Friday, September 4, 2015

IZEARA - BODY SERUM


izeara 6 inch body serum

Seriously macam tak percaye je kan, hanya sapu2 je pon boleh kurus…
ye ke? Ke gimmick aje?

Enot sendiri dah buktikan Izeara 6 Inch Serum ni memang Powerful & Berkesan...

Kenapa diberi nama Izeara 6 inch serum?? Sebab pinggang uolls bakal kurang 6 INCI hanya selepas 48 jam penggunaan izeara serum ni!! Haa…eksited tak??

Ada desas desus n khabar angin kata enot turun berat sebab sakit. Bukan sebab sakit yunk. Enot guna ubat kurus, dia sihat je tau... Nak tau berat badan Enot yang daripada 125kg now dah berkurang jadi 97kg dalam masa 35 hari je hokehh..

tudiaa!! semua dok tanya2 enot & excited nak tau dia pakai produk apa kan??

Jom kita reveal produk yg Enot guna... sebelum meletop produk ni, ramai artis yg dah guna tau…Tak baek la kan dok kurus sensorang, selfish namanya tu… sebab tulah Enot nak kongsi dgn kita semua rahsia dia kurus dalam masa singkat & yg pastinya BUKAN SEBAB SAKIT seperti yang digembar-gemburkan media ..

izeara 6 inch body serum

IZEARA 6 INCH BODY SERUM

Formulasi Serum menggunakan Garcinia Cambogia yang Pertama Di Asia
Izeara 6 Inch Body Serum adalah serum yang diformulasikan dari Garcinia Cambogia untuk perlangsingan badan yg lebih efektif. Selain keberkesanannya, pemakaian Serum ini yg tak panas & tak melekit juga menjadi satu keselesaan kepada pengguna.

Bagi yang rase susah nak telan ubat mcm kanak2 rebena @ tak disiplin minum collagen tu jangan bimbang, coz serum ni tak perlu bersusah-payah pun nak pakai…Tinggal sapukan sahaja pada bahagian yg ingin dikurangkan lemak. ^_^

APA? SAPU JE? 
Ye yunk hanya perlu sapu je... Mudah kan?

Antara keistimewaan Izeara 6 Inch Serum :

Dirumus menggunakan Formulasi Stem Cell
Izeara Serum 100% Tiada bahan kimia
Izeara Serum 100% Tidak Mengandungi Paraben
Keberkesanannya terjamin mampu mengurangkan 6 Inch dlm masa 48jam
Mengurang + menghilangkan parut serta selulit2 baru dan lama
Membakar lemak, membentuk s-line dan menjadikan badan yg ramping

Bila disapu, Izeara serum ni tidak akan mendatangkan masalah sebab ianya x panas, x melepuh & x berbau kuat seperti serum pengurusan badan yg lain..

So, anda boleh je pakai bila2 masa & dimana saja tanpa teragak-agak @ risau org lain akan rasa terganggu. Tak adelah time kat rumah je boleh pakai…


izeara 6 inch body serum

FAQ IZEARA 6 INCH BODY SERUM


BETUL KE PRODUK NI MEMANG BERKESAN??

Enot mula2 pun macam korang jugak tau, macam caye tak caye je serum ni boleh berkesan..
 "SAPU JE BOLEH KURUS KE?” Ini soalan pertama enot sebelum guna Izeara serum & akhirnya yakin untuk terus menggunakan produk ni..... Mana tak uolls, dah turun 28 KG tak kan ragu2 lagi kan?? Lepas enot guna selama 35 hari, Alhamdulillah sangat teruja & bersyukur  tak sangka Izeara 6 Inch Body Serum betul2 berkesan & super power... Kak enot bagi 5 STAR dekat produk ni..

Apa bahan yang digunakan dlm Izeara 6 inch body serum?

Izeara 6 Inch Body Serum adalah Produk LOSYEN @body SERUM yg PERTAMA menggunakan Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain. Kami kata produk yg pertama sebab ia adalah SERUM GARCINIA..bukan pil tau..pil yg ada garcinia memang dah berlambak di pasaran
Garcinia cambogia ni popular di german di kalangan ahli farmasi disebabkan keberkesanannya utk boostkan proses pembakaran lemak dgn pantas....
           
Adakah Izeara Serum lulus KKM?

YA..Izeara serum telah mendapat kelulusan KKM
KKM NO : NOT140803635K

Bolehkah Izeara serum digunakan oleh ibu mengandung, menyusukan bayi @ yg sedang berpantang? 

BOLEH digunakan. Tiada kesan sampingan
**Untuk Ibu mengandung, boleh digunakan disemua tempat kecuali muka & perut

Produk Ini boleh digunakan di muka?

TAK BOLEH. Izeara serum boleh disapu di seluruh badan kecuali muka.
Leher juga boleh disapu untuk menghilangkan double chin/lemak bawah dagu.

Izeara 6 Inch Body Serum ni ada rasa panas tak?

Memang tak panas langsung…rasa suam2 pada kulit pun tak ada. Sesetengah slimming lotion akan rasa panas n pijau…Izeara ni memang best pakai sebab tak rasa panas!

Boleh jadi gatal2 tak bila pakai?

Tiada rasa gatal2 @ miang. Hanya bau wangi ekstrak limau yang sangat2 best



izeara 6 inch body serum
Enot Ditemuramah Media - Kurus dengan Izeara Serum
PENGGUNA IZEARA SERUM KURANG 8KG DALAM 14 HARI  

“Dah mencuba macam2 produk kurus tapi yg orang kata betul2 menjadi sekarang ni pun susah nak jadi, dah guna macam2 losyen, yang makan ke, apa semua dah cuba, tapi hampehhh..
Lepas member rekemenkan Izeara 6 Inch Body Serum ni mmg macam tak percaya sbb…
– Tak rasa panas atau pijau pd kulit langsung,
– Tak oily mcm losyen kurus lain.
– Bau yang sangat2 fresh menaikkan mood bila cium
(takde bau mcm perfume tak sedap atau minyak angin, coz produk ni 100% dari Ekstrak Alami)
– tak ada langsung rasa gatal2 @ miang. Memang rasa macam tak pakai apa2 (no discomfort)
Yang paling rase tak percaya, time timbang lepas 2 minggu je guna,
WOW seriusly 12 kg turun tanpa diet teruk2 atau ubat slimming lain!! 12 KG UOLLS..
Sapu2 manja sambil tengok tv je dah boleh turun berat!! Excited n mmg 5 star bagi dekat company Izeara sbb keluarkan produk Superb ni….Izeara Serum terbaekk!!”


izeara 6 inch body serum

Cara Penggunaan

1. Picitkan Izeara 6 Inch Serum ketapak tangan
2. Sapukan Ia di bahagian yang ingin disingkirkan lemak
3. Untuk kesan yg pantas, sapukan Izeara serum 3-5 kali sehari
4. Disarankan guna selepas makan, mandi & sebelum tidur
5. Digalakkan pakai bengkung/korset (jika ada) utk kesan maksimum 




TESTIMONI IZEARA SERUM


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum



testimoni izeara 6 inch body serum



testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum



testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum


testimoni izeara 6 inch body serum
BERMINAT??
JOM ODER WHATSAPP 014-5232010  ZATIE 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.