Thursday, September 3, 2015

TOUJOURS ADVANCED

Hanis Zalikha

Hairul Azreen

Datin Nina Juren

Alif Hadi

Diana Danielle

Nana Mahazan


Nazim Othman



Ikmal Amry


                                       
Dafi
                                                , 



Redha Roslan, Nadiya Nisaa, Fynn Jamal, Shera Aiyob, Elfira Loy dan ramai lagi!!


meh saya kisah kan sedikit pasal product ini.. sebab mezti masih ramai lagi orang masih hairan apa kah itu toujours advanced.

Apakah itu kolagen?
Kolagen ialah protein dalam badan manusia dan haiwan. Kolagen memberi struktur penting kepada kulit, tendon, rawan dan tulang. Kolagen adalah asas blok binaan tubuh badan kita.
Kenapa badan kita memerlukan kolagen tambahan?
Semakin usia kita meningkat, penghasilan kolagen badan mula berkurangan. Kita tidak lagi  seanjal, secerah dan semulus seperti waktu kita bayi dan kanak-kanak dan awal remaja. Tambahan pula,  selain sistem penghasilan kolagen yang makin lambat, kolagen badan kita banyak dimusnahkan oleh tindakan radikal bebas, keracunan dalam sistem badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori dan pencemaran persekitaran. Makanan kolagen tambahan mampu memperbetul sistem penghasilan kolagen badan secara semulajadi.


Apakah itu Toujours Advanced™ Collagen Shots?
 Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.
Apakah ekstrak buah-buahan yang terdapat dalam Toujours Advanced™ Collagen Shots serta khasiatnya?
Acai Berry, Epal, Strawberry, Lemon dan Blueberry. Khasiatnya terlalu BANYAK untuk disenaraikan. Setiap satunya penuh dengan kandungan vitamin dan antioksida yang tinggi. *boleh selidik online*
Apakah khasiat pemakanan sunnah seperti delima, madu dan kurma?
Delima, Madu dan Kurma. Khasiatnya terlalu BANYAK setelah kajian beribu tahun. *boleh selidik online*
TENTANG PENGAMBILAN PRODUK
Bilakah waktu terbaik untuk minum Toujours Advanced™ Collagen Shots? 

Sewaktu perut kosong, sekali di waktu pagi dan sekali sebelum tidur.
Berapa sachet yang diperlukan setiap hari? 
 Minimum 1 sachet dan maksimum (untuk hasil yang lebih cepat) sebanyak 2 sachet.
Apakah pantang larang setelah mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?
Tiada pantang larang. Tetapi pengambilan kafein atau alkohol mampu melambatkan proses kolagen sebati. Elakkan mengambil kafein / alkohol sekurang-kurangnya 3jam setelah minum kolagen.
Apakah yang mampu membantu mendapatkan keberkesanan optimum?
Proses detox, pembuangan air kecil dan besar serta aktiviti yang mengeluarkan peluh. Toksik dalam badan yang terkeluar boleh membantu penghasilan kolagen dengan lebih cepat. Setelah pengambilan Toujours Advanced™ Collagen Shots, anda disarankan minum air melebihi 8gelas sehari.
Adakah badan akan terasa panas atau kepala akan terasa pening kesan daripada pengambilan Toujours Advanced™ Collagen Shots?
Tidak. Apabila air masak diminum dengan kuantiti yang mencukupi, ia seimbang dengan kolagen tambahan dan khasiat yang masuk ke dalam tubuh badan. Air masak adalah sangat penting dalam proses ini.
Elemen yang mampu menganggu proses pemulihan sistem kolagen badan?
Kafein dan alkohol yang kerap dalam sistem, merokok, tidur yang tidak mencukupi dan kurang aktiviti pespirasi (tidak aktif).
Bolehkah Toujours Advanced™ Collagen Shots diletakkan di luar peti sejuk?
Peti sejuk adalah tempat paling baik untuk menjaga khasiat Toujours Advanced™ Collagen Shots. Suhu bilik masih baik dan tidak akan menjejaskan khasiatnya. Tetapi tempat yang panas seperti kenderaan adalah wajar dielakkan.
Apakah akan terjadi sekiranya saya berhenti mengambil produk ini?
Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah produk minuman kecantikan yang memberi khasiat. Seperti memakan sayur-sayuran, apabila kita berhenti memakannya, kita terhenti daripada mendapat khasiatnya yang baik. Tiada kesan sampingan lain.
Apakah kaitan alat solek, set penjagaan kulit dan juga kolagen?
Untuk tampak cantik, kita boleh memanfaatkan ketiga-tiganya. Tapi yang paling utama adalah asas kesihatan badan dan kulit dari dalam. Kesihatan badan dan kulit yang optimum membantu set penjagaan kulit menjalankan tugasnya dan juga alat solek mendapat ‘canvas’ yang lebih baik.
Apakah usia yang dibenarkan mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?
Seawal kanak-kanak 3tahun sehingga umur yang paling tua. Tiada had kerana ianya 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia terlarang/memudaratkan.
Bolehkah ibu mengandung/menyusukan mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?
Boleh diambil oleh ibu mengandung, dalam pantang dan menyusukan anak. Tiada masalah.
Siapakah golongan yang paling memerlukan Toujours Advanced™ Collagen Shots?

1. Remaja dengan macam-macam masalah kulit sampai insecure.
2. Si dia berkulit kusam yang kuat bersukan dan terdedah matahari.
3. Kakak yang suka bersolek tapi still tak berseri.
4. Gadis minimal yang suka keluar rumah tanpa mekap, #nofilter.
5. Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka.

6. Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk.

7. Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat.

8. Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran.

9. Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body.

10. Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce.

11. Isteri yang 'pasang badan' sayangkan suami.

12. Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati.

13. Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut.

14. 'Young parents' bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam.

15. Abang jaga badan nak juga jaga kulit.

Weee sekarang jom tengok testimoni ataupun feedback Toujours Advanced ini!!












and many more!!

KENAPA SAYA PERLU TOUJOURS ADVANCED™ COLLAGEN SHOTS

Ianya produk kolagen terbaik di pasaran.
Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik, sekotak mampu tahan sebulan.
Inilah masa untuk berubah. Kecantikan dan kesihatan memerlukan usaha.
Belum cuba belum tahur. Sudah cuba, terus setia.
Tidak lagi tertanya-tanya produk yang digunakan oleh selebriti tempatan untuk sentiasa tampil cantik dan berseri walau kulit mereka sentiasa digasak dengan solekan dan matahari.
Dah berleteh macam- macam.. tertarik la tu nak beli.. price die RM 199/RM209ss ya uolls…dalam tu ade 30 sachets.. so boleh la tahan dalam sebulan.. yes amat berbaloi



BERMINAT??
JOM ODER WHATSAPP 014-5232010 ZATIE 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.