Thursday, September 3, 2015

TROPIKA KRIM HERBA BAYI - UNTUK SELESEMA , BATUK DAN ECZEMA


Produk tropika, baby herbal cream, baby hair and body oil
Sekarang ni musim demam, batuk dan selesema. Kalau hantar ke taska @ tadika, bdk2 cepat je berjangkit. Eisya and Aliff pulak, boleh dikatakan 2 minggu sekali demam. Bergilir-gilir setiap minggu 2 org anak Syu tu. Budak kecik macam adik Alif antibody tak kuat lagi. Die start demam, selesema dan batuk masa majlis akikah die. Pastu selesema x baik2 sampai la Syu pergi Manila. Pergi klinik xyah ckp la. Asyik berulang muka yang sama je setiap minggu. Kalau x kakak, adik bergilir-gilir. Ubat x usah cakap, macam dh boleh bukak farmasi. hehehe..  Sampai ada yang tak terbukak pun lagi. 

Di samping makan ubat klinik, Syu decided nak cuba  cream keluaran tropika ni. Sian adik alif dah nak sebulan asyik meleleh je. Dh check klinik, lung clear, maksudnya takde infection kat paru-paru. Dia pun dpt jugak antibiotik. Terpaksa bagi sbb demam yg berulang. Habis antibiotik, dah tak demam, tp hingus masih meleleh. Syu beli tropika baby herbal cream, sapu kat dada, belakang badan dan tapak kaki. Tak sampai 2 hari. Baru sempat 3 kali sapu, alhamdulillah dah tak dengar die batuk, selesema pun kering. 

Tropika baby herbal cream. Rm 39.00 

Kandungan herba ni adalah  minyak kelapa dara, halia, minyak kayu putih dan beberapa lagi herba tropika. boleh dijadikan sebagai viks untuk merawat batuk, selesema dan wheezing iaitu nafas berbunyi. Selain daripada tu, boleh juga di sapu pada perut baby untuk hilangkan kembung perut. Yang pastinya ni produk keluaran bumiputera dan halal. Cream ni juga takde steroid dan paraben yang boleh beri kesan sampingan. baby seawl 1 hari boleh gunakan cream ni. Mcm minyak Y*y*e tu.

Testimoni kawan Syu yang beli sekali ngan Syu hari tu. 




Selain daripada cream ni, khasiat minyak kelapa dara ni banyak. Bagi baby yang berkulit sensitif atau eczema boleh gunakan baby hair and body oil. Ruam lampin, ruam panas atau ruam susu, sapu je ngan minyak ni. Bau pun wangi. ada wangian Rose ataupun Lavender. Dirumus sepenuhnya drp Minyak kelapa Dara (Virgin Coconut Oil). Produk ni tiada bahan toksin, paraben atau steroid serta kaya denagn vitamin E yang baik untuk kulit serta bersifat anti oksida. Ia melindungi kulit bayi daripada bakteria dan kulat. nak lagi berkesan boleh mandikan baby dgn tropika baby soap dulu, kemudian sapu dengan oil ni.
                                                                                                 BERMINAT??
                                                       JOM ODER WHATSAPP 014-5232010 ZATIE

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.