung minggu.
tunggu sampai kering dan cuci hingga bersih

2. ni part yang best sekali : asas make up glow glow glow :)
- titiskan setitik atau sedikit Catalyst VCO Pure Oil ke tapak tangan.
-picitkan foundation/ asas makeup anda dan blend kedua2 nya sehingga sekata(atas tapak tangan)
-Applykan ke seluruh wajah yang telah kering(selepas toner) menggunakan span(untuk sekata)
-Tunggu foundation/asas makeup anda kering dan makeup macam biasa 
 

beautiful lady - rose liyana :)
tengs for sharing this beautiful tips darling.

SELAMAT MENCUBA DAN CANTIK BERSAMA CATALYST!
 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

4 comments:

CINTA UNTUK KITA said... BALAS

mmg brtekad nk btulkn kulit wjh ni. kulit aku ni kusam, agak kering, then kalau pakai bedak macam ada kelupas2 sikit. then kadang2 mmg bermnyak kulit ni. rasanya VCO boleh mmbntu tak? harga atasa tu dah include postage blum?

Ezzattie said... BALAS

@CINTA UNTUK KITA belum lagi kak. inbox fb zatie kalau nak tahu ye :)

CINTA UNTUK KITA said... BALAS
This comment has been removed by a blog administrator.
Ezzattie said... BALAS

@CINTA UNTUK KITA zatie dah padam komen akak tu. hehe. btw, dah sms sekali. :)

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.