Friday, September 4, 2015

JUWITA FOUNDATION


juwita foundation

Ehh?? Apa tu? 
Ok, bagi yg first time dengar, meh kami nak bagitau uolls water-based foundation ni ialah foundation yg mudah dicuci & mesra solat…

Ingat Juwita Foundation, ingat CANTIK + SENANG DIPAKAI!

Juwita Divine Sexy Foundation adalah produk yg dirumus dari bahan2 semulajadi yg menyerlahkan kulit agar kekal cantik & berseri.

Foundation ini dibuat dari ekstrak seaweed, biji anggur & juga ekstrak limau. Ia mengandungi banyak manfaat kpd kulit disamping kaya dengan kolagen yang berfungsi sebagai anti-aging. Selain itu, Juwita foundation juga mengandungi SPF50 yg sangat sesuai digunakan oleh lelaki & wanita Asia (Malaysia khususnya) yg banyak terdedah kepada sinaran matahari berlebihan yg merosakkan kulit wajah.

kandungan yang digunakan untuk membuat foundation ini 100% Bebas bahan kimia & menggunakan bahan semulajadi..



Juwita Divine Sexy Foundation


Anda Ada Masalah2 seperti diatas ni??

Ok, jom kita nak kongsikan kepada anda tentang keistimewaan & kebaikan menggunakan Juwita Divine Sexy Foundation. Lepas dah tau & cuba sendiri nnti, confirm hilang semua masalah ni. dan uolls bukan beli sekotak je, malah mungkin 2 atau 3 kotak, nak buat simpan stok kan…


Keistimewaan Juwita Divine Sexy Foundation


ღ Hanya 1 tone warna & sesuai untuk semua jenis kulit 
(berminyak, kering, kusam boleh pakai)
ღ Juwita foundation menyerap dgn pantas dan blend ikut warna kulit si pemakai
 Tak berminyak serta tahan sehingga 18 jam (Tak cair)
 Tak bercapuk @ ‘cakey’ walaupun selepas penggunaan yg lama
 Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV
 Merawat dan meredakan untuk yg ada masalah kulit (eczema)
 Merangsang pertumbuhan sel kulit baru
 Anti-aging + bertindak sebagai krim siang
 Water-based & boleh bawa solat (wudhuk friendly)
 Senang dicuci dan mesra solat
ღ Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka
ღ Kulit lebih moist & foundation tidak pudar @ comot walaupun berpeluh
ღ Menjadikan kulit berseri hanya dalam tempoh 5-10 minit selepas penggunaan
ღ Mengecilkan liang pori2
ღ Menutup cela & parut jerawat di muka dgn serta-merta
ღ Kulit lebih glowing & “flawless” selepas sapuan pertama
ღ Boleh digunakan untuk kulit sensitive

Juwita Foundation ini amat sesuai untuk mereka yg selalu terdedah kepada sinaran matahari dlm tempoh lama, yang bekerja tak tentu masa, dan juga yang sering aktif bersukan

Haa…Banyakkan keistimewaan & kebaikan Juwita Divine Sexy Foundation ni?? 


juwita foundation

Ok, bagi yang nak tau dgn lebih lanjut, kami turut sediakan soalan yang sering ditanya pelanggan seperti di bawah nie, jadi anda akan lebih jelas tentang info Juwita Divine Sexy Foundation…


FAQ JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION


Apakah Kandungan didalam Juwita foundation
Juwita divine sexy foundation mengandungi Rumpai laut (Collagen), SPF50, Vitamin C, Grape seed extract, Lime extract, Water based

Berminyak tak muka bila pakai Juwita foundation?
Tidak berminyak. Kalau anda rasa berminyak, boleh sapu secara nipis di muka

Lepas pakai Juwita foundation, tak pakai bedak compact boleh ke?
Boleh sangat! Sbb bila dah pakai Juwita foundation, tesktur di muka akan jadi seperti pakai bedak dan ianya tak menyebabkan muka berminyak. So, tak pakai compact powder pun tak apa..
  
Betulkah produk ini boleh menghilangkan jeragat?
SPF 50 yg ada dalam Juwita foundation berkesan menyekat pembentukan jeragat yg baru. Sungguh pun begitu, disebabkan Juwita Divine Sexy Foundation adlh treatment foundation,  penggunaan secara konsisten (berterusan) adalah perlu untuk membantu mengurangkan kesan jeragat sedia ada.

Saya pakai produk lain pun tapi jeragat masih ada, jadi adakah foundation ni sama seperti produk2 lain di pasaran?
Jeragat memang tak boleh hilang secara serta-merta kecuali dengan penggunaan treatment laser yang amat mahal kosnya & tidak semua org mampu. Jadi, kami sarankan penggunaan juwita foundation yg mampu milik & kesannya berlainan dgn produk lain untuk membantu menghilangkan masalah jeragat anda

Juwita Divine Sexy Foundation boleh tahan untuk berapa lama?
Sebulan setengah (bergantung pada kekerapan penggunaan)

Bolehkah saya mencampurkan produk lain dgn Juwita Divine?
Boleh, Tiada masalah.

Bagaimana cara menggunakan Juwita Divine yang betul?
Sapu secara rata pada muka selepas memakai moisturizer. Juwita foundation Berfungsi seperti pelindung (shield) kepada kulit luar muka dpd dicemari habuk, kotoran udara & sinaran UV

Adakah SPF 50 dalam Juwita foundation dapat membantu mengatasi masalah jeragat?
Ya itulah fungsi utamanya

Perlukah saya berpantang dari sudut pemakanan ketika penggunaan produk ini?
 Tak perlu berpantang kerana Juwita Divine bebas dari kandungan bahan kimia & telah pun diluluskan oleh KKM (Selamat dipakai)

Berapa kali penggunaan Juwita Divine yg disarankan?
Juwita Divine boleh digunakan setiap kali selepas mencuci muka iaitu pada waktu pagi, tengahari & petang (lebih kurang 3 kali sehari)


Juwita Divine Sexy Foundation

Cara Menggunakan Juwita Foundation

Cuci muka sehingga bersih, setelah kering sapukan sedikit moisturiser

Kemudian Calitkan sedikit Juwita foundation 
menggunakan span & ratakan secara nipis dimuka

Siap!! Kini anda sudahpun sedia utk keluar rumah dgn confidentnya! ^_^ 




TESTIMONI JUWITA FOUNDATION


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation


testimoni juwita foundation
BERMINAT??
JOM ODER WHATSAPP 014-5232010 ZATIE 

*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO http://zatiecatalyst.blogspot.com

0 comments:

Sila isi borang order di sini. DALAM MASA 24 JAM KAMI AKAN REPLY.

FULL NAME :
EMAIL ADDRESS *DOUBLE CHECK*
H/P NO :
STATUS : REGULAR CUSTOMER
NEW CUSTOMER
AGEN/DEALER
MINI STOKIS
STOKIS
FULL HOME/OFFICE/COLLEGE ADDRESS *POSCODE*
TABITA SKINCARE : TRIAL PACK A STANDARD : RM110
TRIAL PACK B PREMIUM : RM150
REGULAR PACK : RM260
EXCLUSIVE PACK : RM290
SELECT ORDER HOT PRODUCT 2014 : AURAWHITE GLUTACOLLAGEN : RM120
K COLLY SWEET 17 : RM120
PERLA COFFEE : RM59.90
PERLA CHOC MILK : RM65.90
MIRACLE SLIMMING COFFEE : RM100
DOUBLE STEMCELL : 4 KOTAK RM335
EMILAY WHITENING : RM30
EMILAY COLLAGEN : RM30
EMILAY BREAST : RM30
FIGURE UP : RM30
ROYAL SLIM LISHUO MAGIC : RM110
RADIGLOW SKINFINITI : RM180
HAIR ROSE PERFUME : RM25
SKINCERITY MASKER ROLL ON : RM200
BELVYA MAGIC SCRUB : RM85
SELECT ORDER CATALYST PRODUCT : VCO SOFTGEL CAPSULE : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
VCO PURE OIL : RM39.90(SM)/RM43.90(SS)
CATALYST COLLAGEN : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST FIBRE DRINK : RM59.90(SM)/RM65.90(SS)
CATALYST MIND STAR : RM59.90(SM)/RM 65.90(SS)
CATALYST HAIR TREATMENT : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST HAIR REVITALIZER : RM39.90(SM)/RM 43.90(SS)
CATALYST MEXOREA : RM40.00(SM)/RM45.00(SS)
CATALYST FEMME VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST MEN VITA : RM45.00(SM)/RM49.00(SS)
CATALYST AMBIENCE : RM259
CATALYST CUR:V : RM259
SELECT ORDER SNE PRODUCT : SNE BEUTSKIN ESSENCE : RM250 / MEMBER RM210
SNE CAPSULE : RM220 / MEMBER RM198
SNE SLIMMERZ CAPSULES: RM350 / MEMBER RM295
SNE EXCEL TEA : RM90 / MEMBER RM75
SNE ARTERDARDY : RM230 / MEMBER RM199
SNE REBOND ESSENCE : RM242 / MEMBER RM198
SNE WIS-D ESSENCE : RM220 / MEMBER RM189
SNE SEABUCK ACTIV : RM90 / MEMBER RM75
SNE VITAL + ESSENCE : RM220 / RM180
SELECT ORDER PINKISH BEAUTY PRODUCT : PINKISH BEAUTY GOLDEN COLLAGEN GEL : RM59.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN GEL : RM45.90
PINKISH BEAUTY GLUTA COLLAGEN SOAP : RM35.00
PINKISH BEAUTY BB ROYAL GEL : RM39.90
PINKISH BEAUTY GLUTA AMAZING LOTION : RM52.90
PINKISH BEAUTY DEODORANT ROLL-ON WHITENING : RM30.00
PINKISH BEAUTY FEMININE WASH GEL : RM30.00
SELECT ORDER VITAMIN PRODUCT : VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL : RM130/100 BIJI
VITAMIN C 1000MG : RM60/100 CAPSULE
SELECT ORDER FELINNA BEAUTY PRODUCT : FELINNA INCHLOSS LOTION : RM50
FELINNA PMCVC CAPSULE : RM70
SELECT ORDER MAIXARA PRODUCT : MAIXARA C-SENTIAL : RM80
MAIXARA SLIM LOOK LOTION : RM50
MAIXARA WHITE ESSENTIAL : RM80
MAIXARA MIRACLE ESSENCE : RM80
SELECT ORDER MAKE UP PRODUCT : TONY TINT : PINK - RM20(SM) , RM30(SS)
TONY TINT : RED - RM20(SM) , RM30(SS)
BEDAK ARAB RUSSET/50GRAM : RM60
BEDAK ARAB RUSSET/25GRAM : RM40
BEDAK TANAKA 40 GRAM : RM15
SUPRA KRYOLAN FOUNDATION/10 GRAM : RM40
EYE MASK COLLAGEN : 1 PCS RM2
SHISEIDO BLACK MASK : 1 PCS RM2
FINAL ORDER *REQUIRED*
PAYMENT :
SETTLE PAYMENT WITHIN : NOW
24 HOURS
48 HOURS
OTHER QUESTION *NO REQUIRED*

Put a website form like this on your site.